418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Koridor
    Oszd el kettövel, event van rá.
  • VanDaal
    Köszönöm a hivatkozást, amint a kép alatt láthatod, részt is vettem a teszt elkészítésében :)

Pontosan tudom, hogy milyen erős a tornya, és azt is tudom, mennyi esélye van valakinek átlőni 286 mm effektív páncélzatot. Mindezt több száz méteres távolságból, amikor már lényegében az is teljesen független az illető kvalitásaitól, hogy egyáltalán a tankot sikerül-e eltalálnia...
    Persze, tudom, a "random".

Csak az én szememben az már nem véletlen, mikor sorozatban történnek egymás után az egyenként is minimális valószínűségű dolgok, amik nagyban befolyásolják a csata kimenetelét.
  • hellokitty92
    Pedig szokj hozzá, mert a high tier td-vel aligha van esélyed egyedül, ha ilyen helyzetbe kerülsz - már ha nem franci, vagy tornyos td-ben üldögélsz. A sok siema meg rommel meg akkor se segítene, ha az orruk előtt erőszakolna meg egy med/light.:/

Ez a nagy és lassú td-k élete.
  • Oddball29
    Tegnaptól megint lehet kapni.
  • stoppos
    Szerintem farmolnak a féláras cuccok vételéhez.
  • Koridor
    Alig van olyan köröm hogy ne volna benne type59-es, volt olyan hogy 7 db volt.
    Valami event van rá hogy elöszedték a garázsbol?
  • Gozika75
    Megnyugtattatok. Akkor fejlesztem.
    Csak az a kis szemtelen kis tank kiidegelt. :)
    Mintha egy szarvasmarhát láttam volna szúnyogot kergetni...
  • zsupeti
    Hogy miért tudják szemből lőni a tornyot a T110en
    ezért
  • Tessellia
    No igaz látom E-50nek van egy 0,3mas pontosságú ágyúja, de ettől még nagyon pontos a JP 88-asa is.
  • Attiska
    Pont arról volt szó, hogy a prém hk-t nem adják (az csak a hős amerikai harckocsizóknak jutott).
  • VanDaal
    Vicces egy játék ez...

Randomban, egyedül 8 győzelem zsinórban. Ezután csupa 1500 effy körüli játékosokkal platoonban sikerül összehoznunk 7 vereséget, szintén zsinórban!
    Miután eredményesen kompenzálta a játék a reggeli sikereket, utána helyreállt a világ rendje, egymást váltották a vesztes és a győztes körök. Mindezt persze szigorúan véletlenül.

A vesztes körökben olyan mókás dolgok történtek, mint például átlőtték a T110-em lövegpajzsát és a torony oldalsó részét - szemből.
    Vagy szintén T110E5-tel 3 lövésből nem tudtam kilőni az 1100 hp-s T-54-et, vagyis egyetlen egyszer SEM adta be még az átlagsebzést se. Utána szintén merő véletlenségből a 39 hp-n vígan rohangáló T-54 (aminek már rég meg kellett volna pusztulnia) letrackel, és a majdnem full hp-s tankom 2 másodpercen belül már csak roncs volt az artyknak hála.
    De akár mondhatnám azt is, mikor a 380 effys stock Hummel menet közben telibeveri a T34-emet és 800 hp-t sebez bele...

De persze ez is nyilván mind véletlen, és semmi olyan algoritmus nincs, ami belenyúlna a csaták alakulásába...
  • Thomasovics
    talán a prém tankot
  • Attiska
    Arra leszek kíváncsi, hogy ha elveszik a PzIV-től a hosszú 75-öt és a Schmalturm-ot, akinek megvan valamelyik, vagy mindkettő, milyen kompenzációt kap?
  • stoppos
    Mivel érdemes videót felvenni? Elfelejtettem.
  • I.C.ram
    Nem a legpontosabb... De még a top 3-ban sincs benne talán.
  • Tessellia
    Osztom zsupeti véleményt miszerint a jagdpanther egy nagyon jó tank. Megfelelően képzett személyzettel és jó felszerelésekkel tényleg egy veszélyes vadállat. A 88mm-es ágyúja aminek 203mm az átütése azt hiszem a játék legpontosabb ágyúja.. Szóval innen már sejtheted, hogy nem lehet egy rossz vas:).
  • hellokitty92
    Hmmm akkor nem kö.:D

Csoszi nálam 7500 csata után is befigyel a részeg kőműves szemmérték effektus.:D

• Gunslinger
    Azt írták, hogy elvileg nem fog ingyen járni. Nekem ezzel csak az a bajom, hogy így már 100%, hogy búcsút mondhatunk a PzIV Hydronak, pedig nem volt rossz cucc, egy t6-os limittel nagyon tudnám szeretni.
  • zsupeti
    Ne hidd!
    Feltuningolva OP az a vas. Ráadásul fossa az xp-t és a creditet.
    Kell úgy 20 csata mire elkapod a fonalat,de onnét darálni fogsz vele.
    Nekem sikerült 1,9kill/csata és átlag 765xpt csinálnia a kicsikével.
    Persze prémiummal.

kitartás
  • Toby0501
    Nem olyan rég volt itt szó a mostani fullos PzIV prémiummá válásáról. Hivatalos fórumon is egyre többet lehet olvasni róla. Szóval akinek most a garázsban áll egy, az meg fogja kapni 6-os szintű prémium tankként, ahogy azt a T34-el is tették, vagy a hobbináciknak nem jár ilyen kedvezmény?
  • csoszi87
    Az nem hülyeség.
    Bár a Kv-5öt már szemmértékre beállítom. :-D
    De akkor tényleg hasznos dolog.
  • mijki

Letöltés
  • hellokitty92
    Én is erre voltam kíváncsi. A kép alján lévő szögmérték érdekelt. Gondolom az ágyú és test által bezárt szöget adja meg, értsd: nézel egy tankra, a tested meg milyen szögben áll a tankhoz képest.

Hasznos cucc lehet a beforgatáshoz.
  • Gozika75
    Ezt a blamázst.
    Megvettem végre a Jagdpanthert.
    Első csata. Egy kis picike tank úgy repkedett körülöttem, hogy képtelen voltam ráfordulni, akárhogy is manővereztem. Vagy tízet belém engedett 10-20-as sebzésekkel hátulról, mire rájöttem, hogy csak a csapattársak segíthetnek. Mire közéjük értem, addig még kaptam vagy ötöt. Aztán leszedték... Megkönnyebbültem, erre egy heavy egy lövéssel leszedte a maradékomat...

Nekem nagy visszalépésnek tűnik a JagdPz IV után.
  • csoszi87
    De mire jó ez a debugpanel?
  • hellokitty92
    Mondom kipróbálom a lentebb linkelt debugpanelt, hát nem engedett be vele csatába. Szerencsére visszaértem.:) Igaz kb már csak befejezés jutott mindegyiknél. A végén mikor kiszedtem az s51-et, meglőtt és trackelt a hummel 22%-ról, azt hittem meghaltam. Kellett pár másodperc, hogy felfogjam, maradt 8 hp-m.:D

• stoppos

csoszi: köszi. :)
  • Eagle16
    Szerintem visszamegyek a forgótornyos amcsi TD ágra. Csak kár hogy a T30-ast megint nerfelik. Lassan már akkora lesz a ROF-ja mint egy Jagd. E-100-nak...

T110E3 nekem nem ér meg 100k free xp-t, 90k szenvedést T95-tel, meg 6 milliót. Prémiumom amúgy sincs már csak ez a 3 napos.

A francia TD ág kb. ugyanazt tudja, csak feláldoz egy kevés páncélzatot a 2-3x-os sebességért.
  • Ytar
    de bazmeg, folyamatosan .. caminovka támadás, egy utolsó 15 hps- KV-5-öt nem bírtak 4en kilőni 1 perc alatt, az idő meg lejárt .. ááááá
  • Ytar
    ?!? ezt hogy?

Döntetlen
    Csata: Himmelsdorf 2012. augusztus 25. 11:47:16
    Jármű: T25/2
    Szerzett tapasztalat: 255 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 26)
    Szerzett kredit: 0

ok, bemászott elém egy Pz IV, pont amikor lőttem, de nem halt bele, és mellette volt úgy 3-4 találatom, ami sebzett is 200-300akat ezzel a stock szarral ..
    szerzett kredit 0?!?

miafaszvan?
  • ericardo
    Csak nem szobanövényekkel kerültél egy csapatba?
  • Gozika75
    Köszi! Hát igen, az XVM-ben gyakorlatilag benne van a OTM, csak eddig nem tudtam szerkeszteni. Azért tettem fel az OTM-et.
  • Ytar
    GYÖKÉR SZŰRŐT, NE FIZIKÁT!
  • toocha
    Ja, akkor jó
  • ericardo
    Ha jól tudom az csak a legénységre vonatkozik.
  • Tessellia
    a legénység fejlődésére arra
  • toocha
    Srácok, nem úgy volt, hogy 3x-os xp lesz mától, vagy én tudom rosszul?
  • toocha
    Vagy ez, vagy az.Nekem is összeveszett a kettő.
  • TDantes
    A KV3 még jó. De a KV4...az istenes lesz.
  • foxbat88fx
    srácok 1 kérdés! elutaztam 2 hétre, tegnap értem haza, beléptem gamebe és észrevettem hogy az ISU-ról levették a farönköt meg a géppuskát a tetejéről amit az elözző peccsel kapott..... haverom azt mondta hogy nem is volt rajta ilyen!?! akkor most mi van? Rosszul emlékszem? álmodtam az egészet? :D