418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Trabant93
    A kv3-mas témához hozzászólva én sokáig a 107-sel használtam,de egy idő után meguntam hogy nem tudok elég sebzést leadni,néha néha ráraktam a 100-ast.Aztán gondoltam kipróbálom a 122-est,azóta is azzal tartom a csúcsomat egy 45 ezres körrel prém nélkül.Igaz hogy drága a lőszer és pontatlan(77% találati arány),de amikor beadok az illetőnek egy 400,vagy ritkább esetben egy 500-as sebzést,az a pillanat semmivel nem pótolható :D
  • stoppos
    Nem vezettem. A replay file-okat kilistáztam és ráengedtem egy excel macrót. Azért ilyen gagyi. Meg mert nem volt kedvem vele sokat pöcsölni. Csak gyanúsan sokszor éreztem, hogy már megint prohorovka és kíváncsi voltam.
  • Master91
    Ezt te hogy vezeted? Gondolkoztam én is hogy kéne valahogy jegyzetelni hogy milyen tierrel milyen pályára rakott.
  • Gunslinger
    Én töltésgyorsítót, célzásgyorsítót és toolboxot raktam rá. TD-re nem lehet stabilizátort rakni.
  • foxbat88fx
    pedig az jó pálya kis tierrel :):)
  • R3nton
    t110e4 ajánlott modulok? Venti+rammer+??? 3nak mi legyen, stabilizátor elérhető? Mert 30ra nem lehetett pakolni, azt hiszem van a garázsomban még egy repeszpáncél de azt nem tartom túl jó modulnak.
  • Greenscape
    Szerintem igen. Tegnap Soltennel mentunk platoonban es kicsit szorakozni akartunk tier 2-ben. O Tetrarch vagy mivel en meg BT-2-vel. 4 csatabol 4-szer voltunk Province-en. Nem is eroltettuk tovabb.
  • Gunslinger
    Canada az a Sirene Coast, nem igen van hó rajta. A két havas az Erlenberg és a Mannerheim Line (Arctic Region).
  • Greenscape
    Nekem ott van rajta a vizes loszertarto mert eleg sokszor ellottek. Azota szerintem egyszer sem plusz van biztonsagos elhelyezes skill is. A masik ketto a toltesgyorsito meg a szerszamoslada. A legenyseg javitasi skillje 100%-os(kiveve a parancsnok) es 2-2.5 mp alatt felrakja a lancot igy nem kell a javito keszletet elpocsekolni. Ugyis kell majd javitani az agyut mert az eleg sokszor kilovi az arty.
  • Gathavor
    detto. T25 AT-val első 2 csata 5-5 kill épp csak lecsúsztam mindkétszer a top gunról.
    30. csatára lett meg a 40. kill utána nagyon hosszú hullámvölgy (150 csata, 130 kill és alig 700as átlag dmg/battle) most megint megtaláltam a góllövő cipőmet és a 200. összecsapáskor már 220 kill lett és átlag 950 sebzés.
  • pirdi
    Ja, még valami. A KV-1-el a legutóbbi ajándék prém napon több mint másfél milliót farmoltam, kb 15 óra játékkal.
  • Greenscape
    En azt vettem eszre mikot kifejlesztek es megveszek egy uj tankot az elso 10-15 csataban nagyon jo csatakba rak es lehet tarolni. Sokszor tobb mint 2 kill/csata az atlag meg 65% win rate aztan jon egy hullamvolgy es szinte csak idiotakkal rak ossze a gep.
    Bar lattam mar epp az ellenkezojet is. Pl. Szakeszt aki a Jagdtigerrel 9 csatabol 22%-os win rate-et ert el. Hiaba van vele sok killje ha a csapata tele van piros jatekosokkal.
  • pirdi
    Én azt használom, igaz, a legénység már a második tulajdonságát nyomja, de a többi pénztemetőhöz kihozza a szükségest. Az mellett a páncélja elég pattogós, ha középtől felfelé rak be.
  • hjt
    A KV-3 100 mm.-es D-10T-vel valakinek tapasztalat ?
  • hjt
    Köszi. Visszarakom a 107-est és kipróbálom milyen, a 122-eshez képest.
  • bgabor
    KV-3on hanyagolni kell a 122mm-eseket, szerintem érdemes a 107-essel végigtolni. 107-es pontosabb, nagyobb tűzgyorsaságú ágyú. És a lőszerköltség ugye negyedannyi(270) mint a 122-eseknél(1025).

Szerintem a 122-esek rosszabb ágyúk a 107-esnél. De annyival egész biztosan nem jobbak hogy lemondj a profittermelésről miattuk. Mert hát az 1000+ lőszerköltségű tankok prémium számla nélkül pénztemetők.
  • vass17
    Jelenleg melyik tankot ajánlanátok pénzszerzésre prémium nélkül? Sajnos a tier 8 már sokszor viszi a creditet és a KV2 sem a régi, mióta átkerült T6-ba. Lehet még vele szerezni így is, de a drágább javítás és a lőszerárak miatt már nem annyit, mint régen.

Esetleg érdemes lenne a KV1-et megpróbálni? Van aki ezt használja farmolásra?

• pirdi
    Köszi, megnéztem.
    819.39

Elég gagyi, de összesen 3 nap prémet használtam, sokáig semmit nem tudtam, nem olvastam fórumot meg semmit. Tök alapról mentem végig, van egy KTm. Tier 7-nél, 5k csata után már sokkal jobban megy, mint az elején ment.
  • Ndre77
    Jelen állás szerint milyen módszerrel lehet számottevően jobb értéket elérni? pl. foglalással vagy inkább a több sebzéssel, ...?
  • Master91
    Sokszor berak T9-be ( biztos azért mert nincs prémem ) Viszont van amikor ott is 7-8-900 expet hozok, támogatom azokat akik már 3-4 tankal össze áltak, stb.
    Rohadtul élvezem vele a játékot, lövök innen-onnan, aztán valahogy másik helyről is eleresztek 1-2 lövést.
    Nem ritka mikor 20+ lövésem van, és 20+ találat.
    Csak kéne olyan +30 mm átütés az ágyúnak :(
  • R3nton
    Valaki szokott mostanában játszani VK DB-vel? Milyen az MMje? Vagy más tier7 medeknek mostanában? Milyen csatába szórja őket be?
  • Kronos79
    Ázsia valószínűleg az a Dragon Ride, amit kiszedtek. Canada pedig a havas pálya.

A T20 remekül húzza lefelé a win%-ot. Nagyon jó tank, de mégis 41% a win vele. Inkább a fantasztikus társaknak köszönhető a dolog.
  • Hassel74
    Itt megnézheted az EFF-ed.
  • pirdi
    Érdekes ez az IS.
    Első csatám vele, stock felszerelés és nem vagyok egy szuper játékos. Azt hiszem, 800 körüli az effem. Nincs fenn, ami kiírná.
    DE
    4kill
    Győzelem!
    Csata: Airfield 2012. augusztus 27. 12:08:57
    Jármű: IS
    Szerzett tapasztalat: 2 282 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
    Szerzett kredit: 29 956
    Csatában elért Achievement: Acélfal, Mesterlövész, Kiváló Lövész, Elit lövész, Kiváló soför jelvény: "I. osztály"
  • killbull
    THX a választ!
  • makos94
    Van e100 is4 Is7 e50m Batchat...talán végra 11k csata után megengedhetem hogy kis mocskos artys legyek...:)
  • stoppos
    A replay file nevekből szedtem ki. Ott így nevezi őket. A tier pedig vegyes, 2-től 9-ig.
  • Hassel74
    Nekem sokról nincs. :)
  • Oddball29
    Az az egyik relatíve új városi, aminek közepén vasúti töltés van.
  • szabii98
    van asia, canada....
  • SASA86
    Győzelem!
    Csata: Serene Coast 2012. augusztus 27. 11:30:46
    Jármű: M26 Pershing
    Szerzett tapasztalat: 4 160 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
    Szerzett kredit: 51 627
    Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: "Tank ász"

Uccso csatára csak összejött a patton elött.
  • patchaou
    Ha jól látom nem minden pályának az a neve itt, mint amit nekünk kiír a képernyő tetejére. Pl a munchen fingom sincs melyik lehet :D
  • Hassel74
    Egyébként ez tier függő? Ezek között sok olyan van, amiken még az életben sem jártam...
  • patchaou
    Igaz ami igaz, még nem álltam le bokorban célozni kb 30 csata alatt, inkább csak off-roadoztam :D
  • Tessellia
    *folyik ki a szemem azoktól az effektektől amik az új renderbe vannak*
  • barkov6
    Nem kell vizes, annyira nem gyakori a dolog... engem is lőttek már ki egy lövéssel (egy ISU 152), de azóta se senki...
  • Tessellia
    Ha az újat bekapcsolom akkor kb.(35-40fps) ugyanaz mint most 7.5ben. Csak ahogy korábban is írtam, beállok a bokorba és lesz 7fpsem :D.. Valamit nagyon elb...sztak a bokrokkal.. Legalább is nekem ott nem frankó valami. Egyébként nekem sincs erőművem, szimpla laptop konfiguráció. Örülnék ha benne hagynák végleges 8.0ba is a régi rendert, mert nekem folyik ki a szemem azoktól az effektektől amik abba vannak.
  • patchaou
    El tudják lőni, de annyira nem sűrűn lövik el, hogy kelljen rá az a vacak. Tegyél rá stabilizátort, töltésgyorsítót és ventit/javító csomagot, (amelyikre nagyobb szükséged van.)
  • killbull
    Akinek van IS7 az írjon már véleményt érdemes e Vizes ammo rekeszt rakni rá vagy elég az az 1 javítós fogyó eszköz rá. Ventilátort jobban szeretnék rá rakni. 7000 csata alatt kb 3x láttam egyhitelni az IS7 et.
  • patchaou
    Nekem az újjal is :) Ráadásul teszten nincs tweaker sem bekapcsolva és a felbontást is feljebb vehetem 1024-ről. Ilyen gyenge vassal mint az enyém sokkal játszhatóbb lesz, hacsak el nem kúrnak valamit.