418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Játékon belül megnézheted a statom, nem sokban különböznek a találati arányok német és orosz tankok között. -
Greenscape #163957 Vannak dolgok amiket az embernek nem kell kiprobalnia ahhoz, hogy velemenye legyen rola. Ilyen peldaul az artyval valo jatek meg a homoszexualitas. A masodik pelda nem volt veletlen.
-
pedig aki szovjet löveggel pontos, az némettel mesterien precíz ;) -
KV-2 trollgunnal nagyon buli, pz iv-már nem az igazi csak ha van vele vagy 1000 csatád, 3skilles legényeid, meg consumablesek, t34-85 fullosan hozhat kreditet, de a legtöbb tier 5-6 os tank jó erre. -
Khaosz5 #163954 S-51-el valahogy nem tudok én olyan jól keresni. -
Khaosz5 #163953 Hali.
Mivel tudnék pénzt keresni milyen tanot vegyek.
Jelenleg egy IS3-am és egy S-51 artym van.
IS3-al nem vagyok nagyon kibékülve a ágyuk pontatlansága miatt, meg az orosz ággal sem. Lehet megye a Németen.
Jelenleg a következő ágak vannak meg:
Orosz:
Heavy Is3-ig
Páncélvadász IS-152
Német : Tiger P -ig (innen tudok menni Ferdinánd felé is)
Szóval tanácstalan vagyok. Is3 nem túl nyereséges és az orosz ágyúk borzasztóan pontatlanok.
Gondolkodom Tiger P-ben.
-
Ja, aki meg orosz tankokkal messziről akar kupakokat lőni, az ne csodálkozzon ha szétszedik :D -
T34 kupakjából kv-3 is úgy szedi le a 400-akat hogy öröm nézni. :) -
bgabor #163950 A 0,4-es csapnivaló pontosságával nem annyira simán, még közelről sem. Ellenben az ő orrán lévő órási gyenge pontot el se lehet hibázni. Még messziről, alacsony átütésű ágyúval is simán keresztüllőhető. A védelme kb sehol sincs egy beforgatott KT-hoz képset. Ahogy az ágyúja sem.
Nem tudom mit csipáznak az IS-3ason, nem egy nagy durranás. -
Hassel74 #163949 47 km/o-val "suhanok", és akkor is kiszed ez az okádék tüzérfattyú. Uninstallon gondolkodom... -
atee73 #163948 Hmmm hat azert ha az is3 nem hulye siman atlovi a buvonyilast -
pirdi #163947 Győzelem!
Csata: Himmelsdorf 2012. augusztus 27. 22:23:59
Jármű: KV-3
Szerzett tapasztalat: 1 677
Szerzett kredit: 106 160
Csatában elért Achievement: Mesterlövész
Ez 4 kill volt csak. -
bgabor #163946 Mi az amit a T34 tud, de a Löwe nem?
Hull down, avagy a kezdők által ajnározott 122mm-es ágyús szovjet heavyk (3 darab) lenyomása sérülés nélkül. Persze nálam többnyire alacsonyabb tierűek voltak, de azért jól példázza, mire jó a hulldown, három IS-3al is ugyígy sikerült volna.
-
pirdi #163945 De! 
Ok, leszállok a témáról.
Én csak segíteni akartam. -
tisztában vagyok a képességeimmel, tudom hogy nem a legjobb de bőven lehet élvezni a játékot így is. :) -
Toweliee #163943 Nem akarom apai tekintelyed csokkenteni de nem kell mindent kiprobalni ahhoz, h velemenyt tudjal mondani rola. -
itt a statja egyébként.
nem kinevetni akarom meg semmi, de 19062 csata alatt 5 millió sebzés? az ha jól számolom(sebzés osztva a csaták számával) csata átlag 285,8 sebzés. Az objectel nincs 1 lövés sem o.O -
atee73 #163941 Nem erted ?? nem tudta megalni hogy ne szoljon le vkit..
-
diffi? ezt nem értem.
De úgy értsd, hogy ő 19 ezer csatával ért el annyit. Onnan már elég nehéz javítani... tehát ő egy helyben áll, de én lehet hogy fejlődök még, így ha én elérek 19k csatához, jobb leszek mint most. de azért érdekelne, hogy mit csinál ő 19 ezer csatában.... -
Roy4l #163939 énis 2k csatám van és csak 840effim van most de nekem csatáról csatára egyre nagyobb és egyre jobban javulok de nekem a VK3001Pnek a 160effije odavágott 
-
Kb semmi diffi nincs a 400 és a 900 effi közt. -
hellokitty92 #163937 Én emelem a tétet egy 270 effis, 3500 csatás is3-al -top tankomként, legnagyobb örömömre- és egy 220 effis, 1700 csatás papucsállatkával bmx75-ben. Ceugenius és joenessr a két jómadár. -
19 ezer csata alatt képes volt az object 410 effi összeszedéséree?????????????? uram atyám...
ma láttam egy e75-t, 790 effivel aztán megvédte egy 1000 effis gyerek, mondván h semmit nemjelent, csak egy szám, amivel részben én is egyet értek...nade 800 effi alatt 15k csata után? i dont want to live on this planet anymore
megértem, énis 4k csatás vagyok, 900 effivel de van egy érzés, hogy még javulhatok. -
Chimney #163935 Épp ez a lényeg ez nem ilyen dolog ne hajlítgasd össze meg köszöni szépen mindenki mert megkóstolta és tudja milyen mikor 1 lövésből kiszedik. -
Attiska #163934 Azon gondolkodom épp, hogy ha majd kijön a 0.8.0, lehet, hogy egy kicsit el kellene felejteni a játékot egy-két hétre, amíg a sok marha kiéli az új fizika adta lehetőségeket, és utána lehet talán normálisan játszani.
Mi lesz a Kamikaze medállal? Vagy most is lehet szimplán nekiütközéssel HP-t csökkenteni? -
pirdi #163933 Bocs, nem megsérteni akartalak, csak a játékélmény vs. harci morál, becsület dologról van szó. Egyetértek veled, csak ez a "nem próbáltam, de utálom" dolgot a fiamnál se szeretem. Kóstólja meg a spenótot, aztán mondja. -
Roy4l #163932 Mai két gyöngyszem :
keressétek a kakukktojásokat :D -
Chimney #163931 Jó de nem tudni/látni mennyi hP-juk volt -
Jó ez a 200%-os cucc.
Győzelem!
Csata: Karelia 2012. augusztus 27. 21:26:10
Jármű: KV-3
Szerzett tapasztalat: 3 324 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 103 916
Csatában elért Achievement: Mesterlövész, Kiváló soför jelvény: "I. osztály" -
Attiska #163929 Ja, ezek után mondja bárki is, hogy nem OP az IS-7... Ennél OP-abb dolog kevés van, túlélte a zuhanást...
-
demoneye #163928 Vki használ Androidos telefont? Van rajta WOT-os applikáció. Vmiért nem elérhető. Vki tud róla vmit? -
Hassel74 #163927 +1
-
Greenscape #163926 Mit honnan tudok? Pont azt irtam, hogy nincs semmilyen tapasztalatom vele. Azt viszont tudom, hogy az nekem nem nyujt semmilyen elmenyt(mert ezert jatszunk), hogy az egyik bokorbol kilovom a 800m-re levo ellenseget ugy, hogy nem is latom. Nekem a jatek a "szemtol-szembe" csata jeleni. Az meszarlas mikor a masiknak semmi eselye viszonozni a tuzet. De nem vagyunk egyformak. -
Itt már van fent pár tank, a képeknél jobb felül lehet előre és hátra léptetni további képekért.
Vagy használj Hitzone skineket a tanuláshoz. -
pirdi #163924 Igen, ez kicsit fura. Honnan tudod, ha nem próbáltad, Greenscape? -
Jó a videó valami ilyesmit vártam hogy a könnyebb gyorsabb tankokat még egy kis előnyhöz juttatják a 0.8.0-val, a vége meg balsoj álom beteljesülése amikor is a Maus lelöki a z IS-7-t a viaduktnál az IS-7 még működik lent a híd lábánál a Maus meg félúton felrobban a pilléren .... -
"Mivel meg ki sem probaltam az artyt mivel nekem az nem nyujt jatekelmenyt"
Ahahahaha. :D No comment. -
Greenscape #163921 Volt ertelmes komment mastol meg egy amit en poennak szantam. Mivel meg ki sem probaltam az artyt mivel nekem az nem nyujt jatekelmenyt ezert mereszeltem elengedni egy humoros(-nak gondolt) hozzaszolast. A hasznalhatatlan az lett volna ha valami hiheto, de rossz tanacsot adtam volna es csak azzal szolgalhatok arty ugyben.
Ne legyunk mar ilyen megkeseredettek, hogy mindenben a rosszindulatot latjuk. -
pirdi #163920 vajakos21: ment a plusz
fodus: nem rajt, rajz -
demoneye #163919 Medes ember lévén nincs magas tier-ű heavym.Nemrég elkezdtem-folytattam A T1 heavyt.Meglett az M6.Sok embertől hallottam,hogy enm a legjobb a kategóriájában.Pár napja felraktam rá a 90-es vizipisztolyt.Hát meg kell hogy mondjam nem vok egy pro játékos,de vmi medál nélkül nem igen ér véget a buli.Marha jó kis verde lett.Remélem a T29 is ilyen lesz!