418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• I.C.ram
    Streamet hol lehet nézni, ahol a chat is látszik? A honlapon csak a videó van.
  • Eagle16
    Hm, ez a képmetszős progi tényleg jó :) 2-3 éve van fent a Win7 de azt se tudtam hogy van benne ilyen :D
  • toma77
    WoW beta code
  • stoppos
    Google playen keress rá a QR droid nevű progira. A kamerával felismeri a QR kódot és ha webcím, el is visz oda.
  • nobodyattis
    most volt egy csomö köd
  • toma77
    időben kb. belőhető, mikor jön egy ilyen QR kód?
  • davidbog
    Javítom magam: A vezető nyílása formára ugyanaza. Annyiban viszont más, hogy a valóságban nem volt rajta az a vízszintes rés.
  • Eagle16
    Az online stream komoly. E-100-al elvesztette a HP-ja 80%-át 10mp alatt, aztán lepattant egy M48 kupolájáról :DD

Legalább valami jó játékost ültettek volna oda...
  • nobodyattis
    androidos de nem vagyok egy telefon guru azzal mit csináljak??
  • nobodyattis
    ok teló is van
  • Eagle16
    Fényképező gép? Azzal kicsit lassú lesz szerintem.

Csinálj pillanatképet a számítógépen, vagy használj drágatelefont :)
  • mijki
    Én is csináltam 5 külön email címet, azt sorban bemásolom majd és jön az 1000 gold, ma min. 2x :D
  • nobodyattis
    be van élesítve a fényképező gép
  • nobodyattis
    értem ha lefotozom akkor is jó nem??
  • Eagle16
    Ja csak így nagyüzemi módszerrel? :D
    Ezt már így kicsit pofátlannak érzem.

Mikor volt a T127-es mélygarázsos akció, akkor se csináltam többet 3-nál, pedig volt aki 10+ kódot aktivált be.
  • Eagle16
    link

Ha megkaptad a kódot, akkor itt kell majd beírni: link

Jobb felső sarokban rákattintasz a nevedre, activate bonus code.
  • Tessellia
    Csak szerintem kínos így a nagyközönség előtt is lejáratni magukat ezekkel a "fícsörökkel". Természetesen első szavuk az volt, hogy "UNREALISZTISSS".. Akkor meg tegyenek ellene, hogy ne legyen "unrealisztis":).
  • lammaer
    Nagy ügy... nekem múltkor zsinórban volt 3 SU14en egy AMX13-90-ből.. T50-2vel meg legalább 5 egy GWTigeren....
  • Tessellia
    Most volt egy 0 sebzéses találat az arty-ba, Tigerrel streamen.
  • lammaer
    No itt a tipp akkor hogy maximalizáld a bevételed (ha már ott leselkedsz egésznap)

Csinálj egy gmailes accountot mondjk: [email protected] :)

Ezután egy txt fájlba generáld le az emailcimeket, hogy véletlenszerűen pontokat raksz az email cim usernév részébe:

wotkodgyartas
    w.otkodgyartas
    wot.kodgyartas
    wotk.odgyartas
    wotko.dgyartas
    w.o.tkodgyartas

Aztán nincs más dolgod mint szórni befele az URLbe ezeket az email címeket amig belefér :)

A WOT mindegyiket külön kezeli, de a gmail nem, igy minden egyes email a wotkodgyartas fiókba fog érkezni.

Ha a WGnek esze van, sztem az azonos csomagban generált kódokat nem fogja engedni egy accountra használni, de egy próbát megér.
    Aztán priviben küldhetnél nekem is mondjuk kettőt, a tippadásért :)

• nobodyattis
    ok meg lesz a kód akkor azt wot honlapon kell beírni valahova kicsit értetlen vagyok bocs
  • R3nton
    lehetne inkább 20 perc xd
  • R3nton
    nekem kell küldeni:D
  • Pales27
    Célzás gyorsító helyett, amilyen tankra csak lehet stabilizátort kell tenni.
  • davidbog
    A torony ugyanaz mint ami most van a játékban. Annyi a különbség, hogy a játékban nincs rajta géppuska de a hátulsó részén van egy feltekert ponyva. Szerintem a vezető nyílása is ugyanaz mint a játékban.
    A testről meg hiányoznak a gázolajos hordók és a tároló ládák és van rajt kötényezés.
    A képeken valahogy más összhatást kelt az IS-4, mint a játékban.

Az IRL kinézetéhez képest nálam az egyetlen pozitívum eddig az volt, hogy nem volt rajta kötényezés. Lassacskán az IS-4 is a kukázandó harckocsik közé kerül nálam, ha credit vagy garázs hiány lépne fel.
  • Eagle16
    Mindegy...elküldheted mindegyikre szerintem. Csak az időlimiten belül kell lenni, ami a QR kód mutatásától kezdve 2 perc.
  • nobodyattis
    H megvan a kód majd hova kell küldeni mert van 10 email cimem??
  • mijki
    Én vettem rá ventit, célzás- és töltésgyorsítót. :D
  • Tessellia
    Én arra szavazok, hogy mellé vegyed meg, mert nekem a Hellcat nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.
  • Tessellia
    Én is még akkor csináltam ezt a másodlagos accom. Az arany meg a fun accon is jóljön, ha le akarok szedni felszereléseket a tankokról.
  • I.C.ram
    Még 10k xp, és Hellcat, de nem tudom, hogy érdemes-e lecserélni, vagy inkább T49 mellé vegyem meg? Akkor viszont elölről kell kezdeni a legénység tápolását :(

T49 vs Hellcat? Melyik a nagyobb móka?
  • tenkenorman
    mit ajánlotok E-75-re? valamit venni szeretnék hamár féláras!
  • Eagle16
    Az e-mail címre küldenek egy levelet, benne a kóddal. Tehát nem rögtön küldik el az e-mail címhez tartozó acc.-ra az aranyat.
  • lammaer
    Ja hogy kóód.. az más :)
  • R3nton
    miért ne tudnád csak egy promo kódot kapsz emailedre
  • lammaer
    "gmail nem ignorálja" -> gmail ignorálja :)
  • haflac
  • lammaer
    De ezzel mit érsz? Azt az aranyat nem tudod átjuttatni arra az accountodra ahol értelme is lenne használni.

Nekem pl van vagy egy tucat accountom amin 1000+ arany ül darabonként (még amikor a nagy kódözön volt akkor csináltam őket), mert akkoriban még úgy nézett ki hogy megcsinálják a játékon belüli aranyadogatás lehetőségét (ugye már a menüben benn is volt).

Amúgy egyetlen gmailes accountal gyakorlatilag annyi WOTos fiókot csinálsz amennyit akarsz... ugyanis a gmail nem ignorálja a pontokat a felhasználói névben, a WOT meg nem....
  • R3nton
    nem foglalkoznak vele sztem
  • toma77
    kód volt... esélytelen