World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem kell szidni sem a type-t ,sem az artyt. Venni kell egyet, és játszani vele. Nekem van mindkettõ és igen élvezem ha a pálya másik végérõl kilövöm a nagy nehézpáncélosokat illetve úgy lesebzem ,hogy nem tér magához. A többiek meg befejezik. Szeretem a leskelõdõ , rejtõzõ közepes harckocsikat meg tankvadászokat is. Kilõni.
Ezért nem tetszett a Pz38na,ahogy Random Work írta.
Én sokszor kicsikén nem is harcolok, csak spotolok, mert ha egyszer használnám az ágyút, akkor azonnal kilõnének húszan a 10-bõl.
Olyan napom volt, amitõl Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Várj kb 30sec-et az elején és rohanj be hozzájuk,a legjobb ha cikk-cakkban mész,így nehezebb kilõni.A felderítésért is jár az xp.Kis tankal ennyit tehetsz,vagy ahogy írták,a többi kis tankot ölöd,vagy aki az artyt támadja(te meg mondjuk véded a saját artytokat).A nagy tankokkal nem neked kell harcolni,ha emiatt kikaptok az nem a te hibád.
Egy új tank megvásárlásakor mind szívás, de ha felkerülnek rá a legjobb lövegek és tornyok, akkor ütõsek lesznek. A PzIV egyik kedvencem, de a III is tetszett.
Orosz ágon a T-28 -ról azt mondták, hogy nagy király, de eleinte csak szívtam vele. Páncélban gyenge ezért más módon kellett játszanom vele, mint ami megszokott volt. A végére megkedveltem.
A német TD ág is nagyon élvezetes, imádtam a Hetzert és a StugIII-at.
Olyan napom volt, amitõl Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Utána már jobb lesz,de Tier 6 az mindennel szívás,persze kivéve potgány tüzérség...<#idiota>#idiota>
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
ha a Kv-3-at meg felviszik tier 7-be, akkor meg egyértelmûen az lesz a magas tierek (saját tierjéhez képesti) legjobb tankja!
Higgy nekem. Én azon gondolkozom, hogy vissza kéne vásárolni úgy, hogy a hétem megszerzem a T-30-at...
iSS!
Akkor kezdtem el orosz ágat húzni, mikor a KV-val találkoztam és láttam mekkora állat. Akkor már lassan tudtam kifejleszteni új tankokat német ágon és elkezdtem nulláról az oroszt.
Most belevágtam az USA ágba is, de csak alkalmanként viszem, ha nagyon kedvem van. Én Tigris és Párduc irányba húzok, na meg persze Ferdinand, mert szép! :D
Milyen kár, hogy hamarosan el kell adnom, még 20k XP és meg lesz a T32:
Gyõzelem!
Csata: Erlenberg 2012. február 6. 9:33:35
Jármû: T29
Szerzett tapasztalat: 2 050
Szerzett kredit: 59 959
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Ha a Tigris felé mész az a Heavy ág,(nekem is az van)."Lassú tankok",cserébe erõs páncélzat és tûzerõ.
Az orosz ágon ahol vagy jelenleg az a med ág.Gyors tankok,de gyengébb páncélzat.Persze onnan is át tudsz majd menni orosz heavy ágra.
A német ágon is átmehetsz majd a medek(Panter)felé,csak az hosszabb lesz a PIV felõl.
Szal melyik stílust akarod,azt kell eldöntened.
Ha viszont több tankot húzol nem árt, ha azok egy nemzetbõl valók, mivel sok felszerelés azonos, így nem kell mindkettõn kifejleszteni. Különösen a német ilyen.
Én nagyons sok ágat húzok egyszerre. Amire nincs nagyon szükség, azzal csak duplázom, amire gyúrok, azzal játszom többet. Ha nincs prémiumod, akkor egyébként is szükség lesz kisebb gépek húzására is, hogy pénzt tudj termelni.
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
Tanácsot kérnék, van egy PzKpfw 38nA német és egy A-20 orosz tankom.Mind2 IV. szintû könnyû tank.De nem tudok dönteni mivel mennyek tovább.Szeretem a Pz IV. Tigris az álmom, továbbá orosz részrõl T-34, T-34-85 ezek mind nagyon szimpatikus tankok.Egyszerûen nem tudok dönteni, orosz tankok gyorsasága nagyon tetszik nekem, de valamivel gyengébb a páncélzatuk.Kérem szépen adjatok tanácsot mivel érdemes folytatnom!:)
Köszönöm
Mindenesetre köszi az infókat! Akkor most roham tempóban megveszem a JagdPz-t, és a cél, hogy meglegyen a JP 9-e elõtt.
HALF PRICE:
Germany:
Tiger
Jagdpanther
VK3002 (DB)
USA:
M4A3A8 Sherman
T29
T25 AT
USSR:
T34-85
IS
SU-152
+ 50% off on gold consumables (25 g)
+ 50% off on equipment
Amúgy itt van hír róla.
The Specials last in a short period of time during which you will have a chance to get experience bonuses or discounts on a selection of consumables/tanks etc.
Gondolom akkor kilencedikéig lesz ez.
WoT: Nishizumi77
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
Saor Alba
Saor Alba
CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
üdv.Janesz
Mondjuk nagyban közrejátszik az elkefélt MM meg a szerintem bugos ágyúk is mert az ARL nem lenne rossz ha nem kerülne T7-nél nagyon feljebb de, hogy tízbõl nyolcszor 9-10-be rakja semmi élvezet nincs benne.
Scou-tnak lassú meg vak, védeni kicsi a dpm, arról nem beszélve, hogy milyen sebzéseket képes kapni. Ma pl ellövik a láncomat, majd kis idõ múlva lehal a sofõr pedig csak egy lövést kaptam.
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
Pont emiatt még a duplázókat is alig akarom megcsinálni azzal a retek tankkal.
Az életbe nem lesz meg az 50 100-am.