418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Tessellia #161043 De ma megpróbálom az összeset csak az egyikre. -
Tessellia #161042 Nekem is a kedvenc tankjaim közt van:). -
Tessellia #161041 Én 2db email címre küldtem a kódokat tegnap, de nem egy accra aktiváltam őket mert van egy másodlagos fun accom is. -
lammaer #161040 Össze kell szorítani a fogakat, és úgy tolni vele. Én csak tudom, beleraktam a stuartba az 55K XP-t :) -
Azt hiszem megvan az új kedvenc tankom :)
Victory!
Battle: Sand River 2012. augusztus 19. 10:46:13
Vehicle: T49
Experience received: 1 804
Credits received: 45 373
Battle Achievements: Scout, Kay's Medal III Class -
Te így csináltad? Mert akkor így 2-3x annyi goldot is lehet gyűjteni...de ha direkt figyelik hogy ki trükközik akkor meg lehet azt se kapod meg ami tényleg járna. -
Tessellia #161037 Cseles, hiába én ilyen régivágású vagyok, de köszi az ötletet. -
Hassel74 #161036 :D Már csak az M4E8-ban bízok, hátha húsvétra meg lesz. -
egyébként nem kell paintben vadosni, a képmetsző nevű alap szoftver win7en azt lopja amit kijelölsz
-
Tessellia #161034 De a QR kódok mögé rejtett linkeket majd úgyis Eagle16 vagy én be fogjuk ide másolni, amelyikünk a gyorsabb. -
lammaer #161033 M7 ágra akkor és CSAK AKKOR szabad menni, ha szeretnéd megszerezni a chaffee-t (ami egy speciális felderitő tankfajta, mivel hiába csak T5-ös, lehet menni vele MAUS ellen mindíg :) )
Egyébként az az ág kínszenvedés, az egyetlen jó dolog benne hogy jellemformáló ereje van és segíti a káromkodási szókincsed fejlődését.
Sherman felöl kellett volna menni... :) -
Tessellia #161032 "Today's bonus code will give - 1 Free Garage Slot, 300 gold, 1 day Premium, a tier 2 premium tank, the T2 Light Tank."
Ezt chatbe linkelik be, de mindenki olyan hamar rácuppan, hogy gyakorlatilag esélytelen egyet is szerezni. 1-2mp is kevés, hogy aktiváld.
Van a QR kód amit viszont 2percig hagynak, hogy aktiváld. Rákeresel googleba miaz a QR kód ha esetleg nem tudnád. Ha van okostelód, akkor töltesz le hozzá app-ot amivel kinyomozod, hogy ez a QR kód milyen linket rejt. Ha nincs okostelód, akkor IDE elnavigálsz, és mikor mutatják a QR kódot, akkor szépen screenshot, painttel gyors körbevágod a kódot, elmented, hogy csak a kód legyen a képen, feltöltöd az előbb linkelt oldalra a képet és máris meg van az elrejtett link, ahova majd beírva az email címed, kapni fogsz aranyat(aktiválástól számított néhány óra múlva). -
lammaer #161031 Nyilván egy icipicit számíthat, de mivel alapból nem lát vmi messzire, úgyse fogsz előb kiszúrni egy bozótban rejtőző TDt vagy scoutot előbb mint ő téged.
Megfontoltabban kell játszani, a PZIV nem felderítő. -
Itt
TV1 és TV2-n is lesz kód osztás, azt mondták, a chatbe írják majd ki, kb. van 1.5-2mp-d max. hogy kimásold és beírd a WoT oldalára a kódot. :D -
szuper! csak már azt ne mtudom, hogy hol lehet majd szerezni ilyen kódot?:S -
Tényleg elég rossz felé szaladtál. Pershingen lassan túllépek, de M7-ben nem ültem még. A sima Shermantól kezdve jó kis tree az, csak vagy a E8-ra vagy az E2-re kell ugrani onnan, majd úgy tovább menni. -
"Today's bonus code will give - 1 Free Garage Slot, 300 gold, 1 day Premium, a tier 2 premium tank, the T2 Light Tank."
-
Hassel74 #161026 Igen, ezt már látom én is...mindegy, most már muszáj megerőszakolnom magam vele :) -
Tessellia #161025 Másik ágon kellett volna menned. De a shermanek mindenféleképpen jó vasak szerintem, az utánalevő T20 pedig mégjobb, elég sokan dícsérik. Szerintem is jó kis tank. -
Hassel74 #161024 Kérdezem az USA fanokat, érdemes ezzel a médium ággal foglalkozni? Mert elég mazoista a játék az M7-es 37-es légpuskájával az IS-ek, Tigerek között
-
Tessellia #161023 Próbálj meg még egy email címet csinálni és arra is elküldetni a kódot. -
1 Garage slot, 300 gold, és egy T2-3 light azt hiszem. A QR kódok pedig 200 aranyat. -
ezek a kódik milyen kódok? promo kódok? mit tartalmaz és majd hogyan lehet őket "szerezni"? -
lexlutor #161020 ..nincs is annal jobb amikor a top tier9es tankunkban egy idiota gameconos ul.. kosonjuk wg.. -
Mind a 400-at :D Tegnap csak 2 QR kódot adtak ki egész nap.
Csütörtökön viszont 1k gold-ot adtak, lehet hogy ma, az utolsó napon belehúznak megint. 3-4-re számítok.
Lesznek a chaten is bónusz kódok, de jobb esélyem van nyerni a lottón mint azokat időben beírni... -
Köszönjük!
(Ment a plusz, már ha ér valamit.)
-
R3nton #161017 tegnap mennyi goldot sikerült így összeharácsolnod? -
Fel kell hozzá tolteni egy fájlt. -
Ma is lesznek QR kódok, majd linkelem :) -
Bmsrt #161014 Nem kamu,8.1-be jönnek.
8.0-ban 2. orosz Td-ág lesznek az új tankok.
-
VanDaal #161013 A userek leginkább reménykednek, hogy a 8.1-ben már jönnek. Mivel a 8.0-ban tuti nem fognak, ezért a 8.1-ben is csak legjobb esetben fognak jönni. -
Remélem hogy kamu, de a stream-en az userek azt mondták a britek csak a 8.1-en jönnek. -
Toweliee #161011 A sima 10%-ot adó távcsövet tedd fel. Venti+töltésgyorstó+távcső. -
Hol lehet megnézni, hogy mi hiányzik a listából? :) -
Ez gondolom, csak a heavykre lesz jellemző. A lightok meg a medek pont a sebességre lesznek szerintem kiélezve. -
VanDaal #161008 Ha felteszem scoutra a cyclone filtert, akkor elvileg kisebb valószínűséggel fogják ellőni pirosra a motoromat, ugye? -
kdezso30 #161007 Nem régen nem sérült ennyit az ammo rack, ezért érdemes elgondolkodni egy wet ammo rack felrakásán. Régebben (0.7.3 alatt) viszont mintha pontatlanabb lett volna, rosszabb volt a credit faktora (akció nélküli időszakra értem), és rosszabb az MM-je, szóval most többet lehet vele pedofilkodni. -
A vezetőnyílás megmarad gyenge pontnak szerintem, csak máshogy néz majd ki. Amúgy tényleg nem nagyon van más különbség, de a torony miatt gondolom ez a késői modell jobban illik a játékba. -
A Tigrisnek mindig ilyen könnyű volt kilőni ammo rackjét? Most volt egyhuzamban a negyedik, és szerintem a következőben is kilövik. Minden egyes találat, ami az oldalam első harmadában kapok kiviszi a lőszert. Függetlenül attól, hogy leláncolnak. A kedvencem az volt, mikor egy M18-as 400-500 méterről szemből kilőtte pirosra az ágyút és jött hozzá a szokásos ammo rack is.
Ettől függetlenül nagyon élvezhető tank. -
Attiska #161004 Talán csak nem valami álcázott buff?