418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Tessellia
    No mégis csak Tier6 lesz az az SU-100M-1
  • Szpecnyaz
    Pont ezért írtam a win rátám. Mivel annyira nem érzem jónak hogy annyi legyen vele. Valszeg úgy jött ez is össze, hogy általában szakaszba viszem és úgy 3an már le tudunk hozni egy meccset.
  • Eagle16
    Új TD-k: link
  • Nazarov77
    Igazából szerintem hülyeség ez a win rate alapján döntsük el hogy jó e vagy sem, mert az tök random. Általában úgyse rajtad múlik hogy nyersz e vagy sem, nem fog 29 player megállni és akkor nézni, hogy na mit is tud az én JP E-100asom, és akkor álljak ki párbajozni az út közepére 1 ellenséggel, és aki nyer annak a csapata győz.
  • Szpecnyaz
    Én nem tudom hogy, de 56%-os vele a win rátám :D. Még kilőtt tankok terén se rossz a statom, csak az átlagsebzésem kevés, mert csak valami 2300-at tudtam vele összeszedni.
  • Nazarov77
    7.5 release után 1-2 nappal abbahagytam. Most nézegettem a tankokat hogy na mivel 3xezzek még aztán mondom legyen ez a fos. Aztán kicsit felhúzott és úgy voltam vele hogy akkor is megduplázom. Legalább tovább rontottam a winratet, ezért már megérte.

Összesen 12 kört mentem vele, elég is volt, gyönyörű 42%os Winrate, hozza az átlagot. Párszor már megfordult a fejemben hogy eladom a francba és akkor legalább lesz pénz E-50Mre.
  • Thomasovics
    jó kérdés
  • Szpecnyaz
    Nem éreztél rá hogy mikor kell időben abbahagyni?
  • Nazarov77
    Na most hogy kínkeservesen ledupláztam 4 kör alatt, aszem megint legalább 2 hétig nem fogok hozzá érni.

Győzelem!
    Csata: Ensk 2012. augusztus 20. 18:33:19
    Jármű: JagdPz E-100
    Szerzett tapasztalat: 1 722 (3x szorzó a nap első győztes csatájáért)
    Szerzett kredit: 34 531
  • maniac78
    Nos, nem küldik a goldot?
  • Nazarov77
    2 hét után játszottam egyet JP E-100al. De kár volt..
    Pár csodás mellélövésen kívül amit el tudtam érni az az volt hogy vakon kilőttem egy JTt, és belelőttem egy IS-7be iszonyatos kb 780as sebzést.
  • bornofakone
    Sztem tölts fel 1 replay-t 1 átlagos körödről amikor p2-vel gurulsz, és van itt a fórumon úgy is pár med-mester (v mekk mester?:D), ők biztos építő kritikával tudnának szolgálni :)
  • szecsko77
    Az ok, hogy szobanövényekkel van tele a szerver, de hogy mindig mellettem köt ki az összes....
    [IMG][/IMG]
  • popey8
    ELEGEM VAN!!!! Akinek volt P2-je mondja már meg legyen szíves, h nála is olyan gyengén muzsikált, mint nálam (főleg a löveg)? A legkisebb célzóköre van, amit eddig láttam és az előző csatában is 9 lövésből mindössze 1 talált, az is nullás volt. Érdekes, a Tigrisen imádtam ezt a löveget és pont a pontossága miatt.
  • Attiska
    Hát, most, hogy megvették a motort gyártó céget, most elvileg nem kell licenszdíjat fizetni a többmagos támogatásért.
  • Adjunktus
    Igen,koszonom Kronos volt oly kedves es kuldott nekem.
    Most amugy sem tudnek ezzel foglalkozni,mert Angliaban vagyok.
    Azert koszonom szepen!:)
  • Kubukli
    Adjunktus van már AGP-s VGA-d?
    Lenne itt egy HIS Radeon X800XT Plat Ed.
  • Oddball29
  • Hassel74
    Köszi, így már patent.
  • Timbojack

• szabii98
    hát ez a fő probléma. 2012ben egy játék 1 magot használ
    Semmi bajom nem lenne a játékkal, ha 2 magot használna, futna high beállításokkal. De így, a 2,3 GHz kevés neki
  • killbull
    Nem tudom mit aggódtok az új grafika miatt mikor leszögezték hogy DX9 lesz. DX9 büdös életbe nem eszik 4gb ramnál többet, meg 512mb grafikai memóriát. Ami határozó az az hogy 3Ghz felett legyen 4-6 mb cashe a processzornak mert 1 magos játék. Amit én látod az az hogy szórakoznak a napfénnyel. Van ilyen night mod amit csináltak, ott is az modolják. Gondolom Wg ezt fejlesztette tovább.Akinek meg régi a gépe az ne várja hogy fejlesztés nélkül majd évekig húzza.

Itt a többi kép ahonnan linkeltem. Semmi extra nincs csak több napfény meg maximum egy BLUR vagy ENB mod.

Új képek

• Tessellia
    Én továbbra is azt tudom mondani amit ők mondtak "az új renderelésnek köszönhetően laptopokon és gyengébb gépeken jobban fog futni a játék" .. Persze én sem nagyon hiszek ebben. Amennyiben nem lesz igazuk akkor azt hiszem én is búcsút inthetek a játéknak.
  • Szpecnyaz
    Elvileg javulni fog a teljesítmény az új renderelés miatt.
  • Eagle16
    Wow. Ez így szimulátorba is jó lenne, HP csík meg a többi nélkül.

Mondjuk nem hinném hogy ezt bírni fogja a gépem, mostani grafikával is éppen hogy jól megy.
  • virkir
    Erről lenne szó. Szvsz itt nem a csilivili effektek lennének a legfontosabb fejlesztések.
  • kruger445
    Nagyon szépen köszönöm.
  • Tessellia
    Nem igazán tudom az értelmét, én egy mmo vagy sima multis játékba nem erőltetem a szép grafikát, mindegyiket lebutítva játszom. Egyrészt plusz fps, másrészt annál kevesebb zavaró effekt.
  • virkir
    Akkor meg mi értelme az egésznek? Talán csak nem az, hogy a játékmeneti bugokat nehéz megoldani ez meg az engine-en két kattintás és már megy is?
  • Tessellia
    X-fireba ki lehet szedni, hogy felismerje a wotot (többi játék menni fog vele rendesen). Ha jól emlékszek: Eszközök > beállítások > játékok > ott lesz a wot, és rákattintasz a nevére, picit jobbra lesz egy infopanel ahol meg lehet neki mondani, hogy ne ismerje fel a játékot. Azt hiszem ilyen legördülő menü lesz.
  • Sunsetjoy
    Gondolom a beállítások menüben van az automatikus indítás. Régen használtam már én is, most nem is igazán van fenn.
    Mióta 2-3 éve benne voltam a hivatalos magyarításban, akkor még ott volt :)
  • kruger445
    Hm. Ja, mióta felraktam, azóta nem tudok célozni rendesen. (Mit kell állítani és hol, hogy ne induljon a rendszerrel együtt?)
  • Tessellia
    X-firet valóban nem szerette régebben nálam. Azóta viszont nem próbáltam.
  • Sunsetjoy
    Futtatsz mellette X-fire-t? Korábban azt csinált ilyen bugokat. Vagy belépett ilyen módba, és úgy ragadt. Vagy be sem lépett.
  • Tessellia
    :), köszönjük!
  • Oddball29
    VK 3601H leírás
  • kruger445
    Mi a fene? Kivették az SPG-k fentről célzási lehetőségét? (Legalábbis nekem nem működik, hiába nyomom a shiftet.)
  • szabii98
    Remélem azért játszani is lehet vele, nem csak nézegetni óriási laggok közt..
  • Kronos79
    Kösz! Meg lett. Épp a 3. pontban volt, amire nem néztem rá.
  • PUGI90
    Kv-1-et tartsad meg szerintem.