418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Toweliee #165475 Egyiket sem. -
Sponnyabob #165474 Sziasztok!
Nem rég kezdtem a játékot és lenne egy kérdésem, remélem nem spamelek.
Ilyen bónusz kódokat hol lehet találni? A hivatalos honlapon, fórumon vagy vannak erre specializálódott oldalak?
-
1000 arany (inkább alatt) körül melyik prém tankot ajánljátok? -
kingofn00b #165472 Nono, lesz egylovas kétlovas meg háromlovas vontatott tüzérség. Ezzel ki is van az első háromtier! -
rudii #165471 Forum uzire valaszolsz ts re meg baszol jonni hozzam?! :D Ne de gabor! :DD -
TDantes #165470 Kizártnak tartom. Mégis honnan szednének elő még tankokat? Nincs a lengyel tech tree-hez elég tank. Még terv szinten sincs. Ez csak duma a sok Siemanko-nak. -
akdestroyer #165469
-
bgabor #165468 Én felraktam ma a legújabbat, ugyanúgy nem megy. 
Nyilván valami gebasz van a szerverükkel, és nyilván hamarosan kijavítják ahogy máskor is szokták. -
hellokitty92 #165467 Jajaj, pont most hallgatom az orosz napoleonunk taktikáját. Hát a videóban nem nagyon jött be neki.:) -
bgabor #165466 Tényleg jobb hallgatni mint Serbet, jó arc. Viszont az nem volt semmi hogy a "7 arty egy oldalon" problémára volt képe felhozni Himmelsdorfot, hogy azért az artyknek se mindig olyan jó ám. Jaja, van a játékban egy térkép ami nagyon nem jó nekik, négy ami kevésbé jó és huszonakárhány ahol semmmi se korlátozza őket a garázdálodásban. Az egyensúly picit hiányzik. -
rudii #165465 XMV szaragszik nalam. Uj frissites kell? Vagy mivan vele? Vagy mar csak
az uj mukodik? Kene link honnan tudom leszedni. -
stoppos #165464 
Nem tudom, miért, de Serbnek tényleg olyan fejberendezése van, hogy ha még meg is szólal hozzá, arconbasznám egy lapáttal.
-
stoppos #165463 Nerfelték, jaja. Mint a beteg tetű, úgy mozog a régi önmagához képest. -
lexlutor #165462 ..en eddig azt hittem, h evvel a lengyel treevel csak vicceltek.. -
VanDaal #165461 Ez a lengyel tree nálam vicc kategória, de hát a piaci igények... Ha ezzel ki tudnak préselni még egy kis lóvét a Siemanusokból, akkor bizony össze fogják drótozni azt az ágat is valahogy :)
Victor pedig népszerűsítette is ezt a taktikáját ebben a videóban. Remélem nem fog túl sok követőre akadni. Egyébként még mindig sokkal szívesebben hallgatom őt egy ilyen videóban, mint azt a nagyképű, alkoholista Serbet :) -
stoppos #165460 Úgy néz ki, mint egy aranypénisz. :) -
brasco84 #165459 csak a lóri után furcsa nekem a type vagy szét van nerfelve a sebessége? bazmeg a tiger 2-t 30 felett kezdem lehagyni addig kb ugyanúgy "gyorsulok", iszonyat lomha lett, szerintem nem ilyen volt 1-2 hónapja, vagy nem tudom mivan -
E másik eseményre látom már készültök zajlik a bemelegítés :) az első tíz helyeztet díjazzák.
-
hellokitty92 #165457 De legalább xvm nélkül is ki lehetne szúrni már a csata elején, hogy melyik csapat veszit.:D -
hellokitty92 #165456 Hát nem tudom ez a lengyel tech tree ötlet... én minden új tankot ugyanolyan lelkesedéssel/érdeklődéssel várok, de a mérleg másik oldalán meg ott van ezzel a lépéssel a mégtöbb "siema". Isten irgalmazz mindannyiunknak!:D
Láttam victorkát masuval menni, egy orosz srác jpz e100-as videójában. Természetesen kikapta himmersdorfot ( mily meglepő), de nem mondjuk butcher streetre ment, hanem fogta magát és átrusholt a masuval középen... el is jutott a bázisig, de ott megfogta egy jpz meg pár ksebb tank és kill nélkül kinyuvasztották, ha jól emlékszem... lényeg, hogy nem sokat csinált a nagy masu driverünk... -
A nagy arany szerszám díj mellett ne felejtkezzünk meg a héten zajló eseményről sem
Köszönet a fordításért a
World of Tanks Magyar Portál-nak
-
lexlutor #165454 :) -
stoppos #165453 Olvasd fel cinikus hangon. :) -
lexlutor #165452 ..en ezt igy irtam volna: "melyik hulye talalta ki, h kozepen menjunk, mert csak egy arty van??" -
stoppos #165451 Látom, elszabadítottam a képszörnyeket. :D
Ennek örömére, álljon itt még egy.
-
Várható volt nem véletlen hogy van ilyen meg már tudjuk az artysta hozzáállásukat a játékhoz.
-
Multipumukli #165449 -
R3nton #165448 idióta viktor mi küldjünk nekik még lengyel tier10 tankról képeket:D mit szed ez? :D Meg itt már a katyusáról is beszél, hogy majd berakják ezeket.interview -
Szpecnyaz #165447 -
-
VanDaal #165445 Interjú Victor Kislyijel, WoT fészbúkról lopva:
Nem tudom, mennyi hasznos infót tartalmaz, még nem néztem végig. -
http://memegenerator.net/ link javítva -
stoppos #165443 Ja, nálam kis Csing most kezdi a másodikat. De nagyon szeret tanulni.
-
Toweliee #165442 Az fontos, de én már a harmadikat fejlesztem azért raktam bia-t. -
VanDaal #165441 Ennél több mínuszod sose legyen! Majd' leestem a székről
-
stoppos #165440 Itt a kép
Amúgy még memgenerator.net esetleg. -
stoppos #165439 Sixth sense-t rakok minden parancsnokra medben. Jó látni, ha látnak. :) -
stoppos #165438 Csak leszedtem a képet és paintben beleírtam. A szöveges buborékoknál az a legegyszerűbb. A sztálinosnál is ezt csináltam. -
Szpecnyaz #165437 Dobsz egy linket hogy hol lehet ilyet generálni? Volna egy pár ötletem :P. -
Toweliee #165436 Ez simán plusszos :)

meg már tudjuk az artysta hozzáállásukat a játékhoz.