418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• harcu
    Az orosz TD-k elég rosszul szerepeltek nálam is, a Su-85B-t adtam el félkészen. 8 meccs, 7 vesztes, 1 kill. Messze a legszarabb a statja nálam.
    Azóta csak a szovjet nehéz és az amerikai nehéz ágat húzom.
  • Gottfried
    Nem,az egy tegnapi affér egy saját artyval aki az elején szórakozásból seggbe durrantott.Kinyírtam,aztán rámlőtt a platoontársa.Szerencsére nem talált el.Én őt igen. :)
    Ezért vagyok most kék pár napig.
  • lexlutor
    ..ugy egy honapja erzem azt h halmozottan sok fogyatekos jatszik..
  • Gottfried
    Campinovkán hagyományos csatában elindult középen támadni.Az első percben kilőtték.
  • retros
    kilőtted? :D
    vagy miért voltál kék.
    de irigylem a kitartását..
  • lexlutor
    ..azert az a szumma 44%os talalti arany is impozans :DD
  • Gottfried
    Srácok,sok idiotát láttam már ebben a játékban de ő mindenkin túltesz!

7300 csata,1300 kill. Ő volt a top tankunk VK4502P-vel amivel van 620 csatája és 57 !! kill.

• R3nton
    szerencsére nem vagyok ideges típus
  • R3nton
    su-14 1hitelte ebben a pillanatban a t110e4-t :) És én hülye még azon gondolkozok, hogy több td-t ki kéne húzni:D
  • stoppos
    Kéne ilyen skin. :)
  • aknakukac96
    Az igen
  • mijki

Letöltés
  • Mentol
    Itt ugye az a lényeg, hogy 15:0 lett a vége?
  • patchaou
    Gonosz! El sem tudom képzelni mit játszódhatott le az ellenél. Hasonló vereségek után szoktam kilépni a játékból :)
  • Solten

• Gottfried
    Prém nélkül úgy 20-25K.Sajnos a 800 kredites lőszerár elviszi a nyereség egy részét.
    Viszont játszani kimondottan élvezetes vele.(annak aki szeret td-zni és szerette a marderII-t)
    Természetesen egy jöl sikerült győztes csata többet hoz de átlagban sajnos ennél többet randomban nehéz összehozni vele,még egy viszonylag jó(57%-os) győzelmi aránnyal is.
  • ximix #164182
    A Dicker Max mennyi creditet termel kb csatánként átlagban ?
  • Gottfried
    Hát nem az enyém,mert ha lerammol és kettőt belém lő,még talán sebezni sem tudom.De nem ezt tette. :) Én csak kihasználtam a szerencsétlenkedését....
  • Toby0501
    Hát azért kérdéses, hogy ez most vajon kinek is az érdeme volt. :D Érdekes, hogy 1200-as effivel ilyet csinál.
  • Gottfried
    Az elején sokáig nem kell plusz hely mert amiket már nem használsz,eladhatod a francba.Felesleges tier3-4 tankokkal telepakolni a garázsodat.
  • xxdani
    Az amerikaiakkal kezdtem neki a játéknak, hogy játszok 1-2őt mert annyian mondják, hogy így meg úgy jó játék, de gondolván úgyse kattanok rá csak úgy elkezdtem velük...most ott tartok, hogy már 200csatát játszottam és átgondoltam lehet hosszabb távra kéne terveznem. De akkor maradok ennél ..egyenlőre :)
    Kérdés. +hely 200arany ugye. A következő plusz helyek is 200aranyba kerülnek vagy azok már többe?
  • csoszi87
    Legvégén=Leghátul.
    Tényleg azt hittem egyedül vagyok.
  • csoszi87
    Úha!
    Victory!
    Map: Widepark 2012. augusztus 28. 23:18:23
    IS-3
    Experience received: 2 106
    Credits received: 64 545
    Battle Achievements: Steel Wall, Master Gunner, Mastery Badge: "Ace Tanker"

3an maradtunk a végére, 4800 sebzést vittem be. A Type, és a Panther fogalmam sincs mit csinált az utolsó 2 percig. Végig a legvégén voltak.
    aaaa
  • Gottfried
    Dickermax vs. 100%-os type59,közelharc

Ezt nézzétek meg!
    Forduló harcban vertem meg egy type-ot.Nem ammo rack-al,simán lecsipegettem,olyan idiota volt. :)
  • barkov6
    Mindnek megvan előnye, hátránya.
    Inkább azt próbáld ki, neked melyik összeállítás fekszik a legjobban.

Nekem az oroszok bejöttek, de szeretem a francia BatChatet is. A németek nem fekszenek, de nem is szeretem őket. Az amerikaiakat most gyűröm, jónak tűnik...

Ha itt visszaolvasol, akkor kapsz ezekhez egy csomó összeesküvéselméletet, op-ozást, és miegyebet...
    Mondjuk szerintem most a német csúcs heavík nem sokat érnek, de ez patchenként változhat, tehát ha Neked az tetszik, emiatt ne add fel...
  • zEEdO
    Tiszteletem!

A kérdésem az lenne, hogy 5-ös szinten általában (prémium nélkül) a prémium nélkül mennyi kreditet hoznak 1 kör alatt?
  • xxdani
    sziasztok!
    melyik nemzettel érdemes játszani? Van egyáltalán olyan hogy "a legerősebb nemzet" vagy igazából mindnek megvan a maga előnye és hátránya?
    (olvastam a GYIK-et de az se segített a választásban)
  • popey8
    Rossz az, aki rosszra gondol XD
  • foxbat88fx
    :))))))
    válaszolva a kérdésre: Mindkettőt! Ap-ból többet úgy 80%-ot HE-ből kevesebbet úgy 20%-ot... alapból AP-vel lövöldözz, de ha esetleg valamit nem tudsz átlőni mert olyan a szitu akkor tölts be HE-t majd azzal lőjj, de ne felejts el visszaváltani AP-re miután befejezted :D
  • I.C.ram
    eres? az más lesz.
  • lexlutor
    ..alapvetoen AP-t. elfer par he is, de azt csak keves hps ellenfelek kivegzesere hasznald. de meg lehet elni egyetlen he nelkul is.
  • Ragamofi
    Sziasztok! Ban egy KV-1-esem 85 mm-eres ágyúval. A kérdésem az lenne,hogy AP vagy HE lőszert rakjak bele?
  • Bmsrt
    Hát attól függ,mit akarsz,medet vagy heavyt?
    (bár ha Kv-1s felé mentél gondolom heavyt...kivéve ha készakarva ugrottad az A-20-at és társait,bár a kérdés miatt ezt kétlem:)
    Ha heavy-t akarsz tehát Is,utána meg a többiek(Is3-8-7),ha meg medet akkor Kv-13,és mehetsz át T-43-ra(T-44-től az az király az ág).
  • Sunsetjoy
    demoneye: Mondom, hogy Churchill már van, 190 csatát már nyomtam :)
    Én egy másik tankra is gondoltam, de most még várok akkor vele.
  • Zollee70
    KV-1s után merre? IS vonal, vagy KV13?
  • Bugi Misi
    Megvásárolva:
    IS-3' vettél. Elköltöttél kredit: 2 568 500.

1 csata vele
    Győzelem!
    Csata: Ensk 2012. augusztus 28. 21:26:37
    Jármű: IS-3
    Szerzett tapasztalat: 2 380 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
    Szerzett kredit: 35 595
    Csatában elért Achievement: Mesterlövész, Kiváló Lövész, Elit lövész, Kiváló soför jelvény: "I. osztály"
  • bgabor
    Az hagyján, de nézd meg a tankjait. A 3000 meccséből 2500-at Loltraktorral ment, és enek kívül volt kemény négyfajta tankja, ebből hárommal ment vagy 60 kört.

Tuti hogy nem alap account. De hogy ki farmolja ki free xpvel és arannyal Loltraktorral a Jagdtigert, hát...

Kínaiak, na.
  • foxbat88fx
    egy szó: BETEG!
  • demoneye
    nagyon jó a churchill.Csak egy hátránya van: ha szembejön egy tier 6 heavy (pl:M6 vagy KV-1S) akkor jobb ha felkötöd a nyúlcipőd mind a 26-27km/h-dal,mert ízekre szed!Ha top tank vagy,ami elég sűrűn lesz,akkor rajtad múlik,hogy nyer-e a csapat vagy sem!Két Pz4-el az oldaladon ki lehet nyiffantani mindenkit!
  • Destydeme
    Ez érdekes,hiába küzdöttem a Panter-el,csak 1 osztályt értem el.
    Erre tessék:
    PII-vel máris megvan.

őzelem!
    Csata: Cliff 2012. augusztus 28. 21:06:56
    Jármű: Panther II
    Szerzett tapasztalat: 1 860
    Szerzett kredit: 45 337
    Csatában elért Achievement: Acélfal, Mesterlövész, Kiváló Lövész, Elit lövész, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"