418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Skyline0021 #164118 így van: link
augusztus 30.-ig van -
Bmsrt #164117 Farmolásra egyiket se,az S35 739-(f)-et messze elkerülni állítólag szar az MM-je(nem volt még de normál T3MM az bizony T5 csaták...),de amúgy is csak akkor vedd meg bármelyiket,ha fél áron dobják.
T-25 normál MM-es(T7 max)
Matilda kedvező MM-es(T6 max)
A valentin meg a franc-marder meg kezdő-terminátornak jó,meg tréningelni,pénzt bagatel mennyiségben hoznak.
T14-em meg nincs és nem is próbáltam még... -
marci0013 #164116 és ez meddig érvényes? -
Earn 15% bonus gold from our financial partners when paying by SMS or by phone! Visit the World of Tanks portal for further information.
-
Írt a wg valami olyat, hogy 15%-al több aranyat adnak telefonos vagy sms-es vásárláskor, megéri ez?
-
Skyline0021 #164113 nem az a gond, hogy nehezen pörög, hanem hogy függőlegesen egy picikét ki van lazulva -
stoppos #164112 Inkább pucold/pucoldasd ki, zsírozd be a ventit. Mielőtt elszáll. -
Skyline0021 #164111 amúgy a ventim van kicsit kilazulva, nem fix és mivel lefelé néz, így ha pörög akkor rezonál picit és nagyon hangosan búg -
Skyline0021 #164110 T14 vagy Matilda, nekem az utóbbi van és imádom a kis gépet:) -
Ezt a vinyók nem szeretik, illetve akkor, ha eddig normálba voltak, akkor úgy érdemes maradniuk. Legalábbis én így tudom.
Ha rezonál, akkor valami lemezrészleg a korábbi állapothoz képest elmozdult, így képes lett rezonálásra. Inkább vagy a ventit javítsd meg, vagy a rezonanciát keresd meg, minthogy fejre állítsd.
Milyen tankot érdemes venni 1500 aranyból? Ezeken gondolkozom, többet nem áldoznék rá.
Fcm36 Pak40 tier3 TD 850
PzKpfw S35 739 (f) tier3 med 1000
T-25 tier5 med 1500
T14 tier5 heavy 1500
Valentine tier4 light 1000
Matilda tier5 med 1500
-
A mai winchester-ek már nem kényesek lehetnek akár fejtetőn is amit nem szeretnek az a rezonancia, a dvd író esetleg átfordíthatod hogy könnyebb legyen behelyezni a lemezt. -
Oddball29 #164107 Én a 7-től tartok jobban. -
marci0013 #164106 modtanság kezd lehangolni az a dolog hogy az IS4 jobb mint az IS7 .. Szerintetek? -
Skyline0021 #164105 Bocsi az off-ért, de mostanában wot közben erősen búg a gépem, mintha rezonálna valami benne. Tegnap este megfejtettem, hogy a graf. kártyám ventije az, sokat agyaltam és most rájöttem, hogy ki tudom küszöbölni ezt:D a kérdésem, hogy szerintetek ha a gépemet fejjel lefelé fordítom (tehát a talpazat fog felfelé nézni) akkor fog működni? vagy ezt nem szabadna? köszi előre is :) -
Emberfüggő az ilyen dolog. Mindkét Tigrissel fulloztam a techfát, a sima jobban is adta csatákban, de a TigerP jobban tetszett valamiért. Az a homlok...nagyon adta nekem.
Bár ki tudja, lehet hogy tekertek rajta az elmúlt 3 hónap alatt...
SU-100: nemrég vettem vissza másodjára, de már jobban adja. De mégsem az igazi... -
Destydeme #164103 A rejtőzködős esetben igazad van,minden más esetben-ha nem akadályozza a mozgásban-sztem nyugodtan mehet a kis tank a nagy mögé. -
fodus #164102 Tegnap már írtam, hogy valami hihetetlen kalap szar ez a tiger p. Akár mit csinálok, észrevesznek, 2 lövésből kiszednek, még az amx 38-as is. Megőrülök!
ellette meg a löwétől, az e75 ig megy a játék, ma méghozzá jól. Ezzel a szarral meg 10 csata után, még duplázni sem sikerült. Valamit szerintem qurvára letekrtek rajta, ha még úgy is kiszúrnak, hogy leghátul, bokorban vagyok, álcahálóval!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
FosTalicskaa #164101 Azért nem szeretik, többek között én sem, mert ha rejtőzködsz és beugrik egy ilyen hiperaktív majom mögéd, akkor ő spotolódik, te persze továbbra is rejtve vagy, viszont egyszer csak elkezdenek rád záporozni olyan lövések sokasága amit nem is neked szántak. Városi pályán, meg olyan helyeken ahol persze nem számít a rejtőzés, ha hagy elég helyet az illető akkor nem érdekel, használjon fedezéknek ha akar... -
Destydeme #164100 Hi.Ha hagytál neki mozgásteret manőverezni,hátra mozogni akkor az én olvasatomban semmi rosszat nem csináltál.Amikor naggyal megyek,simán beírom,h stay behind/hide me.A könnyű frag miatt nagy valószínűséggel téged lőnének ki. -
Attiska #164099 Nagy pofátlanság az első vonalban egy KV-3 mögé állni egy PzIV-el? Az előbb küldött el a kurvaanyámba a KV-3 tulaja, pedig nem akadályoztam a mozgásában, vagy hogy be tudjon állni fedezékbe, csak úgy helyezkedtem, hogy az ellen elől rejtve legyen nagyjából a PzIV, és onnét lövöldözgettem. -
stoppos #164098 Nem értem, mostanában megint divat lett a heavyk között, hogy a TD mellé/mögé állnak. -
Sir Charles #164097 Nekem Proharovkán volt olyan ,hogy Isu 152-vel bementem az erdőbe, elbújtam egy bokorban(álcaháló, álca skill 100%). Jön a scout, nem sikerült kilőni, 3 sec múlva meg 3 arty lövés talált telibe. Ja, körülöttem egy Maus, Is-4, E-75, meg vagy két arty és én voltam középen. -
Destydeme #164096 Igen,elöl voltam,kb 3-5ben.
Eddig egész jó helyre pakolgat.
Győzelem!
Csata: Cliff 2012. augusztus 28. 14:44:59
Jármű: PzKpfw V Panther
Szerzett tapasztalat: 1 620
Szerzett kredit: 38 275
Csatában elért Achievement: Mesterlövész -
hellokitty92 #164095 Nem próbáltam a jpz-t, t110e4-et próbáltam, aminek szintén annyi az átütése. Persze hallottam érdekes storykat arról a td-ről.
Az meg nevetséges, hogy valaki állandóan HE-vel lőjön egy ilyen ágyúval, mert párszor 0 critet lőtt, vagy beadta a minimum pent... ami 220 körül van. Ez is elég a legtöbb esetben, csak célozni kéne. De így a barátunk 4xx-et sebzett a szembejövő t9-es tankokba, mikor 2 lövésből elcsomagolná bármelyiket. Ilyen alacsony Rof mellett meg főleg lol. -
darkwraith #164094 Acélfal Pantherral! xd
Akkor top tank lehettél, mert nekem talán ha 2 acélfalam volt vele.
bár mostanában a T6 és T7 is egész jól dobál be.
-
Destydeme #164093 Győzelem!
Csata: Erlenberg 2012. augusztus 28. 14:32:47
Jármű: PzKpfw V Panther
Szerzett tapasztalat: 1 444
Szerzett kredit: 30 700
Csatában elért Achievement: Acélfal
1 jó kör,5kill. -
foxbat88fx #164092 jaja SAu-40 a derp gunnal elég yo :D AMX-40 iszonyat páncélja van + a gunja is jó, B1 .... azt imádtam :D saját tierjében elég ütős, PZ38Na valóban nem olyan nagy szám :S Tiger meg kis cuki sniper tank :D nem közelről kell használni hanem olyan 600-700 méterről xD -
MuldR #164091 Ebbol sajat tierjeben mind jo tank.
Nem ertem mi a baj. -
Chimney #164090 Na és mennyi a minimuma ez a lényeg ebben a játékban olyan anomáliák vannak ami miatt egyik ágyú se 100%-os meg valószínűleg még nem próbáltad ki hogy milyen egyáltalán nem garantált hogy mindig átvigye az ellenfelet sebzéssel. -
bcseke91 #164089 A nagyobb baj az, hogy az itteni állatokra nem hat a természetes szelekció, vagy legalábbis a hülyéket favorizálja... -
hellokitty92 #164088 Találkoztam egy új állatfajjal, a HE-vel lövöldöző jpz e100-al... végülis csak mennyi, 295 az átlag átütés AP-val?!:D -
Jó mind1, nekem kényelmesebb így, bocsánat hogy a királyoknak ezt nem lehet meg érteni oO -
Oddball29 #164086 Legénységen van full camo. Mindent a pontosságra/újratöltésre és a manőverezőképességre, ez a filozófiám. -
bcseke91 #164085 Az is egy jó trükk, hogy kerekítesz ezresekre és akkor elég kétjegyűekkel számolni
Addig szépen kitisztul az ember feje, az meg ugye sosem árt.
-
igazság szerint én is csak akkor, ha védekezem, erlenberg védő bal oldalon pl nagyon hasznos tud lenni egy-két 400 dmg a semmiből :D -
Oddball29 #164083 Én nem állok annyit, újratöltés alatt meg úgyis fedezék. -
lexlutor #164082 ..igen, az nehez :DDD -
én álcahálóval játszom, általában megyek, nem elől hanem középen. ha top tier vagyok, akkor is, mert puha, ha az alsó harmadban, akkor kemp, álcahálóval szempillantás alatt el lehet tűnni. -
foxbat88fx #164080 én letolom vele a napi 1 wint azt kész, nem idegelem magam rajta :D -
Remek!
Köszi humor Harold, mikor éppen szét pörgetem magam egy csatán és kb. 1 másodpercet hagyok a garázsba tétovázni míg kb. be saccolom hogy mennyit exp / ezüst hozamot ért, már pörgetném magam a következő csatára, nem fogok még fejbe számolgatni...