418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Toweliee #165435 Nekem ezek vannak fent: stab-töltésgyorsító-venti.
Skillnek még a BIA. Ha érdekel a töltési idő akkor megnézem, látványosan jó. De erősen gondolkodom, hogy a venti helyett célzásgyorsítót rakok rá mert a célkereszt összehúzódás botrányos. -
stoppos #165434 Bevállalok pár minuszt. :)
-
bornofakone #165433 ráraktam új gunt ac. ml 46-ra, meg is hálálta egyből 1 jó csatával:)
replay
ennél rosszabb ne legyen:) -
stoppos #165432 Hát vagy az, vagy a vertikális stabilizátor. Azzal szinte menetből lődözhetnék. :) -
lexlutor #165431 mivel +5%rol van szo, olyan egetverot nem kellene erezned, de ezt a legenyseg minden tagjanak adja. -
stoppos #165430 Az tényleg ad annyit, hogy érdemes legyen? Egyszer régen próbáltam valamelyik tankon, de nem érzékeltem sok változást. -
lexlutor #165429 ventillator -
stoppos #165428 Én tutibiztosra akartam menni, van wet ammo rack és safe storage is. :)
De ha azt mondod, a ST elég, akkor lehet, hogy a wet ammo rack helyett valamit fel kéne tennem. Node mi legyen? Célzásgyorsító és töltésgyorsító van rajta. -
Toweliee #165427 A Type-ra nem vettem wet ammot, hanem kifejlesztettem a biztonságos elhelyezést. Amióta megvan, egyszer sem robbant a lőszer rekesz. Ugyanígy megvan az IS-3-on is, marha jól működik. -
2,33 :)
Szóval arra akartam kilyukadni, hogy a T10-es TD-k mindegyikénél elég magas a hátrány, mikor jönnek a lepattanók vagy 0 sebzések. -
hjt #165425 Az bizony bosszantó tud lenni
-
lexlutor #165424 ..csak azert a tobbinek nem 2es reload timeja van :) -
" hosszú újratöltési ideje miatt hatványozottan sújtja, ha lepattanót vagy 0 sebzést lő."
Ez minden magas tierű TD-re igaz... -
stoppos #165422 Most kell typepal próbálkozni. Egy csomóan megvették, wet ammo rack nélkül szaladgálnak vele és szereznek 300 xp-ket csatákban. :) -
brasco84 #165421 pár ilyen még jól jönne..
Victory!
Battle: Erlenberg 2012. szeptember 4. 13:20:26
Vehicle: Type 59
Experience received: 1 945
Credits received: 116 857
Battle Achievements: Sniper -
Tegnap megvolt a tank ace a T-34-85 -el, 1957 XP-vel es 6 killel.
De a vegen felidegeltem magam, mert maradt a vegere egy VK 3601 (H).
Lolovom full HProl 31 HP-ra es egy kocsog eltrollkodja a Boelterem. -
VanDaal #165419 Erről talán többet tudna mesélni, akinek van is. Mindenesetre áradozó JagdE-100 tulajjal még nem találkoztam, csak szitkozódóval. Tesztszerveren én is próbáltam, nem jött be.
De dióhéjban: nagy célpont, könnyen észreveszik, vonzza az artykat, szemből átlőhető az alja, amitől hajlamos kigyulladni, olyan lomha, hogy még egy heavyvel is az oldalába lehet kerülni, és a hosszú újratöltési ideje miatt hatványozottan sújtja, ha lepattanót vagy 0 sebzést lő. -
Éljen a magyar fordítás :D :D Köszi! -
kingofn00b #165417 "De a tier10-es JagdE-100 borzasztó rossz."
Miért, mi a baj vele? -
hjt #165416 Egy csatában kell többet szerezned mint az ugyanolyan tankosjátékosok 99%-nak az utolsó 7 napban.
-
hjt #165415 Mastery Badge: Ace Tanker - Earn more experience in a single battle than the average highest experience of 99% of all players in the same tank within the last seven days. -
"A játékosnak több átlag tapasztalati pontot kell szereznie..."
ebből nekem az átlag exp csatánként jön le -
SuspiciousC #165413 Ahhoz nem átlag XP kell, hanem egyszeri sok XP. -
Is-3masommal 514 átlagos XP / csata (prém nélkül), és még is csak I. osztályú a kiváló sofőr jelvényem.
Mennyi kellhet a Tank ászra?? :O
-
Az AC 46 elég jó...csak én szerintem túl sokat vártam tőle, ezért kicsit csalódás lett. Páncélzata nem olyan masszív mint vártam, és az ágyú is elég sokáig céloz, SPG hatalmasakat sebez bele, a tetején meg annyi kacat van hogy nem lehet domb mögül használni.
Legtöbbet sebző Tier 7-es tankom eddig, átlag 1468 sebzéssel csatánként, ez is mutatja hogy lehet vele pusztítani rendesen, bár nem az a tipikus rohamlöveg, mert mozgásnál és oldalra fordulásnál hatalmas lesz a célkör, az előző patchben szépen elintézték...
Nekem még 3,5k xp az Mle. 48, remélem az is lesz legalább olyan jó minta 46, de az se baj ha jobb lesz :)
-
retros #165410 M24 persze. az a cél. gondoltam az 5x-nél gyorsabban haladok.. szabad xp lesz belőle az is tutti :) -
VanDaal #165409 Az attól függ, meddig szeretnél eljutni.
A Jagdtigerig a német TD ág minden gépe kifejezetten élvezetes szerintem. De a tier10-es JagdE-100 borzasztó rossz.
Az új ág zsákbamacska, de így előljáróban engem tier8 fölött nem győztek meg.
Míg az amcsiknál a T110E4 elvileg a legjobb top TD jelenleg, de a T28 Protonak szerintem neki se vágj kötél idegzet, rakat free xp és platoontárs nélkül. Egyébként a többi tankkal szerintem nincs semmi gond azon az ágon sem. -
darkwraith #165408 A hétvégén a kis T-34-el is sikerült összehoznom egy 93000 kredites kört, a javítás meg a lőszer összesen 2500 volt. pedig az 57 mm-es sniper cső van rajta. Jó kör volt.
-
Abban az időben sajnos keveset tudtam volna vele menni! De azt hiszem pont volt olyan tankom az eventbe ami hozott jó pénzt ( csak nem tudom melyik volt már ) -
lexlutor #165406 ..a t30as vonal, nem rossz valasztas. a proto kivetelevel, szerintem eleg jo tankokat sikerult osszehozni abba az agban. persze ehhez szeretni kell a mozgekony, gyors (lowtier) papirpancelu tankokat. de karpotol a torony.
az h mi lesz az uj nemet agban, meg kb a tankok neven kivul nem sokat tudni. plane h azt sem tudjuk mikor jon majd. igy arra jelenleg varni, szerintem felesleges. -
Kiütöttél :P KV-3-at érdemes volt a múltkor visszavenni. Kb. 80k-et hozott csatánként. -
Igen, pici az a 125%...de még is sokra becsülöm azt a kicsit is :D Inkább megyek 500%-os koncentrálással Is3-massal, és 30k+, legalább meg tudom venni az Is-8at. Akkor marad ilyen a garázsom. -
lexlutor #165403 ..egy 200%os akcional meg van ertelme visszavenni egy tankot ha sokat mesz vele, es nem millios nagysagrendu. egy 125%osnal, nem hiszem. szerintem. -
bobitusz #165402 Mindkettőt :P
Most kezdem el TD-ket és az lenne a kérdésem, hogy amerikai vagy német ágat érdemesebb? Amerikainál csak a T30-as vonal jöhet szóba, németnél meg ugye hamarosan jönnek újabb TD-k, szóval kicsit tanácstalan vagyok. -
Szerintem 25% plusz bevételért fölösleges visszavenni. -
Vajon meg érné most meg vennem a Tigrist a 125%-osra? Vagy a Gw Panthert vegyem vissza? -
kingofn00b #165399 Köszi, most találtam meg! Ez jó, ez tetszik, használni fogom. -
XVM tegnap óta se javult meg? :S -
[IMG] [/IMG]
-
darkwraith #165396 55 %-os lett nekem, de akkor sem lesznek kellemes emlékeim róla