418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• virkir
    Hm... mikor bepipáltad az EULA-t benne volt neked, hogy kötelező tízes tankkal randomba játszanod?
    Mert nekem biztosan nem.
  • Met
    JÁTÉK és szórakozásra való

na ja, csak éppen elég idegesítő hogy egy hátsó bokorban üldögélő gyökér egy kattintással bassza el a szórakozásomat
  • Oddball29
    Semmi gond, amíg állják a saját gőzkieresztésükért a T10-es javítási költségeimet:).
  • R3nton
    kb ilyesmi hozzáállásra lenne szükség a többiektől is
  • rahotep
    6761 csata valamivel több mint egy harmadát artykkal játszottam le.Szégyen ide vagy oda ez van és ez is marad az arány mindaddig amíg peccsenként nerfelgetik a farmtankokat a WG-nél.Sajnos ezzel csak az artyk számát növelik a csatákban mert az ingyen játszók hamar(2000-3000 csata) után rájönnek,hogy még mindig ez a legstabilabb farmolási lehetőség és persze azt se felejtsük el,hogy elég jól le lehet vele ereszteni a gőzt,ha nincs tier 10-es haevy tank a garázsban.Részemről semmi bajom az artykkal,de ha már lesz egy IS-7-em akkor inkább azt használom majd feszültségoldásra(most majd jön az,hogy mennyibe fog kerülni és kilő az arty stb...).Nem érdekel ha kilő egy 500 effis játékos artyval,nem halok bele,kilépek és megyek a másik tankkal és amit bukok az egyik csatán az visszajön a másikon vagy harmadikon,vagy tizediken,de ez egy játék és javaslom mindenkinek aki felhúzza magát az artykon,vagy bármi máson ami a játékban van,hogy pihenjen egy kicsit mert ez csak egy JÁTÉK és szórakozásra való nem idegeskedésre,arra ott van az igazi ÉLET!
  • rahotep
    Köszi! Megnyugtattál... :-)
  • popey8
    Barátocskám te egy vérbeli artista vagy. Hozzád se szóltam, de te lehülyézel. Mivel nem akarom magam bannoltatni, ezért ITT inkább nem mondok semmit. Ha lehet ezek után inkább hozzám se szólj. Nyugi én is levegőnek foglak nézni.
  • Terrorcigano
    forog
  • hawkie22
    Újabb vereség, most artyval. :) Már nem is számolom.
  • rahotep
    Most forog az AMX12t tornya vagy nem????
  • rahotep
    Épp erről beszélgetünk....nekem is ez volt tegnap,de 10 tankkal tier6-ig,met a Tiger-P már simább ügy volt!
  • hawkie22
    Mi az isten van ma? 5 különböző tankkal nyomom, tier 3-4-es tankok, nemrég kezdtem, de ma nem bírtam nyerni, csak összesen vagy 8-9 alkalommal, most járok a 25. csatámnál, ha nem többnél ma.
    De se artyval, se tankkal, se TD-vel nem bírok gyéztes csatát kihozni, olyan nyomikat kapok csapattársnak, hogy eltelik 1 perc, de a csapat negyede már halott.
  • rahotep
    A KV-3,IS-3,KV-4 1-3 csatából megvolt tegnap...
  • rahotep
    Az M4-et és a PzIV-et is folyamatosan olyan csatába tudtam vinni ahol 400-800 effis csapattársaim voltak és volt olyan csatám ahol az elején már elkezdett lőni a T-34,M3 Lee és Marder II trió akik a csapattársaim voltak és persze miután viszonoztam a jóságukat ők kezdtek el reportolni és be is kékültem mert a 3-ból kettőt sikerült kilőnöm.
  • rahotep
    Az AMX12t-nek sem forog a tornya? Ez fel sem tünt,nekem inkább egy kis lightank benyomását keltette ahogy elsuhant előttem...Igazság szerint a revolvertáras feelinget szeretném kipróbálni azért kezdtem el ezt az ágat,de az ELC-nél nagyon meglepődtem a light jelöléshez képest kaptam egy gyors TD szerű valamit ami se ez se az.Az ELC is gyors lett volna de a torony nagyon hiányzik róla,mert amit nyer a sebességen az el is bukja a torony hiányán.
  • Alien69
    Szerintem a "megfelelő" taktika LEHET, hogy szakaszba állsz egy M4-E2-stb (kedvezményezett) tankkal. Tegnap több kört is mentem olyan tier 5-s tankkal, melyeket a WG nem csíp jelenleg, és az M4 miatt, vagy a franc tudja mé, de 1-2 csata után meg is volt az 5x-s kör. Lehet, bele deglettem, de mégis meglett.
    Bááár, tegnap valami oknál fogva, de jobban adta az összes tankra (kivéve type) a nyerést, még akkor is, ha alapban vesztesre hozta ki a kört.
  • Alien69
    ROSSZ döntés! Azaz, jó anyagilag, de ha az ELC-vel bajod volt, a macskával is lesz, me qrva gyors az is. Igaz, jobb, mint az ELC, de ez is csak egy TD!!!! Márpedig, a száguldozás nagy úr, a sok lomha heawy után beülni egy ilyenbe...
    Alig várod, hogy kilőhess, mint egy autós száguldozós játékban, aztán kb a 2. percre már halott is vagy. Ergo, visszább kell venni a sebességet, nem előre rohanni eszetlenűl. Be KELL várni másokat is.
  • rahotep
    A 30% alatti esély nekem tegnap mind a 10 járműre jellemző volt,de az 5%-os sem volt ritka.20 kör után már nem is bosszantott,mert az mm biztos azért rak a gyengébb csapatba mert oda való vagyok lol.
  • Wasp91
    Na mivan letiltották a többi felhasználód?
  • rahotep
    Én nagyon nem tudtam ellenállni a sebesség kisértésének és TD-ként csak ritkán használtam...Egyetlen kör tetszett vele,amikor sikerült egy "nem túl pro" játékos E75-e mellé beállnom és körbeszaladgálva láncozgatni és farigcsálni még a többiek rommá lőtték,de ennyi élményem van vele összesen.Az AMX12t-vel még várok mert akcás volt a Hellcat és megvettem a francia light ág így szünetel egy kicsit helyhiány miatt.
  • stoppos
    Viszont valamelyik előző patchben tényleg tekertek rajta. Lomhább lett.
  • Alien69
    Azaz.
  • Alien69
    Táras, igen! Az ELC pedig egy remek gép! Igaz, keveset lehet vele lőni, a többi TD-hez képest, de ha ügyes vagy, nem is kell sokat. tegnap pl lazán elfaragtam egy VK36-ost. Igaz, láma is volt, mert csak a tornyát forgatta, de ez most mellékes. A lényeg, hogy nem szabad előre rohanni vele, mert hamar megdeglik, ami meg értelmetlen manőver.
    AMX12t? Nehéz mit mondani. Beszopatták, egy tierrel feljebb rakták. Így nehezebb a dolga. De light tank, ergo spottolásra való. Az ágyúja nem rossz, de 1:1-ben halott. Kicsi a páncélzata. Ergo, csak akkor szabad vele beállni csatába, ha TUTIRA nem Veled fognak foglalkozni, vagy, extra lassú az ellenfél.
  • bcseke91
    Még mindig WG... :D
  • rahotep
    Az jó!!! Akkor ezért van! Igaz nem volt egy sem 800 effi felett lol!
    Tegnap láttam egy játékost Löwével 580 effi és 0k csata,a többi adatára már nem voltam kíváncsi és gyorsan elfelejtettem a látványt is...
  • Alien69
    Asszem, pont a múlt héten volt akkcijós a type. Sokan megvették, de a GW nem akarja, hogy ennyien használják is. Ezért gyorsan nerfelték. Legalábbis, ezt tapasztalom. Megyek vele 3 kért, nuku győzelem, még akkor sem, ha elvi síkon lenne rá esély. De, jellemzőbb, hogy 30% alattira rak be sorozatban. Azaz, NEM akarják, hogy használjuk szívesen. Majd visszább tekerik, mondjuk a jövő hétre.
  • C0mBoBreaker
    28 map közül előhozod azt a 2darabot ami 600as

Nekem is van artym nem tudsz átverni ne kamuzzál 200méterrel mert mindjárt szembe doblak egy repeszrombolóval, hogy nem sül ki a szemed.

Általános távolság 700-1000méter artyval ezen a távon meg egyik tank se tudna még kővel se hajigálni téged, de az a 500-600 méter is egy td-vel akkora szvasztika hogy erre mindenki ezt mondja, ha összejön hogy "fucking awesome" kérdezzél meg nyugodtan bárkit mert biztos, hogy nincs fogalmad a dolgokról.
    Meg mi az hogy splash egy tankkal te eszednél vagy nem hallottál a HE nerfről tankoknál egy IS7 130mm-es HE-je sebez 70-et ha telibe talál akkor meg mi a %°$ß¤× ról beszélsz.

• VanDaal
    Nem lepne meg. Én még a legutóbbi alkalommal vettem meg. Azóta nem amorackeltek egyszer sem, de néhány nappal ezelőtt csúnyán felrobbantottak benne.
  • rahotep
    Az AMX12t revolvertáras? Akinek van vele tapasztalata írjon pár sort,ha kérhetem,mert sikerült megszabadulnom az ELC AMX nevű sorscsapástól...
  • stoppos
    Most, hogy megint kapni, egy csomóan vettek. Sokan még nem tudják, hogy wet ammo rack nélkül nem szabad elindulni.
  • Alien69
    Itt most ez mellékes. A lényeg, hogy ezzel csökkenthető a saját oldalon a láma arty efektus! A WG-MM téma az más kérdés! A lényeg, hogy ebben az esetben kevésbé kell tartanod a saját artytól, sőt, még előfordulhat, hogy segít, és nem hátráltat.
  • rahotep
    Valamit piszkáltak a Type59-en a hét elején a muszkák,mert a hét közepétől 3-4-et én is elküldtem amorackel és nekem csak BL-9-em van az IS-3-on és volt egy a KV-3 122-esével is.
  • Koridor
    Ez nem csak bizalom kérdése. Beszükült célkörrel, állo célpontnál is simán mellélö akár két tankkal is.
  • bgabor
    Pedig Tier7-től kezdve jók már, csak az első hat tier szívás. Meg az adataik is nagyon impresszívek, ha megnézed. 212mm átütés T6-on, 267mm Tier8on. Nem lesz rossz ez, csak ugye az első hat TD háború előtti tervezés és ugye a gagyi háború elejei francia tankokon alapulnak.
  • I.C.ram
    Azt hiszem a Jumboval is jóban leszünk :)

Victory!
    Battle: Fjords 2012. szeptember 2. 15:02:25
    Vehicle: M4A3E2
    Experience received: 1 834
    Credits received: 67 932
    Battle Achievements: Master Gunner, Mastery Badge: "1st Class"
  • Alien69
    A legjobb TD-k a russzki oldalon SU-ISu, és az USA T40 (igaz, ez csak tier 4-s), ami BEST FOREVER. Az utóbbi FUN tank (no jó, TD)! Tier 6-s tankokat haza vágja, pontos a cső, és qrva gyorsan tölt!
  • Sippie
    egy újabb ok hogy ne kezdjek bele a franci TD ágba, köszi :D
  • bgabor
    Na igen, nem megy másképp. Még kell 1000 XP a meglévő free XP mellé hogy meglegyen a lánc, gondoltam csak nyer a csapatom valamikor, és ugye 5X-el csak meglesz. Hát nem. Malinovka támadás, vereség zsinórban háromszor.

Stock ARL V39 ágyúját úgy kell elképzelni, hogy az oldalát se tudom átütni vele az egyébként újrahasznosított WC papírból készült VK3001P-nek.
  • casualscrub
    Ha mellélőve akarsz sebezni vagy nagy távolságra lősz, akkor tölts be HE-t.

A legtöbb pályán a fenét lő 1000 méterre az arty. 600*600as pályákon az átló 840 méter... Leggyakrabban 200-800 méter a távolság, 650ig egy TD is képes ellőni.
  • Alien69
    Lenne egy felvetésem az arty elleneseknek. Mivel egyenlőre esélytelen arty nélkül menni, keressetek olyan artyst, akiben bíztok, hogy nem fog benneteket seggbe súgni, és azzal menjetek platoonba! Így ugye előfordulhat akár az is, hogy nem rak több artyt egy csatába, vagy lehet olyat is, hogy két artys, meg Te! Persze, olyan artyst találni, aki képes 8-10 csatát Veled szenvedni, mire nyert kört tudsz felmutatni, az más kérdés.
    Nem, nem megsértődni! Itt nem arra utalok, hogy bárki is béna lenne, hanem csak annyi, hogy ha a GW nem akarja, úgy se nyersz.