418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Destydeme
    Malinovka és Prohorovka attack módban van valami taktika,h hogy lehet nyerni?Természetesen már nyertem ma mindkétszer,de sztem erőből,ill.a védők voltak bénák(kitámadtak).Van vmi terv erre a pályára?
    u.i.:Van 1 koordinátám Prohorovkára,ami bejön mindig.Learatnám a babérokat,de nem vok olyan,1 munkatársam jött rá:)Valóban jó:)
  • TDantes
    Én tartok a fizikától. Majd meglátjátok. Bele lehet menni a vízbe? Majd csak úgy száguldanak bele a vízbe, de az hogy megsemmisül a tank nem fog nekik feltűnni. Csak tolják majd neki eszetlenül. Ugyanígy, pottyognak majd a hegyekről, meredek helyekről mint a rohadt gyümölcs.
    Lelökdösik egymást.

Mibe, hogy a csaták nagy részében főleg eleinte gyakori lesz a öngyilkos tank?
  • I.C.ram
    4:15-nél mutatja, hogy teljesen elmerül a vízben a tank.

Meg ami még érdekes az az új álcafestés lesz. Ezúttal már 5% bónuszt is ad az álcafestés.
  • Eagle16
    Vagyis majdnem, ez csak a fizika :) De az is jó nem? :)
  • virkir
    Érdekes pont FF-al néztem meg neked.
  • Eagle16
    Hoho, 8.0 TESZT!!

link
  • patchaou
    ~0:26-nál jól látom hogy a csövek összekoccannak? Ennek örülnék a legjobban :)
  • Plata
    Hát azé amx-eket meg a többi scoutot vidáman elbírja tolni sztem.
  • Plata
    Legalább angol lenne,nem ez a puruttya ruszki halandzsa.
  • Eagle16
    T-54-el? Az 35 tonna, nem sok minden van amit majd lökdöshetsz vele :)

Ha valami nagyobbat akarsz lelökni akkor lehet hogy vissza is pattansz róla :D
  • I.C.ram
    Nem tudom, hogy lesz, de azt egy korábbi interjúban mondták, hogy bizonyos ideig lehetsz csak víz alatt, utána vége a tankodnak.
  • Morfi
    Szerintem ilyen célból az E-50 jobb. Van sebessége és még súlya is hozzá.
  • I.C.ram
    Ebben a videóban látszik is, hogy teljesen elmerül a vízben:

• Morfi
    De minek robban fel?! simán csak álna le, míg valaki ki nem szabadítja mondjuk. Addig meg csak nézegessen körbe.
  • Plata
    Bakker én már tényleg várom,így is buli T54-el vadászni lemmingeket,hát még akkor ha be is lökhetem őket valahova.
  • patchaou
    firefox volt a ludas, chrome-al simán bejön.
  • Plata
    Ne semmisüljön meg csak haljon ki a legénység,akkor úgysem tud semmit sem csinálni.Nehogy már két méteres víztől felrobbanjon egy tank.
  • I.C.ram
    Bele lehet. Bizonyos ideig víz alá is kerülhetsz. Ha túl sokat vagy lent, akkor megsemmisül a tank.
  • Staffpaff
    Jajj igen tényleg :) Köszi a válaszokat.
  • Plata
    Biztos azért is jár majd bünti,bár halvány sejtésem sincs hogy,elvégre lehet hogy csak véletlen toltam bele a sok kis fos franciát a tóba.
  • Morfi
    Kampinovka É-D irányban van egy kis pocsolya.
  • Morfi
    Fogsz egy gyors kis tankot, vízpart széléig eléred a max sebességet és átkacsázól a túloldalra és mindjárt nem kell vizipipa.

Ha az ember kilövi egy csapattársát az ugyebár -1 frag. És mi van akkor ha lelölki egy halálzónába vagy esetleg vizbefujtja? :D
  • Destydeme
    Ok,thx,bár messze vok tőle,pont azt az ágat nem húzom:)
    Jelenleg ott vagyok,h az e-75-re a motor kell és kész,állítólag kúrva jó.
    Anno 5x szorzónál a kt ágyúval csináltam 8.9k xp-t.
    Szal az usa messze van.T25/2 van náluk,de most a Panter német med ágat gyilkolom,ma 100%ban.
    Az Is4 leromlott?Mert anno az oldala mindent beszívott..amx 1390 szenvedés volt sebezni..igaz az más jellegű tank.
    Nincs nagy motiváltságom a Wot iránt..Tele van faxsággal...0 pen stb.(Ma is csak 1 nap prémet vettem a szokásos havi helyett)
    1 nap talán elkezdem az USA heavy ágot,de addig sztem lesz vegyes fa..Ott meg csak a magyar tankok érdekelnek:)
    Jelenleg t-150 oroszom van,de büntet..A kv1 még jobban.Tiszta amx 40 feelingem volt.Nem megy nem lő,nem sebez,a T150is vmi hasonló:)
    A német med ág most bejön:)
  • Gunslinger
    Nem lenne értelme, mivel nincsenek akkora kiterjedésű vízfelületek a játékban.
  • Plata
    Orosz tankból orosz tankba simán.Beküldöd őket barakkba majd kv1s-en kiválasztod őket.
  • Gunslinger
    Hi, mivel az is szovjet ezért át lehet.
  • Plata
    Majd kitalálják hogy goldért lehet venni a tankra olyan csövet amivel a víz alá szoktak menni.Franc se tudja mi a neve,de gyerekkoromba láttam olyat,kb 3-4 kilóméterre laktunk az orosz laktanyától.Mindennapos dolog volt hogy az út végén masíroznak el.
  • Staffpaff
    Sziasztok KV-1 ből a személyzetet át lehet ültetni KV-1S be ?
  • virkir
    Csak neked.
  • patchaou
    MWReplay.com-ról tudtok valamit, vagy csak nekem nem jön be az oldal?
  • Gunslinger
    Valamelyik videóba mondták a ruszkik, hogy 10 másodpercig nem fullad a tank. Egy jóval korábbi videóban volt is visszaszámlálás, Karelián szórakoztak a mocsárban egy T-50-2-vel csak az 5 másodperctől számolt vissza a "fulladásig", gondolom ezt fogják felnyomni 10 másodpercre a lassú tankok miatt. Az mondjuk érdekes lesz, ha víz alatt letrackelnek...
    Az biztos, hogy rengeteg új taktikai lehetőség nyílik majd meg 8.0-tól.
  • Plata
    Ó nekem az volt a kedvenc szórakozásom Pz3-al.
  • Eagle16
    Jó, M24...azokat se sűrűn látom T95-tel, mire elérek a pálya negyedéig már meghalnak.
  • Orpheuslow
    az előzetes videókban belementek a vízbe úgyhogy valószinüleg igen , bele lehet majd menni a vízbe is.
  • Eagle16
    Úgy tudom bele lehet hajtani, de ha olyan mély vízbe mész ami elnyeli a tankot akkor sebződni fog. Kb. úgy képzelem el mint FPS játékokban a fulladást :) Időközönként lemegy valamennyi HP, mondjuk 5 mp-enként 20%. Aztán vége.

Gunslinger: csak most annyi a különbség hogy nem lehet leblokkolni egy útvonalat egy 7 tonnás könnyű tankkal. Valami nehéz kell amit nem tud sok minden eltolni.
  • Gunslinger
    "Tank won't be able to stand atop of other tank... "

http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1271188541&no=161841
  • Morfi
    Amúgy ez a fizika engedélyezni fogja, hogy vizbehajtsunk? Kapinovkán középen a víz mondjuk az lehetna halálzóna akkor. Kiraknának egy táblát is hogy tilos fürdeni.
  • davidbog
    Nem nyerő az IS-4. Ha IS-4 helyett akarsz valamit, akkor elsőnek T110E5-öt javaslom. Az oldalpáncélzaton és a hülye géppuskatornyon kívül mindenben jobb az IS-4-nél. A legjobb benne a 2 másodperces célzási idő (a régi rendszerben még kevesebb lenne) és a menetdinamikája. Az hozzá vezető út se rossz:
    T1 és M6 olyan vészes. Legnagyobb bajuk hogy nagy méretűek és esetlenül tolatnak.
    A T29 jó.
    A T32 nálam elmegy, bár sokan szeretik. Én különösebben nem kedveltem.
    Az M103 pedig egy gyengébb, nagyobb T110E5 az egyik legjobb tier 9-es heavy.

Másodjára az IS-7-et javaslom. Ott is elég jó a hozzá vezető út. Egyedül az IS-8 az ami gyenge. Olyan AMX-50-120-as revolvertár nélkül erősebb toronnyal. Nekem nem nagyon jött be ez se. Ezt is biztos sokan szeretik, lehet a mozgékonyságot többre tartod akkor lehet neked is tetszene.
  • Gunslinger
    Most is gyakori, hogy leblokkolják CW-n, companyban itt-ott a hidakat, Erlenbergen tök gyakori, tegnap mi is csináltuk, beáldoztunk egy E-100-at és az az oldal fedezve volt, aztán kevésbé meglepve konstatáltuk hogy az ellenfél tök ugyanezt eljátszotta az északi hídnál is és lehetett menni középre fightolni. El lehet tolni a roncsot, illetve sokkal egyszerűbb kiforgatni, de az is időveszteség és addig lehet lődözni a tologató tankot is, ami ha megdöglik máris két roncs van. Nos, ezután ilyen már nem lesz, mert a folyón is simán át lehet majd menni.
  • Morfi
    Átmenni rajta nem lehet mint mondjuk a szémlygépkocsikon?

Eagle16: M24 lelövi...és még ki is lehet vele lőni a T95 :D Amúgy találkozhasz kisebbekkel is csak retardált szakaszosok kellenek hozzá.