418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #161521 Ja és persze teljesen tiszta maradt a kezem, se TK, se kompenzáció.
A végén a csávó kiakadása csak hab volt a tortán, főleg mivel az elején nem is tudta hogy most mit miért :) -
lammaer #161520 Én így oldom meg :)
Miután normális hangnemben megkértem az amxet hogy fejezze be a spammot, a platoontársa beküldött egy STFU-t. Gondoltam a csávó jó lesz fedezéknek :D
-
nekem sem volt rossz napom, egész jót húztam az e-75-tel, meg a többi sem teljesített rosszul. -
csak hogy felvidítsalak, eddig két meccsből kettőt nyertem, ráadásul nem voltak olyan nagyon rossz triplák sem -
Azt vettem észre, hogy ha fáradt vagyok, vagy eleve rossz passzban/hangulatban ülök le játszani, akkor mindig sokkal szarabbnak érzem a csapatom. Kicsit gondolkodtam ezen és rájöttem, hogy ilyenkor nem a csapat szarabb mint szokott, ugyanolyan növények, csak a balfaszságaikat a fent említett okok miatt nem tudom kompenzálni. Ráadásul csak felhúzom magam rajtuk és szarabbul játszok. A jövőben igyekszem majd változtatni ezen.
Ha gyökér a csapat meg kell próbálni letojni az egészet és még többet kihozni magunkból. -
VanDaal #161516 Az én "számon" azért néha még kiszalad 1-2 irgum-burgum :) -
Oddball29 #161515 Védenem kell a brandet. Már káromkodni se merek chatben. -
Attiska #161514 Helyesen 10-20 HP-t. -
Szpecnyaz #161513 A napi egy belefér szerintem :D. -
Oddball29 #161512 Ahhoz külön accot kéne csinálnom, mert nem engedhetem meg magamnak ban miatt a kiesést, mert sok a meló a tesztekkel. Arra meg nem lesz idő. -
Attiska #161511 Most nekem a 105-ös van HE-vel, ventillátorral, és 80%-os legénységgel. Marha pontatlan, és nagyjából két lehetőség van, vagy beadja, és egy lövés az ellenfél, vagy levesz kb. 10-20%-ot.
Én most azon agyalok, hogy feldobom a 7,5-öst, és majd a 100%-os legénységgel újra megpróbálom a tízésfelest. -
Hassel74 #161510 Éjjel segbekúrtam egy grillét, micsoda felháborodás volt! :D
2 másodpercen belül lenulláztak csapattársaim :)) -
lammaer #161509 Nem kell megkérdeznem, reagáltál rá, tehát igen :D
Ha nem érdekelt volna simán ignorálod.
(fellengzős duma perked még nem érte el a 100%ot). -
johnibyg #161508 Jót reggeliztél Bat.Chattel? -
lexlutor #161507 kerezd meg h erdekel-e? :) -
lammaer #161506 45xp.. keményen odatetted a vasat te is :D -
lexlutor #161505 csak mert nincs koze a napszakhoz..
11 vereseg
1 dontetlen
6 gyozelem -
lammaer #161504 Az pont ugyanaz a téma... sirám...
Igazi harcos revansot vesz a csatában, pl agyonlövi az SPGket helyben. Ezt te tudod a legjobban :D -
Hassel74 #161503 Nem csak te vagy ma így ezzel...0-15...
[IMG][/IMG]
-
bornofakone #161502 Vki tippet tud adni mit fejlesszek Ac.ml46-n először? Teljesen stock, egyedül a hosszú 90-s van kifejlesztve, és vmi eszméletlen lassú, amellett h batár nagy és rettentően lassan fordul.
Komolyan mondom még az arlv39 és jobb volt ennél...:D (lehet túl sokat vártam tőle arl után...pl. v csak t25 miatt van olyan érzésem h ez a tank szar...:D) -
Szpecnyaz #161501 Tudom hogy jobban szeretnél olvasni valami jó kis "buzi SPG" témát :D. -
Tessellia #161500 Mindenkinek:
-
Vardar #161499 Azt lehet tudni, hogy a wot wikin fenn lévő szép nagy német techtree mikorra valósul meg? Végre értelme is lenne a VK3002DB-nek :) -
lammaer #161498 De most komolyan... feljön az ember megnézni, és mással sincs tele a fórum csak ezekkel a sirámokkal. Mindenki itt játssza a mártírt, hogy Ő milyen nagyon nagy szopóágon van, meg hogy Ő mekkora hülyékkel kerül össze, és csak ő lő csupa 0%os criticalt...
Mintha nem ugyanazt játszanánk mind, és nem ez lenne csatáról csatára MINDENKINEK.
Inkább akkor már copy pasztézzatok eredményeket, annak több haszna van. Vagy jelentkezzen vki aki tud PHP-ban pogromozni....
(lex, ez most nem konkrétan személyes támadás ellened, éppen te voltál a ma reggeli szép verőfényes napon az első...).
-
stoppos #161497 Ilyenkor mindig a facebook jut az eszembe. :) -
lexlutor #161496 ..ez egy szomoru tortenet.. -
lammaer #161495 Akadj ki, menj fát vágni. Vagy káromkodj egy ízeset. Itt most hiába síránkozol, azon kívül hogy felkúrtad az én agyamat is ezzel a rinyával... -
Ytar #161494 én még csak 6nál tartok, ez a T25/2 nekem nagyon nem adja .. minden, de tényleg MINDEN átlövi, és folyamatosan T9-ek ellen pakol .. nehéz szülés lesz. -
zserrbo #161493 Most néztem meg a wot oldalon fent levő epic battle Himmelsdorfon levő csatát AMX 13 90-el ment a srác. Hát mit mondjak nem estem hanyat a játékától. -
lexlutor #161492 ..lehet de ha mar 8at vesztek iylenek miatt zsonorba, hadd akadjak mar ki egy kicsit.. -
lammaer #161491 Értem, de ki kiváncsi erre itt? Mindenki tisztában van hogy vannak jó meg rossz játékosok. 2.5 éve ez a téma... -
lexlutor #161490 vagy ha mar az is7 amus parosunk vegignezte h lemeszaroljaka csapatot, mikozben csak kemplenek, es elkuldoma faszba, ne akarja mar megmagyarazni, h o mindent faszan csinal, amikor egyet nem lott a csataban. -
lexlutor #161489 csodara -
lammaer #161488 Persze, itt a fórumon már hallottam minden időpontot megnevezni.. reggel, délután, este, éjjel, holdtöltekor, napnyugtakor, szökőnapon, hidegfrontnál, melegfrontnál....
Le kéne már szokni erről az állandó rimánkodásról meg vajákos dumáról. Komolyan, mint amikor az öregasszonyok ülnek kinn a padon :) -
Oddball29 #161487 Napközben mégis mire számítotok? -
lexlutor #161486 ..nem hiszem el micsoda istenbarmai ulnek tier10ben.. -
lammaer #161485 AMXnél kb mindegy :) -
stoppos #161484 :)
Nade, itt az AMX harcolt seggel a KV5 felé. -
VanDaal #161483 Ez de komoly :D :D
És tényleg, tier8 alattiak ellen még működhet is, azok simán pattognak a seggéről is. -
hNeo #161482 KV5-tel én is szoktam seggel menni. ha seggel megyek, akkor nincs r2d2 :), bedöntöm 30 fokba és kész:)