418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
VanDaal #163718 Sand Riveren a lejtőn lefelé max sebességgel száguldó E-50-emet full hp-ról kivágta a 610 effes artysta...
Na pontosan az ilyenek kedvéért van a játékban, mert egy ilyennek tankban a büdös életben nem lesz esélye sem ilyet csinálni. -
Roy4l #163717 Valaki tudna egy működő XVMet 7.5re? -
R3nton #163716 köszi, és valóban az m48 és az e4 még mindig OP-nak tűnik :D -
Desmodromic #163715 Reggelire :)
-
az encounter módok nagyon jók, és védőnek is jó lenni erlenbergen meg malinovkán...de támadóként rohadt szar...a másik sivatagi pálya meg egyértelműen gagyi -
zsupeti #163713 http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/65256-unofficial-eu-server-statistics/ -
Bmsrt #163712 Ezt találtam ruszki oldalon:
-
R3nton #163711 nincs esetleg új adat, hogyan teljesítenek az új TD-k medek? Új győzelmi arányok? kíváncsi vagyok, hogy még mindig vezet e a t110e4 és az m48 -
tök egyértelmű. assault mód, malinokva vagy mi a gyász.
támadok: a legnehezebb tankok, e100, kt, löwe, meg kapunk 3 artit, egy t30, pár medium...ellenfél: is-8, t62a stb..
az e-100 mondta is hogy ő fel nem megy, ha valamit akarnak jöjjenek le XD -
Orpheuslow #163709 két dolgot tudsz tenni ebben a helyzetben: az egyik az hogy 90-es löveggel használod,igy több credit marad,sokkal kissebb a lőszerár,a másik pedig az,hogy nem lősz tier 10es tankokra csak akkor ha az oldalukat vagy a hátukat látod,valamint a te szinteden lévő tankokkal harcolsz,ha középre vagy lejjebb kerülsz a listában nem feltétlenül az a dolgod, hogy leküzd az ellenfél top tankjait,arra ott van a te csapatod top tankja,neked az a feladatod hogy a te szinteden lévő tankokat elintézd,és ha lehetőség adódik rá,esetleg csipegess a top tankokból is,egyébbként pedig ne aggódj,a végére meg fogod szeretni,és az m103 papírsága láttán a t32-őt fogod úgy visszasírni ,mint most a t29 -et :) -
Végre fullos a T32. Elmondták itt jó páran, h nagyon jó tank, de nekem egy rohadt nagy csalódás. A T29-cel sokkal élvezetesebb volt játszani. Illetve nem a tankkal van bajom, hanem inkább azzal, hogy a 105-ös löveg T10-es tankok ellen már nagyon kevés és engem általában ilyen csatákba rakott eddig. Ráadásul nagyon pontatlan. Ez a tank csak viszi a pénzt. Szinte minden körben mínuszban vagyok vele. Az előbb pl. volt egy győztes köröm 743 xp-vel. 14-et lőttem, ebből 8 nem talált. Eredmény: -6k kredit. Már előre látom, h szenvedés lesz az M103-at kifejleszteni. -
és kaptál már valami visszajelzést? vagy a goldot mikor utalják? -
Mit csináltál a háborúban, papa? -
Ry0K3N #163705 ment 1-2 csatát az XMV adatbázis meg akkor mentett mikor azt a 2 csatáját megnyerte így ebből az adatból dolgozik :) -
Jóó ez a T62, de valahogy mégse. Közben meg mégis ...
Ellenben ...
Véégre nagy ágyú a JT-n :)
Victory!
Battle: Sand River 2012. augusztus 26. 22:58:48
Vehicle: Jagdtiger
Experience received: 1 852
Credits received: 57 471
Battle Achievements: Bölter's Medal, Top Gun, Defender, Reaper, Mastery Badge: "Ace Tanker" -
Greenscape #163703 Nem. Itt a gyerek profilja.
Ket napja regelt csak 167 csata. Meg kell hagyni jo sokat ment azota. -
zsupeti #163702 Végre meglett a JT!Akkor irány a duplázás.
Hát mind3x támadj paraszt vedd be a bézt,mondanom se kell stock vassal 90%os jobbágyokkal bucira verve,el is ment a kedvem a mai tankozástól.
Végeredmény:3csata alatt 1114xp prémmel.
Még valami.2x ki is gyulladt a vas.Mit kigyulladt,égett mint egy darab magnézium szalag.
De messze lesz a jobb löveg. -
3636 #163701 Sand River
Védekezésen voltunk. Megyek előre spottolni,gondoltam beállok a szakadék előtt egy szikla mögé,mert kapom a lövéseket. Közelítek a sziklához,majd nekiütközök. Illetve ütköznék,mert a tankom félig átment a sziklán.Az eleje kilógott. Persze nem tudtam visszatolatni mert beragadt. Még egyszer kihangsúlyoznám,hogy nem két szikla közé szorultam,hanem átmentem a tankomnál nagyobb sziklán. :) Mikor le akartam menteni a képet,akkor meg kidobott a játék. Gondoltam gyorsan visszalépek,de csak 99%-ig töltött be,és ott megállt. Nagyon kemények ezek a ruszki tankok,hogy már a szikla se állítja meg!!! XD -
Hassel74 #163700 Ilyen létezik???
[IMG][/IMG]
-
bcseke91 #163699 Újabb epizód: Prokhorovkán vagyok támadó, 3 percen belül átkelünk északon, de rajtam kívül a másik 3 támadó meghal.A maradék 11 ember végigkempeli a további 7 percet délen és középen, kb. 10 másodpercenkénti "észak nyitva van" felkiáltásaim ellenére, az idő letelik és kikapunk. Hát nem fantasztikus? -
Toweliee #163698 Roy4l. usd be a lap aljan a keresobe, h skin telepites. az elsok kozott talalsz egy link ajanlatot ahol rendesen le van irva. attol, h bemasolod a 7.5 mappaba nem fog menni. ami viszont oda le van irva azt probaltam, mukodik. -
Roy4l #163697 Köszönöm szépen és megpróbálom így :) -
C:\Games\World_of_Tanks\res_mods\0.7.5
Ide dobod be a vehicles mappát ( legalább is nekem ide van telepítva a game ) -
bcseke91 #163695 Legutóbbi körömben 13 type volt a csatában. Gratulálok whoregayming. -
Roy4l #163694 még olyan kérdésem lenne hogy pontosan hogy kell egy skins packot feltelepíteni ?:D próbáltam józan paraszti ésszel megoldani de nemsikerült xd vehicles mappába bemásoltam de attól nem változott semmi sem :D -
virkir #163693 Szerencsés
Mentem pénteken, szombaton cirka 30 kört GWPanther-el és jó ha 5-6 körben volt meg a 4-4 arty és természetesen azokban szarrávertek, felspottolt a scout és végem volt, minden lövés mellément stb.
Amikor meg nem adta ki az eventet akkor volt egy Confederate, meg egy TopGun és szépen adta a sebzéseket.
Hagyom is a fenébe. -
Hassel74 #163692 Lenne még egy pár jelző, ami természetes nem Rá vonatkozik, hanem arra az agyhalott baromra, aki belerakta a játékba ezt a buziságot. -
Ha ha, meglett mindkét kategóriában a Behind the Lines. :) -
Azt kifelejtetted, h más játékát teljesen elcsesző és orrtúró társadalomnak:) -
Hassel74 #163689 *tele -
Hassel74 #163688 Értem. Szóval szar volt a helyzet a bokorban bujkáló, patkány módjára, sunyi módon, egy helyben puffogtató user társadalomnak? :) Hidd el, te fogom zokogni a párnám... -
bgabor #163687 T-44, az őrült mérgezett egér.
-
bcseke91 #163686 Persze az, hogy a KV másfél évig a 107-essel repesztett, az nem zavart senkit. Ne érts félre, szó sincs a híres russian bias-ról (de, bizony, hogy van)... -
makos94 #163685 a túl kreativ, artyknak egyáltalán nem kedvező MM miatt :)
szeretnék egy object 261et de egy ilyen mecssben szerintetek mennyi ideig éltem? (30 sec) és mennyi xp-t kapok (67) így lehet haladni :/ lehetne egyszer egy olyan mecss ahol mittom én IS3mal szemben Is3 m van....
a másik pedig reggelt egy huzamban 17 vereséget mentem e50-nel mert 4600 xp kellet e50m hez...le se tudtam duplázni...idegemben freexpvel együtt húztam ki (15k)...bezzeg a typeval csak nyerni lehet...meg su85tel...e50nek ha 4600 xp kell akkor lehetetlen...kicsit borzamlmas napot zártam :/ . El. -
Bmsrt #163684 Nehogy már bármi is zavarja a dicsőséges vörös KáVé darálók hegemóniáját a Tier 5-ben!:D
(A Darth vödör tornyos 7,5 L/70-es Pz4 az meg prém tank lesz) -
3636 #163683 -
Ez a T25/2 valami embertelen lassú :D Ferdim jobban gyorsult. Igaz, még teljesen stock, de akkor is. -
Ric Flair #163681 Természetesen 76 mm Gun M1A2 használok. a legpontosabb és leggyorsabb. Használj hitzone skin packot ha pattognak a lövések. megtanulod hova kell lönöd és utána pack nélkül is leölsz vele 1vs1 be bármilyen heawy tankot.
Régebben használtam 105mm minf sima M4-en mind E2 ,E8on.
105mm nagyon kell szenvedni borzasztó lassú a célzási ideje és messziről semmit sem ér. Hatékonyan kizárolag közel harcnál lehet alkalmazni.
Szük kis városokban hasznos a 105mm de rákell hanogolodni és nagyon ovatosan kell vele menni.
Igy inkább maradtam a 76 mm -nél távolra is jó és gyorsaságával behozza a dolgokat. sok kicsit sokra megy elv. -
bcseke91 #163680 Ne mondjátok már, mégis mivel indokolják ezt? Megint az ostoba "balance issues" duma? -
Bmsrt #163679 Csak a Pz4-en nem lesz elérhető a kukatorony leváltása után.