418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Szpecnyaz
    Na, asszem még nem fejlesztettem eleget a "kerülgessük az artyt" skillemet. Főleg 4+ arty és Jgpz E100 esetében :D.
  • kzééé
    Szerintem -az event kapcsán- tuti hogy arty limit lesz,
    és utána mondhatják hogy mi vagyunk a hülyék nincs is
    sok arty.
    Gabenc-nak üzenem menjen el tier 10-ig egy vagy két tankkal
    és más lesz a véleménye....
  • lexlutor
    persze! itt a megoldas is szemelyesen a mestertol! csak mi meg nem jottunk ra, kis butuskak..

"Ha meg van 6-7-8 arty akkor meg vezetni, a pályát ismerni kellene és bujkálni. Nekem be jön. próbáljatok gondolkodni a pályákon. Nem vagytok kezdők. Honnan jöhet, honnan lőhet, hol keressem. Nem egy bonyi játék ám ez sem, csak nem kell idegeskedni. ha kilőnek akkor tanulsz belőle. Az is egy célpont. "
  • Szpecnyaz
    Végül is T5-ből biztos hogy jól meg tudod ítélni hogy milyen lehet high tierben játszani.
  • Oddball29
    Akár.
  • TDantes
    Hát nem értem. Biztos velem van a baj. (meg mindenki mással) Vagy tudod mit? Nem is. Meggyőztél. Bár nem tudom miről. De meggyőztél.
  • GaBenc
    Akkor nem érted. Nem azt mondtam, hogy ne menj feljebb. De ha felmész akkor ne sírj. Illetve sírj nyugodtan, csak azt a másik játékost (aki szintén feljebb ment) ne anyázd. Ez olyan bonyolult? Ezért kellene, hogy nekem is 8-9-10 tankom legyen? Akkor elfogadnátok a véleményem?
    Na ezen gondolkozzatok el.
    Egy két okostojásnak: Én senkit nem sértegettem a személyében. Aki ezt teszi az egy primitív bunkó. Ez is egy vélemény.
  • virkir
    Úgy legyen
    Akkor majd tolom elc meg 13 90 kombóval de most szerintem felesleges erőlködni.
    Azért nem teljesen hüjjék a WG-s srácok se, hogy két marokkal szórják az ingyen goldot.
  • Eagle16
    Este még megpróbáljuk? Esetleg Tier 3-ban is?
  • ximix #162951
    Hasonló csak nincs zene
  • Oddball29
    És hogyér van a hármasszex?
  • Oddball29
    Esténként több az SPG.
  • Destydeme
    Hi.Sztem ne menj bele a témába..
  • GaBenc
    De én tudom, hogy kiálltam a sarokra. Bevállaltam. De remélem lesz egy ember aki gondolkodik és már megérte.
  • TDantes
    Ja egyébként meg a logikádat követve, áh, legközelebb ha játszok valamivel csak a feléig csinálom meg, mert a vége az már nehezebb...és félidőben abba hagyom ,és legfeljebb csak ezt ismételgetem unos-untalan.

De most komolyan, te láttál már olyat, hogy mondjuk a WoW-ban valaki nem akar magas karaktert, mert áh, neki megfelel egy kis szar is?Ilyen nincsen.
  • lexlutor
    te latod??:DDD mindjart tier5ben:DD es csodalkozol h senki nem vesz komolyan :DDD szanalom..
  • ericardo
    Victory!
    Battle: El Halluf 2012. augusztus 23. 17:18:19
    Vehicle: ELC AMX
    Experience received: 311
    Credits received: 10 170
    Battle Achievements: Invader

Csata elején beálltam foglalni és végigment :) Csak 10%-ot segített a végén egy kv. Mondjuk ahhoz képest, hogy 90%-ot foglaltam, meg párat spottoltam, nem jött túl sok xp...

De valami elképesztő érzés, amikor felvillan egy ellenséges jármű és a csapat a másodperc tört része alatt szétszedi
  • Szpecnyaz
    Kéne menni. Kellene az az 1000 gold :D
  • TDantes
    Szerinted meg bírsz győzni itt minket, hogy hagyjuk a picsába a t8-9-10-es tankokat, TD-ket, hülyék voltunk hogy kifeljesztettük, és csak t5-ben toljuk, mert ott a jó a móka?
    Az arty-k miatt pedig csak mondom volt némi szavazás is a WoT készítői felé...meg hasonlók.

Minek ment valaki t8 vagy fölé? Mert benne van a játékban BAZD MEG. Már bocsánat, de ezt másképp nem tudom elmagyarázni.
  • lammaer
    Ezért kell a platoon....
  • Tessellia
    Azért annyira buziplatoon ne legyen, hogy aranyeret kaptok :D.. De mindenképpen sok sikert :).
  • lammaer
    "Figyeltem itt a beírásokat, ha valaki véletlenül artyt dicsért vagy csak a közelében volt, mindjárt jött a fej letépés."
    +
    "Aki kurvának áll, ne sértődjön meg ha megbasszák."

Gyakorlatilag te is felvetted a miniszoknyát meg neccharisnyát és kiálltál a sarokra...

Mindenki joban járt volna - beleértve téged is - ha a fent adott tanácsodat te magad is megfogadod :D
  • virkir
    Nagyon nem fognak.
    Mentem 13 kört eddig felváltva a Hümmel-el (ugye jól ejtem xD) meg a GayWPantherrel és eddig összesen kétszer volt háromnál több aty oldalanként.
    Ki van ez találva kéremszépen
  • Jaws
    Ha a sok kill között van egy kis szabadidőtök , akkor ezt a filmet ne hagyjátok ki :

http://www.youtube.com/watch?v=uryT-TMAC_k
  • GaBenc
    Jelzem csak ráérek és arra próbálom rávezetni a társaságot, hogy nem egymást kell utálni. A játékosok csak felhasználók.
  • GaBenc
    Egyébként ez már így t5-ben is feltűnt, hogy választok egy járművetés berak ahová akar. Ezért nem értem mi a baj a 6-8 artyval. Nem ők válasszák.
    Itt kell reklamálni.
  • lammaer
    :D Alakul a playlist a winampba

Még aszony rózsaszin tollboáját elkérem, aztán mehet is a parti az 500 aranyér' :)
  • Tessellia
    Á igen már csak ez hiányzott

Beszállok én is akkor ;)
  • lammaer
    Jelen esetben az artyplatoont nevezem buziplatoonak :D

1 arty is már buzi, na de amikor 3 összeáll, az már melegfront... hát mi most összeállhatnánk, így esélyesebb a 4/side :)
  • lammaer
    TEssék, itt van neked ez legyen repertoár az esti artizáshoz :)
  • GaBenc
    Tudod nem ez az első online játék amivel játszom. Valaki itt a fórumon azt mondta (nem keresem meg), hogy t5-t6-ig élvezhető a játék. Na ezért én itt ezen a szinten elvagyok. Én szórakozom, nem dühöngök. artyval sem játszom igazán, csak bosszant mikor egységesen szidunk valakiket akik használják a játékot. Ez olyan mint a cs-ben (ha valaki ismeri tudja) az awp. meg kell tanulni ellene játszani. Tudom ott többen vagyunk ellene itt meg random a csapat. De erről nem az tehet aki játszik.
    Figyeltem itt a beírásokat, ha valaki véletlenül artyt dicsért vagy csak a közelében volt, mindjárt jött a fej letépés. Az hogy mi van t9-10-ben nem tudom, de hát minek mentél oda?
    Aki kurvának áll, ne sértődjön meg ha megbasszák.
  • Tuvok #162929
    Na következőnek meg remélem leteszik tier 8-ba, így lassan tényleg oda való lesz ...
  • HUNGabor
    Ez már tényleg nem rossz, nem olyan, mint az előző
    [IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[/IMG]
  • Szakesz
    -7mm páncélátütés AP lőszerrel.
  • Oddball29
    Na asszem Tier 7 felett hétfőig láblógatás. Rajtam ne nyerészkedjenek.
  • Tessellia
    Vagy nőnek öltözve skype webcamon keresztül wotolni?
  • Tuvok #162924
    Halló, lehet-e bármit tudni arról, hogy a T-54 állítólag érkező új ágyúja mikben lesz rosszabb a D-54-nél ?
  • stoppos
    Mályvaszín tüllt a nyakba, feszülős toppot fel, beugrani a hummelbe (konzekvensen hümmelnek ejtve) és indulhat a móka. :)
  • Toby0501
    Nem egyértelmű. Most artyzni akarsz (a platoon jelzőjéből itélve ez valószínűbb), vagy saját artyt ölni (téged ismerve meg ez)?
  • Tessellia
    Én is így szoktam csinálni. Néha egy-két hét szünet nem árt:).