418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lexlutor #165236 ..a spaced armor miatt e75re nem biztos h erdemes felranki a spall linert. ha mar valasztani kell en a helyedbe a celzasgyorsitot hagynam el a ventillator helyett. a venti, tobb dologhoz ad egyszerre plusszt. -
Ndre77 #165235 Ha időközben összefutsz pár normális arccal, akkor (ingyen) 2-es platoonban már mehetsz velük. Igaz, nem olyan, mint egy összeszokott klán, de adott esetben az is nagy előny, ha már tudod, h legalább 1 emberre számíthatsz! (prémmel pedig több fős platoon is lehet, klán nélkül) -
darkwraith #165234 Ó köszi, tényleg. A rammer nem is az. :D
Szóval azért érdemes feltenni. Nekem a tiger II-n töltés és célzásgyorsító van, meg ventillátor. A ventillátort gondoltam lecserélni, ha eljutok E-75-höz. -
MuldR #165233 Jaa, az mas. T40 nekem is bejott. T49el meg nem baratkoztam meg. -
kingofn00b #165232 Ezt vágom, de gondolom egy normális klánban kell valami normális verda is. LoLtraktorral csak nem vesznek fel sehová helyet foglalni.
Randomban sehol nincsen csapatjáték. -
Bocsi, elnéztem, a T40-re gondoltam :D :D T49-em nincs :D -
lexlutor #165230 ..akkro le kell lombozzalak, csapatjatek randomban tier10ben sincsen! ugyan az minta low tier, csak mas tankokban. csapatmunkat csak klanban es cw-en fogsz talalni. -
Ha valaki szeretné regisztrálni a játékba, annak van 3 db meghívó kódom 200-200-200 kezdő arannyal. -
kingofn00b #165228 Félre ne érts. Nagyon élvezem, pörgős, meg minden. Jó játék. Azért akarom minél hamarabb elérni a magasabb szinteket, mert én alapból a komolyabb csapatmunkát kedvelem. Azt, amikor a játék komoly dolog, és tudom, hogy számíthatok a mellettem gurulóra. WoW-ban tankoltam két évet, ott is a progres-orientált, jó kedélyű játékot kedveltem. De a raid unalmas lett, ez meg olyan, mint egy instant, non-stob BG :-)
Szóval, két hete tolom, még tök kezdő vagyok, de igyekszek fejlődni. -
MuldR #165227 Meseljetek mar el, hogy a T49et hogy hasznaljatok.
Max scoutnak jo, de 1 loveses. Bokorba bujni jo, de ha felderitenek 1 loves. MMje szar, mindig alul vagyok. Eddig nagyob szenvedes mint az M8A1. :( -
T49 baromi jó tank. Imádom! -
Nagyon durva ez a credit nerf a t6 usa tankoknál... Jumboval szarabb kör éppen hogy csak +-os lenne, ha most nem lenne duplázó vele. -
MuldR #165224 Hat igy nem fogod elvezni. A jatek tier 1 tol kezdodik. A Klan War kezdodik tier 10tol. Klanba lepni igazan tier 6 tol van ertelme, hogy tudj veluk tier 6 tankszazadba menni. -
lexlutor #165223 ..a rammer biztos nem fogja, mert az a toltesgyorsito. amirol te beszelsz szerintem a spall liner. es ha elolvasod a leirasat alaposabban, akkor az az utkozesekbol adodo illetve a he lovedekek sebzeset csokkenti 15%al.
"+15% Armor protection from ramming and explosions." -
kingofn00b #165222 Köszönöm!
Húzom a tankokat ezerrel (ez nálam olyan WoW -reflex lehet, hogy a játék max szinten kezdődik. :-D)
Körülnézek ilyen irányban. -
MuldR #165221 Barmelyik akademia klan felvesz kezdoket is. Sot, tier 5 el mar funklanok is, mert kapnak erted chipet. Kerdes annak mi ertelme. Probalkozz valamelyik akademianal, ott legalabb tanulhatsz is.
A mienket epp nem ajanlom(HAD-A), mert betelt, de napokon belul par inaktiv tagtol megvalunk, es akkor lesz hely. Most tier 8 tol tudunk azonnal felvenni embert (HAD-M) vagy tier 10 (HAD). -
darkwraith #165220 Szerintetek a rammer befolyásolja a frontom ellenállását a lövésekkel szemben? Nekem 1-2 tankon van, de nem igazán érzem hatását. Vagy az csak kimondottan az ütközésekre való? -
Szerintem sokkal jobb mint a Hellcat. Imádtam azt a kis görcsöt :) Úgy gyorsul mint a barom, és picike nagyon. -
darkwraith #165218 Hát funolásra bőven akad nem prém is, pl T49, és asszem csak 400e kredit. Na az jó móka, nagyon élveztem. Ha az ágat befejeztem, akkor tuti visszaveszem. -
virkir #165217 Nem jól számolsz.
Az alap felfüggesztésben van majdnem 2 tonna tartalék az L/68 meg picivel több mint egy tonnával nehezebb a 88L/71-től.
Tehát simán felmegy meg rakhatod rá a rammert/ventit is. -
Attiska #165216 Hát ja, annak ellenére, hogy az utóbbi időben már messze nem olyan a B2 sem, mint ami mondjuk egy jó fél éve volt. -
lexlutor #165215 egy tier5os sem oylan draga, ha megvarod , h felaron adjak. jelenleg a churchill is ilyen, ha jol remlik igy 750 arany. tehat kb mint a t15.
amugy b2nel low tierben nincs jobb szerintem. -
Attiska #165214 Ha jól számolom, az L/68 pont nem megy fel az alap felfüggesztésre. Akkor azt mondod, hogy maradjon a 88-as, és a L/58-as 10,5-öst felejtsem el? 3 mm az átütési különbség a 88-as javára. -
PUGI90 #165213 Farmolni van egy B2(ajándékba kaptam), KV-1 és M4 tankom. Drága prémium tankra nem telik és nem is nagyok akarok venni. A T-50 mellé szeretnék még egy fun tankot, azért ha sok a "krumpli" a szerón akkor ezekkel még mindig el tudjak játszogatni úgy, hogy ne legyek sík ideg. -
kingofn00b #165212 Tudtok olyan klánt, ahol kezdőként is van felvétel? StugIII és Grille a jelenlegi felhozatalom, és ezt a két ágat is akarom tovább vinni. (tudom, ezzel a párosítással én vagyok a legnagyobb ratyirambó, de a sima tankok nem jöttek be, pedig a két német ágat is kihúztam IV szintig. :-D ) -
lexlutor #165211 valetine undoritoan alssu es van egy harmatgyenge tier2es agyuja. en nem szeretem. szamomra inkabb szenvedes mint fun.
churchille, lehet lassucska, de hatareset. nagyon jo atutesu kicsits ebzo de nagy az agyu rof-ja. a farmolasrol szerintem annyit , h siman hoz 20k-t egy gyozelem. -
virkir #165210 Kezdésnek alaptorony, ha minden igaz úgy felmegy az L/68 mert az L/58 semmire nem való akkor már inkább a 88-as. -
Attiska #165209 Írtam róla pár sort a FAQ hk ismertetőjében. Szerintem 900 arany sok érte, várj, míg lesz félárú akció. Az összes prém hk-mat félráon vettem, kivéve a Pz38H-t, mert azt a dobozos WoT-hoz adták. -
Szpecnyaz #165208 Én is jobban értékelném, legalább kevesebb lenne a frag vadász. Legalább megcsinálhatnák opcionálisnak hogy ki mit akar látni. -
Attiska #165208 Álcahálóval, és közel 100%-os camo skillel jól rejtőzik. -
darkwraith #165207 Ma még féláron van a churchill és a valentine, érdemes lenne azokon elgondolkodni. Churchill, durva tank, csak lassú. A valentine meg elég vidám tud lenni, funolásra alkalmas. Farmolásra egyik sem az igazi, a kisebbek meg még annyira sem. Annyit prém nélkül 1-2 T5-T6-al is összeszedhedsz lazán. -
PUGI90 #165206 Köszönöm a hasznos választ! Reménykedtem, hogy csak tier IV-ig kap ellenfelet, a tier V egy kicsit elbizonytalanított. Még meggondolom a megvásárlását...
-
Attiska #165205 Az alap E-75 mennyire használható? Ha jól számolom, akkor a 10,5 KwK 45 L/52 rámegy az alap felfüggesztésre. Jó ezzel a löveggel kezdésnek, vagy gyűjtsek némi szabad XP-t a láncra, és inkább L/68? Csak plusz 25 mm átütés az utóbbi.
Már csak 4000 XP van hátra az E-75-ig, ha ma tudtam volna ötszörözni, már meg is lenne ilyen téren. De még 3 millió ezüst hiányzik hozzá. -
sir Hunnish #165204 Igen, egyszer a youtube-on láttam, hogy vki ilyet használ, csak sajna azóta se találom. -
lexlutor #165203 ..hat a leirtaknak nem szabad bedolni, foleg a beloruszok a szerzoi:) a tierjeben tenyleg jol megallja a helyet viszont az mm besorolása tier3-5.
tier3ban teljesen ok.
tier4ben meg elmegy az agyu. flankolos, mozgekony scoutolos szerep.
tier5ben csak scout.
gyors, kozepes mozgekonysaggal. a pancel csak disz rajta. agyu, jo kozepes. tenyleg csak funolni erdemes vele, ha szereted alow tiert es a scoutolast. nekem meg nem 100% a legenyseg, igy rejtozkodesrol enm tudok nyilatkozni. -
Jobb lenne ha inkább a sebzést írná, nem a kill-eket a nevek mellett. -
PUGI90 #165201 Sziasztok!
Nyertem a játékban aranyat(többször keveset). Ebből szeretnék venni egy kis tier-ű prémium tankot fun-olni vele. Én konkrétan a "Skoda-T15" tier III-as német tankra gondoltam. Csak annyit tudok róla amennyit a játékban írnak róla. Ez alapján a tier-jében könnyedén megállja a helyét, pláne ha jól használod... Viszont nem tudok semmit a MatchMake-jéről.
A kérdésem az lenne, hogy maximum hányas tier-ű tankokhoz rakja be és ennek fényében érdemes e megvenni?
A válaszokat előre is köszönöm. -
Szpecnyaz #165200 8.0-tól elvileg be lesz építve a játékba. -
Attiska #165199 Ja, hogy menet közben... Van egyáltalán olyan mod? -
Attiska #165198 WoT Logger
WoT Statistics