418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Solten
    Az 1-es pontodrol beugrott hogy egy csata vege fele nekialltam rohamozni a JP-el, aztan hirtelen elokerult egy IS-6. Boszen lodozgette a felso lemezt HE-vel, a rohoges miatt alig birtam kinyirni.
  • rahotep
    Most esik le,hogy te tényleg csak trollkodsz...az arty módot kizoomolva nem bírja egy gyenge gép,még annyira sem mint a normált.
  • rahotep
    Vegyél egy normális vasat és játsz normális tankokkal,az arty-t majd kipróbálod,ha lesz egy pár száz körös tapasztalatod.
  • rahotep
    Albánia lol

Komolyra fordítva a szót: Ezért a kérdésért szét fognak szedni...
    Ha Trolkodni akarsz akkor meg gyenge...ezt már sokan elsütötték előtted!
  • Kronos79
    Igazad van. Az a csúnya matek, meg az M1A1 alapágyú. Úgy már jó. és tényleg van némi kis plusz.
  • VanDaal
    Én a 6. bukó körig bírtam ma, ezután intenzív káromkodási roham kíséretében kiléptem a játékból...
  • Sunsetjoy
    A Pershingen nekem is másodiknak menetjavító skillek vannak, meg célzásjavítók. A stabilizátor mellé jól jönnek.
    Elsőnek meg BiA, képességcsúsztatással vagy 5-6%-ot buktam anno a skilleken.
  • Staffpaff
    Hali rákellet ébrednem hogy a gépem nem nagyon bírja a WOT ot (Miko csatlakozok a csatába 1-2 perc a töltés) De utána teljesen jó nem fagy a jaték eztért kitaláltam hogy önjáró tüzérségi ágon fogok haladni mert ugye kell neki egy kis idő míg a felfedező tankok felfednek néhány ellenséget:) És nem annyira gond ha későn lépek be . Melyik a legjobb onjáró tüzérséggel rendelkező ország?
  • Tessellia
    Német fórumot néztem, ott is panaszkodtak, hogy nincs még kód. Gondolom belevetették magukat az éjszakába, partyznak, holnap lesz szerintem csak kód:).
  • Thomasovics
    nektek nem fura,hogy még mindig nincsenek kódok? :S
  • bgabor
    Nincs kőbe vésve, én első körben a hatodik érzék-pillanatkép-sima utazást szoktam felnyomni a stabilizátor támogatására, és csak második körben a javítást. Persze ilyeneknek hogy töltő meg rádiós, mehet a javítás már az első korben is.
  • Hell Girl #161430
    Fogadjunk hogy a 13 km/h a hibás ! :D
  • lexlutor
    .. gyilkos ez a jatek :DD ez tuti nincs benne az aprobetusben! :)
  • Szpecnyaz
    Én alap járaton nem cigizek. De a T95 miatt egy párszor rágyújtottam. Muszáj volt valami ami lenyugtat, mert tank nem tudott még így felidegelni mint ez :D.
  • bgabor
    Ööö, Pershing alap felfüggesztésében van még több mint másfél tonna szabad kapacitás, szóval azonnal felmegy rá a 90mm. Ahogy a ventillátort és a stabilizátort is lehet pakolni rá rögtön.
  • Hell Girl #161426
    Jah hát ha nem tudod hogy egy medium legénységnek milyen skillek kellenek, akkor itt már gondok vannak. :) Nem is vagy igazi mediumos akkor. :)

Javítás az első az tuti !! Aki nem tudja miért az ki van rúgva. :D Másodjára jöhet a BIA. Harmadjára meg szabadon választott. :) De mondom ha nem tudja vki hogy mednek mi kell akkor bajok vannak. :)
  • tenkenorman
    ugyan így vagyok vele én is! lehetne kicsit fordulékonyabb és akkor tuti lenne!
  • Kronos79
    Jó lesz az, csak tarts 13500 free XP-t, vagy M1A2 lesz egy darabig. Kb. negyed tonnán múlik a 90mm-es.
  • Eagle16
    Kipróbáltam ezt a T2-est, 50%-os legénységgel. Eszméletlen ez a gépágyú rajta :D Nem hoz sokat, 5-10k profit, de 72-vel megy :O
  • germanfield
    Ha szivatóágra tesz és bármit csinálsz aznap sosem fogsz nyerni, de szeretnél nagyon játszani azzal a tizes tankkal. Mit teszel ?
  • szabii98
    rohadt jó gépezet az én is imádom..remélem a pershing is lesz ilyen jó, már csak 20k xp
  • Kronos79
    Egyre jobb ez a T20. Már az 1000 XP környéke is megy prém nélkül. Pedig nagyon nem szerettem. Főleg az M1A2-vel.
  • popey8
    Több tier 8-as tankom is volt már és csak ritkán mentem velük mínuszba, de a P2 rajtam is kifogott. Szörnyű ez a tank, alig várom, h kifejlesszem az e50-et és megy is a kukába. Sztem nem a kreditszorzójával van a baj, hanem a lövegével. Papíron jók a statjai, de a valóságban pontatlan, mint a fene és sokszor pattog vagy nem üt át. A T-44-gyel sokkal jobb voltam, pedig az LB-1-nek majdnem 30-cal kevesebb az átlagátütése és nekem pontosabbnak is tűnt, mint a 88 L/71. Aztán meg erről a rozsdakupacról semmi nem pattog, ellenben a T-44-ről.
  • Toweliee
    Én a Port-ot nem tudom hova tenni, a Highway-t kifejezetten szeretem, ott minden van. Erdő, város, víz, domborzati különbség. Mindenféle járgánnyal lehet izgalmas köröket menni (arty-val még nem mentem.
  • Eagle16
    Csak azért nem adom el ezt a szemetet, mert vicces mikor 40 lövésből se tudják kinyírni :D

Persze ebben is mindig én vagyok a noob T95, mert nem vagyok ott mindenhol.

Az E3-ra amúgy se lenne kreditem, még 95k lenne ha a free xp-t is felhasználnám.

Akkor ellőhetném a 3 napos prémiumot amit most szereztem, az naponta 30k xp ezzel :D Huh, ehhez töménytelen mennyiségű BoB Marley kell majd.

Alszom rá egyet :)
  • bujcsik555
    Hoppá, bőven=győztes
  • bujcsik555
    Srácok, panther 2 credit szorzója csak szerintem botrányos? prém nélkül, 8-900xp-s körökben kapok 14-15k creditet.Más T8 tankom az IS-3 van, de azzal bőven csatába, 500xp felett 20k nál többeket ad. Ez igy nagyon nem lesz fasza
  • Eagle16
    Sand River, úgyvan...jólvan, azt hiszem ez marad garázsdísznek.
  • szabii98
    Az andok lehetne assault módban is, és természetesen a védők fönt, a t95 pedig csak támadó
  • Eagle16
    Ezt a fos T95-öst még leduplázni se lehet...szemét.
  • Tessellia
    Pedig én még megnéznék egy pályát az Andok hegygerincei közt, természetesen az elfoglalandó pont az a hegycsúcson lenne. Illetve egyet még a Góbi sivatagban. Valamint végül, de nem utolsó sorban Florida mocsaras-lápos viédékén is szívesen kalandoznék egy KV-4el..

Irónia OFF
  • tenkenorman
    ha a játékstílusod olyan akkor a coated optics, a felfüggesztés ami +x%-fordulékonyságot ad kemény, puha terepen. (nemtom a nevét) mozgás közbeni pontosság is jól jöhet mert a 34-80tel szinte sosem találok be mozgás közbe.
  • Sunsetjoy
    Üdv!
    A t34-85, és a feletti tankokra majd átvive milyen felszerelés ajánlott a venti mellé? Nem tűnik a tank olyan kiemelkedőnek semmiben, így nem tudom, mi lehet majd később hátránya.
  • szabii98
    szerintem is ratyi. ahogy a szirén öböl is :D:D
    a port még úgy ahogy elmegy...de nemám egy normális mm-et csináltak volna, minden peccshez új mappok. Minek?
  • Destydeme
    Köszönöm a tippet.
  • tenkenorman
    nem tényleg az. mind az ötlet, mind az elgondolás, és a megvalósítás is elég gyagyi lett, valamint nem is illik a játékba szerintem. az első amerikai vonatkozású pálya is bőven elég volt. valamint azt sem értem miért nem dob be a pályák 90%-ba szinte soha. mines, himmelsdorf, és még egy csomó pálya van amin kb nem is tudom mikor jártam utoljára, ellenben minden második csata ensk, siegfried line, és fjords
  • Eagle16
    Még nem.

E-50 legénység:

Sixth sense
    Snap shot
    Controlled impact
    Situational awareness
    Adrenaline rush
  • Tessellia
    Rendben :D. Köszi
  • mijki
    Nem.
  • Tessellia
    Neked jött email a QR kódokkal kapcsolatban?