418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Tessellia
    Ki lehet kapcsolni feltételezem ezeket az effekteket.
  • virkir
    De legalább a láthatóság még szarabb lesz mert a legénység szemébe sütni a szép nap vagy éppen árnyékba áll egy tank.
  • killbull
  • Iflow
    Sziasztok !
    Melyik tankot érdemesebb megtartani gyüjtögetni :
    KV-1 vs KV-1S ?
  • Toby0501
    Ha tényleg így fog kinézni és nem valami renderelt képekkel és videókkal etetnek, akkor le a kalappal. :)
  • Tessellia
    Ezt a fajta nézőpontot se láttam még sehol sem XVM-el kapcsolatban xd..
  • killbull
  • Thomasovics
    felül lesznek "daily statics" meg hasonlók, ott lesznek
  • Kronos79
    Planet Wot-on levették a kördiagramos statisztikákat, vagy csak én nem találom?
  • Thomasovics
    Nektek se jött még meg a QR kódra a mail?
  • Kronos79
    Nálam az szokott a probléma lenni, hogy nem másolom át az xvm.xvmconf fájlt, így csak a verziószám és az idő jelenik meg a stat nem.
  • darki81
    ez az xvm modhoz kell!
    csak simán telepítsd fel és ennyi :)
    http://www.2shared.com/file/8_YOyIWL/DokanInstall_060.html

Ezt csak akkor másold a főkönyvtárba, ha érdekel az xvm mod.
    Ha bemásoltad akkor a wot-xvm-proxy exéjére jobb klikk tulajdonságok,
    és a kompatibilitásnál jelöld be azt hogy rendszergazdaként indítsa!
    Majd ezzel az exével indítod a játékot!
    (ha felugrik egy dos ablak vagy mi, azt hagyd úgy)

(a res_modsba már benne van minden, az én könyvtáramból másoltam ki.)
    azt a 2 fájlt a wot főkönyvtárba kell másolni, és azzal az exével indítani! Jónak kell lennie!
  • zsupeti
    Akinek nem müxik az xvm mód
  • Eagle16
    Persze.

link
  • Hassel74
    Igen, az elején elhullottam. Gyűlölöm ezt az M7-est..
  • Hassel74
    Dettó.
  • Pales27
    Én se tudtam még sose működésre bírni. Dokant feltelepítem az adott exe-vel (rendszergazdaként pipa) indítom, dos ablak feljön, de játékban semmi nem jelenik meg a mod-ból.
    Hol a hiba?
  • VanDaal
    Meg tudnád mondani, mi ez a térkép mod, amit használsz?
    Előre is köszi!
  • Hassel74
    Nálam nem megy az XVM.
  • Eagle16
    Ez amúgy 5k sebzés volt...gyökérség csúcsa, mikor háromszor annyit sebzek mint a tankom HP-ja és a többiek meg elhullanak 5 perc alatt. Folyamatosan ilyeneket adott délelőtt, azt hittem hozzá vágok valamit a falhoz.

A tankot ettől függetlenül imádom, egyik kedvencem.
  • Szpecnyaz
    Nem is tudtam. Csak vagy 2 hónapja még láttam ban-t osztogatni a hivatalos fórumon.
  • Eagle16
    Mondjuk itt szerintem te se tettél hozzá sokat az xp-ből ítélve...

Nekem viszont ilyeneket adott kb. 5-öt egymás után. 800-1000 xp és vereség.

A 8-9.-re sikerült leduplázni a tankot, akkor is csak véletlenül nyertünk...
  • Gunslinger
    Silverwind már jó régóta nem WG-s. Otthagyta a céget.
  • Szpecnyaz
    Csak abból hogy most már egy másik WG-s nevét emlegeted :D. Sajnálom hogy nem volt érhető a poénom :D.
  • lammaer
    Ezt hogy raktad össze a lenti mondatból?
    Ha majd veled beszélek akkor te vagy a csajom vagy mi? :)
  • Szpecnyaz
    Na, már nem LiannaSilverwind a csajod?
  • lammaer
    Úgy beszéltük meg szergejjel, hogy mivel a tesztereknek még kell 2-3 nap hogy befejezzenek mindent, csütörtökön fogjuk kirakni a tesztszerverre a 8.0-át. De először csak az orosz játékosokat engedjük rá, az EU valamikor szombaton ha lesz még hely nekik.
  • PUGI90
    Sziasztok! Tud valaki valamit a 8.0-ás teszt szerver indulási időpontjáról? Elvileg a hét elejére ígérték, de még semmi sehol...
  • lammaer
    Sztem ők se tudják, bámulják csak a csajokat ahogy a ketrecben táncolnak miközben irkafirkálnak vmit...
  • lexlutor
    ..a masodik td agban a most kijott jagdpather2 lesz, vagy a ferdinand? overlord blogjan talaltam egy final techtree-t abban a ferdi szerepel. tehat megint kavaras lesz? csak mert akkor a ferdin kezdek el xp-t gyujteni az uj tier9re. bar igy akkro a jagdpather2nek enm sok ertelme van.
  • lammaer
    Gratulálok, nem sajnálom tőled, megdolgozol érte :)
  • darki81
    itt a tökéletesített modpackom:
    Letöltés
    (a kissebbik download feliratra katt, ne a nyagyobbikra)
    garázsóra
    nem prém garázs hasonlít a prémgarázsra
    A legújabb xvm mod
    árkád - arty - sniper célkereszt! (tökéletes)
    damage panel (alap kinézet, találatok feljegyezve)
    kamera zoom (artyra is)
    minimap (jobban látszik hol vagy, és merre áll az ágyú és a tank test, továbbá szebb zászló ikonok!)
    és egy kis óra a játék képernyő bal felső sarkán :)
  • Oddball29
    Öt számjegyű és csak nő, hát el.
  • Szpecnyaz
    Pedig tudjuk hogy 1-2 SPG kilövése megfizethetetlen élményt jelent :D.
  • lammaer
    Eladtad a lelked a pénzért :D
  • Oddball29
    Magyarul éppen anyázhatok, hirdetési bevétel csak angol klikkek után jön.
  • R3nton
    Most viccen kívül szerintem értelmesebb lenne egy olyan rendszer, ahol nem kell stock tankkal menni, inkább 5xnék meg azt az xp mennyiséget amivel ki lehet fejleszteni a köv tankot, de ennek semmi értelme nincs hogy kb 10 vesztest húzom le sorozatba stock pattonnal és még a 3x sincs meg
  • VanDaal
    De örülök, hogy én is megismerkedhettem ezzel a kifagyós majd vissza sem engedős buggal... Hogy a francba lehet így elcseszni valamit?!
  • Atesz91
    Én tegnap 913 yp-s vereséggel kezdtem, hál istennek 3,5k lett tripla. egy nap alatt sikerült prem accal 25k xp-t beleölnöm ígymost csak 7k és e50m :d
  • Szpecnyaz
    Na, mivé lesz a világ, ha már nem anyázhatsz oda az SPG-nek :D. Szerencsére ha szólok nekik akkor nem értik a magyart, ha meg mégis akkor az ő bajuk :D. De mostanában ilyen lengyel örökzöldeket is meg szoktam ereszteni nekik :D.