418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Bmsrt #164797 Nézd vissza a replayen hogy ki volt az,de ha "csak" szimplán idióta volt azért nem fogják bannolni,sem szankcionálni:) -
lexlutor #164796 ..szerintem sehol. -
bcseke91 #164795 Tudja valaki, hogy hol lehet megnézni (egyáltalán meg lehet-e nézni), hogy kit reportoltam a mai nap folyamán? Egy olyan csatában voltam, ahol egy fullhp-s IS-6unk maradt egy 3hp-s vk3601 és egy M41 ellen és kikaptunk! Annyira mérges voltam, hogy csak jelentettem és elfelejtettem megjegyezni a nevét, pedig küldenék róla egy ticketet a supportnak. -
És melyik ágyúval? -
lexlutor #164793 ..csak mert gyengenlato vagy..
http://worldoftanks.eu/news/3658-last-days-world-war-ii/ -
VanDaal #164792 Jó sokat kereshetted... Kezdőlapon felülről a második hírben vannak felsorolva. -
Melyik tankok hoznak többet most a hétvégén? Eu. oldalon nem találtam. -
kdezso30 #164790 A hétvégi akció miatt szerintem most az M4 a nyerő. -
Most mi hozza jobban a creditet? M4, T-34 vagy Churchill? -
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
foxbat88fx #164787 jah, már a klánvezető szólt rám hogy fejezzem be :DDDD -
Tessellia #164786 nagy paraszt voltál hallod-e xd.. de tetszik! -
foxbat88fx #164785 múltkor klántársammal berakott egy csatába csak ugye Ő ellennél volt IS-4-el... és úgy alakult hogy én is meg ő is egyedül maradt :D
találkoztunk a bázis előtt, sétálgattunk kicsit :D:D
közben már írták már a szöveget 1000el hogy report meg fuck u meg stb... xD megvártuk mig lement 1 percig majd a srác kicsinált :D (5 killje volt)
meg amúgy se volt sok hp-m -
foxbat88fx #164784 fúú én miket szoktam trollkodni :DDDD
régen amikor még volt a T-127-es kód, elhitettem a klánban hogy aki többet használt fel belőle mint egy annak az accountját resetelni fogják és csak a credit marad meg.... utánna már haverom is beszállt.... és pont akkor volt egy "DC" kivágott mindenkit csata közben a garázsba, egyik gyerek kérdezte most hogy ez mi! mondtuk, hogy most fogják resetelni az acc-ot..... gyerek ilyet szól: akkor gyorsan eladom a tankjaimat hogy legyen kredit..... xDDDDDDD és kajak eladta volna ha nem szólunk xDDDD -
Gunslinger #164783 Ohh, én kérek elnézést. :-D -
Gunslinger #164782 Jah, sok agyhalott játszik ezzel a játékkal, tapasztalom mindennap, mikor játszom. -
Tessellia #164781 Elnézegetted volna te is itt a sok ocsárolást mi? Jó, mert én is xd.. Te kis troll..:D -
foxbat88fx #164780 most miért kellett ilyen hamar lelőni a poént? :D -
Tessellia #164779 Ahhoz képest elég sokaknak tetszik ez az elképzelés. -
Gunslinger #164778 Jah, és overlord blogján mi van kiírva alá?
Ez:
a competely idiotic one that will never come true, I must say. Looks hilarious, though! :)
Eleve hogy lehet egy olyan tree-t komolyan venni, ahol a Tiger tier 6, mint egy KV-2 és a Löwe (a legnépszerűbb prém tank) nem prémium többé. Meg Maus tier 9-es. Totális agyfasz, valakinek nagyon elgurult a gyógyszere. -
foxbat88fx #164777 dehogy kell :)))) németek OPÉ-k! :D ez így pont jó lesz xD
am overlord blogján is kintvan már... -
Oddball29 #164776 Megcsinálható...De akkor hozzá kell illeszteni az összes tree-t. -
agrarmacso #164775 Ez ugye valami abberált vicc, igaz? -
brown05 #164774 Köszi! -
foxbat88fx #164773 jah itt a szöveg is:
JagdPz IV will lose its 8.0, however the importance of L/70 with 150mm pen will grow. Certain RoF buff might be required, all in all, the vehicle will be good. Stug will go totally OP, and we might want to cut L/70 off. Have to maintain Soviet bias theory after all.
Both Tigers can't mount anything better than 8.8. It would be easier to file down the long one and lift them one tier up in the tree. All VKs would lose 8.8 guns and Schmalturms, having L/70 as top mounted in standard 3001 and 3601 turrets. Minor agility buff would also come in handy. Thus we are getting fast and furious machine guns and slow heavies with huge alpha-strike.
Heading to higher tiers. KTs (and up) and Porsche vehicles would also go one tier up, loosing overbuffed guns. KT loses its 105mm, VK4502 B - loses 128mm and gets armour reduction (there is another version of it). Free slot at tier 8 (tiger line) would be filled by Lowe (yes, no more farming for it) with its native 105mm.
That was easy indeed. Now, we are facing some issues. We need 2 more tier 6 vehicles, keeping in mind that Tigers should be descended from Pz. IV as a replacement of that sub-heavy. Doing some shifting in the tree and eventually getting that Pz. III/IV path leads to its complete strangers - 3001 and 3601. Not good at all. Ok, introducing DW here, which in reality was an interim vehicle. It can mount L/48.
And Ferdi! Ferdinand is no longer connected to its direct ancestor - that's bad. Ok, decreasing its tier and removing this sci-fi 128mm thing. Should it keep the 105mm? Hm, prolly. Testing will show, anyway the armour it too good and can be decisive.
And yes! Now we've got two mice: the 2nd Maus at tier 10 with 150mm gun and E-100 turret.
-
foxbat88fx #164772
hmmmmm :D hátha még nem látta vki -
foxbat88fx #164771 nem -
brown05 #164770 Sziasztok!Lehet hogy hülye kérdés,a gyakorlóban kilőtt tankok is beleszámítanak a tank mesterbe? -
Lokker #164769 Szerintem amíg nem volt működőképes addig nem, vagy pedig a szállítás miatt. -
Attiska #164768 Az volt fura, hogy hosszú évekig ott állt, akkor nem volt fontos szétbarmolni a lövegcsövet? -
Attiska #164767 Nem vették fel, hogy friss olajat kapott a motor, vagy az erőátvitel. Mindenesetre szép az a soros adagoló. Ritkán látni olyat már -
Motort nemraktak bele, mi?:D
Mondjuk, bármennyi idős lehet,a '70es évekig volt szolgálatban a wiki szerint -
Miért, láttál már olyan kiállított ágyúcsövet (bármin) itthon, ami nincs lehegesztve? Csak ez nem Magyarország. -
Hassel74 #164764 A lövegre biztos van valami szabály, gondolom az olajat azért lelökték róla. -
toma77 #164763 mindkettőre jó, de száguldozni élvezetesebb...
ha okosan megy az ember, nem kamikaze módjára, roppantul idegesítő tud lenni, főleg TD-re meg arty-ra -
Attiska #164762 Jó kérdés. És az is, hogy a löveget miért tették tönkre? Valamint a motorban az olaj annyi állás után milyen állapotban lehet már? -
Rgizda #164761 Sziasztok valaki leírná nekem, hogy az ELC AMX- el mit is kell csinálni.Felderíteni, vagy sunnyogni td- ként. -
Hassel74 #164760 Hány éve állhat ott?
-
Nem is azt írtam, hogy a csatában kapott XP oszlik szét köztük. Mindegyik megkapja a csaták alatt kapott XPt teljesen, és elit tank esetén a legkisebb XPjű tag még1x az egész csata XP-jét. Ami sok csata esetén egyenlően fog eloszlani, ezért fognak a tagok végül ~egyenlően elosztott XP-t kapni.
Olvasd el még egyszer az előzőt. Ugyanez volt odaírva. -
Toweliee #164758 Attiska, nem tudom pontosan mert azt eszembe se jutott megnézni de olyan 500 körül. Átlagsebzés volt.
Eagle16 ha találsz még ilyen aszfaltbetyárkodást és nem akarod itt megosztani akkor privátba a linket nekem küld el légyszives.
zsupeti, én váltottam rá xp-t mert nem volt kedvem kivárni. Teljesen más játékélmény :) Pontosságban, ez nekem többet számít, mint a sebzés mértéke de az is fain. De valószínű nem csinálok belőle elit járgányt, visszaveszem a Jagdpanthert vagy a nagytesóját. Nagyon vártam, hogy meglegyen, de a másik kettő játékélményben többet adott.