418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• mijki
    Nem tudom hogy volt-e, képek az új interfészről:
  • Attiska
    Nesze neked pontos német ágyú. Lőj el 300 méterről egy nyúlfasznyi weakspotot. Ki van ez találva, hogy a pálya a szovjet oldalnak lejtsen mindig egy picit.
  • stoppos
    Nagyon pénteki poén, de jól esett.
  • Nazarov77
    Ja, csak a szokásos.
    Drágám a komcsi tankok összementek!
  • Attiska
    Szóval megint kicsinyítik a szovjet vasat?
  • Nazarov77
    Szóval IS-8 is csótány méretű lesz, ojb 268 szerintem nagyon kicsi a játékban, köztes méretet kéne találni, is-8 legyen kisebb az obj meg nagyobb.

Ezek a buffok a JP E-100on viszont sokat nem fognak segítnei, DPMel van a fő baj. Ok hogy nagy az alfa de bejön egy 0 citical meg egy lánc hit akkor akár már léphetsz is ki a csatából. Meg ha nagy nehezen átütöd és bead egy 800as sebzést...
    És annyira nem nagy az az alpha sebzés, object 268tól meg Fos155től is kaptam már kb 1000res sebzést azt azok mégiscsak hamarabb betöltenek.
  • Eagle16
    Cserélem az infókat a PH fórum és az SG között :D

Fel fórumozó összegyűjtötte a legutóbbi Q&A termést. Én csak bemásolom.

Storm írta:

"-Lehetséges Jagdpanzer E-100 buff:
    +2°/s forgási sebesség
    kicsit gyorsabb célzás
    kisebb szórás lövegmozgatáskor
    +7-8% passing ability (gyk. mozgékonyság terepen)

- IS-8 átméretezése az Object 268-hoz igazítva... (NC)

- AMX 50B buff:
    +4°/s forgási sebesség
    -10% mozgás közbeni szórás
    +100 hp
    +2° gun depression
    +4°/s toronyforgási sebesség
    -20% szórás toronyforgás közben

-T30 nerf:
    hátrameneti sebesség 12km/h helyett 10km/h
    Tovább rontott terepjárás 5%-kal. (Próbált már valaki vízben haladni T30/T34 tankokkal? Pl.: Live Oaks, vasút alatt. 19km/h-ra lelassulnak, egyenesen haladva is... Lassan elérünk oda, hogy gyk. álni fognak laza talajon)
    Megnövelt újratöltési idő, 3,2s-mal... (remélem itt a gugli fordító téved...)

A többi tankról egyelőre semmi, pedig az M48A1-et és a két T110 TD-t sújtó faragásra kíváncsi lennék...

Lehetséges, hogy az amcsi T28 és T95 TD-k 8.0 után soha nem fognak látni random módban assaultot (még ha a júzer nem is zárja ki). Egyszerűen felmentik őket ezen játékmód alól.

8.0 teszt ebben a hónapban... Szóval jövő hét vagy azt követő hét (gondolom inkább utóbbi)."
  • Thaifun
    Hát nagyon remélem, mert most a T110E4-re kell a zsé.
  • Gottfried
    köszi!
  • Eagle16
    Nem hinném hogy a 8.0-ban jönnek, inkább utána valamikor. Az tuti hogy már le vannak modellezve, de nem akarnak mindent egyszerre berakni ugye.
  • Thaifun
    Tetszetős darab. Nem arról volt szó, hogy csak később jönnek?
    Még az M48-on sem száradt meg a festék.
  • Eagle16
    Igen.

• Szpecnyaz
    Mondjuk az E75 nagyon jó, azt érdemes kimaxolni és játszani vele. Bár igaz hogy nekem egy éve volt meg, akkor meg még nagyon OP volt.
  • Tessellia
    Jogos erre nem is gondoltam hirtelenjében, hogy több tanknál már több millió credit lesz:).
  • mijki
    Én pár napja vettem meg. A királytigris top motorjával is lomha, a hosszú csövű 105mm-s meg gyengének érzem ennyi Tier X-es szörnyeteg közt. De már csak 55k XP a jó ágyú.
  • mijki
    Gamescom on kivan rakva több tucat gép és ott kilehet próbálni minden tankot. :D
  • Attiska
    Kb. 10 ezer XP a E-75, akkor nem rohanok tovább nagyon.
  • Gottfried
    Tudja valaki hogy ezek a WG néven futó felhasználók miért vannak a játékban? Jár valami a kilövésükért?(itt az ellen csapatban a jgpzE100)

• Thaifun
    A videót végignézve észrevettem az amcsi med ágon egy érdekességet(0:45-nél): T54E2.
    Az M46 alatt tier9-be van. Ez mi a fene, lesz 2. med ág a 8.0-ban?
  • Attiska
    Ebben az esetben akkor viszont nem kicsit részrehajló a játék. Úgy látszik itt nem érvényes a híres balance, amit annyira szeretnek hangoztatni a szovjet fanok.
  • Szpecnyaz
    Most kb felesleges őket megvenni. CW-re nem kellenek. Randomban is csak XP és credit zsákként funkcionálnak.
  • Nazarov77
    Igen pontosan ez a céljuk németeknek nem lehet jó T10esük.
  • Attiska
    A nagyobb pen nem jó, mert akkor tudná sebezni a kedvenc szovjet T10-es nehezeket. Lehet úgy is buffolni valamit, hogy lényegében egy nagy semmit adnak.

De most tényleg ennyire szarok a német T10 nehezek? Mert akkor T9-nél megállok.
  • stoppos
    A tankoknak mindig annyira béna neveket adnak, de ez az Uralmash ágyin, ez üt.
  • Szpecnyaz
    Pedig mást nem tudnak csinálni vele. Max a páncélját növelhetnék, mondjuk a hasán. A +hp és fordulás már nem igazán kell rá.
  • Nazarov77
    Én nagyon úgy veszem észre hogy ők nagyon nem szeretnék ha nagyobb penje lenne...
    Megpróbálnak más adatokkal trükközni.
  • Szpecnyaz
    Hát ez nem lesz túl nagy buff. Pedig annyira reménykedtem egy kis pen vagy rof emelésben.
  • Nazarov77
    - What apom German TT10?
    - With Mouse doing well in randomized, ill just under fire Goldie. E-100 will add HP and possibly turning speed. Maybe something else apnem later.
  • Nazarov77
    Szóval ide kerül a SU-122-44

- New Soviet Fri what would be different?
    - There will be fast enough, strong enough from his forehead. Su-122-44 was taken out of the tree, is the premium or promotional machine. SU-100M-1 and Uralmash-1 will rise to a higher level.

"promotional" na ezt imádom, ez az álneve a junkjardnak. Megcsinálták lassan egy éve a Panzer IV hidraulicot meg a su-85(i)t aztán azóta is ott rohad a játék mappájában, nem találták még ki hogy mit kezdenek vele, megérte megcsinálni, tényleg!
  • Nazarov77
    Nekem így most 12k xp maradt mert ki kellett fejleszteni a 85öst. Pontosabban még nem fejlesztettem ki, most azon agyalok nem éré e meg venni egy SU-85öt és azzal kifejleszteni. Úgyis 3x van.
  • Oddball29
    Az a lényeg, hogy a Szu-100-ból menjen, ott van 36k xp-m elrakva vagy fél éve.
  • Szpecnyaz
    Nekem sincs kifejlesztve a Bl-9S, anno kihagytam. Most meg tuti nem fogom emiatt vissza venni az ISU-t. Viszont biztos hogy rámegyek erre az ágra, már csak a Su-122-54 miatt, annyira pofásan néz ki.
  • Eagle16
    Nincs, de ha ki is fejlesztem, nem veszem meg. 6 milliót az túl sok. Inkább folytatom a francia TD vonalat. Amúgy csak 60k xp-re vagyok az Obj. 268-tól, de valahogy nem érdekel nagyon...
  • Nazarov77
    Na de várjunk, változtattak a treen. Su-100M tier 7, uralmash meg 8, akkor nem lesz SU-122-44? Mert a gallériában lévő treen az a 8as, a su-100m meg csak tier 6.
  • Oddball29
    Tényleg, 268 megvan már?
  • Attiska
    Igen, eléggé nerfelték, de őszintén szólva enyhén OP volt a 76(r) ágyúval korábban. A történelmi pontosság kedvéért nerfelték, de egy szavunk nem lehet, mert az SU-85 is áldozatul esett ennek. Elvileg a Panzerjäger I is kapott nerfet, de ott nem annyira szembetűnő.
  • Nazarov77
    Ó annyira tudtam hogy a Su-100Mhez ki kell fejleszteni a 85mm xyz ágyút Su-100on, az 15k xp :(

Amúgy tetszetős, a Su-122-54 baromi jól néz ki, az obj 263 meg meh
  • Eagle16
    Ekkora átütéssel valami borzalmas célzási ideje és DPM-je kell hogy legyen...Tier 8-ason legalábbis.

Azt a hülye BL-9S-t ki se fejlesztettem...de először több infó kell a statokról, aztán eldöntöm ad-e valami pluszt ez az új ág a meglévőkhöz képest.
  • Attiska
    Fejlesztett lánctalp nélkül is rá tudod tenni mondjuk a jobb tornyot, löveget, a teherbírást növeli.
  • Szpecnyaz
    Értem, akkor remélhetőleg hamar felbukkan és ír valami hasznos infót .