World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
...Ha az oroszról akkor meg nem csoda,hogy pattog az IS4-röl...
...csak poén volt!!
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
Victory!
Battle: Fjords 2012. február 5. 13:13:09
Vehicle: M36 Slugger
Experience received: 1 059
Credits received: 18 144
Battle Achievements: Halonen's Medal
Csata: Mines 2012. február 5. 12:57:50
Jármû: IS-4
Szerzett tapasztalat: 918
Szerzett kredit: 52 840
Ilyenkor ha legalább egy kicsit is hozzá tenne a csapat is a játékhoz, és a végén nem 7 tankkal kéne egyedül harcolnom, akkor az ilyenek olyan gyönyörû gyõztes körök lehetnének. De ami a legdühítõbb, hogy még így is megnyerhettem volna, ha nem a minimum sebzést dobálta volna dolyamatosan ez a gané... 23%-os IS-4-et lelövöm 1%-ra, ahonnan utána még 2 lövés kellett bele <#falbav>#falbav>
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Nem irigylem azokat, akik a patch után fognak az IS ágon indulni
I met God. She's black
I met God. She's black
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Végül beadtam a derekam és kifejletszettem, egyszerûen imádom! Olyan szép köröket össze lehet hozni vele. 😊
A KV-1S az amit utálok! Egy guruló fáklya az egész és minden elszáll benne. Most van normálisabb lövegem, de nem érzem a tankot.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Én is prémium nélkül szenvedtem ki egy Tiger, egy IS, egy JagdPZ-t meg még melette muszály fenttartani 2-3 farmtankot...
I met God. She's black
De hatásos módja az oktatásnak.Én sem vok híve a (gyerek)verésnek...(lövésnek).
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Különbözõek vagyunk, látom hogy alapvetõen én vagyok itt a kisebbség, mert sokan raknak be képeket az általuk szexinek tartott tankokról amire találtak valami nagyon szexi skint - majd lefotózzák vmi erotikus pózban és berakják ide 😊
Nekem a gyári "zöld orosz" "szürke német" szinezés pont jó. Igaz olyan trendi Tiereket meg páncélvastagságot meg tipus szerint szinezõ modpackom sincs. Zavar a sok szín a képernyõ két oldalán, meg felesleges. Megölök mindent akármilyen Tierû 😊, azon meg már rég túlvagyok hogy azon síránkozzak ha a mi oldalunkon a T8-as van az ellenséges Tier9 ellen.
Épp 1 type-ra ugrottam rá+oldalba a Jtigert,elõtte Isu 152-t.Dúrva ez a med ág.Persze ha vki elkap,akkor gyakorlatilag 1 lövés😊
Ventilátort rátettem,kemény 50k-ba került.<#vigyor2>#vigyor2>
- csúnya
- nagypapát a csúnya németek/franciák/oroszok kilõtték ezért õ nem játszik német/orosz/francia tankkal
- túl OP
Tiszteletben tartom a véleményt, nem gúnyolódok rajta, csak nem értem. Ez nem olyan kérdés mint mondjuk a szabadságharc vagy a vallás, hogy az ember az elvei miatt megfossza magát vmitõl és mártírkodjon. Ez egy egyszerû játék.
Majd még belém is lõ, hogy nyomatékosítson...
(más kérdés hogy rájöttem, az ilyet nem úgy büntetjük hogy visszalövünk azonnal, mert akkor csak meghalunk és büntit is kell fizetni: nem szóltam egy szót se, megvártam míg az ellennel elkezdett harcolni, majd miután kigurult a fedezékbõl szépen beblokkoltam hogy ne tudjon visszajönni. A túloldali heavyk elintézték a dolgot, nekem pénzbe se kerül.
A legviccesebb az volt, minta memóriazavra lett volna: elkezdett örjöngeni hogy mekkora fasz vagyok, miért blokkolom. Én csak annyit kérdeztem, nem tudod az elõbb ki lõtt belém? )
"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"
Dobj rá álcahálót/távcsövet (mégiscsak scout, amellett ogy harapni tud) azt told át gyorsan.
Amúgy sem snipertank hanem ráugrós, seggbedurrantós, elszaladós, szóval nem célzássegítõ kell neki hanem minden olyan dolog ami elõsegíti az ellenség megtalálását és meglepetésszerû támadását.
Ugyanis a játékban gyárilag van aimbot - úgy hívják autoaim 😊 Az pont "fejre" (torony) lõ, más kérdés hogy az esetek többségében ez pont a legkárosabb dolog.
Aimbot vazze 😊
-650HP a su85 350ével szemben
-Torony (azaz csikucsukiban használható)
-Fedezékhasználat (su85 ugye TD mivoltja miatt ebben nem igazán jó). KVval pl elbújhatsz egy IS4 mögött, és kikukkolhatsz ha éppen alkalom kínálkozik. TDvel ez szinte kivitelezhetetlen a torony hiánya miatt.
-Városban is használható tank, mig egy páncélozatlan TDnek ott reszeltek
- Opcionális 152es ágyú
A su85 oldalán én egy pozitívumot látok csak: a rejtõzködést, de azt is csak akkor ha a csapat mögött van. De igy használvaa KV is túlélõ 😊, más kérdés hogy egy eavyre csúnyán néznek ha a csapat mögött figyel.
De kinek a pap, kinek a paplan. Sztem egy tornyos heavy tankkal sokkal flexibilisebb vagy és több sebzést le tudsz osztani mint egy leselkedõs-reménykedõs-páncélozatlan TDvel.
Kilövök egy Lee-t -> hack
Kilövök egy AMX m4 45-öt -> AIMBOT huhuuu, repoertol ám
Minek játszanak kretének ezzel a szarral??
Persze nyugodtan reportolhat. Meg van a replay 😄
"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"
Az S-51 arty meg ugyan kinek kell? Soha nem alacsonyodnék le odáig! <#hehe>#hehe>
Sajna az ágyúja még mindig a régi tré,a legénység is csak 75%.Szal miket érdemes rá pakolni?Kezdetben gondolkodom célzás segítõn,mert alapból akkora,mint a fél monitor.Viszont ez a"6-ot lövök 10sec" alatt,tetszik.Mosolyogtam is.Magas szinten biztos lehet szívni a heavyk vérét.(Lorainne 40t már volt,h elkapta az E-75-met)
Én is csak addig játszom egy tankkal amíg meg nem lesz a következõ. Általában addigra megunom õket. Persze ha nem vettem volna régen Löwe-t (még "olcsón"), akkor Tier 5-6-tal biztosan kellett volna egy jó pár kört mennem a kredit miatt)
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Nekem csak D1-el van, mert sikerült egy jó meccsett kifognom rögtön az elejénígy egybõl át is tudtam ugrani. Szóval ez nem ér 😊
Viszont ezután nálam is a T32 jön, de csak 939-el. El tudom képzelni hogy az AMX is ott lesz a toplistán, most még csak a 13-75 van meg...
Igaz, én csak addig tolok egy tankot amig ki nem fejlesztem a következõt, aztán adom is el, szóval nem tolok még további meccseket vele (magyarázom a bizonyítványt, na 😊 )
T32 és AMX-13 90.
Bár az E-75-össel is közel voltam hozzá.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Azt nem tudom hogy most éppen hogyan hoz, de szinte biztos vagyok benne hogy a su85-el nem tudsz úgy farmolni creditet mint a KVval. Még akkor se ha a su85 javítása mondjuk 2-3ezer credittel olcsóbb.
És még egy nem elvetendõ szempont: a KVban még az XP sem megy kárba, hiszen valami 130.000 kell az S51-hez. Szóval miközben farmolgatod a creditet, az XPt is fel tudod használni.
Harmadrészt: KV-t szívesen elfogadják medium companyban, mivel ott is megálja a helyét KV3-ak meg VK3601-ek ellen is. Szóval ha unod a random battlékat, mehetsz oda is. Su85.. na az már nem ilyen kelendõ.