418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Streamet hol lehet nézni, ahol a chat is látszik? A honlapon csak a videó van. -
Hm, ez a képmetszős progi tényleg jó :) 2-3 éve van fent a Win7 de azt se tudtam hogy van benne ilyen :D -
toma77 #161080 WoW beta code -
stoppos #161079 Google playen keress rá a QR droid nevű progira. A kamerával felismeri a QR kódot és ha webcím, el is visz oda. -
nobodyattis #161078 most volt egy csomö köd -
toma77 #161077 időben kb. belőhető, mikor jön egy ilyen QR kód? -
davidbog #161077 Javítom magam: A vezető nyílása formára ugyanaza. Annyiban viszont más, hogy a valóságban nem volt rajta az a vízszintes rés. -
Az online stream komoly. E-100-al elvesztette a HP-ja 80%-át 10mp alatt, aztán lepattant egy M48 kupolájáról :DD
Legalább valami jó játékost ültettek volna oda... -
nobodyattis #161075 androidos de nem vagyok egy telefon guru azzal mit csináljak?? -
nobodyattis #161074 ok teló is van
-
Fényképező gép? Azzal kicsit lassú lesz szerintem.
Csinálj pillanatképet a számítógépen, vagy használj drágatelefont :) -
Én is csináltam 5 külön email címet, azt sorban bemásolom majd és jön az 1000 gold, ma min. 2x :D -
nobodyattis #161071 be van élesítve a fényképező gép
-
nobodyattis #161070 értem ha lefotozom akkor is jó nem?? -
Ja csak így nagyüzemi módszerrel? :D
Ezt már így kicsit pofátlannak érzem.
Mikor volt a T127-es mélygarázsos akció, akkor se csináltam többet 3-nál, pedig volt aki 10+ kódot aktivált be. -
link
Ha megkaptad a kódot, akkor itt kell majd beírni: link
Jobb felső sarokban rákattintasz a nevedre, activate bonus code. -
Tessellia #161067 Csak szerintem kínos így a nagyközönség előtt is lejáratni magukat ezekkel a "fícsörökkel". Természetesen első szavuk az volt, hogy "UNREALISZTISSS".. Akkor meg tegyenek ellene, hogy ne legyen "unrealisztis":). -
lammaer #161066 Nagy ügy... nekem múltkor zsinórban volt 3 SU14en egy AMX13-90-ből.. T50-2vel meg legalább 5 egy GWTigeren.... -
Tessellia #161065 Most volt egy 0 sebzéses találat az arty-ba, Tigerrel streamen. -
lammaer #161064 No itt a tipp akkor hogy maximalizáld a bevételed (ha már ott leselkedsz egésznap)
Csinálj egy gmailes accountot mondjk: [email protected] :)
Ezután egy txt fájlba generáld le az emailcimeket, hogy véletlenszerűen pontokat raksz az email cim usernév részébe:
wotkodgyartas
w.otkodgyartas
wot.kodgyartas
wotk.odgyartas
wotko.dgyartas
w.o.tkodgyartas
Aztán nincs más dolgod mint szórni befele az URLbe ezeket az email címeket amig belefér :)
A WOT mindegyiket külön kezeli, de a gmail nem, igy minden egyes email a wotkodgyartas fiókba fog érkezni.
Ha a WGnek esze van, sztem az azonos csomagban generált kódokat nem fogja engedni egy accountra használni, de egy próbát megér.
Aztán priviben küldhetnél nekem is mondjuk kettőt, a tippadásért :)
-
nobodyattis #161063 ok meg lesz a kód akkor azt wot honlapon kell beírni valahova kicsit értetlen vagyok bocs -
R3nton #161062 lehetne inkább 20 perc xd -
R3nton #161061 nekem kell küldeni:D -
Célzás gyorsító helyett, amilyen tankra csak lehet stabilizátort kell tenni. -
davidbog #161059 A torony ugyanaz mint ami most van a játékban. Annyi a különbség, hogy a játékban nincs rajta géppuska de a hátulsó részén van egy feltekert ponyva. Szerintem a vezető nyílása is ugyanaz mint a játékban.
A testről meg hiányoznak a gázolajos hordók és a tároló ládák és van rajt kötényezés.
A képeken valahogy más összhatást kelt az IS-4, mint a játékban.
Az IRL kinézetéhez képest nálam az egyetlen pozitívum eddig az volt, hogy nem volt rajta kötényezés. Lassacskán az IS-4 is a kukázandó harckocsik közé kerül nálam, ha credit vagy garázs hiány lépne fel. -
Mindegy...elküldheted mindegyikre szerintem. Csak az időlimiten belül kell lenni, ami a QR kód mutatásától kezdve 2 perc. -
nobodyattis #161057 H megvan a kód majd hova kell küldeni mert van 10 email cimem?? -
Én vettem rá ventit, célzás- és töltésgyorsítót. :D -
Tessellia #161055 Én arra szavazok, hogy mellé vegyed meg, mert nekem a Hellcat nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. -
Tessellia #161054 Én is még akkor csináltam ezt a másodlagos accom. Az arany meg a fun accon is jóljön, ha le akarok szedni felszereléseket a tankokról. -
Még 10k xp, és Hellcat, de nem tudom, hogy érdemes-e lecserélni, vagy inkább T49 mellé vegyem meg? Akkor viszont elölről kell kezdeni a legénység tápolását :(
T49 vs Hellcat? Melyik a nagyobb móka? -
mit ajánlotok E-75-re? valamit venni szeretnék hamár féláras! -
Az e-mail címre küldenek egy levelet, benne a kóddal. Tehát nem rögtön küldik el az e-mail címhez tartozó acc.-ra az aranyat. -
lammaer #161050 Ja hogy kóód.. az más :) -
R3nton #161049 miért ne tudnád csak egy promo kódot kapsz emailedre -
lammaer #161048 "gmail nem ignorálja" -> gmail ignorálja :) -
haflac #161047 -
lammaer #161046 De ezzel mit érsz? Azt az aranyat nem tudod átjuttatni arra az accountodra ahol értelme is lenne használni.
Nekem pl van vagy egy tucat accountom amin 1000+ arany ül darabonként (még amikor a nagy kódözön volt akkor csináltam őket), mert akkoriban még úgy nézett ki hogy megcsinálják a játékon belüli aranyadogatás lehetőségét (ugye már a menüben benn is volt).
Amúgy egyetlen gmailes accountal gyakorlatilag annyi WOTos fiókot csinálsz amennyit akarsz... ugyanis a gmail nem ignorálja a pontokat a felhasználói névben, a WOT meg nem.... -
R3nton #161045 nem foglalkoznak vele sztem -
toma77 #161044 kód volt... esélytelen