418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
nagypite #159882 A prémium (gold) tankokon a simához képest mekkora credit szorzó van? x1.5? x2? -
Nazarov77 #159881 *T-28 -
Nazarov77 #159880 T28 85öse volt a KV-1ben is és azért járt free. -
bgabor #159879 Sajnos ez várható volt. Az új meccsméker rendszer bevezetésével párhuzamosan szépen lassan átalakítják azokat a tankokat, akik a Tierjükből kirívó fegyverzettel bírnak. KV, SU-85,T-28 mind elvesztették a tierjükbe nem illő lövegüket. A Panzer4 a következő a sorban.
Egyúttal a tankok és lövegek újrabalanszolásával szépen haladnak a Historical Battle mód felé is, amihez szintén elvárás a reálishoz közelítő tankok kialakítása.
És ez egyúttal lehetővé teszi a 75mm L/70 újragondolását is, ami szintén nagy szerepet fog játszani a HB módban. Továbbá néhány nemsokára megérkező prém tanknak is a fegyvere lesz.
Például ki venné meg a nemsokára érkező M10 Panthert Tier7-esként, a mostani L/70 löveggel. -
Nazarov77 #159878 Tegnap volt szó a Löwe pénzhozásáról, szerintem teljesen rendben van :D
Győzelem!
Csata: Highway 2012. augusztus 15. 9:22:50
Jármű: Löwe
Szerzett tapasztalat: 3 732 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 110 884 (kárpótlás a csapattárs által okozott sebzésért: 605)
Csatában elért Achievement: Mesterlövész -
legjobb t5-be eggyértelmű...
nem tudom hogy gondolja vki azt, hogy nem..sokat sebez még midnig,gyors az ágyú,páncélja meg t6 kategória.
l/70 nélkül nem lehet majd vele német tankal egyenlően felvenni a versenyt.
főleg úgy h a németeknek nincs heavy t5-ön..
-
lammaer #159876 Egyértelmű: ha az ágyú bennmarad a játékban másik tankon, akkor nem jár free xp. Ha az égyút egy az egyben kiveszik, akkor igen. -
VanDaal #159875 Vagy nem, mint a T-34-85-nél. Simán hivatkozhatnak arra, hogy más tankon továbbra is használhatod az ágyút. -
Nazarov77 #159874 Viszont lehet kapunk free xpt az ágyú elvétele miatt, mint ahogy su-85nél meg T28nál is volt. -
VanDaal #159873 A BDR-t mondjuk nagyon utáltam, de a T1-gyel semmi problémám nem volt már annak idején sem. Pedig akkor még elég kezdő játékos voltam, de már akkor is egyenlő félként tudtam felvenni a harcot a KV tankokkal. Azóta meg elvették tőlük a 107-es ágyút, a trollgunt, és a hp-juk is kevesebb lett.
Szóval szerintem erősen véleményes, de legalábbis ízlés dolga. -
Nazarov77 #159872 Azért a KV-1 még mindig elég erős T5ben. -
VanDaal #159871 Egyébként kicsit átgondolva a dolgokat, lassan ott fogunk tartani, hogy az eddig lesajnált T1 heavy meg a BDR lesznek az OP tankok tier5-ben :) -
inkább azt kellene, hogy az l/43-at és az l/48-at felbuffolni t5-ös szintre..
pl L/43 maradna az eddigi l/48 szerepébe a pz3/4-en az l/48 meg átmenne snuper szerepre a pz4-re.
-
viszont így lehetne az ágyút buffolni hogy a pantheren és a t6 medeken jobban működjön.
-
Nazarov77 #159868 arról nem is beszélve hogy ezzel tovább rontják az amúgy is borzalmas grindet a vk3001Pn mivel ha pz4 elveszíti az L/70et akkor 3001Pn kell kifejleszteni.. -
semmi értelme pz4-et használni l70 nélkül...
ezután sem lesz értelme.
de szerencsére ezzel szépen csináltak 2 egyformán,unalmas,hasznontalan tankot.
farmra meg eggyik se lesz használható így már, mert kevés az alfa.
pz3/4-eél eddig se lehetett, pont az ágyú miatt..
kv1,stug3,su85 marad vmire való t5 farmra..
de tényleg és a Pz3/4-et el semmit nem csinálnak?
mi a büdös franc értelme van ennek?
...
2 ugyan arra a szerepre való tank minek?
ki lesz olyan hülye h a pz4-et használja ez után a pz3/4-el szembe?
-
Nazarov77 #159866 Igazából az a baj hogy elveszíti a sniper szerepét így a pz4, és az új konfigurációjával meg egy bénább panzer3/4 lesz. -
Jacktor #159865 Na igen. A Pz IV legnagyobb hibája jelenleg is a szörnyű fordulási és gyorsulási érték. A jelenlegi ágyúját közel sem mondanám op-nak, most épp jó ellenfele a KV-1-nek. Annak fényében, hogy az 1 Tier-rel nagyobb KV-1S 1shot-ol mint a sz*r, örülnék ha inkább máshoz nyúlkálnának. Hadd ne mondjam mihez... -
Nazarov77 #159864 Viszont ha nem kap erősebb motort pl azt ami a pz3/4ben van ( nem is értem miért nem kapta meg azt eleve ) akkor lehet nagyon kinyírják ezzel, gyenge fordulással és gyorsulással megerőszakolják a többiek, arról nem is beszélve hogy KV-1ről pattogni fog mint a sz*r. -
VanDaal #159863 Igazság szerint várható volt. A folyton OP-zott KV és Su-85 már megkapta a maga nerfét. Most egységesen csökkentették is a tier5 tankok MM besorolását. Szóval érthető a dolog, és valószínűleg használható lesz így is. -
Nazarov77 #159862 Fuhúúú akkor aszem megveszem a PZIVet, végre lekerül a kuka torony :D
Gondolkodtam rajta hogy szimplán csak kicserélem a torony meg fegyverek modelljét de az meg gagyi lett volna. -
bgabor #159861 Én mág nem láttam olyan embert a játékban, akinek stock Tier9 mediummal nem fogott volna padlaót a statja. Nem tudom miért, de mindenki 30% körüli winratet produkál stock T9 meddel.
Persze ezt nagyban elősegíti hogy több stock T9 meddel nevetséges eszközökkel kell az elején nagyon sokáig menni.(Pl:Patton 160-as átütésű ágyúval 85.000XP-ig, T-54 175mm-es átütésű ágyúval 80.000XP)
Nemigen javítja a winratet amikor ilyen cuccokkal kell T9-T10 ellen harcolni.
De egyébként a legjobb mediumos haverom véleménye szerint az E-50 fullra fejlesztve is gyenge tank lesz. Szóval kitartást hozzá! -
Pz IV nerfről:
"A new turret with extra armor plates is being added to replace the Schmalturm. 7.5 L48 will be balanced similarly to the 57mm ZiS4, though with slightly higher alpha and slightly slower rate of fire (approximately equal DPM), and at least equal accuracy. There's a pretty good chance the 7.5 L70 will no longer be accessible."
Új torony (gondolom az alaptorony erősebb változatban), valószínűleg elveszik az L/70-es ágyút, helyette az L/48 lesz nagy ROF-al. -
lammaer #159859 Hát akkor én ezt a winrate dolgot el is felejteném, nem arra utal hogy a tank jó lenne :D
Egyszerűen csak máker voltál, hogy a csapatod mind a négy alkalommal nyert :) Van ilyen... (nekem is van 7 tankkal 100%os winrátám, a loltrakesszel ráadásul 3 mecces :D ) -
Nyugalom, lesz ez meg igy se...
-
Látod nincs goldod xp konvertálásra így elfelejtheted a 60-70%-os winratet 
Nekem is így volt majd lesz az 35%-on is és amíg nincs 60k xp csak az ágyúra vagy véletlen annyi free xp-d addig ne nagyon reménykedj.
Esetleg az mm kegyes és szerencséd lesz vele de már nem az a régi leosztás van ahol kis tierű kajákat is bedobhatott szóval nincs lakoma csak szívás van.
Nekem is kellett vagy 100+ kör mire meglett a jobbik ágyú és vagy 300 kör mire kijavítottam a statom 50%-ra de mondom talán szerencséd lesz és jobb leosztásokat dob csak próbálkozzál sokat mert a szopó hullám után kell jönnie a győzelemnek is csak van amikor órákig is eltart.
7.4
7.5
-
Prém nincs, de mind a 4 duplázó volt. Am nem tudom mennyire számít ez jónak v sem, csak azért osztottam meg az elc-s pályafutásomat, mert számomra nagyon meglepő, h eddig 100%-os a winratem. Egyik tankkal sem tudtam még így kezdeni. Szeretem ezt a tankot és még a nagy célzás és töltésidő sem zavar. Csak egy vmi: az h nem forog körbe a tornya. -
lammaer #159855 duplázók és prém van benne? :) -
Csatánként nem tudom, de az átlag xpm 601 vele. -
VanDaal #159853 Mostanában nem másolgattam eredményeket, de ezt muszáj :)
Pedig már szinte biztos voltm benne, hogy el fogjuk veszíteni...
Győzelem!
Csata: Sand River 2012. augusztus 14. 23:41:09
Jármű: Ferdinand
Szerzett tapasztalat: 2 128
Szerzett kredit: 74 655
Csatában elért Achievement: Boelter Kitüntetés, Acélfal, Top Gun, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
replay -
lammaer #159852 csak statisztika. XP-t hogy kaptad a győzelemért? -
ELC AMX: 4 csata - 4 győzelem (100%-os winrate). Ez nooooormális!?:) -
lammaer #159850 Stock tanktól mégis mit vársz? :) -
VanDaal #159849 Prémmel is szar stockként, nem csak prém nélkül...
Főleg most, hogy ennyivel több lett a tier10. -
Pongyi #159848 Sziasztok. Másnak is szar volt az E50 stock-ént prém nélkül? Mert ez már egy vicc kategória h milyen fos a statom vele eddig. Ennyire nem lehetek béna.... 76 csatával 30%!!! Ennyire szarul még semmivel se kezdtem.... Hogy lesz ebből 55-60% winrate mint a mostanában használt tankjaimmal? -
lexlutor #159847 ..en ugy 2-3 napja irtam be ugyanezt a problemat, de senki nem valaszolt. ha jol rmelik volt egy bejegyzes meg korabban, h valaki a supportnak is jelentette. gondolom meg nincs megoldas. ritakbosszanto. -
Toweliee #159846 Dehogynem, ezért játszok :) -
Régebben, ha kifagyott a játék, vagy elment a net utána még be tudtam lépni a csatába, de 7.4től nekem csak végig megy a töltő csík, és nem dob be a csatába.
Van erre megoldás? Addonokat kitörlöm akkor se enged be, csak ha már vége a csatának. -
csoszi87 #159844 De nem élmény így játszani?
Még akkor is ha így veszítünk látszódik, hogy összedolgoztak túloldalt.
Más: Találkoztam még 1 rohadt rendes csapattal. 5 kill-em volt Foch 155el, és megkértem a csapatot, hogy az utolsó artyt hagyja meg nekem.
Az S51-en kívül mindenki rá OK-zot. Ő meg is próbálta kilőni, de nem találta el, így nekem maradt. Meglett az a Top Gun.
+ ezzel a csatával kilőttem 1 Foch 155-öt is, így már csak 1 Jagpanther2 kell a Master Tankerhez.
Asszem a csúcson kell abbahagyni. Jó éjt mindenkinek! -
Toweliee #159843 Ennek a hadműveletnek a tükörképét hajtottuk végre. Ráadásul az ellen kitámadt a másik oldalon elment egészen a bázisunkig. A két védekező td folyamatosan lőtt és hátrált egy kicsit, nem voltak platoonba de marha jól csinálták. A másik oldalon felmentünk együtt a dombra. Ott két védő volt egy T-54 a másik egy IS-3, ők meghátráltak de el is hullottak. Ezután pár gyorsabb tank leszaladt a dombról, a dombon lévők fedezték őket. Bedaráltuk a védőket, pár kis tank beállt foglalni a többiekkel pedig a kövek mögül fedeztük őket. Marha jó élmény volt, mintha 15 ember egy vezényszóra cselekedne. Minimális veszteséggel lehoztuk a meccset.