418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Piterson
    na haladok valamit :D mikor újra feltettem nem hozott létre ilyen exe fájlt, ezért a netbookből másoltam át, mert ott volt, végre kiírta, hogy indítás, de végül megint hibát írt ki :D XD én már nem tudom mi van ezzel
  • toocha
    tankpucs
  • ximix #164515
    :) na odáig csak kilyukadtunk valaki vágtatott, de nagyon az orosz sztyeppén.
    Ha hinni lehet a forrásnak ez egy lovas ezred volt a létszámát nem írja, de több száz ló garantált ha alapul vesszük egy ezred teljesen feltöltve min. 600fő. Ez a több száz ló megindul vágtában akkor nem nagyon szokott berosálni semmitől plusz elég jól porolnak ha száraz a terep és a hanghatásként a dübörgés sem utolsó ha volt is páncélozott ellenséges alakulat (gondolom nem IS-2 páncéljával) vágtázó ló lekövetése a toronnyal főleg ha az orrod előtt tép elfele nem olyan könnyű manőver és nem csak kardjuk volt pár gránát tuti akadt még az övön és a szárny két szélén a páncélkocsik fegyverzete lehet elégséges volt az ellenséges tornyát forgató páncélozott járművek megsemmisítéséhez.

És az idézet

"""Ezt a lovasrohamot az utókor "a történelem utolsó sikeres nagyobb szabású huszár rohama"-ként tartja számon. ( Nyikolajev 1941 augusztusa )."""

Dőry Lajos- Fegyver nélkül a frontra
  • Piterson
    most újra teszem, aztán megpróbálom amit írtál, remélem összejön :) ha nem, majd jelentkezek :) köszi mindenkinek a segítséget
  • foxbat88fx
    szegény gyereket átb***od :) (ez régi tech tree)
    tier6-nál fog elágazni valóban de nem tier6-ra mész tovább SU-100ból hanem tier7-re.... olyan 30-35k exp minimum kell szerintem, habár a WG-nél sosem tudni
  • Pales27
    Nézd meg a játék fő könyvtárát és keresd meg az A WorldofTanks nevű exe-t, índítsd azzal, lehet a launcher vmiért nem tudja indítani és az a gond, nekem volt már ilyen.
  • Piterson
    akkor tényleg felejtős :) :S valahogy az asztalon kell megoldanom
  • hjt
    Én is felraktam mazochista egy Celeron M 1,6 Mhz-es 1,5 Gb RAM-os Intel 3100 integrált vga-ás fosra és futott, igaz csak 2 FPS-sel és 250-es Ping-gel.
  • mikesum77
    USSR tech tree
  • Piterson
    ezt írja ki mikor frissíteni szeretném: Figyelem. Nem sikerült elindítani a játékot. "worldotfthanks.exe" hiányzik, ezt kéri, de nem tudom mit akar ezzel
  • Tessellia
    Netbook valóban felejtős legyen bármelyik cég alkotása is.
  • stoppos
    Figyelembe véve foxbat egy hete tartó folyamatos sirámait a SU-100-zal kapcsolatban, szerintem az után.
  • hjt
    Ha jól tudom SU-100 és kb. 30000-35000 xp kell.
    Tegnap irta valaki.
  • Sippie
    Ez engem is érdekelne!
  • stoppos
    Ha az asus, ez az asus, akkor szerintem felejtős.
  • TDantes
    Hát valójában a röfiket nem gyújtották fel, ez csak Rome:TW játékban van így, a röfik sivító röfögése volt az ami megzavarhatta az elefántokat .

Mondjuk nekem kissé hihetetlennek tűnik a történet, de aki mondta hogy így volt, (tanárom) meg a könyvében is benne volt( Hódító Róma c. könyv)hát...ezek szerint van benne valami , disznókkal is lehet elefántot győzni.
  • hjt
    Nem akarlak elkeseriteni, de ez netbook-on nem fog futni.

És notebook-on is csak a jobbakon megy.
  • Pales27
    És pontosan mi a probléma az asztalinál?
  • darkwraith
    Egyébként, hogy mivel mi ellen megyünk, fanatizmus kérdése is, lásd Csendes -óceáni hadszíntér - japánok. Vagy pl a Spártaiak. A 300 című film elég keményen adja vissza. Akár meg is történhetett.
  • Tessellia
    2 legyet ütöttek egy csapásra, megnyerték (gondolom) a csatát és még kaja is volt frissen sülve
  • Piterson
    asztali gépen akarnám inkább de itt gondok vannak, és nem tudom megoldani, míg netbookre felrakta és el is akarná indítani csak ott is gond van, ha meg megy, akkor rákötöm egy monitorra, más ötletem nincs :S
  • darkwraith
    Kérdés: A szovjet TD ág hol fog elágazni? És mennyi xp-t érdemes pluszban gyűjtei?
    THX
  • TDantes
    Nem jó. Az elefántok ellen disznókat kell bevetni. Komolyan. Beneventum-i csata , i.e. 275, a rómaiak röfiket hajtottak az elefántok ellen( meg persze íjászok, meg hosszú lándzsások, de állítólag röfiket is)
  • nono55
    Jah, nálam pl. a robbanómotoros fűkaszának a hangjára gerjednek a lovak, mert tudják, ha fűnyírás van, akkor abrak lesz. :))
  • Piterson
    rendben, utána nézek, köszi :)
  • stoppos
    Az olajjal leöntött és felgyújtott disznó a megoldás.
  • Pales27
    Egy netbookon akarod futtatni?
  • stoppos
    Én eddig csak egy orosz visszaemlékezésben hallottam lovasrohamról tankok ellen. Mármint a szokásos lengyel urban legend mellett. Meg nem mondom, hogy pontosan hol és mikor. A fószer, aki mesélte, nem lovas volt, hanem a bakui fúrotornyokat kellett volna felrobbantania, ha a németek odaérnek.
  • darkwraith
    Az biztos :D

Nemrég egy ismerőssel lovaskocsikáztunk otthon, a szokott úton ment, és megijedt a ló, mert aznap egy zebrát festettek fel az útra, ami eddig sosem volt ott. Majdnem az árokban kötöttünk ki.

A lovak ereje egyébként a gyalogság ellen halálos, nyílván elképzelhető egy támogató századként tankok mellett az ellen tankjai mellett felvonuló gyalogság ellen., illetve gyorsaságuk és terepgázló képességük miatt könnyen az ellen hátába kerülhettek, így akár a tüzérség ellen is mehettek.
    Gondolom láttatok már meccsek utáni balhéban lovasrendőrt. 1-2 jó ló rendet rakhat az egész bagázsban.
  • Tessellia
    Gyors összeverbuváltam volna az elefántok ellen egy egész egér századot
  • stoppos
    win7.

Magyarul meg nem mondom, hogy van. Talán vezérlőpult, windows tűzfal, és bal oldalt a legfelső lesz. Valami olyasmi, hogy Programok engedélyezése, vagy ilyesmi.
  • TDantes
    Olyan ez amúgy, mintha azt mondanám, a finnek rénszarvasokkal támadták meg a szovjet harckocsikat, és le is győzték őket, 39-40 telén.

Van valóságalapja, de ez tömény marhaság, mert használtak szarvasokat, de hát nem szarvas vonta Mikulás szánon harcoltak...ez nevetség dolog lenne.
  • Piterson
    asus r051bx
    és amit írtál azt melyikre írtad? xp vagy 7? nem mint ha nagyon érteném :$ az angolhoz nagyon hülye vagyok
  • stoppos
    Igen, így már el tudom képzelni.
  • TDantes
    Hát tankokról eleve nincs szó a történetben, ez csak a jobb hangzás, a szenzáció miatti ferdítés.

Amúgy meg, igen megilyedhetnek a lovak. Lásd: Rómaiak vs elefánt. Igaz, a római hadseregnek nem a lovasság volt a fő erőssége, de, azért a római lovas lova és hozzá volt szokva a csatazajhoz, mégis az elefántok láttán megriadtak a lovak. Amihez nincsenek hozzászoktatva, attól könnyen megriadnak.
  • lexlutor
    -damage dealer
    -forgotornyos td
    -puha celpont. szerencsevel top td-nek egy loves is lehet.
  • stoppos
    A fickóval ellentétben, nem értek a lovakhoz, de nekem azért furcsa, hogy ha egy ló hozzá van szokva a csatazajhoz, akkor miért pont a berregő tanktól ijedne meg? Ettől függetlenül, ha volt is valaha lovasroham tankok ellen, egy őrült volt, aki kiadta a parancsot.
  • Sippie
    Valaki el meséli nekem hogy a T30-at miért imádja lőni az összes köcsög arty? Sand river assaulton már foglalják a bázisukat bazmeg, de akkor is engem lő, amikor én hátul vagyok. Ennyire szép vagyok, vagy mi a franc?
  • TDantes
    Amúgy is , nem ez volt az utolsó lovasroham, én 2006-ban is láttam élőben lovasrohamot...
  • stoppos
    1. Milyen netbookra raktad fel?

A win tűzfal beállításai: Control panel - Windows firawall. Bal oldali listában, allow program to communicate through windows firewall.