418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
na látod magad se látod pedig leírtam az előbb is többször,
felesleges is magyaráznom, mert úgysem elszel képes megérteni,(vagy nem is akarod...)
semmi köze ennek ahhoz, hogy ki fejlesztette..ez csupán hozzáláss kérdése.
ennyi befejeztem!
-
TDantes #160041
,,na értem már vagy még mindig le vagyunk ragadva az érttéktelen részleteknél?"
Ez most kérdés? Vagy mi ez?
na jó kell miért kérdés hülyét feltenni de mégse ? -
kiskami #160040 Hát nekem nem nyeli a KV-5 a lövéseket. Ritkán kerülök össze olyan csapattal, aki nem tudja, hogy hol kell lőni. T7-től felfele viszi minden szinte. -
nahát máris idóta lettem, mert nem vallom a véleményed?
igen,pont ezért op a kv5 pl mert túl erős a páncélja?
na értem már vagy még mindig le vagyunk ragadva az érttéktelen részleteknél?
de ne is op-nak hívjuk mert azt se sikerül értelmesen felfogni, inkább h kibalanszolatlan, na így már rendbe van?
-
TDantes #160038 Komolyan nem értem hogy mi a baja. Mi az önző és undorító? Nem én fejlesztetem a játékot. -
TDantes #160037 És...a KT-n van egy zseniális ágyú, a KT frontja tier 9-eseknek is gondot okoz, míg a KV-5-öt az Artu toronynál mindenki átlövi, és az ágyúja gyenge.
Előnyök, hátrányok. KT-t és KV-5--öt is szerettem, tudni kell velük játszani -
igen?
leírtam.
önző undorító hozzáálás és alapjaiban véve helytelen ítélő alapok.
ha sikerülne értelmesen megitélni vminek a pozitívumait is a negatívumaival szembe.
de ez itt nem igazán megy...
undorító felfogás ez!
ezek után lehet mondani ki a troll,ki is az aki itt tereli a szót és fordítja ki a szavaim! -
TDantes #160035 Mi a játékbéli neved? Megnézném. -
Ytar #160034 azért te idióta, mert a KT oldala 80-as, a KV-5-é meg 150-es. -
Hmmm...billotte kitüntetést kaptam, az mi a picsa??? Ilyenre nem emlékszem! 
-
nem hanem h akkor egy kt-t meg miért lehet agyon gyalázni oldlaról 132 pennel...
ja és nem kell itt terelni a szót... -
TDantes #160031 Talán ha emberi nyelven írnál és nem valami mordori troll nyelven, mert egy értelmes mondatot nem sikerült kihámoznom, Csak azt hogy valami bajod van. -
Ytar #160030 ember, szerintem töröld le ezt az undorító játékot .. nem való ez neked. -
olvasd el,értelmezd!!
ha nicns hozzá elég kapacitásod arról nem tehetek! -
Azt hiszem a WG istenének nem tetszik, hogy én IS-el megyegetek. Hogy honnan veszem? 49 csta alatt sikerült 27%-os winrátát gyártani, annak ellenére, hogy én próbálkozok.
Tudom, lehettem volna figyelmesebb is, de miért nem elég ennyi? Lassan ott tartok, ha jobb csapatba kerülök, még az XVM is 80%-ot jósol, az biztos bukta. Vagy csak a szopóág rossz végén vagyok? -
Ytar #160027 ő a VK 132 penjével akar nekiesni, aztán meg csodálkozik .. -
amiért mondjuk egy kt oldalára?sebzésért?vagy mert ott van és akkor talán akaróddzana sebezni?
érdekes ilyen előnyökkel nem nagyon akarnak a tulajdonosok tisztába lenni...
azzal bezzeg hogy jaj milyen fos az ágyú meg miezmár mekkora weakspot az elején...
na pontosane z az az öntlet,önző undorító hozzáálás amiről beszélek...
elvárom a tanktól h nyerjen meg h kilőhetetlen legyen meg minden...
mondok egy kv-4es példát mióta megvetem kb 90%-űát a csatáimank elvesztettem vele..volt egy olyan h ballagtam be a városba oldalról megmmesszebbről ledaráltak aztán szemből kt meg t34 kivégzett...
na mondhatnám h mekkora fos meg szar mert mindne átlőtt..arról persze nem ejtenék szót, hogy közbe vagy 5-6 lövést meg elnyelt amit pl egy kt-val nem nyeltem volna el....erről beszélek..undorítónak tartom ezt főleg h ezután oktattok ki emberkéket... -
-
Oldalrol is siman lehet sebezni (tarolorekeszek) 170 pen-es agyuval, akar messzirol. -
TDantes #160023 Ennek mi a fene baja van?
-
és még tetőzöd a full baromságodat..atom taps...pff
játszok vele és??
mi a faszt tapasztalok ki szeinted?
azt h bezzeg csak 4 lövést fog elnyelni oldalról egy meccsen?
vagy mit?
elmondom semmit.
vagy ha játszok vele akkor már mikor ellene megyek mondjuk nem fogja oldalt elnyleni a lövést?
vagy kapok vmi mögételeportáló képességet?
megaztán miért kéne játszanom vele?
ha én lexarom a kv5-öt akkor mi van?
van vmi elhetőség h engem ne sorsoljon kv5 mellé pl??
mert ha igen akkor ok...megvan oldva...ja nem...
NEM ATTÓL LESZ OP/UP A TANK HOGY Y,X,Z JÁTÉKOS HOGY JÁTSZIK VELE!!!!
SŐT AZZAL MÉG A TANKOT SEM LEHET LEMÉRNI H MILYEN CSAK AZT, HOGY Y,X,Z JÁTÉKOS HOGY JÁTSZIK A TANKAL....
FŐLEG NEM EGY ALAPVETŐEN RANDOM SZOPÓÁGAKRA ÉPÜLŐ JÁTÉKNÁL AZT MeG MARHÁRA NEM LEHET LEMÉRNI ÍGY H NA LÁTOD HA JÁTSZOL VELE AKKOR MENNYIRE NEM OP....
Nem azért op mert kilőhetetlen vagy mert ezzel csak nyerni lehet.
Hanem attól h azt a potenciális 3-4 random lövést egy másik tank 98% valószinüséggel nem fogja benyelni vagy 3-4 random szituációba egy másik tankot pofon egyszerűen lőhetnek míg a kv5-öt meg nem..ennyi
itt vannak az előnyei amik unbalanceddé teszik.
mivel se a célzásra se a penetrationra nincs sok kihatásom nem tőlem függ tudom-e sebezni adott esetbe a kv5-öt.
miért?mert oltári baromságokat hajtasz,undorítóan önző látásmóddal...
ennyi.
-
Ytar #160021 miért lövöldöznél azzal a szarral KV-5-re? nem arra való .. arra ott van a te csapatod top tankja ..
a KV-5 mindig ilyen volt, szeret pattogni, ha a random is úgy akarja.
ha meg nem, akkor az összes szar átlövi. .. mint minden mást .. -
Azoknak szerintem 150mm az oldala is...azt aztán lőheted VK-val. KV-5-nek még a segge is iszonyat vastag.
KV-5:
Test: 180/150/140 mm
Torony: 180/150/140 mm
Még ez oké is lenne, mert gyenge az ágyúja, de 1780 HP-val...
Mondom nekem nem lesz gond ha meglesz az ágyú, de most sok csatát megyek Tier 8 alatt és csak azt látom hogy ezek letarolnak mindent. KV-4 is ha top tank, de azt legalább hátulról lehet sebezni. -
TDantes #160019 Ma: egyik csata 5 tier 9-es, azt következő 7 tier 9-es. Nabazdmeg.
Ettől persze szerintem a legjobb prém tank -
pl sebezz egy vk36-al akár oldalról egy kv5-4-et...
rálövök 5-öt abból 3-at elnyel 2-t meg pattint..sokszor még a weakspotjáról is pattan.
de akár egy 200-as ágyúval is bajba vagy ellene ha épp nem tudod ellőni a r2d2-t vagy rendomizál a pontos ágyúd és mellé megy...és messzebbről megint atom luck az egész...nem úgy mint egy t32,kt,vk45a,franc akármik..és még talán az is3-is
nem attól op mert kilőhetetlen...
-
TDantes #160017 Nem, amíg egy adott tankot nem próbálsz ki, nem ismered hogy milyen valójában. Így jön a sok hülye, hogy az orosz tankok OP--ok, úgy hogy soha egy percet nem mentek velük. Pedig akkor tudnák hogy nagyon nem azok. Vagy hogy a francia revolvertárak OP-ok...pedig nem, csak hát ki kéne próbálni és kiderülne.
Olyat egy szóval se mondtam hogy minden lövést nyeljen el. Látsz ilyet tőlem?
És igen ez random dolog, mint ahogy az átütés, /pattanás sebzés minden a Wot-ban.
Ha pedig KT-vel nem tudsz kinyírni egy KV-5-öt akkor simán béna vagy.
Azt pedig nem értem ,hogy mi a francért idegeskedsz. -
Ytar #160016 mondjuk engem ritkán dobál T9-ek közé, néha van 1-1, de nem vészes. ha nem E-75, akkor nem is érdekel, a többit könnyen meg tudom karcolni vele, a kreditet meg már hozza is .. egyedül az a kemény dió.
továbbra is a legjobb prémium tank szvsz.
Type 62-re azért fogok benevezni, mert gyorsan le lehet vele zavarni egy meccset kamikaze stílusban is, amíg a sima tankok csatában vannak .. -
Ytar #160015 R2DT még elmegy, de a lövegpajzsot BL-9 ne lője már át ..
nem OP az, csak tudni kell játszani ellene. .. meg vele is .. -
ez a és van xy tankod kb oylan szinten áll min mikor egy negatív kritikára jönnek az olyan irományok h csinálj jobbat és hasonlók...
tehát nem kéne erőltetni!!
másik igen és pl egy kt még azt az 5 lövést random se fogja benyelni..pl de modnhatnék más tankokat is...
megaztán mi a francot vársz ember?
hogy minden lövést nyeljen el?
ilyenkor persze jön az h ja marha random..de igen marha random és mikor t6,t7-es lövéseket nyel be oldalról igenis marha sokat számít mintha azok is simán leszedegethetnénekk.
az sem mind melyik tankokat könnyű ellőni..ja ott a nagy r2d2 kupola és képzeld messziről marhára nem könnyű sőt sokszor képtelenség még a marha pontos német ágyúkkal is eltalálni..és igen olyankor pl sebezhetetlen a tank kb...
de persze ez se számít h ilyenkor egy kt,vk45-öt pl vagy t32-t lazán agyonrapelnek messzebbről is már t5-től felfele...
...igen sok más t8 is simán bajba van legalább ennyire t9-ekkel mert még 200-as pennel is simán sebezni képtelenség t9-eket ha épp a random úgy gondolja h minimumál...
ilyen hozzáálással hát... -
TDantes #160013 Szerintem több mint fele arányban rak be, legalábbis engem tier 9-esek ellen, és mindig sok tier 9-es ellen.
Persze jó a KV-5, élvezetes tank. Hadd legyen már meg ez a előnye, mert az ágyúja meg kevés nagyon.
Bezzeg máskor meg mindig azt olvasni, hogy szar mert az Artu-tornyot átlövi minden, és könnyű kilőni.... -
Tier 9-es ágyú még szép hogy átlövi.
Ha meglesz a 100mm-es ágyú akkor már nekem se lesz OP, de most Tier 7-ben játszom és látom hogy alig akarnak megdögleni ezek a dögök. Csak jönnek jönnek 1780 Hp-val, csapat fele meg se tudja őket sebezni még oldalról se.
Remélem legalább fele-fele arányban berakja Tier 9-be is és nem abból áll a csaták 90%-a hogy szét kell lőni a Tier 6-7-es tankokat...mint anno a Type-al. Csak akkor még Tier 5-öst is berakott ellene. -
Ytar #160011 benyel mindent, mi? .. elszórakoztam egy IS-3mmal .. de végül meglett .. 
-
TDantes #160010 Van KV-5-ösöd? Igen sok lövést képes benyelni. Vagy épp nem. Marha random dolog ez. Van hogy úgy lőnek szarrá hogy csak pislogok. Van hogy t8-as tankok csak erőlködnek és nem tudnak csinálni semmit.
És sok köze van hozzá, mert t9-esek ellen abszolút esélytelen. -
és az mit változtat azon h benyel mindent?
látom nálatok alapvető problémák vannak a tank teljesítménye és szopóág megkülönböztetésével.
-
kiskami #160008 Húúúú, ez állati. A fene gondolta, hogy egy katonai kézikönyv lehet ennyire poénos. -
attól hogy a tankal sok a vereség még nem lesz szar a tank.
-
Huhh...hát egyszer biztos meglesz nyilván, de nagyon gáz bakker!
Nem tudok ezzel a tankkal játszani, egyszerűen nem tudom milyen taktikát válasszak!
-
TDantes #160005 Ugyan. Nekem is meglett vele. Szenvedős de meg lehet -
Hát gyerekek...túl vagyok a 4000-ezredik csatán, és 37-darab tank vezetésén, de biztosan állíthatom hogy idáig a legszarabb tank amivel játszottam a KV-4!!!
27-vereség és 9-győzelem! Ez egy szar! Sosem lesz meg vele az ST-I
-
toma77 #160003 illusztrációkkal