418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Oddball29 #162401 Tarrifék azok bezupálnak mindent amit találnak egymás mellé, nem összehasonlíthatóak a különböző nemzetek. -
stoppos #162400 Ugyanazt írja. Legalábbis, amire megnéztem. Viszont, hogy mi a tököm a különbség a pzgr 39 és a 40 között, arról fogalmam sincs. -
Tessellia #162399 Ez is egy összehasonlító oldal: Lövegek átütése
Felül lehet választani nemzetet. -
stoppos #162398 Nekem a sejtésem, hogy simán kielemzik a statisztikákat, amennyiben valami nagyon alul-, vagy felülteljesít, ott csavarnak a gombokon picit. Általában penhez, sebzéshez nem nyúlnak, hanem a többi mutatón csavargatnak picit. -
VanDaal #162397 Teljes mértékben egyetértek
-
stoppos #162396 Orosz lövegek
Német lövegek
A pzgr 39-re ugyanannyit ír, a pzgr 40-re 170-es átütést.
-
Érdekes -
Gunslinger #162394 Az aranyat megkapod, a garázshelyben nem vagyok biztos. -
Toweliee #162393 Nekem így történt. -
Gunslinger #162392 Már megint ez a játékosok véleményét nem hallgatják meg baromság, a hajam égnek áll tőle. Több százezren játsszák ezt a játékot, mi alapján szűrnéd, hogy kinek a véleménye számít és kinek nem? Mert remélem tudod, hogy a játékos társadalmon belül sincs ezer és egy dologban egyetértés, néha elég parázs viták mennek a hivatalos fórumon is, meg aztán ebben a kis porszemnyi magyar közösségben is vannak komoly nézeteltérések.
Kinek a véleményét vennéd figyelembe? Az átlagot néznéd, a sok 7-900-as effis szobanövény véleményét kérnéd ki, akik az átlagot adják? 10 postból 7 arról szól ezen a fórumon, hogy már megint mennyi idióta játszik, a maradék az OP ruszki, nerfelt német és a köcsög artyk, köcsög revolvertáras csigazabálók között oszlik meg. Azok véleményét vennéd figyelembe, akik miatt a sírások 70%-a születik, vagyis a növényagyú játékostársadalomét?
Vagy lehetne szigorúan nézni, hogy x effi feletti játékosok véleményét vennék figyelembe, de a WG nem ismeri el az efficiency skálát hivatalosan, de erre is tudnék cifrát mondani. Abban a szerencsében van részem, hogy egy igen kiváló klán tagja lehetek, a klán átlag effije 1430 feletti, 1500 felett van a klán csaknem fele, senki sincs 1000 alatt, tehát zömében igencsak jó képességű játékosokról van szó, mégis komoly viták szoktak lenni egy-egy tank OP-ságát illetően, rohadtul nincs egyetértés, hogy most ez így jó vagy rossz, ahány ember, annyi vélemény szinte bármiről, lövegekről, balanszról, pályákról, német vagy ruszki OP-ságról.
Nyilván tele van a játékos társadalom olyanokkal, akik frankón tudják a tutit, hogy mi lenne a helyes út, merre kéne fejlődnie a játéknak, de aztán lehet hogy ami annak a 3 nagyokosnak rohadtul tetszik másik 5 nagyokosnak meg nagyon nem, hogy tennél igazságot? A többség akarata döntsön? Mert akkor visszakanyarodunk oda, hogy a játékosok többsége növény közeli szinten él és lehet még szarabb irányba menne minden, ha hirtelen rájuk lenne méretezve a játék, eleve az artyk is a sok gyökér miatt léteznek ebben a formában ahogy most. -
kiskami #162391 Top arty a neked való akkor. Az élmény ugyanaz gondolom. Sőt, lőni még többet is tudsz! 
Valami tehetségesebb modellező csinál neked sturmtiger modellt, aztán szépen átöltözteted. -
lexlutor #162390 ..valaki erositsen meg ha lehet. amennyiben van egy premium tankom a garazsban es szerzek egy ajandekkodot vagy akarmit ami ugyanazta tankot tartalmazzaa csomagba, akkor, ha aktivalom a tank arat megkapom aranyban es a hozza jaro garazshelyet is? -
Nekem egyre jobban tetszik a játék :) IS3 egy állat tank. FUN olni meg ott az M4 :) -
MuldR #162388 Jo ez igy ahogy van. 0 dmg hitet javitsak, meg artykat korlatozzak le oszt kesz. -
Sok mindent máshogy csináltak ahogy eltervezték. Ez még nem is lenne baj. A baj az, hogy a játékosokat rohadtul nem hallgatják meg. Sajna tök szar irányba megy a wot. Az a nagy szerencséjük, hogy nincs konkurencia. -
Ez a szív fájdalmam is, mert a régi techfán még szerepelt a SturmTiger a mostanin meg nem pedig az elég létező masina volt bár egy meccs alatt jó ha 4-5-t tudna lőni, de ott rend lenne :) -
Oddball29 #162385 Azt eddig is tudni lehetett, hogy a német teszteredmény az nem mérhető össze direktben az orosszal vagy a nyugatival, mert 1. külön gyártottak hozzá lőszert (+10-15% a szériához képest) 2. más az átütési kritérium és az orosz a szigorúbb. Az orosz 60 meg egyenlő a nyugati 30 fokkal, mert vízszinttől mérték, míg a többiek függőlegestől.
Ez a tábla sorozatban gyártott cuccra még akár stimmelhet is. -
Nazarov77 #162384 75mm L/70nek viszont jól esne a 138ról 150mmre növelt buff. Ezt megcsinálnák szerintem nagyon ritka látvány lenne a rövid 88as. -
Na igen. Onnantól kezdve, hogy csak papíron és tervezőasztalon - sőt van amelyik még ott sem volt lásd E50M - létező tankokat pakolnak be akkor mi a francról is papolnak és dugdosnak az orrunk alá ruszki teszteredményeket?? -
Oddball29 #162382 E-100-nak kell jobb ágyú, meg talán a Mausnak. Ha felviszik 150-re a Kwk 42-őt, akkor a JpzIV és a VK DB is rendben van. -
Nazarov77 #162381 Jó kérdés, meg én az ilyen szovjet cuccokban nem bízok. Abban az eszmében nyomatták a propagandát hogy a mi cuccunk a legjobb. Ha az amerikaiak 1 méteres kályhacsövet csinálnak akkor mi 2 métereset csinálunk!
Nyugati teszteknek jobban hinnék.
-
stoppos #162380 Szerintem ezzel adott a szarnak egy pofont. Nem a létező ágyúk átütésével van gond, hanem a top tier tankokkal. A 88-as az jól muzsikál a játékban.
A másik kérdésem meg az lenne, hogy akkor milyen dokumentumok alapján számították ki a sebzést?
-
Oddball29 #162379 Enélkül is erről ugatunk Dáviddal több mint egy éve, hogy ez az egész módszeres kicsinyítése a német átütési adatoknak egy hatalmas baromság. Van amelyik nagyobb, van amelyik kisebb, de nincs tudatosan alul-írva az egész. -
Ez jó lesz most már tényleg valóban olyan lesz mint a lemmingek vándorlása egy elindul a szakadéknak és lepotyognak enemi meg csak néz hogy mi van .
Vagy esetleg ha sok az arty egy meccsen akkor lehet öngyilkosságot elkövetni szép lélek emelő utolsó chat üzenetekkel előtte majd mélybe vetni magad :) -
Tudjuk az oroszoknak volt a legjobb, legnagyszerűbb és legcsodálatosabb tankjaik a második világháború során. Az összes többi nemzet szart sem ért.... -
Oddball29 #162376 Hát ez enyhén szólva érdekes. Mintha lenne olyan 20 százalék különbség szigorúságban az orosz átütési kritérium javára a némethez képest.
Ha ez igaz, akkor az egész német átütési diszkriminációs vita invalid. -
Dunna #162375 Írnátok véleményt a gépem konfigurációjáról?
Ram:3 GB
CPU:Intel Core 2 Quad CPU Q6600 2.40 GHz
VGA:Nvidia Geforce Gt440 1GB DDR3
Op rendszer: Win 7 32 bit.
(Néha lemegy az fps 8-10 re) -
stoppos #162374 Csak a fel nem használt xp-t dobja át az elsődlegesre -
R3nton #162373 szerintem jobb ha elveszti a 100%-t, minthogy a képességéből veszítsen, mert az nagyon nehezen nő az exponenciális függvénye miatt, főleg ha már 3. vagy 4. képességről van szó. 90% vagy akár 80% ról viszont néhány csata alatt vissza lehet tornászni 100%ra az alap fejlődési szintet. -
Alucard92 #162372 Az utolsó 3 másodpercben látni. -
Nazarov77 #162371 Nézd figyelmesen a két tank roncs a videó legeslegvégén eltűnik. -
Destydeme #162370 Hi drága barátom:)
Jó pap holtig tanul:)
Spec ezt tudtam,de biztos van akinek újat mondtál. -
johnibyg #162369 Valaki mondja már meg, honnan vettétek az eltűnő hulla-effekt hírét?
A videóban hun van eltűnő hulla? -
Kár hogy a napi eredménylistába még nem lehet itt betenni mert valamiért kimaradt belőle,pedig a jgpzE100-al egyszerre jött ki,az meg már bent van. -
Tessellia #162367 Egyébként fura dolgokat művel igen.. Előttem 30méterre volt az s-35ca, közöttünk semmi bokor csak egy kisebb bukkanó volt, megyek felé látom, beérek a bukkanó mögé nemlátom majd újra látom, de mindez másodpercek alatt mert gyors tankkal voltam. -
Ez a MegaMarder egyre jobban tetszik. :)
Győzelem!
Csata: Serene Coast 2012. augusztus 22. 12:58:42
Jármű: Dicker Max
Szerzett tapasztalat: 1 780
Szerzett kredit: 81 265
Csatában elért Achievement: Mesterlövész
-
azért jó ez a láthatósági rendszer. a jpz4 vígan lövöldöz rám de én nemlátom. majd meghalok, akkor sem látom és egy m6 látja meg.sorry bro -
Birom ezeket a spontán összejöveteleket! Induljon a konga!!! -
Oddball29 #162363 Jpz E-100 szemből
oldalról
hátulról -
én még csak 3nál tartok