418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Szpecnyaz #163479 Csak nekem tűnik Made in CCCP Jagdpanthernek? -
hellokitty92 #163478 Su-122-44, t8 prém lesz valamikor... hogy meg fejik majd ezzel is a német fanokat.:D:D -
hellokitty92 #163477 Elvtársak, nézem a dicső szovjet úniónk új tigrisvadászát, ami vasökölként csap le ellenségeinkre, a nagy vezérünk nevében! de ismerős valahonnan... ezek a mocskos disznók ellopták dicső tankunk terveit!:G
-
Igen, móddal vissza lehetett őt rakni a játékba, a kép alatti spoiler-ben van a link. -
johnibyg #163475 Michael Wittmann megkapta a méltó helyét a játékban? -
Bmsrt #163474 Áhhh meg 12 Kill Amx 40-el???
-
Keresd a hibát!
-
Gozika75 #163472 Így használom, mert nem volt kedvem újraállítgatni mindent... Eddig jól működik. -
nem hinném hogy lenne vele vmi gond.
én is úgy használom h az xvm.config fájlban lévő "Marker" részt törlöm és akkor az otm-é működik.
de amit belinkeltek neked xvm editor is jó, csak ezt gyorsabbnak találom. (egyszer talán neki esek átszerkeszteni, de minden verziónál újra kell) -
Zheka #163470 Hm tier-el kapcsolatban
Mobilitás > Páncél
Főleg mert sokat növelték a fegyverek erejét illetve tankok gyorsaságát
A német heavyk népszerűségén meg is látszik ami soha nem látott szintre esett -
Attiska #163469 Semmi extra, csak már baromi rég kész van, és semmi hír róla, hogy valaha a földi halandó játékosok megkaphatják-e. -
Attiska #163468 Ejnye kedves minuszoló. Most mi nem tetszett a hozzászólásomban, nem is volt benne a két kulcsszó.
-
Ytar #163467 mit tud az a Hydro szar hogy mindenki sír utána? -
Attiska #163466 Nem a prén hk a lényeg, hanem az, hogy milyen lesz majd a rendes PzIV. Nagyon remélem, hogy fel tudja venni a versenyt a félelmetes és hős KV-1-el.
De van itt egy másik kérdés is. Mi lesz a PzIV Hydro-val, ha a mostani fullos változat prém lesz? Megmarad a WG saját játékszerének? -
bgabor #163465 Nem kapja meg a prém tankot, mondták. A schmalturm kifejleszési költségét nyilván visszatérítik, az L/70-ét viszont nem, mert használhatod más tankokon is. -
8,8 cm KwK 46 L/100 - 0,3
7,5 cm KwK 45 L/100 - 0,3 (E50) -
Hát akkor nézz körül jobban...
7.5 cm L100
8.8 cm L100
10.5cm KWK45
JT 88-asa
Most hirtelen ennyi jutott eszembe, de lehet van még... Számoljunk csak... ez 4, ami kapásból jobb nála. Tehát max 5. lehet. -
Malarki #163462 Srácok, azt hallottam hogy a PIV top lövegén akarnak valamit buzerálni, ebből igaz valami? Remélem nem akarják gyengíteni, mert most az a legjobb pénzhozó tankom :S -
bgabor #163461 Na, mesélj, ez érdekelne. Milyen pontosabb lövegek vannak néla?
Én csak az E-50M lövegéről és a prémium Jagtiger lövegéről tudok, ami pontosabb, ez utóbbi csak egy tizeddel.
Azért a top háromban bőven benne van. -
Hassel74 #163460 Én a következő nyelvtani fordulattal szoktam az iskolázottságomat villogtatni: KURWA :D -
1 újabb No NAME magyar klán, akiknek csak ,,jól mutat" a klánnév a nevük mellett. :) -
VanDaal #163458 Megcsinálhatjuk a simán is, a lőszerköltség nem fog földhöz vágni. -
VanDaal #163457 Felmentem, de azt írja, offline vagy. -
Oddball29 #163456 Sztornó, ott nem tudok tankot venni:/. -
Oddball29 #163455 Fenn vagyok tesztszerón. -
VanDaal #163454 Pozitívan csengő jelzőkből összetákoltak egy mondatot, ami szerintük jól hangzik.
És a potenciális célközönségüknek ez tökéletesen meg is fog felelni :) -
TDantes #163453 Megkérdezném tőlük hogy mitől legsikeresebb és mitől legmagyarabb? Van tán ilyen fokmérő ami ezt méri? És a sikerességet is lehet mérni? Na mindegy, gondolom úgy se tudnának felelni -
MitsuMishi #163452 "Aki környezetében nem tart rendet, önmagában sem igen képes ezt megteremteni."
Hát na... :DD
"Eme klán Magyarország legsikeresebb, és cselekedeteiben "legmagyarabb" történelmi hadvezérének állít emléket, Görgői és toporczi Görgey Artúrnak. " Görgey forog a sírjában... :) -
Inkább tartsd magadban, vagy max meséld el a szomszédodnak, de nem kell ez ide ! :D
Hülye voltál lásd be, nem ragozom, nem erőltetem a témát. OFF -
ericardo #163450 Nem, van itt nélkülem is elég feszültség :) Csupán jól esett kiírni magamból. -
Fogadjunk hogy direkt írtad ezt le, hogy feszültséget kelts itt az SG-n és röhögj a kis makkverő kezedbe. :) -
TDantes #163448 És bocs, de miért nem lőtted ki te magad azt a francia TD-t? Tehát spotolod, nem lövi ki senki, ezért a saját csapattársadat lövöd ki?
Csak hogy jól értettem-e? -
zsupeti #163447 Bivalyerős retard platoont csinált a csíra.
amúgy pár napja én is beírtam,h Siema.1mp múlva jött is a válasz:elo
azóta éjjelente felsírok,ha alszom :)
többet nem bűnözök, megígérem :D -
Oddball29 #163446 Szpecnyaz, el kéne nekem rakni T110E3 replay-eket, hogy meg tudjam írni a taktikai útmutatót. Minél több, annál jobb. -
ericardo #163445 Emberek büszkén jelentem be, hogy megvolt az első szándékos team-killem!
Abbeyn voltam egy elc-vel. Középre mentem spottolni, kilőttem egy lee-t és folyamatosan világítottam egy s35ca-t vagy micsodát(francia td).
Miután többszöri térképes villogtatás után se lövi ki az arty(utca közepén áll mozdulatlanul, a 2 artynk ua-ban az oszlopban állt, tehát ki tudták volna lőni), beírom, hogy legyen már szíves segíteni, hisz nincs más spottolt ellenség.
Nem reagál... Figyelmeztetem, hogy ha nem lövi ki érte megyek. Erre sincs válaszreakció.
Fogtam magam, hátrarongyoltam, és kilőttem a pics*ba.
Be kell vallanom, hogy megkönnyebbültem. Mostantól ez bevett módszer lesz.
-
Tessellia #163444 én ma már találkoztam a következőkkel: witam PL, siemanko, SIEMA SIEMA SIEMA..
Egyébként én úgy hiszem néhányan már csak trollkodásból is beírják :D.. -
Nem véletlen, ez az algoritmus a random faktor -
zsupeti #163442 Bocs,most látom,h ott vagy a külön köszönetnél :)
Jónak linkelgetek,de sebaj,ismétlés a tudás anyja :D
amúgy a ne aggódj,van a randomnál rosszabb is:
SIEMA+Witam kombó -
hellokitty92 #163441 És ez a nyomorék a parancsnok a klánban.:D -
Tessellia #163440 Artúr király lovagjai:
Stílusban talán nem lovagiasak, a KV-1s tőlünk magyar volt és kifogásolta a platoonjukat (megjegyzem jogosan) mire a következő volt a reagálás: