418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• popey8
    Próbálta vki tesztszerveren a T-54 új lövegét (D-10T2S)? Jobb, mint a D-54? Érdemes lesz inkább azt feltenni?
  • brasco84
    basszus nem hiszem el, kilőttem 4 artyt,m és most nézem h replay is kell róla, az meg ki van kapcsolva :(( hát van ilyen, screent csináltam, de gondolom az nem elég
  • Alien69
    Épp most szívatta le a Jagdpanther-em, mert ÉN nem láttam őt, mert ugye Ő orosz TD. A top 122 ágyúval lövöldözött rám, és biza, hamarabb elfogytam, mint Ő.
  • szabii98
    én szeretem , sőt... kicsit pontatlan, ez van. viszont volt már olyan , az 1. csatámban a 122essel, hogy 293at(minimum) adott egy stugra, és majdnem kicsinált míg töltöttem xD
  • foxbat88fx
    jah, főleg amikor 5 méterről mellé lő xD na az valóban álom xD
    ha jól jön ki vele a lépés akkor nem rossz, nagyot sebez a 122-es nagyon...
  • Amergin
    Hoppá, az első Kolobanovom!
  • szabii98
    ecsém te jólvagy?:P
    Az a td egy álom..t6 királya vazze
  • lackoka25
    fehér alap és azt irja nem válaszol???
  • lackoka25
    Valami baj van nem enged belépni nektek nincs ilyen gond?
  • foxbat88fx
    urrrrristen ez a Su-100 mekkora szar o.O
    mire meglesz az exp su-100M-re addig kiidegel ez a szar XDDD
  • Koridor
    Az E8-nak sokkal jobban kitérithetö lefelé az ágyuja.
  • Alien69
    De ettől még a két motor UGYAN AZ!
  • szabii98
    Az E8 gyorsabb és jobban manőverezik, és az e2nek is ugyan az az mmje, annyiban jobb hogy m6ra és t20ra is lehet benne menni.
  • Alien69
    Mind a két tanknak UGYAN az a top motorja. Teljesítmény UA! Ágyú választék is ugyan az! A két tank páncélzata/súlya más, ennyi.
  • bcseke91
    Kár, szerintem innen kezdve lesz igazán jó a medium vonal. Mondom ezt úgy, hogy a Pattont és a Patton III-t még nem próbáltam, de t7-ben a T20 a legjobb 'hagyományos' med (sokkal jobb, mint a t-43 szutyok) és a Pershing is nagyon ütős...
  • bcseke91
    Ismét mondom, nincs itt semmi sem manipulálva. Ez most amúgy szarkazmus vagy irónia?
  • retros
    E2. épp ezekért a tuladonságaiért.. és igen: az ágyúja világbajnok :D
    de itt be is fejeztem az amcsi med ágat.
  • Sippie
    replayben a chat is megmarad, ha visszanézed láthatod.
  • Gozika75
    Sziasztok!
    Egy kérdés:
    Lehet a chat-et visszanézni a csatában, vagy utána?
    Sokszor a csata során üzengetnek, de sokszor jobb dolgom is van, mint azt olvasgatni. Viszont amikor már kilőttek, akkor már kíváncsi lennék, mit is volt. Hátha valami fontos noobozás...
  • Alien69
    Tier 8-s csatába hozni egy tier 1-st, menjenek a picsbe.
  • foxbat88fx
    akkor most olyat mondok beszarsz :)
    én sokáig alap toronnyal mentem, gondoltam egyet és feltettem a jobbikat meg a jobbik gunt... első 3 találatot toronyba kaptam... visszatettem régit, rá kis időre megint feltettem a gyengébb tornyot és megint oda kaptam a lövéseket :D:D
  • Alien69
    Mai első csatám:
    Vereség
    Csata: Ensk 2012. augusztus 26. 15:15:43
    Jármű: Type 59
    Szerzett tapasztalat: 102 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 26)
    Szerzett kredit: 7 380 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 3 900)

LoLtraktor elment, és elbújt. Oda mentem, kilőttem, mert menjen az annyába az ilyen. Persze, utána nem csináltam semmit se, nehogy sok pízt kapjon a kecseg...
  • Sunsetjoy
    Anno ajánlották E2 (jumbo) shermanra a durrbele ágyút, aminek a sebzése nagy. Olyan dömperszerű lesz tőle, de ha jól sorsol az MM, akkor hozza a pénzt :D
  • bcseke91
    Én a másik kombót választottam, azzal sem olyan nagyon vészes a toronypáncélzat és a világbajnok ágyú nagyon menő.
  • foxbat88fx
    E2-őt alap toronnyal kell használni, így nem megy rá a jobbik 76mm-es csak a gagyibb, ennyi előnye van az E8-nak az E2-vel szemben
  • foxbat88fx
    pedig fullosan nagyon jó kis tank az :) nagy kedvencem! hogy hogyan kell használni? CSORDÁBAN :D menj a többi meddel.... dugd el a testet....
  • Zollee70
    Bocs, akkor rosszul tudtam. ;)
  • szabii98
    Hát ha a t20 nem tetszett akkor nem ajánlanám az amcsi med ágat, mert kb olyan az egész, csak lassabb. Az amcsi mediumokkal ne egyedül menj, ahogy mással se, de a meddel végképp ne mert egyedül bármi kinyírhat kb
  • foxbat88fx
    nah átéltem wot-os pályafutásom egy újabb bizarr esetét :D
    KV-4-el nyomulok, himmelsdorfon, betett nagyok ellen ofc... osztom a népet, megvágok egy vk4502P-t, Löwet, 704-est, kicsinálok egy JT-t meg egy KT-t, szépen fogy az enemy, jó csapatot fogtam ki... maradt egy IS-4 az ellennél, gondoltam rárontok.... oda is megyek, meglövöm lepattan, meglő lepattan rólam, utánna már 2szer kilyukasztottam és bement egy ház mögé ahonnan csak a cső látszik ki... és akkor veszem észre.... D-25T van rajta xDDDDD nah utánna simán kicsináltam :D:D nem értem h a WTF-be lehet rajta D-25T....
  • bcseke91
    És mi köze a tanknak a winrate-hez?
  • bcseke91
    Pontosan ugyanaz a lövegük és az e2 frontpáncélja baromi kemény. Egyébként stimmel :)
  • Ry0K3N
    Pedig azzal van az egyik legmagasabb winratem. Ugyanúgy kell játszani vele ahogy eddig az amcsi medekkel használd ki hogy hulldownképes :)
  • Zollee70
    E8-ról tudok Neked infot. Szerintem a legjobb tier6 med. Nagyon mozgékony, gyorsan tölt (3 sec alatt), viszonylag jól sebez (a fullos). Élvezet menni vele, és nehéz vele minuszos kört menni.

Ha két e8 összejátszik, kevés ellenfél akad nekik t8-ig.

Nem az a berohangálós, hanem jól kell vele helyezkedni, és osztani a damage-t.

E2 hasonló, kissebb teljesítményű löveggel, és páncélzattal, a motorja is kissebb.

Ha választani kell, akkor az E8-at javaslom.
  • charlie0930
    Sziasztok ,valaki mondja már meg hogy a f*****-ba kell a pershingel játszani mert támadásra nem jó mindenki átlővi aki arra jár, rejtőzködni se mert akkora hogy egy himalája méretü szikla kellene hozzá hogy elbujak mögé.A nagy motor még nincs meg de tapasztalataim szerint azzal se lesz egy nagy durranás.A t-20 után elég nagy csalodás.Tényleg ilyen szar vagy csak én vagyok béna hozzá.
  • bcseke91
    A tegnapi végeredmény a frissen vásárolt type-al(forrás: planetwot):
    Type 59 winrate 7.69% (1/13)
  • Sunsetjoy
    Olvasd el a FAQ tankismertetőjét, ott valamelyikről két ember is írt. Annál jobban nem igazán mondja el senki külsősnek.
  • Hassel74
    Srácok, azokat kérdezném, akik már végig taposták az amcsi ágakat. Igazából nagy különbség van az M4E2 és az M4E8 között? Ha egyszer meg lesznek, szeretném az egyiket megtartani. Most mindkét ágon futok, de ha nincs nagy eltérés, akkor a Lee-től az T1 felé nyekerednék :)
  • SASA86
    Győzelem!
    Csata: El Halluf 2012. augusztus 26. 13:55:44
    Jármű: GW Tiger
    Szerzett tapasztalat: 3 476 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
    Szerzett kredit: 68 011
    Csatában elért Achievement: Szárnysegéd, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"

Ez izgi volt. XD
  • Szpecnyaz
    Addig mindenképpen amíg az ellenséges csapatban vannak.
  • TDantes
    Szeretem a piros(eff értékű) arty-stákat