418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Szpecnyaz #164557 Ferdi, Jagdtiger, Foch, T110E3/4, kb ezek. -
marci0013 #164556 srácok mondjatok már valami jó páncélvadászt amit érdemes megcsinálni... :D -
bcseke91 #164555 Szerencsére tettem és már meg is győztetek, hogy érdemes elhasználni.
-
bgabor #164554 Kiknek cí,ezted a ticketet? Billing support? -
bgabor #164553 Na akkor jelzem én is nekik. -
bgabor #164552 Remélem a te érdekedben, hogy tettél félre free xpt a Jagdpanther hosszú 88-asára. Rövid 88-assal nem lesz túl vicces a Tier7. Főleg TD matchmaker besorolással. :D -
Khaosz5 #164551 szép! most meg egy 67 rugós kör -
lexlutor #164550 ..lehet avval ilyet is menni neha:)
Victory!
Battle: Siegfried Line 2012. augusztus 30. 21:37:03
Vehicle: Type 59
Experience received: 4 454 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 123 232
Battle Achievements: Bölter's Medal, Top Gun, Reaper -
Khaosz5 #164549 Ezzel a Typ-al tényleg jól lehet keresni. Előző köröm 55 rugó. Javítás meg 1800. -
Na, a 2 nappal ezelőtti Daopay vásárlásról, ahol nem adott az ígértekkel ellentétben +15% aranyat. Ment a ticket a supportnak szinte azonnal.
Ma este:
"Dear Sunsetjoy,
we apologize for the inconvenience, the gold has been added to your account now. Thank you for making the purchase!
Please, do no let this small mistake affect your gameplay experience, we will do our best to prevent this from happening again." -
replay -
98K credites kör Type-al prémium nélkül... 

http://mwreplays.com/replay/NV9DZOU45SRT/ -
sok sikert ugyanazzal az ágyúval tier7-ben is
-
Armisael #164544 Akkor még egyszer.
-
Armisael #164543 Lehet ez lehet az oka :)
-
A kitartó munka meg(vissza)hozta gyümölcsét :)
Victory!
Battle: Ensk 2012. augusztus 30. 19:39:50
Vehicle: Jagdtiger
Experience received: 1 640 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 22 546
Battle Achievements: Master Tanker, Expert: France -
bcseke91 #164541 Végeztem a JagdpzIV-el, free xp nélkül! Köszönöm a gratulációkat
-
lexlutor #164540 ..nem is annyira amaus, mint inkabba aminimaus a hasznalhatatlan a franciak bejovetele ota.. -
bgabor #164539 Célzásgyorsító, stabilizátor, ventillátor kombót tenném rá. A töltési idő nem olyan gázos hogy a töltésgyorsítóra egy helyet pazaroljon az ember, stabilizátor fontosabb helyette. Célzásgyorsító és venti nélkül meg nem lehet élni egy 2,9 célzási idejű medium tanknál. Mindkettő durván javítja ugyanis a célzási időt. -
bgabor #164538 Azt figyeltem hogy alig látni mostanság VK4502B-t mostanában. Ennyire használhatatlan lett a Maus mostanában? Én azért úgy figyeltem meg, hogy még nagy átütésű tierX tankokkal is lehet pattogni róla, és ez nyilván a normalizáció változás miatt még durvább lesz 8.0-ban. -
fodus #164537 Úgy tűnik mintha az xp-t is lejjebb vették volna. Tegnap hasonló köröket mentem, mint ma, de sokkal több xp-t kaptam. -
fodus #164536 Sziasztok! Volt valami credit nref a löwénél? Kb. a 2/3-át hozza ahhoz képest, ahogy szokta. -
Szpecnyaz #164535 Rammer, stab (vagy venti). De a legfontosabb a wet ammo rack. Mert szeret egy lövésből elpukkanni. Mostanság látok naponta 1-2 ilyen esetet. -
toma77 #164534 Köszi mindenkinek.
Stabilizátor, töltésgyorsító lesz azt hiszem ideiglenesen szerszámosládával...aztán meglátjuk.
egész kellemes tank, bár még szoknom kell ezt a játékstílust -
Skyline0021 #164533 még a biztonságos elhelyezés skill okvetlen kell mert gyenge a lőszerrekesz type esetében -
Skyline0021 #164532 egyik kedvenc tankom, ma is 11 csatát mentem vele, abból 5 db 100k kredit felett hozott és én a stabilizátor-töltés-célzásgyorsító trióval használom
legénység skilleknél a legfontosabb a pillanatkép, sima utazás, off road vezetés, javítás, ami nekem mind megvan, többi nem olyan fontos, de persze érdemes fejleszteni -
Attiska #164531 Nincs ugyan Type-om, de valószínűleg sokszor fogsz menet közben lőni, így stabilizátor mindenképp kell. A ventillátor szintén alap. A harmadik a szerszámosláda, ha majd a legénységnek lesz 100% javítási képessége, utána el lehet gondolkodni, hogy esetleg lekerüljön a láda. -
Rgizda #164530 Engem is érdkelne egy type beszámoló. -
toma77 #164529 Type-ra valaki? -
Ez a játék Európai oldala és azon belül a letöltések
középen nagy piros gomb az egy kliens segítségével tölti le a játékot
bal alul a felső amit linkeltem egy közvetlen letöltés
alatta lévő link a torrent verzió letöltése
jobb oldalt csak patchek azaz foltok vannak a régebbi verziókhoz . -
A CommView program, az olyan hálózatfigyelő emlékeim szerint (pár éve használtam), hogy azt is lemonitorozza, ha a LAnon mondjuk egy másik gép frissíti az órát a Windows time segítségével. Persze ez csak egy példa a képességre, de anno sikerrel használtam.
Rendszergazdáknak, hálózatiprogramozóknak, stb. Le lehet tölteni trial verziót, nem is bonyolult, talán segíthet. -
Itt tesztelted pingtest? java update rendben,.net4...
A Win7-nél van olyan,hogy "Erőforrás-figyelő" a Start menünél alul elkezded bepötyögni.... és itt katt a hálózat fülre vagy cfossped is tud hasonlókat + ott még nagyobb prioritást lehet adni a gaménak is.
Mindkettő mutatja a kapcsolataidat nekünk anno egy online játék kliense stikában visszaosztotta a fájlokat. -
Piterson #164525 na ez már valaminek tűnik, ez nem ismerős, nem ilyennel raktam fel :) különben jó a link? semmit nem akar betölteni, különben nagyon köszi -
Jót töltöttél le ? ez a 3,3GB méretű "WoT_0.7.5_eu_setup.exe" fájl a telepítője.
Az asztali gépednek milyenek a paraméterei proci, vga ?
Itta körülbelüli minimum
-
Bevallom, a képet a facebook WOT oldalról loptam;) De nekem is marhára tetszik.
-
Ts szerint 20% packet lossom van, amiből 17-18 % az Out.
Valaki ismer valami progit amivel kitudom szűrni hogy mi a franc zabálja a netemet, és laggoltat wotba? -
toma77 #164521 Type-ra mit érdemes rakni?
stabilizátor-töltésgyorsító-ventillátor-célzórendszer-szerszámosláda vonalon gondolkodom...de akadnak kétségeim -
Attiska #164520 Hát igen. Ilyenkor jó, ha az ember párja tud kötni, varrni, horgolni.
-
Közbe azért csinálj gép restartot, meg lomtár ürítést is. Nekem volt olyan, hogy amíg benne volt a kukába amit ki akartam törölni, ugyanazt a hibát írta ki. -
hjt #164518 Kurvanagy