418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Gunslinger
    Jah, az nálam is alap. :-)
  • lammaer
    XVM a mod amire egyedül szükséged van. Hogy tudd a csapattársaidtól mire számíts :)
  • Szpecnyaz
    Falon átlövés hack. De psssszzzzzz! Nem tőlem tudod :).
  • lammaer
    A "Vinyimányije Prátyivnyik"-et már úgyis tudod... :)
  • VanDaal
    Legkésőbb élesben ki fog derülni. Most nincs sok kedvem nekiállni szórakozni a félig cirill betűs menüben, és csatánként próbálgatni a TK-zó debil ruszkik között, hogy melyiktől mi változik éppen.
  • Oddball29
    Duke Nukem Sound - határozottan gördülékenyebb tőle a gyilkolászás.
  • Szpecnyaz
    Azért az is jó hogy nem voltak képesek csinálni egy normális fordítást a klienshez. Néhány új beállítás nindzsa betűkkel van, ami elég kellemetlen.
  • banike
    üdv!

Ti milyen modokat használtok amelyek esetleg megkönnyítik a játékmenetet?
  • Tessellia
    Az eltűnő hulla tankok a legjobbak, mész mész mész durr neki a láthatatlan tanknak.
  • Gunslinger
    Bízom benne, hogy ez is csak a teszt állapot része, nálam a hangok is olyan hiányosak hogy ihaj. Van hogy 5 másodpercig van zene, aztán 3 percig kuss van és megint elkezdődik egy zene a közepétől pár másodpercig és megint kuss. Ütközés hangok az esetek 90%-ban nincsenek, track hangok is elég furák, főleg a gyorsjárású tankoknál, egyedül az új lövéshangok okésak.
  • Szpecnyaz
    Ezeket a porfelhő effekteket lenne jó kikapcsolni Sand Riveren, mert nagyon fogják az FPS-t. Remélem hogy amire kijön a modderek összeütnek majd egy jó tweaker progit.
  • Tessellia
    Nekem is feltűnt igen, de inkább ez mint, hogy ne birjak sniperkedni mert olyan alacsony fpsem van..

VanDaal: a tankok modellje szerintem a textúrával egy csoportban van, tehát textúrát felteszed maxra akkor tankok is szépek lesznek. A régi renderrel pedig lehet textúrát maxra tenni.
  • VanDaal
    Ez megint ilyen tipikus ruszki zsenialitás...
    "Nem bírja a géped az új, szuper grafikánkat? Akkor letiltjuk azt a beállítást is, amivel eddig még jó volt!"
    Nem értem hol függ össze például, hogy ha nincs szükségem ezekre az új megvilágításokra, akkor a tankok modelljét se használhassam high-ra...
  • Gunslinger
    A legjobban az zavar, hogy a garázs olyan, mintha le lenne kapcsolva a villany. Olyan sötét van hogy alig látszik a tank. :-) Meg a pályákon is elég logikátlanok lettek a fényviszonyok, Cliffen hét ágra süt a nap és majdnem este van, Fjords meg az ellenkezője, az eddig relatíve egy sötét pálya volt, most meg fényárban úszik, Sand River meg egyenesen undorító sárga színű lett.
  • Szpecnyaz
    Azért az vicces amikor Westfielden a hídról 2 tankunk letolt egy harmadikat :D. Már csak a "this is spartaaaa!" felkiáltás hiányzott :D.
  • Tessellia
    Esetleg meg lehet próbálni buherálni a preferences.xml-t abba vannak a graf beállítások. Ki kell próbálni, hogy ha régi renderre van állítva, akkor az xml-be belenyúlva nem lehet-e mégse feljebb állítani a grafot, pl fákét ha téged az zavar.
  • Tessellia
    Textúrából meg látótávolságból enged maxiumra állítani egyedül.
  • Gunslinger
    Átlehet.
  • Gunslinger
    Régivel nekem irtó rondák a fák, bokrok meg úgy összességében alig van és csúnya a növényzet és nem lehet feljebb állítani. Jó, lett így 70+ fps-em de bazze kell a halálnak, új renderrel ment átlagban 30-35 fps-el, csak nem volt stabil, kilépett a játékból. Ez így nekem nem kóser, a 7.5 most 40-50 fps környékén szalad és a kettő között van szépségben is.
  • Tessellia
    Ha régi renderre állítod akkor néhány effekt nem lesz elérhető sajnos. Csak ilyen med, low meg OFF lehetőségek maradnak főként.
  • VanDaal
    Bízom benne.
    Ha már az IS-7-ből lehet Abramset csinálni, a BatChatből goauld űrhajót, a T-50-ből meg oldalkocsis motort kutyával -különböző skinek segítségével-, akkor csak meg fogják oldani valahogy ezt is :)
  • VanDaal
    Én is remélem, hogy bent hagyják (bár a régi szerver oldali célkeresztet is el kellett rontaniuk, holott az mindenkinek megfelelt, ahogy volt).

Valamit én is variáltam ezzel a rendereléssel, de akkor meg magától visszabutította a high grafikai beállításokat is. Lehet én néztem be valamit, mert a beállítások fele cirill betűkkel van írva, szóval legkésőbb élesben majd elszöszmötölök vele.
  • Szakesz
    Erlenbergen a vízben át lehet jutni egyik partról a másikra, vagy még mindig a hidat kell használni?
  • lammaer
    Tuti lesz rá vmi mod :)
  • Tessellia
    Plusz az új renderes bokros nézet 7fps, régi renderrel 25-30, azért van különbség..
  • VanDaal
    Nekem csak az tűnt fel, hogy rondább lett :D
    Első dolgom lesz a patch után, hogy skinként betegyem rá a mostani kinézetét.
  • Tessellia
    Nincs a régi elrontva, bőven jó, szerintem nem rosszabb mint a 7.5-ös. Ezzel az új renderrel ha belemásztam egy bokorba tiszta képpont meg rács volt az egész, raszteres vagy mi a fene. A régi renderrel pedig tiszta jó semmi ilyen probléma.. Remélem benthagyják végleges 8.0-ba is ezt a választási lehetőséget.
  • malystryx
    Srácok, ez a szeró most nem 10x-es szorzós? Vagy ez még nagyon korai fázis, és az igazi teszt még ezután jön?
    De kipróbáltam, nagyon jó, mindjárt bele is rongyoltam egy tóba, és többet ki sem tudtam jönni. Viszont nem sokkal utána kilépett valami hibával. Volt ilyen valakinél?
  • Szpecnyaz
    Csak nekem tűnik úgy hogy kisebb lett az IS4?
  • VanDaal
    Az nagyon jó lesz, ha betolnak egy ilyen csillivilli, már-már rajzfilm szerű grafikát alapértelmezettként (ami olyan akadásokat meg belassulást csinál a fél éves gamer gépemen, hogy ihaj), a régit meg lebutítják, vagy elrontják...
  • Gunslinger
    IS-7-ből Westfielden sikerült kicsikarni 64 km/h-t. Úgy tűnik rohadtul nem számít a lejtő hossza, csak a meredekség számít. Csak adna már be egyszer egy rohadt El Hallufot, ott vannak fasza lejtők.
  • ximix #162210
    Köszönöm akkor elnézést réi beidegződés.
  • Tessellia
    Nekem nem tűnik csúnyábbnak, bőven jó.
  • lammaer
    Kaptál privátot :)
  • Gunslinger
    Igen, az a régi rendert kapcsolja vissza, de mintha úgy csúnyább lenne a játék, mint volt. :-(
  • I.C.ram
    Én nem tudok semmilyen tankot se venni. Tök inaktív az egész HUD. Csak a Battle gomb aktív.
  • Gunslinger
    Nem így van, ezen a tesztszerón minden le van butítva, nincs bolt.
  • Tessellia
    Megoldódott a bokros problémám.. Ha bárkinek problémája lenne belőle akkor graphics fülön az első orosz nyelvű opciót át kell állítani a másik lehetőségre, újraindítást kért és lám.. most fut szépen..
  • ximix #162203
    Mivel teszt szeró tank elad és megvesz kicsi táltos és örül :)
    Ha nem így van javítsatok ki!
  • Gunslinger
    Érdekes, a T-62A-ból sehogy sem sikerül 62-nél többet kicsikarni, sztem így a Maus sem tud nagyon repeszteni, vagy az inkább már zuhanás.