418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Solten
    Kevesbe drasztikus megoldaskent tarthatsz xy hosszusagu szunetet. Ha nem okoz egy hangyanyi szorakozast (szumma ez egy jatek celja) sem csak merget, torold le a francba, keress mast.
  • zsupeti
    Szintén zenész.
    Ezen a 7végén olyan mélyrepülésem van/volt h öröm volt nézni.szombaton 13 vereség 1 döntetlen,tegnap egál,ma 8 vereség 1 győzelem.
    Kell ez nekem?!Értem,h nem lehet mindig örömködni,de ennyire ne basszon már ki velem a random és a MM.Löwém folyamatosan 240et sebez vagy picit afölött.Bazz,nem ilyen lovat akartam mikor megvettem.
  • Solten
    Nalam olyan problema lepett fel egy ideig hogy kifagyott. Total, resetelnem kellett a gepet. Leven ez egy orosz fosch es hemzseg a bugoktol a vga-ra kuldott adatok aszinkronban vannak ha a kartya tul sok fps-t presel ki (~ 100 felett) egyszeruen osszef*ssa magat a rendszer. Egyik megoldas a Vsync bekapcsolasa, de ez nalam meg belassitotta az egeret meg olyan lag-feelinget okozott, a masik verzional maradva feltekertem kakaora az osszes beallitast (full HD), olyan 60 korul (plusz minusz 20-at ugralva) szepen beall az fps.
  • Hassel74
    Egyszerűen képtelen vagyok egy nyertes csörtébe kerülni...Lehet, törölnöm kellene a gépről ezt a szart, és boldog, nyugodt életet élni?
  • Amergin
    A kifagyós-vissza nem engedős bugról: nem tudom másnál mi az oka, de a saját tapasztalatomat elmondom.
    Nálam időnként -és ez meghatározhatatlan, lehet 1 de lehet csak 15 csata után- kiakad és eljátsza a fent említett bugot. Rájöttem, hogy a szerver oldali célkereszt az ami kiakasztja. Van a res_mods\7.5-ben egy "scripts" könyvtár. Ha megtörténik a bug, akkor alt+tab, kilőjük a játékot, kitöröljük ezt a scripts könyvtárat és újra elindítjuk a játékot. Ez után már be fog engedni. Nálam állandóan meg van nyitva a win intéző pont emiatt, hogy minél gyorsabban el tudjam ezt játszani és kis késéssel de mehessek vissza a csatába.
    Teendők ez után: amint visszaléptünk a csatába mihamarabb kapcsoljuk ki a "szerver oldali célkereszt"-et és fejezzük be a csatát, azaz várjuk ki amíg az eredményhírdető tábla bejön -ez FONTOS!!
    Amint ez meg volt, kiléphetünk a játékból (már a WoT-ból), másoljuk vissza a scripts könyvtárat, indítsuk el a játékot megint, kezdjünk el egy csatát és mikor bejött (mert most be fog tölteni rendesen), akkor engedélyzzük újra a szerver oldali célkeresztet és voila, újra működik minden rendesen! Már persze egy pár, kiszámíthatatlan mennyiségű csatáig, amikor is kezdhetjük az egész mókát előlről...
  • Thomasovics
    http://up.picr.de/11519546fh.jpg még PUGI90 küldte a jobb alsó sarokban volt fura a boss tank :#
  • Thomasovics
    link

kéne ez a tank, ami az első poszt linkjében van van *.*
  • Oddball29
    Oroszlánfóka,a itt a kőszáli sas.
  • Szpecnyaz
    Nem mintha a kemény oldalú +varázs kötényes Jgpz E100 nem kapna 1K sebzéseket az artyktól.
  • R3nton
    annyiból számít hogy nyitott, nagyobbat sebez rajta az arty, de kötve hiszem, hogy 300as frontpáncéllal "gyíkfing" lesz az a TD.
  • Szpecnyaz
    Most az hogy nyitott nem számít. Az oldalai meg szintén nem, mert a francia TD-knek se vastagabb, mégis a legjobbak között vannak. Egy TD-nél úgyis a front a lényeg.
  • Ytar
    csak nekem tűnik gyíkfingnak ez az Object 263?
    mindkét oldala egy-egy ammorack, amit így ránézésre olyan 50-80 mm függőleges páncél véd, és fentről nyitott. ez valami vicc?
  • lexlutor
    ..ha esetleg talalnal vmit, legyszives oszd meg itt is. koszi elore is!
  • lammaer
    LOÁL :D
  • VanDaal
    Engem is meglepett, hogy így egyik napról a másikra megédesítette ezzel is az életemet a játék :)
    Jobb híján majd nekiállok keresgélni holnap. Ma meg eljátszogatok... a következő kifagyásomig.
  • Tessellia
    Reklamálnak efelől sokan, csak tőled még nem láttam(kivéve ma ugye), és a 7.5 már egy ideje kint van ezért gondoltam, hogy esetleg valami külső dolog is közbeszólhatott, de akkor ezek szerint nem:(. Ötletet így akkor nem nagyon tudok rá, körül kell nézni max. fórumokon nincs-e rá házibarkács tapasz.
  • VanDaal
    Fényes kilátások :)
  • VanDaal
    Lexlutor: ezek szerint nem csak én járok ebben a cipőben.

Tessalia: nem csináltam vele semmit, de ha a géppel lenne gond, akkor nem hiszem, hogy a betöltés végeztével állna meg a tudomány, csata után pedig be tudnék lépni.
    És nem minden csata közben csinálja (na már csak az hiányozna). Mindenesetre ilyenből napi egy is elég bosszantó, nem hogy már 3...
  • Szpecnyaz
    Nekem csak 1x volt ilyen, de az pont CW közben :D.
  • Tessellia
    Nádiposzáta vette az adást!
  • lammaer
    Mindenképpen csak titokban és álnéven kérdezd. :D
  • Tessellia
    Bármi más amit ügyködtél a gépen wottól függetlenül?
  • lexlutor
    a leutobbi patch ota jon elo ez a csoda.. szar ez a fos..
  • Tessellia
    Persze ezt tudtam, én itt most úgy értettem a "szóvalt", hogy most is egyeztetnem kellene, hogy esetleg szabad-e hős, élenjáró, elvtársaktól a kódokkal kapcsolatban kérdeznem?
  • VanDaal
    Nem tudja valaki, hogy mitől lehet ez a kifagyós, vissza nem engedős bug?

Eddig egy év és 10k csata alatt még nem csinált ilyet. Ma elkezdte ez a kedves játék, és most szenvedem el harmadszor a nap folyamán. Nagyon bosszantó, és fogalmam sincs, hogy mitől lehet. Ugyan azon a gépen játszok, mint eddig. Nem tettem fel új modot sem, ami eddig ne lett volna.

Kifagy, és amikor megpróbálok visszalépni a csatába, végig megy a töltő csík és megáll.
    Csata után mér be tudok lépni a játékba...
  • Nazarov77
    legjobb ha nem is kérdezel
  • lammaer
    Szóval, kérdezni sem lehetett akármit, mert ha a kérdéseidből esetleg azt gondolták volna hogy kételyeid vannak a nagy vezérel vagy a párttal kapcsolatban, akkor este ment a lefüggyönyözött fekete autó.

A kérdéseket mindíg egyeztetni kellett mielőtt megkérdezted :D
  • Tessellia
    Pont kimaradtam belőle így van, olvasni olvastam róla sokat, de most már eljött az akkor hőn áhított kapitalizmus. Szóval?:D
  • lammaer
    Kommunizmusban/szocilaizmusban nem éltél ezekszerint, és olvasni se olvastál róla :)
  • Nazarov77
    Egy cipőben járunk, legalább 1 hete kifejlesztettem, de nincs pénz, ráadásul most a féláras equipmentekre elköltöttem az összes pénzemet, kb 1,9 millát mivel goldom már rég nincs és nem is lesz, ezért fel kell őket halmozni.
  • Atesz91
    Kifejlesztve:
    A következő tank kifejlesztve: E-50 Ausf.M. Elköltött XP: 144 284. Elköltött szabad XP: 38 726.

Már csak 6 milla kell :d
  • Tessellia
    Mégis miért ba..nának le? Erre mondtam, hogy kérdezni csak szabad felőle:).
  • PUGI90
    A QR kódokat szerintem elfelejthetjük. Az utolsó napon csak parasztvakítás volt az egész a nézettség növelésére...
  • maniac78
    Azután megint leba..nak minket érte.
    Mint a streamen amikor jogosan voltak felháborodva a "parasztok", mert több órányi várakozás után kifakadtak magukból.
  • Plata
    Mi az a QR köd?
    Győzelem!
    Csata: Highway 2012. augusztus 20. 18:46:08
    Jármű: M12
    Szerzett tapasztalat: 2 706 (3x szorzó a nap első győztes csatájáért)
    Szerzett kredit: 23 317
    Csatában elért Achievement: Fadin Kitüntetés
    Mentem unalomból egy kört régi kis artymmal.
  • nobodyattis
    valakinek megjött már QR köd??
  • Tessellia
    Igazából írni kéne supportnak, hogy merre vannak a kódok. Kérdezni csak szabad róla:).
  • Tessellia
    Vagy elírták és az Tier7es, lehagyhattak egy I-t
  • Toby0501
    Velem voltál mindig szakaszban, ne csodálkozz..
  • bornofakone
    de a t8 hiányzik...szóval érdekes :)