418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Skyline0021
    így van: link
    augusztus 30.-ig van
  • Bmsrt
    Farmolásra egyiket se,az S35 739-(f)-et messze elkerülni állítólag szar az MM-je(nem volt még de normál T3MM az bizony T5 csaták...),de amúgy is csak akkor vedd meg bármelyiket,ha fél áron dobják.
    T-25 normál MM-es(T7 max)
    Matilda kedvező MM-es(T6 max)
    A valentin meg a franc-marder meg kezdő-terminátornak jó,meg tréningelni,pénzt bagatel mennyiségben hoznak.
    T14-em meg nincs és nem is próbáltam még...
  • marci0013
    és ez meddig érvényes?
  • toocha
    Earn 15% bonus gold from our financial partners when paying by SMS or by phone! Visit the World of Tanks portal for further information.
  • toocha
    Írt a wg valami olyat, hogy 15%-al több aranyat adnak telefonos vagy sms-es vásárláskor, megéri ez?
  • Skyline0021
    nem az a gond, hogy nehezen pörög, hanem hogy függőlegesen egy picikét ki van lazulva
  • stoppos
    Inkább pucold/pucoldasd ki, zsírozd be a ventit. Mielőtt elszáll.
  • Skyline0021
    amúgy a ventim van kicsit kilazulva, nem fix és mivel lefelé néz, így ha pörög akkor rezonál picit és nagyon hangosan búg
  • Skyline0021
    T14 vagy Matilda, nekem az utóbbi van és imádom a kis gépet:)
  • Sunsetjoy
    Ezt a vinyók nem szeretik, illetve akkor, ha eddig normálba voltak, akkor úgy érdemes maradniuk. Legalábbis én így tudom.
    Ha rezonál, akkor valami lemezrészleg a korábbi állapothoz képest elmozdult, így képes lett rezonálásra. Inkább vagy a ventit javítsd meg, vagy a rezonanciát keresd meg, minthogy fejre állítsd.

Milyen tankot érdemes venni 1500 aranyból? Ezeken gondolkozom, többet nem áldoznék rá.

Fcm36 Pak40 tier3 TD 850
    PzKpfw S35 739 (f) tier3 med 1000
    T-25 tier5 med 1500
    T14 tier5 heavy 1500
    Valentine tier4 light 1000
    Matilda tier5 med 1500

• ximix #164108
    A mai winchester-ek már nem kényesek lehetnek akár fejtetőn is amit nem szeretnek az a rezonancia, a dvd író esetleg átfordíthatod hogy könnyebb legyen behelyezni a lemezt.
  • Oddball29
    Én a 7-től tartok jobban.
  • marci0013
    modtanság kezd lehangolni az a dolog hogy az IS4 jobb mint az IS7 .. Szerintetek?
  • Skyline0021
    Bocsi az off-ért, de mostanában wot közben erősen búg a gépem, mintha rezonálna valami benne. Tegnap este megfejtettem, hogy a graf. kártyám ventije az, sokat agyaltam és most rájöttem, hogy ki tudom küszöbölni ezt:D a kérdésem, hogy szerintetek ha a gépemet fejjel lefelé fordítom (tehát a talpazat fog felfelé nézni) akkor fog működni? vagy ezt nem szabadna? köszi előre is :)
  • Sunsetjoy
    Emberfüggő az ilyen dolog. Mindkét Tigrissel fulloztam a techfát, a sima jobban is adta csatákban, de a TigerP jobban tetszett valamiért. Az a homlok...nagyon adta nekem.
    Bár ki tudja, lehet hogy tekertek rajta az elmúlt 3 hónap alatt...

SU-100: nemrég vettem vissza másodjára, de már jobban adja. De mégsem az igazi...
  • Destydeme
    A rejtőzködős esetben igazad van,minden más esetben-ha nem akadályozza a mozgásban-sztem nyugodtan mehet a kis tank a nagy mögé.
  • fodus
    Tegnap már írtam, hogy valami hihetetlen kalap szar ez a tiger p. Akár mit csinálok, észrevesznek, 2 lövésből kiszednek, még az amx 38-as is. Megőrülök!
    ellette meg a löwétől, az e75 ig megy a játék, ma méghozzá jól. Ezzel a szarral meg 10 csata után, még duplázni sem sikerült. Valamit szerintem qurvára letekrtek rajta, ha még úgy is kiszúrnak, hogy leghátul, bokorban vagyok, álcahálóval!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • FosTalicskaa
    Azért nem szeretik, többek között én sem, mert ha rejtőzködsz és beugrik egy ilyen hiperaktív majom mögéd, akkor ő spotolódik, te persze továbbra is rejtve vagy, viszont egyszer csak elkezdenek rád záporozni olyan lövések sokasága amit nem is neked szántak. Városi pályán, meg olyan helyeken ahol persze nem számít a rejtőzés, ha hagy elég helyet az illető akkor nem érdekel, használjon fedezéknek ha akar...
  • Destydeme
    Hi.Ha hagytál neki mozgásteret manőverezni,hátra mozogni akkor az én olvasatomban semmi rosszat nem csináltál.Amikor naggyal megyek,simán beírom,h stay behind/hide me.A könnyű frag miatt nagy valószínűséggel téged lőnének ki.
  • Attiska
    Nagy pofátlanság az első vonalban egy KV-3 mögé állni egy PzIV-el? Az előbb küldött el a kurvaanyámba a KV-3 tulaja, pedig nem akadályoztam a mozgásában, vagy hogy be tudjon állni fedezékbe, csak úgy helyezkedtem, hogy az ellen elől rejtve legyen nagyjából a PzIV, és onnét lövöldözgettem.
  • stoppos
    Nem értem, mostanában megint divat lett a heavyk között, hogy a TD mellé/mögé állnak.
  • Sir Charles
    Nekem Proharovkán volt olyan ,hogy Isu 152-vel bementem az erdőbe, elbújtam egy bokorban(álcaháló, álca skill 100%). Jön a scout, nem sikerült kilőni, 3 sec múlva meg 3 arty lövés talált telibe. Ja, körülöttem egy Maus, Is-4, E-75, meg vagy két arty és én voltam középen.
  • Destydeme
    Igen,elöl voltam,kb 3-5ben.

Eddig egész jó helyre pakolgat.
    Győzelem!
    Csata: Cliff 2012. augusztus 28. 14:44:59
    Jármű: PzKpfw V Panther
    Szerzett tapasztalat: 1 620
    Szerzett kredit: 38 275
    Csatában elért Achievement: Mesterlövész
  • hellokitty92
    Nem próbáltam a jpz-t, t110e4-et próbáltam, aminek szintén annyi az átütése. Persze hallottam érdekes storykat arról a td-ről.

Az meg nevetséges, hogy valaki állandóan HE-vel lőjön egy ilyen ágyúval, mert párszor 0 critet lőtt, vagy beadta a minimum pent... ami 220 körül van. Ez is elég a legtöbb esetben, csak célozni kéne. De így a barátunk 4xx-et sebzett a szembejövő t9-es tankokba, mikor 2 lövésből elcsomagolná bármelyiket. Ilyen alacsony Rof mellett meg főleg lol.
  • darkwraith
    Acélfal Pantherral! xd
    Akkor top tank lehettél, mert nekem talán ha 2 acélfalam volt vele.
    bár mostanában a T6 és T7 is egész jól dobál be.
  • Destydeme
    Győzelem!
    Csata: Erlenberg 2012. augusztus 28. 14:32:47
    Jármű: PzKpfw V Panther
    Szerzett tapasztalat: 1 444
    Szerzett kredit: 30 700
    Csatában elért Achievement: Acélfal
    1 jó kör,5kill.
  • foxbat88fx
    jaja SAu-40 a derp gunnal elég yo :D AMX-40 iszonyat páncélja van + a gunja is jó, B1 .... azt imádtam :D saját tierjében elég ütős, PZ38Na valóban nem olyan nagy szám :S Tiger meg kis cuki sniper tank :D nem közelről kell használni hanem olyan 600-700 méterről xD
  • MuldR
    Ebbol sajat tierjeben mind jo tank.
    Nem ertem mi a baj.
  • Chimney
    Na és mennyi a minimuma ez a lényeg ebben a játékban olyan anomáliák vannak ami miatt egyik ágyú se 100%-os meg valószínűleg még nem próbáltad ki hogy milyen egyáltalán nem garantált hogy mindig átvigye az ellenfelet sebzéssel.
  • bcseke91
    A nagyobb baj az, hogy az itteni állatokra nem hat a természetes szelekció, vagy legalábbis a hülyéket favorizálja...
  • hellokitty92
    Találkoztam egy új állatfajjal, a HE-vel lövöldöző jpz e100-al... végülis csak mennyi, 295 az átlag átütés AP-val?!:D
  • Master91
    Jó mind1, nekem kényelmesebb így, bocsánat hogy a királyoknak ezt nem lehet meg érteni oO
  • Oddball29
    Legénységen van full camo. Mindent a pontosságra/újratöltésre és a manőverezőképességre, ez a filozófiám.
  • bcseke91
    Az is egy jó trükk, hogy kerekítesz ezresekre és akkor elég kétjegyűekkel számolni Addig szépen kitisztul az ember feje, az meg ugye sosem árt.
  • szabii98
    igazság szerint én is csak akkor, ha védekezem, erlenberg védő bal oldalon pl nagyon hasznos tud lenni egy-két 400 dmg a semmiből :D
  • Oddball29
    Én nem állok annyit, újratöltés alatt meg úgyis fedezék.
  • lexlutor
    ..igen, az nehez :DDD
  • szabii98
    én álcahálóval játszom, általában megyek, nem elől hanem középen. ha top tier vagyok, akkor is, mert puha, ha az alsó harmadban, akkor kemp, álcahálóval szempillantás alatt el lehet tűnni.
  • foxbat88fx
    én letolom vele a napi 1 wint azt kész, nem idegelem magam rajta :D
  • Master91
    Remek!

Köszi humor Harold, mikor éppen szét pörgetem magam egy csatán és kb. 1 másodpercet hagyok a garázsba tétovázni míg kb. be saccolom hogy mennyit exp / ezüst hozamot ért, már pörgetném magam a következő csatára, nem fogok még fejbe számolgatni...