418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Nazarov77
    Mikor toltam KTval nem volt rá jellemző sok ammo rack sérülés/robbanás, kb annyira volt gyakori mint más tankoknál. Motor sérülés már gyakoribb volt front találatnál.
    Aminél feltűnően sok ammo rack sérülést tapasztalok az a T-44, szinte minden körben ellövik 1x ráadásul zömében szemből.
  • VanDaal
    Egyébként az új MM mellett tényleg nem annyira rossz. Csak meglepett, hogy több alkalommal is kaptam már tank ászt ennél kevesebb xp-re is, általam az ARL-nél sokkal jobbnak tartott tankokkal, erre ezzel meg nem jár ennyiért.

Egyébként érdekes, hogy az 1%-nyi legjobb eredményekért jár a kitüntetés, de az nálad a játékosok nagy része :)
  • lammaer
    Hö? Linket. MOST!
  • FosTalicskaa
    Talán azért mert mégsem annyira utolsó hulladék az a tank, ha a játékosok nagy része lazán hozza nem premium accounttal az 1100+ xp-ket...
  • Thomasovics
    hogy lehet olyan replayt feltölteni, hogy lövések száma 0 ,felderítés is 0 és többet hozott mint mint aki 8-at kilőtt? :S (obj. 704-nél van.)
  • haflac
    Az semmi,elméletileg csökkentték a javítási költségét is 8%-al,de ezt végképp nem érzékelem,ráadásul rengetegszer rak be 10-es mezőnybe,és ott szinte mindig full javítás van.
    Szal a löwe legnagyobb hibáját basszák javítani.Mivel papír csiga,a MM-e igazán lehetne normális 12500 aranyért.
  • Destydeme
    Hi.410 csatám van vele,de már legalább 6hónapja a garázsban áll.
    Csak tippből írtam a venti/stab/tölt.gyorsítót de,h wet ammo rack-et nem használtam az tuti.
    Sajnos tegnap kb 1óra után szemet szúrt a jelenség...
  • VanDaal
    Mennyire jó már, hogy ezzel az utolsó hulladék ARL 44-gyel nem adja meg a tank ászt egy 1700 xp-s körre...
  • szabii98
    nekem nem lövik el sokszor, ezen a héten csak tegnap 1x..igaz hogy 10 csatát mentem vele
  • mijki
    Több mint 400 csatám van KT-vel, az ammo rack-et sokszor ellövik, de nekem csak párszor robbant be, kevesebb mint 5-10 alkalommal.
  • Szpecnyaz
    Most a WoT mellett Falloutozok. Van egy mod amivel össze lehet kapcsolni a 3-at és a New Vegast. Valami zseniális így az a játék, tényleg rengeteg játékidőt bele lehet tenni. Meg majd most akarok neki esni a Skyrim DLC-nek is. Valahogy ezek a Behteshda féle RPG-k piszok mód le tudják kötni az embert :D.
  • bgabor
    Bizony, zseniális játék. A negyedik karakteremet tolom benne úgy, hogy eddig nem csináltam kétszer ugyanazt a küldetéssorozatot. Több ilyen kéne.
  • Szpecnyaz
    Na jó, még a legutóbbi COD esetében is bűnbe estem :D. Tudom hogy az minden csak nem eredeti, de azért csak jó szórakozást nyújt, időnként mindig előveszem valamelyik részt. Csak ilyen interaktív mozizás gyaránt :D.
  • VanDaal
    Ó, a Skyrimet ki is felejtettem! Pedig az nagyon tetszett nekem is.
  • Destydeme
    Szia.Neked volt régen KT-d ha jól emlékszem,talán te(is)azt mondtad,h valószínű a legjobb tier 8as heavy.
    A kérdésem:Tegnap láttam jó pár csatát vele(kollégám ment vele)és kb 10/4 esetben jött az ammo rack,illetve 2x abból fel is robbant.
    (Saját KT-val kb 6hónapja nem mentem.)
    Szal te/ti hogy emlékeztek,anno is hajlamos volt az ammo rack-ra,vagy ez vmi"újítás"?
    Ventivel,töltés gyorsítóval és stabilizátorral használtam.
    Kéne rá a wet ammo rack,vagy csak tegnap pont olyanja volt a wot-nak?
  • VanDaal
    Nekem tetszett a Diablo. Teljesen lekötött arra a néhány napra, amíg végigtoltam. Viszont újrajátszhatóság terén valóban elmaradt a várakozásoktól.
  • Szpecnyaz
    Nekem csak a Skyrim, Wargame, meg a Mass Effect 3 volt az amit toltam. Bár a ME3 nem túl eredeti, inkább a sztori viszi el. Meg még tervezem a Spec Ops, Max Payne 3, La Noire végigvitelét is egyszer. De így nagyjából ki is fújt a jó játékok listája ebben az évben. Pár éve azért még jobb volt a helyzet, nem tömegtermelés ment.
  • csoszi87
    Ez lett volna a duplázó köröm, ha 1 IS3 el tudott volna bánni 1 120 hp-s VK36-al, és 1 160Hp-s vk 45-el.
    4x lőtt, és nem találta el 1iket sem 30 méterről.

Defeat!
    Map: Ensk 2012. augusztus 14. 10:45:30
    KV-5 Experience received: 1 555
    Credits received: 134 878
  • TDantes
    Nem lenne ám egyszerű konkurenciát csinálni a Wot-nak. Ahhoz az kéne, hogy jobb legyen, többet nyújtson. Ám ha jobbat akar egy nyugati kiadó, az nagyon sok pénzbe kerülne, és még több pénzbe kerülne a marketing és a reklám hogy eltudják adni.
    Márpedig ha sokba kerül,nem lehetne ingyenes, vagyis ilyen mikrotranzakciós sem mint a Wot, meg hát a nyugati kiadók nem is szeretik ezt a fajta módszert.

Egy rakás pénzt beleölni, és nem biztos hogy sikerül lenyomni a konkurenciát?
    Ez nekik nem buli.
  • bgabor
    És ha nem tévedek abban is nagyot csalódtál. Én legalábbis a bétában kerestem az állam, és nem jó értelemben. Gyakorlatilag semmit se tud a Diablo3,amit a hat évvel ezelőtt kiadott Titan Quest ne tudott volna, még grafikai téren se, nemhogy játékmenetileg. Aztán megveheted tizenakárkányezer forintért. Hát kösz, inkább kihagyom.

Így van, a DLC-ket feltaláló nyugati kiadók ne beszéljenek pénzlehúzásról.

Ja, ha annyira szar a WoT, akkor miért nem állt rá valamelyik pénzes nagy nyugati cég egy hasonló játék kifejlesztésére? A WoT teljes két éve gyűjti az ügyfeleket, mi a fenére várnak?
  • VanDaal
    Egyébként tényleg, az új játékok többsége nekem már annyit sem ér, hogy torrentről leszedjem őket. Az egyetlen, amire hajlandó voltam pénzt áldozni a WoT-on kívül, az a Diablo3 volt, de arra is csak azért, mert már 10 évet vártam rá, és nosztalgikus érzéseket ébresztett bennem :)
  • Szpecnyaz
    Na igen, az "olcsó ázsiai cucc" kiadásához nem fűlik a foguk, viszont az nem baj hogy szinte már csak félkész játékokat adnak ki. Ma már az megy hogy kijön egy játék, aztán fél év múlva már játszhatsz is vele, mert akkor már eléggé bugmentessé teszik a patchek. Meg általában már a kiadás pillanatában érkezik rájuk az 0-day patch, annyira szarok. Aztán még szerencsés vagy ha ezért nem kérnek külön pénzt is. És ezek pofáznak minőségről?
    A Blizzard meg a társai is sorban nyomják ki az agyonbutított szarjaikat, amiket csak a marketing ad el. A több tucat játék közül ami az elmúlt egy évben kijött, talán egy pár van amit érdemesnek találtam arra hogy játsszak vele, mert volt annyira eredeti.
  • Nazarov77
    kép
  • Nazarov77
  • Nazarov77
    Igazából ezt hamarabb bejelentették mint a world of warplanest.
  • Droughert
    off:
    Úgy néz ki, hogy készül a World of Warplanes konkurenciája. Képek/onformációk alapján elég meggyőző eddig. Hasonló színvonalon el tudnék képzelni egy 2.vh.-s tankos játékot is. Nem ártana a konkurencia, lehet kicsit össze kapnák magukat Ivánék is. Betara lehet jelentkezni, esetleg starter csomag vásárlásával be lehet kerülni.
    War Thunder
  • stoppos
    Jó, hát kicsit kiforgattam. :)

Meg nem is ilyen marha nagyban akartam beszúrni.
  • Nazarov77
    Mondjuk arról nem tehetnek hogy ezek voltak a tankok nevei, viszont én azt írtam volna, hogy szovjet neveket pl Stálin meg egyéb tömegmészárost, vagy NKVD neveket lehet használni mert azokat a fejlesztők nem tartják war criminalsoknak...
  • Nazarov77
    win
  • Nazarov77
    Jaja amióta kitalálták ezt a DLCs f*szságot azóta már a patchekért is lassan pénzt kérnek. Kiadnak egy játékot félig, azt később jön a másik fele 2-3 darabban DLCként. Ezért játszok kb szinte csak wottal, nincs más normális ami érdekelne. Viszont most lesz: GW2! aug. 25én már cuppanok is rá.
  • darki81
    te jó isten
  • stoppos
    Jóreggelt.

• TDantes
    Ja hát igen. Mondtam már máskor is, ha ez egy nyugati kiadó játéka lenne, akkor nem hogy havidíj lenne, hanem minden új tankágért külön kéne fizetni mint kiegészítő, ez a minimum. Nem az lenne ,hogy második német TD vonal, hanem csak most teszem azt 5-8 ezer forint, második német TD-ág kiegészítő. Fizess. És plussz fizess ha gyorsabban akarsz fejlődni, plussz fizess mindenért és fizess fizess fizess.

Ott ez lenne.
  • MuldR
    Igen, en is azert jatszom ezzel az olcso azsiai szarral, mert nincs jobb.
    EA vagy actiblizi csinalhatna ugyanilyet, csak jobbat. Vagy barmi jot. Egy uj ELIT-et csak MMOban, vagy egy online Freelancert. vagy egy normalis FPSt. Vagy barmit, ami masfel evre lekot. Utoljara ilyet is csak az azsiaiak tudtak. GW+AION.
    Diablo2 es age of empires ota nem csinaltak jo jatekot a nyugati kiadok.:P
  • bgabor
    Bár XVM mod nincs fent úgy látom, de szerintem ez a T28 egy Mátyáshun osztályú játékos volt 600 effel, vérpiros névvel. Az ilyenek egy repülőgép-hordozót se szúrnának ki maguk mellett.
  • nobodyattis
    értem hogy kapott azért csodálkozok mert vereségnél eddig normál körnél is hozott 40-50-60k kreditet most meg max 40k sőt győzelemnél se kaptam még 70 nél többet pedig régen átlag 90 k jött
  • Nazarov77
    Ezzel a kommenttel egyet értek:

A Nyugati kiadók inkább fogják be a pofájukat azok után, amit az elmúlt években műveltek...
  • MuldR
    LOL, csokoltatom a nyugati kiadokat, tobbet koltottem erre a szarra, mint az eddigi osszes tobbi jatekomra egyutt. :P
    Tudom, noobretard vagyok :(
  • Nazarov77
    7.5ben elvileg kapott +5% pénzhozást, szóval többnek kéne lennie. Semmi különöset nem vettem észre, ugyanúgy jön a rengeteg credit.
  • nobodyattis
    Löwe tulajoktól kérdezném hogy csak nekem tűnik úgy mintha 7.5 óta kevesebb pénzt hozna vagy csak én lettem béna azóta