418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Bmsrt #162201 Valami olyasmi volt:)
Az Amx saját erejéből nem ment fel,ezért dobtunk mögé még pár extra lóerőt...:D -
mordawn #162200 Nemrég írtátok, tessék, itt egy repülő T54:
-
Ja, csak én meg jól megszívtam, mert csak 1 tetűlassú tankom volt, és így nem tudok ökörködni sem :( -
toma77 #162198 Na, ez menni fog.
:) -
Gunslinger #162197 Igen. De ezért van ez az új tesztszerver, nincs értelme leállni harcolni, új tankot nem tudsz kipróbálni. Itt most bolondozni meg furikázni kell és itt éljük ki magunkat, ne majd az éles verzióban. -
Hassel74 #162196 Én is ezzel szórakoztam :D tologattuk egymást felfelé :))) -
Oddball29 #162195 Ja, jó hogy szóltál. Lementettem, csak kiment a fejemből. Megnézem mindjárt. -
magyi76 #162194 Hali Oddball29
Tegnap kuldtem neked privit, megnezted?
azert kuldtem privit mert naponta tobb szaz hozzaszolas van itt a forumban es esetleg nem talaltam volna a valaszt...van egy kis idi eltolodas, es dolgozok is szo csak ilyenkkor tudom megnezzni a forumot...
Vagy bedobjam most ide is a kerdesemet?
-
toma77 #162193 basszus mint egy óvodaudvar, egy rakás vásott kölyökkel...mindenki rohangászik...
csak a meglévő tankokat lehet használni? -
Oddball29 #162192 Vonatoznak az ellenséggel vagy mi az atyaúristen? -
Gunslinger #162191 Az mondjuk poén, hogy lejtőn már nem számít mi van a tank adatlapjára írva végsebességnek, előbb mentem 58-al IS-4-el, és semmi be se sárgult. :-D Batchattel 73 a vége, ez az engine határa. Kíváncsi vagyok T95 vagy Maus milyen látvány lehet 50-el lefele egy lejtőn. :-D -
Bmsrt #162190 Hopsz itt már többen vagyunk:) -
Bmsrt #162189 A nemzetközi összefogás egy szép példája:
Avagy:hárman tornászunk fel egy Amx-et templom-túrára Karélián
.
(am végül sikerült) -
csodás. Alig várom hogy az előforduló 2 másodperces lagnak hála fejen állva egy tómederben kössek ki a scoutommal. -
johnibyg #162187 Meglesz a megoldás, hogy jusson a támadó t95-ös campinovkán az ellen közelébe: 2Maus sorbatolással felviszi :-) -
Nekem is megy ám szép grafikával, nyehehe :D
-
Egy T95-öt két Object tol mi az ?
Trojka :) -
lammaer #162184 "TD-hez viszont nem lehet úgy odasúrlódni mint eddig."
Miféle szemétséget talált már ki a WG? Mi az hogy nem lehet sikamikálni a TDket? Mi történik olyankor? -
lammaer #162183 Már figyelem is mely dombok tetején van némi bozót... isteni lesz belátni 360fokban 500 méterre egy egy pályát :D -
Hú köszönöm mindenkinek a gyors választ:)
Igazából talán tényleg jobb is így, de azért néha idegesítő tud lenni nagyon
A blokkolós dolognak viszont nagyon örülök, T95 tulajként sok embernek nagyon csuklott az anyja:D -
R3nton #162181 de mi történik ha odadörgölőzöl?? -
Gunslinger #162180 Lehet, 3 giga RAM-om van, VGA 1 gigás. -
vhooper #162179
Átmegy, de szerintem jó is, mert folyton beleakadnék mindenbe. -
atee73 #162178 keves memoria , nem tud hova texturazni sztem -
Gunslinger #162177 Átmennek mindenen, ez nem is fog soha változni. -
Az ágyúcsövek átmennek mindenen.
TD-hez viszont nem lehet úgy odasúrlódni mint eddig. -
Gunslinger #162175 Szép ez az új render nagyon, elég jól is fut a gépemen, csak nem stabilan, valamiért minden második-harmadik csatában megáll a játék, kiírja a winfos, hogy ati driver alaphelyzetbe állt és bezárja a játékot, úgy hogy kénytelen voltam visszatenni a régi rendert. Más is tapasztalt ilyet? Vajon ez driver probléma? -
lammaer #162174 Miért mindenkinek ez az ágyúcsövezés a mániája? :)
Komolyan, erdőben azzal akartok küszködni hogy nem lehet a csövet forgatni mert mindenbe beakad, meg nem lehet rátapadni a házak falára hogy legalább kicsit és védve legyünk az artiktól? :) -
vhooper #162173 Megnézem. -
Hali:)
hú látom már vannak 8.0ás teszter emberkék:)
Mivel sok TD-vel játszom, ezért kérdezném, hogy az ágyúcsövek még mindig átmehetnek mindenen, vagy végre már megakadnak tankokon/ház oldalában? Néztem a képeket, de nem találtam meggyőző bizonyítékot:)
Előre is köszönöm a választ:) -
Hát nem csúnya :) -
johnibyg #162170 köszöntem vhooper és atee73 -
vhooper #162169 Fú, látom, nem lehet rákattintani, bocs ez az első képlinkelésem
-
vhooper #162168
-
Oddball29 #162167 Ahogy elnézem, azoknál a tankoknál, amiknél problémás a végsebesség elérése, azokat lehet "tolni". -
atee73 #162166
-
lammaer #162165 Srácok lehet hogy csak nekem új, de véletlenül észrevettem, hogyha úgy tréningelek át egy embert (mondjuk KT-ről E75-re) hogy van neki nem használt másodlagos skillje (tehát néhány % szabadon) akkor az növeli átképzéskor az elsődleges skillt.
Igy 20K creditért KT-ről úgy képeztem át a manust, hogy 100%os lett a primary skill, és a nem használt másodlagosból vesztett 4-5%ot. -
Oddball29 #162164 Valaki egy Jpz E-100-al ráér 15 percre? Úgy látom, kimaradt valami. -
Tessellia #162163 Nos valakinek ilyen problémája?
Sniper nézet simán 40fps:
Sniper nézet bokrot nézve közelről 19fps:
Sniper nézet bokorba bújva 7fps(a képpontozódás fogalmam sincs miért van, talán a textúraszűrő hiánya miatt..):
Ötlet? Tapasz erre? Mert ha így marad akkor búcsút mondhatok a játéknak. -