418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
pont ezt tervezem..;) kicsit sajnálom, hogy nem vártam egy hetet a 7.5ig..
de legalább fullos a ferdi (megvan a meggymag köpködő), csak motor kell meg kettten -
TDantes #162360 Beszarok. 10 vereség. Nem tudom leduplázni a két nyomorult TD-met. 5-5 vereség. Hát ilyet. Ilyenkor mégis mi van? -
Pár kép(régi renderer)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Új scout, camp hely :D
I believe I can fly, I believe I can touch the sky... :D
Not today, bitch.
Pózolj világítótoronnyal
Válj eggyé a környezeteddel :)
Miki és a varázslatos ELC
Elég hülyén néz ez ki...
-
Toweliee #162358 Próbáld ki a Jagdpanther II-őt. Ha már úgyis megszoktad a Ferdi pontatlanabb ágyúját akkor tetszeni fog. -
Hassel74 #162357 Leállt a szerver? Én nem bírok csatlakozni... -
lexlutor #162356 ..tegnap egyik csapattars futott ossze vele, negyen alig birtak vele ugy pattogott rola minden.. -
lexlutor #162355 ..en egy dolgon szoktam mosolyogni, amikro pz4en a hatso horpadas az uzemanyagtartalyon egy tanknal meg hangualtos, de amikor tobbet lat az ember, mar mulatsagos egyenhorpadas.. -
Nazarov77 #162354 Ja, úgy néz ki. Aszem 6.5ös teszten toltam, kb csak menőzésre jó hogy "van ilyenem" mert harcban nem ér semmit, tier 2 ki se tudja lőni, de te se lősz ki senkit azzal a gépágyúval. -
Nazarov77 #162353 Érdekes nekem meg így tetszik és a régitől mászok a falra, főleg a bamba arc zavar a legjobban a fronton :D
Mondjuk az a rönk nem kéne rá, de amúgy jó ez az új szerintem, és a torony is pufibb, nem annyira lapos mint a régié. -
lexlutor #162352 ..pz2j-t most a gamescon-on osztogattak ugye? -
davidbog #162351 Ez van. Legalább most úgy ronda hogy hasonlít az igazira. :)
Biztosan lesz majd olyan skin ami a régi felszereltségű harckocsit jeleníti meg. Pár hete nézegettem skineket, volt pár jó az IS-4-hez.
Nekem jelenleg a Jagdtigerrel van hasonló problémám. Szerintem borzasztóan néz ki a 12,8 cm L/61-essel, de muszáj lesz azt a löveget felrakni. Vagy skint kell rá keresnem vagy kicserélni a löveg modelljét.
Az lenne az igazi, ha játékon belül lehetne beállítani, hogy legyen-e kötényezése a harckocsiknak. Vagy hogy fenn legyenek-e rajta a különböző szerszámok, gázolajos hordók, géppuskák, lánctalpak, homokzsákok. De ezt nem fogják lemodellezni ennyi harckocsinál. -
-
Ry0K3N #162349 Ha átütöd a lövedék visz keresztül mindent, így simán felrobbanthattad a torony hátuljában lévő ammo racket. -
Bmsrt #162348 Szemből az Is-8 tornyában van Ammo rack?
Meglőttem egyet szemből közelről Object 704-el úgy hogy egy roncs takarta,csak a tornya látszott,és bumm minden Hp-és kis lőszeres jel mellette... -
+jobban -
asszem eladom a ferdim..;)
hetzer-t sokkal élveztem.. vagy akár a jagdpanthert
saját tier-jében toppon még használható, de lassúsága miatt nehéz változtatni a bukó csatákon "időben", valamint már a sarki patikus is tudja hol lője át szemből
magas tier-ben meg a páncélzata kevés, és menekülni se lehet vele..
nem mondom hogy rossz tank, mert rentábilisabb mint egy P2, de valahogy messze nem olyan fun mint egy jagdp
-
Megoldva. -
Teszt szerver nem megy, vagy én csesztem el valamit? Most lett kész a letöltés+update, lépnék be és azt írja nincs szerver. -
Stuko #162343 Erre mit mondjak?
Ezt bebuktuk,nem kicsit...
Bár amolyan tűzoltó tanknak még használható, azért a revolvertár sokat segíthet a csapaton, ezt az 1 pozitívumát még használhatjuk. A legjobb t8-s med-ből egy elég gyenge t9-s lett... -
Ohyner #162342 El kell hogy szomorítsalak, a nagy motor igen minimálisat ad hozzá. Annyit ér, hogy gyorsabban eléred a pozíciód, de meg nem fog menteni, és elmenekülni sem tudsz majd vele. Szerintem a többi t9 mednek jobb a mobilitása, ami azt tekintve, hogy a lóri papír elég érdekes. Én még mindig azt mondom, hogy a lórinak egy a med és hevy ágat összekötő tanknak kellene lennie. Sokkal jobban hasonlít egy francia hevyre mint egy medre. Lehetne helyette egy amx 105 vagy bármi.
Igen az ágyúja meg. Messziről pontatlan, közelről meg mit csinálj? Nagy vagy, jó manőverezéshez lassú és a fordulásod is szar, és papaír is. -
Ha már volt elnézést az ismétlésért.
Ha valaki esetleg nem szeresse a lángoló WoT videót a játék indításánál ezen móddal kiiktathatja bár 0.7.4-es, de attól működik.
Ha még nincs kell csinálni egy "video" mappát a "flash" mappába és oda kell bemásolni a letöltött fájlt.
World_of_Tanks\res_mods\0.7.4\gui\flash\video
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/127079-074-disable-turn-off-starting-video/#entry2193799 -
Szpecnyaz #162340 Hát igen, ennyit tesz az a 12% :(
-
Tessellia #162339 Örülök, hogy segíthettem:). -
Jó, miután leírtam akkor töltöttek be az új üzenetek. -
Toweliee #162337 Hálás köszönet! Az eddigi 15-20 fps-ről felment stabil 40 fölé (40-60). -
Tessellia #162336 Ehh.. Na az nemtudom miért lehet. Reméljük javítanak ezen valamit.. -
lexlutor #162335 .. ertelmezd mar a leirtakat.a roncs ott marad, csak lathatatlan. bug az uj grafika miatt. -
Mester61 #162334 Szia!
Azért nekem privibe elküldhetnéd, én kíváncsi vagyok rá. köszi -
Mivec #162333 Megpróbáltam amit írtál. Így, full minimumon már 70 fps felett van. Ellenben 10 másodpercenként leesik 20 alá. Ergo továbbra is játszhatatlan. Sajnos ez van. -
Eltűnő tankok, istenem mekkora faszság már, melyik gyökér találta ezt ki? Olyan jó volt az ellenséges kilőtt tankok roncsa mellett diadalittasan elrobogni...de már ezt is elveszik.
-
Lokker #162331 Elkezdődött a szopókör ebben a fosban. Nyolc lövésből nyolc telitalálat és penetration de nulla azaz 0 sebzés. T32 oldala és a VK4502 (P) Aufs. A segge. -
Gondolom az alap lőszer. Azt használom. Elvből nem költök aranyra. Múltkor is vettem egy tömböt azt kiderült hogy ezüst.
-
Tessellia #162329 A videóban látszik, hogy az egyik eltűnik, de csak láthatatlan lesz ugyanúgy bele tudsz akadni és ha lőni szeretnél akkor elveszik benne a lövedéked.. Ez persze bug, nem fognak eltűnni a hulla tankok. -
Komolyan el fognak tűnni a hulla tankok? Nemár. Folyton azokat használtam fedezéknek. IS el a legtöbb tanknál csak a tornyom és a csövem lóg ki. arról meg pattognak :P -
Hassel74 #162327 Így már értem. Köszi srácok. -
stoppos #162326 Nekem így is tetszett. :) -
Nazarov77 #162325 Kicsit finomítani kell még rajta. -
killbull #162324 Butított fizika. Még csak nem is exponenciálisan ívelnek lefelé hanem egyből lefelé. Sztem erős a gravitáció direkt hogy ne legyenek nagy károk. -
Tessellia #162323 Na itt az eltűnő hulla tank effekt:D.. Élesbe zavaró lesz majd, láthatatlan tankokba beleakadni. -
Nazarov77 #162322