418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• bcseke91
    12.Kezd elegem lenni abból, hogy 3 perc alatt 10 csapattárs elhullik, az ellennek legfeljebb 3.
  • bcseke91
    Type statisztika: 0 win, 10 defeat. Nincs itt semmi sem manipulálva kérem.
  • Solten
    Amugy meg nem ertem mi ez a nagy felhaborodas a tulajok reszerol, megis mit vartak hogy keresztulgazolnak a papir tankjukkal a fel tier 9-es mezonyon?? :))
  • Solten
    Jol van gondoltam hogy felesleges kiemelni a HASONLO-t. Ha jellemezned kene a tankot mi a tokomhoz hasonlitanad? KT-hez?? Jelenlegi mezonyben a Chaffee stilusa all hozza a legkozelebb (konnyu tank, aktiv scoutnak sz@r, flankelos trollnak meg jo, nagy tierek ellen megy), nyilvan ettol meg nem lesz Chaffee, a jenki jobban gyorsul, qrvapontos agyuja van, mozgas kozben is qrvapontos, stb. gondolom a kis Type orokolte a nagyteso gagyi agyujat.
  • Smish
    Elismerem nem néztem utána pl a besorolásnak. Azt láttam videón hogy milyen sebességgel tölt. De minden sírás ellenére ha max tier 8-ig rak(rakna) be. Akkor lehet vele jókat játszani.
  • Epherandes

M18 Hellcat, avagy a bátor ellenségek. Nem mert volna lerohanni 2 db KV-1S és 1 M6, épp hogy nem dőltem le a székről attól amit műveltek körülöttem. Nem tudtam eldönteni, hogy nevessek-e vagy sírjak.
  • Smish
    Köze sincs a Caffee-hoz irányításra. De tényleg még csak köszönő viszonyban sincsenek. Coffee a kedvenc tankom. Azzal szerencsés helyzetben kinyírok egy tier9 tankot, ezzel nem. Ezzel tier 8-ig elboldogulok, a fölött szerintem már használhatatlan.
  • Tessellia
    Na de hát meg tudtad előre nézni az adatait és összevetni a többi scout tankkal. Amit most én is megtettem és egyértelmű, hogy rosszabb pl a sebessége és a ROF-ja mint a chaffeenak. Innentől fogva én nem vettem volna meg a helyedbe.
  • Solten
    Azt meg irtak hogy kormanyzasa Chaffee-stilust (vagyis ahhoz hasonlo azaz HASONLO) kivan, szoval olyan vegye mar meg ami ment par kort a kis troll jenkivel es elvezte. Ellenkezo esetben nem kivant oralsex lesz a vege. Mivel ehhez nem kell grind (tobbseg az M5-on elverzik, ami nem csoda), sok konnyu frag lesz a szamunkra (sok piroska fogja vezetni a tankot hehhe).
  • Szpecnyaz
    Szerintem a Ferdi jobb választás. A gunja sokkal megbízhatóbb, igaz hogy kisebb a sebzése, de nagyobb a ROF és pontosabb. Gyengébb tankok ellen a páncélja is jobban véd. Az utána következő JT páncélja és gunja klasszisokkal jobb mint az Obj esetében. Annyi hogy a 10es TD-k közül a ruszki a jobb választás.
  • Smish
    Á hagyjuk leírtam egy monitornyi véleményt de mit érek el vele.
    Lényeg a lényeg nem erre számítottam. Szerintem ez a tank nem alkalmas felderítőnek, legalábbis nem való tier10-es csatákba. Nem elenfele a t50-2 nek vagy az m24-nek. Se nem gyors se nem lő gyorsan. Ez van.
  • Toweliee
    Khaosz5, menj a Jagdpanther ll-re.
  • Solten
    Ertelmesebb klanokba ez okbol is min. 16 ev feletti egyeneket vesznek be.
  • zsupeti
    :)
    Mivel pár napja,szinte csak Ferdivel megyek,elmondhatom,h már nem a régi formáját hozza.
    Szinte erőlködés nélkül lövik át ott ahol nem akarják.Közel 1 éve mikor felbukkant előttünk egy ferdi,hárman négy felé menekültünk.Bár a nagy löveg kompenzálja ezt a negatív feelinget,alapjába véve nem rossz vas.

Amit látok a csatában az Isu ról,h bivalyerős a gun és jól rejtőzködik.
    Persze őt is könnyen átlövik,akár a JT vagy az Objectet704 et.
    Már semmi sem a régi :)
  • ximix #163505
    Aztattat akarják mondani, hogy felderítő (scout).

https://worldoftanks.com/dcont/fb/imagesforarticles/7.5_mm_na_un.jpg
  • Khaosz5
    Kis tanácsot szeretnék kérni páncélvadász ügyileg.

Jelenleg a következő ágak vannak meg.

IS-3
    SU-152
    Tiger P

A Tiger P ágról át tudok menni a Ferdinándra. Viszont a Su-152-ről pedig mehetek ISU-152-re.

Melyik tank a jobb választás? Az ISU-152-nek papírpáncála van Ferdinándhoz képest viszont az ISU-n ott az 152 ionágyú. Igaz ha az sebzés / perc-et számolom kb ugyanott van a kettő.

Alapjában az orosz páncélvadászok nagyon papír páncéluak a Némethez képest.

Szerintetek melyik jobb választás a Ferdinánd és ami utána jön vagy a ISU és ami utána van ?

• Tessellia
    Ez akkora hülyeség, hogy "Mert én nem erre fizettem be!" Írták valahol, hogy nem fog menni T9-10-be? Ha nem akkor meg lehetett tudni előre..
  • zsupeti
    Töltőnél válaszd az adrenalin rohamot,a vezetőnél CSERÉLD le a sima utazást kuplungégetésre.Gondolom nem szoktál menet közben lődözni,de a rádrontó medet szeretnéd leforogni.Így sem lesz egy idegbeteg fordulása,de azért érezhető a különbség.
    Javító ládát/tool box/ tegyél be,mert 100%os legénység mellett is megőszülsz,mire felrakják a láncot.
  • Solten
    "Mert én nem erre fizettem be!"

Hehhe, ezt mar vagy 10x olvastam a hivatalos forumon :)
  • Tessellia
    Tier6 könnyű tank, mégis mit vártál?
  • ximix #163499
    Egyedül vagy platon-ban mész ?
  • Smish
    Akinek van type 62-je az legyen szíves ossza meg velem hogy őt is 10-ből 9x tier 8-9-10-es tankok közé rakja e be?
    Van hogy rögtön tier9-es van felettem, de az ellenségnél nincs tier6-os!
    Ez most valami rejtett szopatásmód a hétvégére az újdonsült type 62 tulajoknak vagy mi a fasz? Mert én nem erre fizettem be!
    Vagy esetleg volt apró betűs rész hogy ha megveszed szopni fogsz?
  • Sunsetjoy
    Ha csak 1 figurán van álca az lófenét ér. Ugyanis vannak öten. Ha eléri az az egy a 100%-ot, akkor lesz az álca értéke 20% azt hiszem.

Ez nem Ferdi specifikus mondjuk. De ha témánál akarsz maradni a javítás sztem mindig jól jön. Legfeljebb később lecseréled az elsődleges skillt mondjuk máshol is egy 100%-os perkesre. Mindenkinek ugyanaz (ha lehet BiA), és akkor ütni fog :D
  • johnibyg
    Ferdinandra 2.képességnek mit rakjak? Elsőnek ezek vannak fenn:
    parancsnok - ezermester
    lövész - fegyverkovács
    vezető - sima utazás
    rádiós - helyzetfelismerés
    töltő 1. - álca
    töltő 2. - biztonságos elhelyezés
  • Kronos79
    A Type-ot most azért kerítettem elő, mert ma elég sok volt, de a 80%-a piros, mint a cserkó. A csúcsot az a retardált döngette, amelyik Karelián elkezdte a "másik elé állok és nem engedem tovább" játékot. Egy E-50-nel kezdte, aztán velem T-20-ban. Az E-50 kiforogta, én meg mentem egy nagy kört. A hülyeségének eredményeképpen az ellenfél 3 Type-a átért és amortizálták a kis csapatunkat. Mire odaértem már csak az E-50 húzta fél HP-n. Nem tudtam megmenteni, aztán egy Object 704 is előkerült és halál.
  • bgabor
    Ááá, az igazi véramatőr szinte mindig német heavy tankban ül(néha szovjetben, mert megmondták neki a "profik" a tutit, hogy azok a legjobbak, 'me azok ütik a legnagyobbat), és piros a neve az alacsony efficiency szinttől.

Én már hülyét kapok a piros nevű német heavy amatőröktől. Arról lehet biztosan megismerni a kezdőt, aki két hónapja játszik.
  • Kronos79
    A 370 effes Typosokról már ne is beszélj! :)
  • Bugi Misi
    Prém nélkül

Győzelem!
    Csata: Murovanka 2012. augusztus 25. 20:53:05
    Jármű: KV-3
    Szerzett tapasztalat: 1 637
    Szerzett kredit: 101 254
    Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
  • Kubukli
    Na most megint kicsit elég lett. lammaer szerint csak az építő jellegű hozzászólás az igazi, de olyat most sem tudok ezután a Guinness rekorder buzi miatt.
    Pepso28 a csúcsretard
    Az utolsó 3 csatámból kétszer volt top tank E-75-tel. Először várt Lakewille pályán a leghátsó szikla mögött amíg be nem kerítették a végén. A másodikban egy bázisfoglalós pályán a nyílt terepen előrement mintegy scout-ként és az első percben kihalt.
    Mindkétszer 80-80%-ról buktuk mert persze ott voltak még a gyökér IS-3 géniuszok 800 eff alatt és még megtámogatták a csapatot a 200% akciós, frissen vásárolt KV-3 hordák is.
    Szóval lammaer várom az építő jellegű hozzászólást mi van ilyenkor azon kívül, hogy mára már hanyagolom a játékot.
  • magyi76
    ennyire futotta T54-el, gondolom mennyire idegesek lehettek...

[IMG]http://[/IMG]
  • johnibyg
    Nálunk talán. Ugyan az akadémiában nem járnak föl annyian TS-re, viszont a főklánnal egybe van a TS, és csak CW-n nem keveredik a társaság
  • brown05
    Ma nekem is volt egy szép platoon-om.Maus hozott be egy csatába egy BS-t.Kicsit bekékültem.
  • Roy4l
    Nekem olyan kérdésem van hogy van olyan akadémia vagy bármilyen klán ahol nem minimum T10 kell de normálisak és még platoonozni is eljárnak és jó a hangulat:D ?
  • Szakesz
    Szerintem tulajdonképpen majdnem mindegyik ilyen. :)
  • patchaou
    type-al már sikerült faszán felakadnom egy-két helyen. De ha valahova beakadsz, már jó eséllyel le tudnak tolni.
  • Kronos79
    A teszt szerón játszókat kérdezném, hogy működik még a sziklára kicsit feltolatok és jól fel is akadok jelenség? Az előbb Karelián ezért nem nyertük a támadó oldalt.
  • BerserkGuts
    Óh hogyne igen ezek a szemét ruszkik mindent elloptak még tőlünk is

• Kubukli
    Azt szeretném kérdezni a fórum öreg rókáitól, hogy aki 9k csata alatt eléri a 980 eff értéket és a csata végén egy TK-ig jut KV-5-tel (én voltam, mert szóvá tettem, hogy esetleg elmozdulhatna a bázis melegétől és jobb lenne ha nem a scout-ot kergetné a legendásan gyors KV-5tel) az vajon mi a f@szt élvez a játékban?
    KT-val 2 top heavy-t szedtem ki ez a gyökér meg engem nyírt ki tehetetlenségében.
    IlPanzer
  • HunAnFionn
    Sziasztok!

Tudnátok ajánlani egy veterán, zárt-béta játékosnak egy normális, laza, barátságos, nem területre és fejlődésre összpontosítő, softcore magyar klánt ajánlani, ahol van néha CW, viszont inkább platoonozásra és a jókedvre heleyződik a hangsúly?
    Egyébként frissiteni kellene a klántáblázatot.
  • johnibyg
    Hálám üldözzön halálodig