418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Szakesz #163039 Nemhogy annak örülnétek, hogy végre kevés az arty. :) -
SPG nerfről:
"Most likely it is going to be an economy nerf affecting credit gains. Recession is coming."
Aztán a következő patchben megint megnövelik...aztán megint csökkentik... -
lord nihilus #163037 :DDDDDDDDDDDDDDDDDD
-
Na jólvan ez az 500 goldos hülyeség csak masszív időpocsékolás, kivéve ha van az embernek egy nyomorék SPG-je.
Tier 3-4-el olyan csatába még be se rakott ahol 6-nál több volt egyszerre, nem hogy még meg is öljek 3-mat. -
berobi #163035 nekem nem megy a test server, belépés után amikor tölti be a garázst, kiírja, hogy a world of tanks működése leállt, a windows megoldást keres a problémára. valakinek tapasztalt ilyet, és van ötlete, hogy miért van? nem mai a laptopom, de a normál játékkal nincs probléma. ennek lehet, hogy már több a min. rendszerkonfigja? sajna erről infót nem találtam. -
zserrbo #163034 Nem medált akartam írni. -
warriorGula #163033 [email protected] -
zserrbo #163032 Nah meg volna egy medál az artyval a másik jó nehéz lesz :) -
Szpecnyaz #163031 3000Ft, csak neked. Nem olyan olcsó az :). -
lexlutor #163030 ..throwel baratunk a team klanbol kuld el az anyamba, amikor a teljeitmenyet hiven tukrozte a statja is.. 13k mecs, 48% winrate.. ezalatt 8 db wittmant sikerult osszeszedni.. 13 k meccs alatt.. es elkuld anyamba.. ehhee -
vhooper #163029 Mire? -
warriorGula #163028 Srácok, küldenétek egy invite kódot az egyik haveromnak? Ha jól értelmeztem ezt más playerektől kell kérni, szóval itt is volnék. :) -
Igaz az a hir, amit irtak, hogy 8.0-s patch utan a beallitasok menuben az Assault jatekmodban reszvetel kikapcsolhato lesz ? -
stoppos #163026 Azért az nem rossz, hogy nem lesz több hegyoldalból fürtökben lelógó light tankhadtest. Azok szépen leesnek majd. -
Timbojack #163025 Majd ha kijavítják rendesen akkor már élvezhető lesz de most jelen állapotában szerintem csak még több problémát fog okozni és ez olyan mintha direkt csinálnák és valaki ott ül a háttérben és jókat nevet mint iván a karosszékében. -
E50-est nem bírják feltolni... 4-en toltak de semmi... viszont ha az E50 tol.. akkor majdnem minden tank felmegy :D -
Mimoza ? Ertem te nem vagy mimoza, mert mar regota ideirsz es ez ugy gondolod, feljogosits arra, hogy proszto legyel, mert azt hiszed azzal a felsobbrenduseged bizonyitva van es biztos ettol mar igazad lesz.
Ki kell abranditsalak, semmit nem bizonyit ez a jatekrol, csak arrol, hogy milyen alacsony klasszt kepviselsz.
-
TDantes #163022 Hát ööö...ne ess le. -
ohh a francba :S -
germanfield #163020 Csak nekem nem tetszik az új fizika ?
Olyan felületeket nyerünk, amiket nem lehet kihasználni, mert belassúl a tank tőle és az arty meg a TD leszed, arról nem is beszélve hogy felülről tud meglőni a tank is. Elég ha megakad a tank és véged van. Gyakorlatilag a tank megsérűl ha ugratsz vele illetve mész vele ezeken a hepehupákon.
Elég lassan esik maga a tank és nem igazán kellemes az összbenyomás sem. -
vhooper #163019 [IMG] [/IMG]
Tolom fel az IS7-et
-
Ezt mi amatörök nem tudhatjuk. Ezért olvasunk titeket. De ........hát nem biztos hogy jó.
-
zserrbo #163017 Tehát ha artyval vagyok az artyk kiszedése nem számít bele igaz? -
virkir #163017 Ja és azt ki is felejtettem, hogy oldalanként kell lennie legalább NÉGY ARTY-NAK -
pett3rson #163016 Nos Én tudok olvasni a sorok között is - szuperképesség, tudom - és azt is látom, hogy nem ez a lényeg most...ja, amúgy akkor mégis jó ez a tier-8-9-10? ;) -
Arty-szezont bejelenti a WG, rittig sehol senki, LOL.
Ma megvolt a 7000. csatám, direkt figyeltem, szerencsére nyeréssel ünnepeltem. De ami utána jött...nem szoktam ilyenekre panaszkodni, megteszik azt mások.
De egyre másra növényrekorderek kerültek a csapatba...:S -
Gondolom sima bug. Nem tudta szétválogatni, hogy a bázist foglalták el vagy az utolsó tankot löték ki. Ez van ezt dobta a gép.
-
virkir #163013 Mivel a kiírás egyértelműen azt írja, hogyaszongya
Arty-val lőj ki 3 vagy több TANKOT
Tankkal lőjj ki 3 vagy több ARTY-t
Nem lesz jó. -
Nem. Mindkét csapatban kell lennie legalább 4 SPG-nek. -
Szpecnyaz #163011 Nem, mert az eredmény mutatóról kell csinálni az képet. -
Ez így jó szerintetek?
-
kHares #163009 Na ez mekkora bullshit köcsög szar már!!!!!!!!!!!!!
Mióta van master tanker cucc szeretném elérni. Tudom nem jelent semmit és folyamatosan rakják az új cuccost szóval sosem lesz. De!
Vadászok amx 50b-re mióta megjelent. Ritka fajta, nem is megyek t9-t10-el. Ma ismét meglátom, t34-el bumm, 350 hp, bumm 450 hp majd ott áll 800 hp-ra sérülve. Megvárom míg az is4-ünk belelő és igen, az oldalát mutatja végre az enyém lesz bumm, "we hit them hard". Majd semmi nem történik, elmenekül és valaki megöli. Szemből 2x átlőttem de az oldalát nem, olyan szinten komolytalan ez a progi hogy csak na. És nem, nem volt bedöntve pont 90° körül állt. Sebaj, este lejár a prém, pihenő -
Szpecnyaz #163008 Annyi kritika szokta illetni a high tier a nem prémesek részéről, hogy nehezen tudják finanszírozni a tankjukat. Nem hiszem hogy ez olyan nagy szidás lenne. -
Bezárták a kocsmát vagy mi a baj? Tudok segíteni? Ne legyél fusztrált, csak beszélgetünk. Semmi személyes. Ez egy fórum, minden hülye írkálhat te is én is, bárki.
-
pett3rson #163006 Hát, most meg nekem van diszlexiám vagy amit akarsz és nálam ez egykutya :) -
Hagyd, ez van. Erre próbáltam célozgatni, mert a WoT-ban nem megy a célzás. Gondoltam majd itt.
-
lexlutor #163004 ..a legutobbi nagy arty nerfnel levettek vagy 10%ot a bevetelukbol.. en ennel tobbet most sem varok.. -
Szpecnyaz #163003 Nem szidják itt a magas tiert, csak a magas tierű artykat. -
Droughert #163002 Lehet, de én úgy vettem észre, hogy az arty mentes csaták pörgősebbek. Amúgy nem lenne ezzel baj, csak legyen korlát, high tierben max 2-tő oldalanként bőven elég lenne, így mindenki hátra dőlhetne és élvezhetné a játékot.
Bár majd most 8.0-ban meglátjuk, mit fognak változtatni arty ügyben, kívácsian várom. -
pett3rson #163001 Egyébként annyit szidjátok itt a magas tier-eket meg az arty-kat, hogy komolyan elveszitek a kedvem a fejlődéstől. Viccen kivül jókat játszom Én is a Sherman-el, a KV-1-el, még a KV-2-vel is, a VK3601 is megteszi, kell a francnak a nagy tier...