418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Tessellia #162321 1 héttel ezelőtti állást ad be azt hiszem. -
Ytar #162320 leírtam a beállítási titkokat egy fél oldalban, hogy hasítson jó kinézet mellett is, erre kiütöd a hülye kommenteddel .. így jártatok b@sszátok meg .. :P -
killbull #162319 Ahoz képest hogy videókba VK2801 szaltózott meg T54 az oldalára esett és forgolódott ez a fizika sehol sincs. 30 tonna felett alig lehet ugratni. -
Ytar #162318 néhány nap reroll van, nekem is régebbi a garázsom, olyan áll bent, amit az élesen már eladtam, és olyan nem, amit már megvettem .. -
Tessellia #162317 Ez az én beállításom.
-
Droughert #162316 Mikor vetted meg az M7-et? Korábbi adatbázsi lett a tesztszerverre másolva. -
Hassel74 #162315 Érdekesség: nekem nem adja be az összes tankom. Pl. az M7 eltűnt a teszt szerveren. -
makos94 #162314 LoooooooL
-
Droughert #162313 Még nem kell ezen rágódni, ez nem hivatalos 8.0teszt, elvileg csak fizika, meg gfx. Ha majd a rendes 8.0teszt is fos lesz, na akkor már lehet aggódni, bár még abban az esetben is lesz némi remény, hogy live-ra normálisan hozzák ki. -
killbull #162312 Minden esetben a processzor szolgálja ki a videó kártyát. Ha a processzorod limites(nem bírja meghajtani a videó kártyát akkor laggol. Másik eset ha a processzorod erősebb és a videó kártyád teljesítménye kevés, úgyszint laggol. Javaslom próbáld ki hogy felhúzod maxra és bal felső sarokba a ciril betűst az alsóra állítod. Post processing se mennyen mert az is húzza a kártyát. Játszhatsz a texture qualitivel és az extra effektekkel, Water qualitivel. Ezek kombinációját próbáld ki úgy hogy belépsz csatába és ott. A ciril betűsnél kell csak restart. -
Commandier #162311 Vagy megveszem az új counter strike-ot. Elég jó. Haver most vette meg. 2500 ft. Szép, jól fut, pár napja megy a béta, de már most függő lett:D. -
Tessellia #162310 A graphics fülön, az első orosz lenyitható kis izénél állítsad át, nekem az segített elég sokat. (Core I3 330m) Igaz, hogy full low de 40-50fps. -
Commandier #162309 Akkor nem tudom mi van. -
Commandier #162308 Reménykedjünk. Ha meg mégsem, akkor meg elpasszolom az accom egy zsák krumpliért:D. -
Attiska #162307 Megvették a BigWorld-ot. Ha most nem csinálják meg a többmagos támogatást, akkor soha. -
A fizikát szerver oldalon számolják, a te processzorodat nem terheli. -
Droughert #162305 Szerver oldalon számolják a fizikát, gépednek semmi köze hozzá. -
Attiska #162304 Csak csiszolnak még a végleges 8.0-ig, gondolom kapják a visszajelzéseket. -
Commandier #162303 Az a szar ügy, hogy nem a vga a kevés, hanem a processzor. Azzal meg nem kezdek semmit, bárhová húzom le a grafikát. Sok lett neki az új fizika és kész. Ennyit egy mag már nehezen bír. -
killbull #162302 Grafika opcióknál a bal felső ciril betűsnél, van két opció és ott az alsó. -
Commandier #162301 Hihetetlen hogy egy dx9-es fos szaggat. Ilyen még nem volt. Semmilyen más játékkal sem. Komolyan elszomorító. -
killbull #162300 Ne sírjatok már! 10 ből 8 ember ahogy nézem le se veszi az új effektet ami kivilágosítja a grafikát. Ha lekapcsolod 5-10 fokkal esik a videó kártya hőmérséklete, ergó nem terheli agyon.Nekem fagyott az első csatába ezzel az új effektel, kikapcsoltam ugyan úgy megvan a 127fps mint eddig.
-
Attiska #162299 Még jó, hogy azt hazudták, hogy az új render nehogy lassít, hanem még plusz fps-t hoz. -
barkov6 #162298 De maga a játék szebb lett! :))) -
barkov6 #162297 Csak csinálnak vele valamit... nekem is leesett az fps-em 16-20-ra, állítgattam valamit ami nem oroszul volt, felment 30-ra... messze vagyok még a 60-tól (eddig annyi volt), de majd még faragok...
... nekem sincs sok esélyem, mert iMac-en játszom, ami azért mégsem egy Lego, és mivel még egy éves sincs, nem dobnám a függőségem miatt a kukába...
... mondjuk az fáj, hogy a Bootcamp csak 32bit-es Wint enged telepíteni (ha én lennék a Bootcamp azt se engednék), így azért ugrik a memória fele... -
Commandier #162296 Még ha szar lenne a gép. De crysis 2 dx11-ben korrektül ment rajta. Erre ez a szar meg nem. -
Mester61 #162295 No vazze, még ez is. -
Attiska #162294 Most már én is kezdek aggódni ennyi negatív hozzászólás után, hogy az én 3 Gigán járatott Q9300-GTX460 SOC összeállításomon hogyan fog futni. Most minden fullon van, és tökéletes, és nem igazán szeretném alább adni ezek után, úgyhogy ha akadozik, én is egy időre hagyom pihenni kb. 7000 meccs után, ameddig nem lesz meg a többmagos kezelés. -
ettől félek én is... most 7.5el szépen elfut.. -
barkov6 #162292 Kipróbáltam, olyan mint volt, csak csúnya... :( -
Mester61 #162291 Valaki kipróbálta az IS-4-et ? Remélem jobb lett, mert eddig mióta X-es nincs jó tapasztalatom. -
brasco84 #162290 most értem haza nyaralásból, valami újdonság? csak nem lehet tesztelni a 8.0t? régi gépek hogy bírják? -
Commandier #162289 Búcsúzok a játéktól, az én gépem már ezt nem bírja. Furcsa mód minden beállítás mellett is pont 15-20 fps körül fut, mindegy hogy minimum vagy max. Ennyit bírt a core i5 2410m a laptopomban. Ha nem lesz megoldva a procikezelés, akkor sokan búcsúznak majd a játéktól. Kár volt azért az 5600 meccsért. -
Mester61 #162288 Killt megkapod-e, ha lelöksz valakit a szikláról?
Most töltöm, de még 3 óra hossza. -
barkov6 #162287 Ha kisebb is, nem számottevően... én legalábbis nem vettem észre, hogy meghatározóan kisebb lenne...
... de lehet csak a könnyektől, amik a szemembe gyűltek... :) -
Kisebb lett, tegnap elé álltam E-50el, kis túlzással fele akkora volt, mint én. -
Stuko #162285 Hát persze, neki is max respect -
Az E100 még gurult a híd oldalán pár métert -
Attiska #162283 Mintha kisebbnek tűnne, mint a mostani modell, vagy csak beleképzelem? -
Spontán teamwork