418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• tenkenorman
    Hali! A TANKSDAY promókódot emddig lehet pontosan beváltani?
  • csoszi87
    Szerinted az jó, ha a saját artyk kilövését rakom fel?
  • szabii98
    asszem ideje articsókára vadászni
  • Gottfried
    Attól függ hogy ki ül bennük.Ha jó mindkettő,akkor semmi esélyed,hacsak nem egy ammo rack az első lövésed vagy nincs kurva nagy mákod hogy minden pattan rólad.Ha tudják hová kell lőni,akkor véged.Én már nyírtam ki 100%-os t110e5-öt E75-el,úgy hogy a pofájába másztam és négyszer átlőttem a kupolát a tetején.
  • stoppos
    Ezer az egyhez. De, mint tudjuk, az ezer az egyhez esély tízből kilencszer bejön. :)
  • Gottfried
    na akkor előveszem az amx13/90-et :)
  • Droughert
    Mennyi esélyt adnátok egy kb. 1200hp-s T110e5-nek egy IS7 és egy Object704 páros ellen? Map abbey, nyugati, dombosabb oldalán a legszélső út közepe, szóval sok fedezék nincs, kb. face to face harc. Az Is7,talán 90 vagy100% hp-n van bár ebben nem vagyok biztos, object 704 100% hp-n kezd.
  • stoppos
    Na, ezt meg akartam mutatni, mert marha vicces. Kb a játék ötödik percében jutok át az ellenfél bázisához. A minimapot csak fél szemmel figyeltem, ezért robog be középre. Soha nem gondoltam volna, hogy oda állnak tankkal. :) Még most sem tudom elképzelni, hogy mi volt a terv.

• Tessellia
    *Legalább 4 artynak*
  • Eagle16
    Nehogy elolvasd amit belinkeltem...még a végén megtudod a részleteket.

Amúgy 3 SPG-t kell kinyírni vagy 3 tankot SPG-vel, viszont olyan csatában kell lenned ahol minimum 8 SPG van összesen.

Kell róla visszajátszás is, meg kép, stb.

Amúgy nincs megszabva hogy hány ember nyerhet, aki küld ilyen eredményeket, azok közül mindenki kap 500 aranyat.

SPG-vel persze könnyű. 3-mas SPG platoon és voilá.
  • Tessellia
    Artyval: 3 vagy több tankot nyírj ki
    Tankkal: 3 vagy több artyt nyírj ki.

Valaminta a csatákban 4 artynak kell lenni mindkét oldalon.

Röviden ennyi a lényeg. Legyen róla replay és a csata végén az eredményről egy screenshot.
  • kabel15
    Ha kilövök 3 tankot azzal a tankkal kapok 500 aranyat?
  • stoppos
    Ha jól emlékszem másodvonalbeli támogatót játszottam vele, de ha valaki, hát én tényleg nem vagyok mérvadó. :)
  • TDantes
    Nekem se fekdüt a Stug, de aztán felment a legénység 80% fölé, onnantól rendesen mészáros lett.
  • lexlutor
    .. 76os egy tier6os agyu, ez meg csak tier5. amugy a 26os rof verhetetlen :)
  • Gottfried
    Igen.

250K kredit
  • GaBenc
    Hát vaze akkor gyakorlok vele egy kicsit.
  • Jakuza001
    Mielőtt ilyet mondasz próbáld ki az 76mm M1A1-et, S-54 a közelébe se ér.
  • barkov6
    Igen, én is gondoltam már rá, hogy eladom az összes tankom, aztán nézegetem az üres garázsom... na akkor tegyen szopóágra a wg ha tud, meg nerfelje az accountomat halálba! :)))
  • GaBenc
    Ez a hogy érzem ez nem mérvadó. Én agylobot kapok a StuGIII-tól. Nem megy vele a játék. Ha meg nézem a statisztikát akkor a StuG-al vagyok a legpontosabb, azzal ölöm a legtöbbet. De akkor is érzésre olyan, hogy nem megy vele.
  • Eagle16
    3 kill-ért 500 gold: link

Mondjuk SPG-vel kicsit könnyebb tankot kilőni mint tankkal SPG-ket...fair...
  • Jakuza001
    Pedig sokkal jobb és meg a több XP miatt az efficiency is jobban emelkedik.
  • lexlutor
    ..nincs avval az agyuval semmi baj. nagyon jol muzsikal. tuzgyorsasagban verhetetlen. atutes, pontossag teljesen megfelelo.
  • Jakuza001
    Mi ez az event ? Random csatákban megjelenik egy egy WG tank ?
  • patchaou
    Potya prémiumokkal és kv-farmmal húztam ki és vettem meg az IS-7-et. Azóta már vettem nem egyszer prémiumot, de nem érzem hogy prémmel jobb lennék /több betalálna, több sebezne stb.../
  • Jakuza001
    S-51 őt lőtte ki.
  • szabii98
    eventes. aki kiszedi a wg-s srácot kap 250k kreditet
  • stoppos
    Mondjuk régen mentem vele. Lehet azóta volt valami nerf. Majd kipróbálom.
  • Gottfried

607 méterről lőttem ki.Ráadásul magyar volt a srác.
  • hagyimiklos
    Pedig van benne valami, amit mond.
    A premiumnal erezhetoen jobb a talalati aranyom nekem is.
    Az is megfigyelheto szerintem, hogy sok gyozelem utan, jon a lejtmenet szinte mindig kivetel nelkul.
    Sorsolas is szanalmas par gyoztes szeria utan.
  • GaBenc
    Hát hallod, én a fejem tetejére állok akkor sem tudok vele lőni. Még nincs vele kill. A 76mm S-54 meg tudok. Na jó nem tudok de valami van.
  • patchaou
    Bocs tényleg benéztem, fáradt vagyok már. Szép kis összeg, gratula hozzá!
  • GaBenc
    Szerintem ezt a prémium mizériát nem kell erőltetni. Mindenkinek áll a zászló, vehet amit akar. Én nem veszek. Kilőnek akkor megyek tovább másikkal. Ennyi. Ez játék, kell élvezni, hogy el tudsz indulni, eltalálsz valakit, véletlenül kilövőd.....nem elég ez?
  • lexlutor
    ..es tesztszerveres 10xes szorzos..
  • Droughert
    Akkor most a wg saját maga ellen dolgozik? Feltételezésed szerint nekik nem az lenne a jó, ha a prémium csak a +50%-os xp+kredit töbletet adná? Nekik abban mi a haszon, hogy a prémium játékosok kevesebb lepattanót lőnek? Még jobban dől a lé ebben az esetben, ergo lehet elég csak 1hónapot fizetni, ellenben ha őket is feltenné a szopóágra akkor lehet még 2hónapra venne prémet, mert több credit menne javításra, lőszerre. Nem látok benne sok logikát.
  • patchaou
    Becsületesen nem lehet ekkora összegre szert tenni egy csata alatt :D
  • Gottfried
    az s51 engem szedett ki
  • stoppos
    Nekem az az ágyú muzsikált rajta a legjobban. Marha gyorsan tölt, pontos is. Távolról operálva lehet vele ölni rendesen. Közelharcra viszont tényleg nem az igazi. :)
  • Gottfried
    object704

kilőttem egy WG-s tankot,arra adtak 250K-t :)
  • patchaou
    Nem tankkal. S-51