418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Ninju
    Ugyanannyit, mint közelre.
  • mijki
    Ez kész :D
  • bgabor
    Én is ezt hittem, de azt figyeltem meg, hogy a legénység egyes tagjainak képességei mindig a csatában szerzett XP-vel növekednek, mégpedig mindegyiké. Tehát ha csinálok egy 1500XP-s lört a tankal, akkor minden csóka 1500XP-t kap. Szóval nem oszlik szét közöttük.

Mivel jobbklikkel meg lehet nézni hogy melyik srácnak mennyi XP hiányzik a a következő képesség százalékhoz, könnyen lehet ezt ellenőrizni. Láthatod, hogy az adott csatában szerzett XP mindegyiküknél levonódik, annyival kevesebb lesz hátra nekik a következő százalékhoz.
  • Attiska
    Mennyit sebzett olyan messzire?
  • zsupeti
    Ne fájdítsd a szívem!Épp a JT toplövegére hajtok.
    Alig várom az 5x xp-s eventet.
  • Tessellia
    Én könnyen lehet, hogy tudnék jönni E2-vel és T-34/85-el egyaránt.
  • Toweliee
    Eddig a legtávolabbi találatom Jagdpantherrel volt (511 m). Ez a mai nappal megdőlt, 604 m, Jagdtiger toplövegével.
  • vhooper
    Győzelem!
    Csata: El Halluf 2012. augusztus 31. 20:12:20
    Jármű: IS-7
    Szerzett tapasztalat: 2 830 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
    Szerzett kredit: 67 716
    Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun

Prémium nélkül.

Replay
  • vhooper
    Én még nem kaptam meg,pedig már jól jönne az akciós prémiumért.
  • dante3
    Valaki megkapta már a goldot az artyvadászatért?
  • virkir
    Nézd meg a beállításoknál mire van téve alapból reload címszóval.
    Nekem pl az egér középső gombjára van rátéve.
  • darkwraith
    ó köszi, ha ezt eddig tudtam volna...
  • brasco84
    C betűvel
  • darkwraith
    lehet hogy tudatlan vagyok, de lehet ilyet? nem automatikus, ha ellövöd? Látszik, hogy nemrég kezdtem a francia ágat. És hogy lehet?
  • Destydeme
    Ez ma már meddő vita.De tény,h 1 nap a hétvégén ráértem és húztam őket,akkor pedig simán kapták a 3x szorzót.Fejlődtek még a vesztes csata után is ha volt megfelelő xp.Pont ezen agyaltam,ha ráértem volna..
  • brasco84
    miért lövöd el feleslegesen? vagy lehet rosszul értem.. töltsd újra.. én már 3-4 nél is szoktam ha tudom h van annyi időm
  • darkwraith
    Nekem meg egy csomószor kevés az amx-hez a lőszer. xd
    Pláne ha egy marad a tárban, és tudok tölteni, ellövöm és pause.
    El bírnék viselni még vagy két tárnyit.

Elég kellemes eventek ígérkeznek ebben a hónapban. A prototype akcióban remélem lesz E-75! Álmodozok egyet :D
  • Eagle16
    Majdnem 1400 xp prémium nélkül, csíter francia TD-vel :)

replay
  • Oddball29
    Egész értelmes event lesz hétvégén. Tier6 farm-platoon valaki?
  • Maala
    De most nincs olyan, hogy minden XP, amit a legénység kap, az megháromszorozódik (minden csatában), nem? Tudtommal ilyen csak egyszer volt, még az orosz fa legutóbbi átalakításakor.

Szóval a legénység csak a csatában szerzett XP-t kapja most, plusz még elosztva a tagok közt ugyanannyit egyenlő arányban, ha épp elit volt a tank (plusz 10% mentorral a parancsnokon kívül, amit én mostanában minden tankra elkezdtem pakolni első skillként).
  • Amarth99
    Elvben az a faszi kapja az xp-t a csata után, hogy utolérje a fejlettebb faszikat.
  • brasco84
    jó kérdés.. sosem használtam, de még az AP se fogyott el sosem
  • kabel15
    Jah a kérdés szóval mi az a sárga jel?
  • Amarth99
    Szerintem prohorovka assault csatában támadóként sokkal egyszerűbb, mint malinovka pl, vagy karelia, ha van 2-3 arty a csapatban. Az alsó vagy felső átjárót kitakarítják, és már meg is nyerték a csatát, addig csak spottolni kell nekik. Utána átmenni és végezni a maradékkal. A másik két mapon sokkal rizikósabb, mert ott a védőknek vannak jó helyek, ahol kitarthatnak.
    Szerintem :).
    Én védőként szoktam idegbajt kapni a csapattársak hülyeségeitől :D!
  • Gunslinger
    Lóriba miért viszel HE-t?
  • kabel15
    Sziasztok. Tank legénységnél ahol írja a % ot. Mellette a rádiósomnak van egy kis sárga jel. Legénységem már 100% on van. A másik hogyha a 2 tagnak is a szerelés gyorsítás van berakva mint képesség akkor az össze adódik? Vagy vegyek fel inkább mást? M4 Sherman-rol van szó.
  • brasco84
    igazából lényegtelen, azért poén volt
  • brasco84
    persze, mert ALt+F4 ezett miután meglátta h a támadó oldalon van ezen a csodás mapon :D
  • Bmsrt
    Szürke a neve...ez connection probléma,nem más.
  • brasco84
    beparkoltam mellé míg töltöttem :D szegény biztos meglátta h támadnak, és otthagyta inkább
  • Oddball29
    Tiger cikk.
  • nemethpityu
    Ha adnak féláron egy Panther-t az már elég lesz
  • Attiska
    Lassan meglesz az E-75. Alapfelszereléssel mennyire használható? vagy tartalékoljak free XP-t rá?
  • Eagle16
    Csak egy hétvégén nem lesz semmilyen bónusz (a T20 és M26 +25% kredithozamán kívül), cserébe lesz egy egész hét "Prototype Week".
  • Kronos79
    Jól látom, hogy nem nagyon lesz hétvégi bónuszos mindenféle, vagy tényleg nem nagyon lesz?
  • Eagle16
    Javított link: link

Toweliee: meg is érdemelték amit kaptak értük, nem kevés munka lehet egy ilyenben.
  • Toweliee
    Ez a fajta művészeti stílus azon kevesek egyike amit szeretek és értékelek.
  • Eagle16
    Ja igen. Akkor a Pz. IV-esen lesz +20 és -8. Az már nem rossz.

110-es átütéssel nem lesz valami veszélyes, főleg hogy a normalizációt is csökkentik.
  • Eagle16
    Aszfaltrajzok: link

Szépek lettek.
  • Timbojack
    Elég gyakran volt az a 4-4 spg csak T9-10ben kellett volna menni hozzá mindenesetre nekem összejött persze tankkal azért tovább tartott jóval.

Kifizetésről meg annyit hogy a kamikaze egy hónapig tartott nekik szóval ettől se várjuk hamarabb.