418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• zsozsok
    bocs , mégsem kell
    így tökéletes a nevezés
  • lexlutor
    nem kell..

You must send your submissions to [email protected].
    The subject of the email must be [Behind the Lines] Nickname – SPG/Tank – Number of tanks/arties destroyed. Example: [Behind the Lines] Karkamusa – Tank – 4, or [Behind the Lines] Karkamusa – SPG – 6.
    Submissions must include:

The replay of the battle (fought between 23rd August and 26th August).
    A screenshot of the post-battle table showing the list of vehicles that you destroyed and damaged.

• Eagle16
    Csata utáni kép kell arról, hogy kit sebzett és kit ölt meg. Tehát az kell amit berakott.
  • nobodyattis
    09.53 kor
  • patchaou
    Nem tévedek, az Én szememben az artysta féreg.
  • Eagle16
    Mindennel lehet nevezni.
  • GaBenc
    10-ből 5 találat? Na ezt még gyakorold.
  • ximix #162793

Ez egy IS-3 metszeti képe, de majd az összes IS széria hasonló felépítésű.
    Az IS-3-nál tároló rekeszként funkcionál, alkatrészek, szerszámok, álcaháló , zsírzóprés ... tárolására.
    Más nemzet tankjainál is elő fordul ez a megoldás.

A valós életben egy találat esetén lelassítja a lövedéket és csökkenti annak erejét és eldeformálva azt instabillá változtatja a mozgását mely az oldalpáncélhoz érve nagyobb eséllyel lepattan.

A játékbeli lövedék irányt nem módosítja amit a színezett lőnyommal meg lehet figyelni , de a lövedék erejét így az átütést csökkenti.
    Ha ezt a rész találod el és a lövedék a mögötte lévő oldalpáncélt nem üti át akkor mondja általában, "penetration" és nem okozol sebzést.

Egy másik kép a tároló rekeszekről

• nobodyattis
    jah reggel csináltam
  • zsozsok
    kell egy csata előtti kép is a jármű listáról
  • Eagle16
    Ha ez mai akkor jó.
  • zsozsok
    A TD-k játszanak ebben az akcióban vagy csak a tankok?
  • stoppos
  • nobodyattis

tehát ez elég meg a rapley?? köcsög arty s vagyok tudom tehát ne szidjatok
  • Droughert
    Nyugtass meg, hogy ezt te sem gondolod komolyan!
  • Szpecnyaz
    Igen, sajnos artyval több esély van megcsinálni. Pár próbálkozás után meg is lesz szerintem. Viszont 3 artyt kiszedni elég nehéz. Vagy ellopják, vagy pedig azok bombáznak ki TD módban ha mondjuk egy kupacban vannak.
  • GaBenc
    Tévedsz, nincsenek férgek csak más kép játszanak mit te gondolod. Ez egy ingyenes online játék. Itt aztán minden féle emberszabású van aki talált nettet. Ezt el kell fogadni. Ezért van a szakasz, század, klán. Kihagyod a ...."szobanövényeket".
    Ti tényleg nem próbáltatok más ingyenes online játékot? Mert ha kipróbálod látod, hogy ez ilyen szakma.
    Aki kurvának áll az ne sértődjön meg ha megbasszák.
  • Oddball29
    Vannak pedig, hajjaj... Még M8A1-el és látok négyet sokszor.
  • Eagle16
    Hmm...Bison platoon :)

Úgy már esélyes kis tierben is a 8 SPG.
  • szabii98
    de arti csatában is kell 8 arti, nem?
  • Gottfried
    Nem olyan esélytelen az,csak a megfelelő tank és egy kis szerencse kell hozzá.
    Nem egyszer lőttem már ki 3 artyt az AMX13/90-el.

nem szabad előre rohanni vele,meg kell várni míg viszonylag kevés tank marad,aztán futás az artykért. :) Sokszor bejön.
  • germanfield
    Mondjuk az sem igaz, hogy egyenlően adatik a szívó ág és a nyerő széria. Egyrészt vannak olyan nickek, akiknek az összes tankjai gyalázatosan gyengék, van amikor mindíg azok van amikor csak egy periódusban, ilyenkor ugyanazok a jelenségek játszódnak le, amiket felsoróltatok.

A szívó ág elég kellemetlen. Bármit csinálsz a csatában, tutira kikaptok ! Az sem igaz, hogy ezt véletlenszerűen sorsolná a csata elején, mert akkor nem az aznapi majdnem összes csatádat 95%-buknád el. Sokszor egyébként akikre azt hiszitek hogy noobok űlnek tizes tankban, azoknak a tankja vissza van nerfelve, csak ti hiszitek azt hogy "növény" a gyerek, mert nem tud kiszedni egy 8-ast sem !

Vannak olyan játékosok, klánok, akiknek minden bejön ! Lehet benne cheatelés is, pl falon átmenő lövés vagy olyan amikor látható lesz az ellenfél összes játékosa és még ki tudja hogy mi. Sokszor volt, Malinkován amikor a kezdésnél nem volt játékosunk a bázis elemi közelében és mégis láthatóak lettek az ellenfél összes játékosai, természetesen leszedtük őket.

A PTS klán pl über jó ezen a téren, ha az ellenfélben van ilyen kb esélyed sincsen győzni ! Minimum 59-60% a winratioja az összes játékosnak és nem kevésnek 70%-os ! Abusemeh 70% winratiójú és szerintetek hogyan nyert meg object 261-el 1109 meccsből 901-et ? 81% winrato.
    http://worldoftanks.eu/community/accounts/500160622-Abusemeh/
  • nobodyattis
    ok keresem a képeket :D nem is egy volt ma
    köszi
  • Eagle16
    Igaz...csak ott meg nincs sűrűn 8 SPG.

Kis tier-ű SPG-vel már könnyű. Fullextrás Bison és minden csatában jön 3 kill szerintem.
  • Eagle16
    Tier korlát nincs, egy eredményt küldhetsz el tankkal és egyet SPG-vel, tehát összesen max. 1k goldot adnak.
  • szabii98
    ha nem vagy elég gyors lehetetlen megcsinálni, úgy is ellopnák a harmadikat..
  • TDantes
    Ne tedd...ne tedd! Tudod mi lesz azzal aki arty-zik.
  • Oddball29
    Kis tierben nagyobb esély van megcsinálni.
  • nobodyattis
    mennyi képet lehet elküldeni ?? van tier korlát??
  • patchaou
    Engem csak az aggaszt, hogy most pár napig megint elszaporodnak a férgek.
  • Eagle16
    Az a baj hogy elég esélytelen bármilyen tankkal ez az egész...

Ha nálatok is van 4 SPG akkor azok egy lövésből kiszedik azokat akiket te spottolsz. Vagy amíg te kinyírsz egyet addig ők megölik a többit.

SPG-vel azért jóval nagyobb esélyed van 3 kill-re...még úgy is ha van melletted másik 3.

Nekem is jó lenne 500 gold, mert akkor kifutná egy egyhetes prémiumra is.

De úgy érzem csak időpocsékolás lenne.
  • Szpecnyaz
    Most komolyan gondolkodok rajta hogy előveszem a GW Type-ot a száműzetéséből :D. 500 arany az csak 500 arany :D. Meg gurulok majd egy párat Batmannal is :D.
  • GaBenc
    Azért ne lepődj meg ha vissza lő. Vagy elsőre szed ki vagy menekülj. Nálam meg volt sértődve mikor visszalőttem SU-5-el. Pedig ez benne van a játékban.
  • patchaou
    Volt egyszer egy csodás artista, aki kinyírta a saját csapatában lévő WG_couriert és még panaszkodott is amiért kaopott egy hét bann-t :) Azóta írják ki, hogy az ellenséget kell kilőni.
  • GaBenc
    Aki már túl van rajta az mérvadó. Elvben ezért olvasom a fórumot. Az kevésbé érdekel, hogy puf vagy buf vagy nyer vagy nerf...ezzel nincs mit kezdeni. Én csak játszom.
  • szabii98
  • Droughert
    Majd otthonról feldobom a replayt, szinte hp veszteség nélkül lőttem ki mindkettőt. Úgy voltam vele, hogy talán 1-2 lövés még belefér mire végeznek velem... Nem volt ammo rack, szépen le lett reszelve mindkettő 0-ra. Object a végén begőzölt és rámrontott, lőtt egy luftot, majd onnatól már csak én lőttem és közben forgolódtunk picit, de az már megalázó pozíció volt számára.
  • Eagle16
    Nem írja hogy csak ellenséges SPG-t lehet :DD
  • patchaou
    Mint ötlet tetszik, de minimum egy napra kibannolnak :s
  • tenkenorman
    jó már semeddig... fasza