418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• VanDaal
    Ezt "bírom" nagyon a gyökerekben...
    Az egy dolog, hogy nem játszanak jól, de valamilyen érthetetlen okból kifolyólag hajlamosak azt hinni, hogy ha kilövi őket valaki, akkor az aztán csak csalással (jelen esetben gold amoval) történhetett, mert azt el sem tudják képzelni, hogy esetleg valaki az ő szerény képességeiket meghaladó játéktudással rendelkezhet :)
  • lexlutor
    t28protot hasznalja valaki mostanaban? t30 mar megvan, igy max a legenyseget huznam benne a t30 utanra. erdemes kiprobalni, vagy felejtheto? t25/2vel eleg jol sikerult osszebaratkozni a vegere.
  • SovereignXY
    LOL. átlőtted p2-őt erre le gold ammoz? hihi. p2 papír. mit várt
  • Nazarov77
    Jajj most néztem meg a statját, értem már miért sír :D
  • Nazarov77
    És a csata után chatben elküldtem neki ezt a fotót :D

• SovereignXY
    Nekem midnen repair elsőnek. láncot lelövik nekem rohadtul nem mindegy mennyi időt kell rossz helyen álldogálni. repair kit meg tartom ágyú/ammo rack
  • Nazarov77
    pl T34en ezeket használom:
    commander - jack off, repair
    gunner - pillanatkép, repair
    driver - kuplung égető, repair
    radio - helyzetfelismerés ( + view range ), repair
    loader - repair, adrenalin roham
    loader - repair, camo ( jobb híján camot választottam mert a többi skillt nem találtam értelmesnek az utolsó loadernek )

Aztán hogy legyen egy med is:
    T-44
    commander - repair, felderítő
    gunner - repair, pillanatkép
    driver - sima utazás 94% ez után repair jön
    loader - biztonságos lőszer elhelyezés 83% ez után is repair jön

T-44ben kicsit szedett vetett legénység van mert más tankokból tettem bele legénységet.
  • SovereignXY
    Javítás sokadik? Nekem midnhol az első.
  • SovereignXY
    Lámpás franciára alap mert inkább support mint go előre. akkor ált meghalsz. És ugy ha rálőnek az tuti át is megy ezért szeretem tudni mikor látnak mikor nem.

Amcsi meg... kb dettó.
  • marchizor

5. mindenkinél rejtőzködés lesz, Jack of all whatever - Eagle Eye között én is gondolkodtam, mentort kihúztam alapból, de attól még másnak lehet az tü'nik hazsnosabbnak
  • SovereignXY
    mentor meg iylesmi nem izgat. most view range-s van 3. skill mert is-4 legénségét tettem át. azt úgy e nagyon használom és ne porosodjon ott a crew. 3. skill van 44%on ami a view ranges de filózok hogy újra osztom és akkor berakjam e 2. 100asnak a lámpást vagy maradjon a saszsem és várjam meg amíg meglesz a 100 megint.
  • SovereignXY
    type-on van hasznos ha orbitolod. sztem.
  • Nazarov77
    sokat nem gyorsít, de amikor a 3. skillnél vagy löwém esetében 4. skillnél gyűlnek a százalékok, ott azért értékelhető a nagyobb sebesség még ha nem is látványosan nagy. De félre ne érts nem minden tanknál használom ezt elsődlegesen.
  • Nazarov77
    Személyzet helyettesítő képességen kívül nem sok hasznos van úgy általánosságban a commandernél, a felderítő az nem rossz mert növeli a view ranget, de a rádiósnál is van view range növelő skill. Eagle eyenek semmi értelmét nem látom, egy ideig E-50ben használtam aztán lecseréltem.
    A lámpás meg igazából játékstílus függő, scoutoknak nyilván szükséges, de én pl más tankon nem sok értelmét látom, mert úgyis nyomulok előre és támadok, azt különösebben nem érdekel, hogy látnak e vagy sem.
  • marchizor
    Ennyivel gyorsabb? Szerintem megéri helyette akkor már akármi, ami egy kis pluszt ad a tank tulajdonságaihoz/jobban tudsz teljesíteni miatta, sztem ez akár éppen okozhatja azt a + XP-t a csata végén, amit a Mentor képes növelni.
  • Nazarov77
    Hogy gyorsabban fejlődjön a többi legénység.
  • boos
    Srácok,

Nem röhögni!
    Mi ez az eff érték?
  • marchizor
    mentor minek?
  • SovereignXY
    Én most vagyok t20al és imádom. Jól gyorsul ágyú oké.
    Amcsi hvy áget megéri folytatni. t32 egy kurva jó tank. m103 dettó. T30 meg tuti kis TD.
  • Nazarov77
    Én a T-44re a felderítőt tettem próba képpen hogy megnövekedjen a view range. Általában azt a jack off helyettesítő skillt adom commandernek vagy a mentort.
  • marchizor
    Lámpás, sasszemet nagyon ritkán fogod érzékelni, nem sü'rü'n tudsz rá odafigyelni, hogy 4 mp-ig az ellenfélen tartsd a célkeresztet. Tudom, M48A1-emen mindkettő 100-as :)
  • Nazarov77
    De örülök én annak hogy a T-44nek a frontjában is van ammo rack, szinte minden körben ellövik az ammo racket általában szemből, felrobbanni ritkán szokott de azért zavaró. Leo 1 is ilyen lesz, annak is a frontjában van rack.
  • SovereignXY
    Kérdés emberek!

Ruszki medre a parancsnoknak mit javasolnátok inkább? Lámpás skill - látod ha észre vettek - vagy a sasszem - mi van szétlőve enemin -? Amcsin francián a lámpás van mert egyik papír másik meg üveg páncélos :)
    De ruszki azért picivel jobban védettebb nekem inkább közeli fordulóharcosabb.
  • I1Q
    Így igaz, csak baromi nagy sarkítás. Virkirnek 2k-val több csatája van amiből 2K!!! arty (hummel+gw panther) és 500 tier 9. E75. Zserrbonak 1,5k KV1el és t150el és 600 S51el. Az össz tankszintek között több mint 1 egész van Virkir javára. Nem nagyon kell magyaráznom hogy artyval meg t9el könnyebb több átlagsebzést összerakni vagy KV-val.
  • lammaer
    "Most a kis 13-90 lett VIII-as szintű, 40mm-es páncélzattal... Kifejezetten szenvedek vele, előtte 10-15 ezer creditet hozott csatánként, most ritka, ha marad egy kis plusz rajta :("

Ugye a szenvedést csak arra érted, hogy most hogy Tier8-ba került és nagyon drága lett a javítása, igy már nem hoz pénzt nagyon?
  • marchizor
    Pedig elég OP tankok :D
  • rammstein11
    M103 nem is érdekel, ahogy a T32 sem. Ezért is ragadtam le a T29-nél. De azt is csak 90-es ágyúval használom, mert a nagyobbhoz drága a lőszer és nem hoz pluszban semmit.
    A creditet a PzIV, KV1, kis T34-el szerzem, ezek jól hoznak :)
  • marchizor
    pedig szvsz. így az amcsi heavy ág még nagyobb gyerekjáték lett a T29-től felfelé, mint azelőtt volt.
  • rammstein11
    Megy is a szerver megint :-)
  • rammstein11
    Sziasztok!
    Nem tudja valaki, meddig lesz karbantartás?
    Egyébként kicsit visszaolvasgattam.
    A tankokról és frissítésekről...
    Már nem először szívok be, mert elindulok egy vonalon, s egy frissítés után a tankom majdnem használhatatlan.
    T20-as jó kis felderítő tank volt periszkóppal, asszem, a 7.2 után visszavették minden tank látótávját. 440-ről 376 lett, ha jól rémlik. A T30 nehéztankig akartam elmenni, de a T29-nél leragadtam, mert kivették T34-et prémes tanknak, T30-at TD-nek.
    Most a kis 13-90 lett VIII-as szintű, 40mm-es páncélzattal... Kifejezetten szenvedek vele, előtte 10-15 ezer creditet hozott csatánként, most ritka, ha marad egy kis plusz rajta :(
    Most megcéloztam az IS7-et, bár még csak IS3-nél járok, illetve az E75-öt. Tiger II eddig tetszik, nem sokat mentem vele, 50-60 csatánál járok.
  • TVelvet
    Nos...

Hazaértem átnézem a topicot, aki rossz arcú volt, reptetem.

Én szóltam.
  • Master91
    Igen, célszerűbb lenne a kis falucskán ott nyugaton mászkálni, de hát ha csak 2 ember megy oda, az is az egyik valami kis szpotter, inkább akkor megyek én is a többi után, legalább valami esélyem lenne túl élni.
    De nem volt.

--------

Meg is látszott a játékán hogy jogos az effy-je.
  • Szakesz
    Megsúgom, hogy nem ott kell támadni, mert a délieket a városban szét fogja szedni az északi csapat... :)
  • Master91
    Ez a Highway map egy kalap trágya.
    Más is észre vette, hogy akik északon kezdenek, sokkal hamarabb be tudnak menni a városba, mint akik délen? Simán elfoglalják már a sarkokat, míg dél oda ér, város szélibe értünk , már 3 irányból + arty lőtt minket. Vicc.
  • zserrbo
    Ezek az értékek honnan vannak? Am én általában 5-8as tankokkal megyek a sebzés nem teljesen mérvadó!
  • bobitusz
    Köszönöm
  • Master91
    Pedig annak olyan ütege van hogy imádkozni lehet neki!
  • Lokker
    Inkább azt az M3 Lee-t szedjék ki mer engem az Isten büntet vele, annyira nem fekszik, hogy csak a duplázós köröket szenvedem végig.

Valaki el tud látni 1-2 épkézláb tanáccsal vele kapcsolatban? :)
  • virkir
    Á... azok papír szarok, lásd T110E3-E4.
    Ja nem.
    Azok aztán nem OP-ok. xD
  • Scharnhorst
    Szerintem meg egyiknek sincs olyan információ tartalma amiből más hasznot tud húzni. Főleg azért nem, mert aki írja nem ír bele semmi olyat amitől hasznos lehetne csak a rinya van és sajnos 90%-ban ezzel van tele a fórum. (Tudom jön a szokásos duma, ha nem tetszik akkor ne nézzem.) Viszont az a 10% érdekel amit az a néhány ember ír aki tényleg hasznos infóval lát el mindenkit. A szortírozás közben kelletlenül is megakad az ember szeme ezeken a szarokon.