418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Trucker39
    A kép megint lemaradt. Átlag(alatti) játékosként is nagy poén vele menni. Feltéve ha nem orosz vagy amerikai heavy tankok ellen kell menni.

• Trucker39
    A Churchill nagyon jó tank. Tegyél rá töltésgyorsítót. Az ellenfél nyom egy hátra szaltót, ha szembe találkozik veled. Még gondolkodom a fejlesztett célzó rendszeren is, mert akkor sokkal pontosabb lesz a gépágyúja.
  • Master91
    Nincs valami szavazás / petíció hogy a német 8.8-asok kapjanak valami +15-20mm átütést? Sírok már a Db-vel ,hogy egy T7-8 medet se ütök át szemből...
  • toocha
    Meggondolandó! hümm-hümm...
  • TDantes
    Csörcsil. Fun is, és creditet is hoz, 1500-ért.
  • toocha
    Okés akkor rágyújtom a keretet:) Egyébként fun tanknak kellene egy kisebb prémtank, csak nem tudom a sok módosítás után melyik maradt használható, pl. a puffancsról is írták többen, hogy már nem a régi- meg nem s lehet kapni.
  • Axon
    Én az adatai alapján JP szintű TD-nek tippelem az AC Mile 46-ot. Paramétereik nagyon hasonlítanak, de még az alakjuk is. remélem még ma össze jön, de legkésőbb holnap. Szerintem egy rammer-re egyből lesz hozzá kreditem, de ha kicsit farmolászok, akkor össze jön kezdésnek még a venti is. harmadiknak meg periszkópot szoktam rakni a TD-kre, de ha van jobb ötletetek azt szívesen veszem.
  • Trucker39
    Olyan este 9 után kezdett feléledni az XVM. Eleinte 5-ből 1x, majd később már szinte végig működött.
  • Master91
    Szavaztam, mondjuk most örülnék a 9-es heavy credit bónusznak, mert Is-8ast meg is venném...
  • Desmodromic
    Már nem is tudom követni az XVM rapszodikus hangulatát, nálam is állandóan lehalt tegnap is.
  • MarkBlade
    Sziasztok. Ha veszek egy digital Deluxe verziót azt rá lehet tőlteni egy meglévő accra?Vagy csak újként?
  • Solten
  • rudii
    11fele nekem meg haveroknak mar jo volt az XVM.
  • popey8
    Ez a kép mikor készült? Ha ma, akkor nálad, hogy a fenébe működik az XVM? Elvileg be van halva a szerver. Mondjuk 8 körül játszottam utoljára, de akkor még nem működött nálam.
  • patchaou
    Sokkal jobb mint három arty egy szakaszban :)
  • Koridor
    A mult héten olyan picsavadász szakaszal találkoztam hogy 2db T50/2 meg egy ELC AMX.
  • Desmodromic
    Az OP scout-ok kicsit megbolondították az esély latolgatást, 1 tank veszteséggel hoztuk.

• Master91
    55k-m van vele, + 96%-os elit alakulat...gyorsan össze szedek vele mèg 80ig,aztàn elit kèpzès ON
  • Madi92
    Oksa, kösz!
  • Desmodromic
    Gondolom mint a PII-re 90.000 körül.
  • virkir
    Amennyi a Panther-PantherII-höz kell azaz cirka 90k-t.
  • Madi92
    Mennyi xp-t érdemes vele összeszedni kb?
  • Koridor
    "szerintem is, prémium tank annak éri meg igazán aki ritkábban tud játszani és nem tudja kihasználni a havi prémiumot. Persze jól jön azért a prém tank, de a prém számla többet ér.
    Válasz 'bgabor' üzenetére(#165528) "

Erre gondoltam én is.
    Aki nem napi szintem játszik az sztem jobban jár a prém tankal.
  • Toweliee
    bgabor nagyjából leírta a lényeget.

Ha fejlődni is akarsz akkor számla, ha már mindened megvan amit szeretnél akkor prémtartály. Előfizuval szinte lehetetlen mínuszos köröket menni még high tierben is, a kredit így is gyűlik. Ha kezdő vagy akkor a számlát javaslom.
  • R3nton
    szerintem is, prémium tank annak éri meg igazán aki ritkábban tud játszani és nem tudja kihasználni a havi prémiumot. Persze jól jön azért a prém tank, de a prém számla többet ér.
  • Koridor
    Nem kicsit nekem köszönhetik hogy megvédtuk a bázist erlenbergen.
    Láttam hogy bukjuk felsö oldalt, mire keresztbe álltam a kv3-al a hidon. Már tölünk mindenki elkönyvelte a buktát mire rájöttek hogy miután keresztbe álltam a hidon nem tudják a roncsot letolni rola. Mire a pirosak is rájöttek erre, a kigyo körbeért és két tüz közé kerültek.
  • bgabor
    Amúgy figyelte valaki, hogy a KV-5 után most már a T34 is eltűnt a Gift Shopból? Persze lehet hogy játékon belül még kapható.
  • bgabor
    Viszont a prémtank prém számla nélkül közel sem fog olyan jól keresni. A T34 prémimmal 100.000-es bevételt(nem profitot) is képes termelni, prém nélkül jó ha 40-50.000-es bevételt hoz. És ebből még lejönnek a lőszerköltségek, ami T34-el 7000 javíttatás+ 1000/ellőtt lőszer. Úgyhogy prém számla nélkül 20-30.000 a profit vele egy átlagos körben.

Prém számlával úgy kereshet pénzt hogy közben a tankokat is húzza, és eljuthat oda ahová akar, nem kell a prémtankokkal farmköröket menni, és az ugye ugye nem is mozdítja előre egyik ágon sem.

Ugyebár Tier8 alatti prémium tankot felesleges venni mert nem termelnek túl sok pénzt, a Tier8asok árából viszont már jónéhány hónapnyi prémiumszámla kijön. Egy Löwe, IS-6 árából félévnyi prémium számlát veszel. Azzal fél éven keresztül játszhat úgy valaki, hogy közben hülyére keresi magát.

Szóval, kedves Zheka, prémium számla, szerintem felejtsd el a prémium tankokat.
  • Zheka
    hogy érted?
  • Desmodromic
    Asszem jóban leszünk! Legelső meccs, bár nem stock, mert már megvolt egyszer egy éve kb.

• polluxware
    eeemondom ,hogy megy ez az egész

van egy olyan ,hogy NOOOB halmaz...

ide kerülnek a 0 statos, gold tankos, és kínyai vendégmunkás által kihúzott tankokkal rendelkezők

időről időre dobál be ilyenek közé (kivéve ha te is fenti halmaz lelkes tagja vagy)

megy a szívás...

5-6 csata után fordítás

ez így műkszik

tipp: két vesztes csata után -> átmenni egy másik nemzetiségű tankra

vagy várni 30percet

ha jók cs.társak az már az első percben látható...

előbbihez még, jó jelek: ész nélküli lövöldözés, egymás gyilkolása, valmint idióta poénok beírkálása
  • Koridor
    Egy alapvetö külömbség vegyél figyelembe a kettö között: a prémfiok egy idö után lejár, a prémtank meg megmarad.
    Ha sokat játszol és lesz pénzed prémfiokat venni akkor általában jobban jársz vele.
  • Toweliee
    Mi a terved?
  • Kubukli
    Asszem' veszek egy lottót a héten.
    Lakeville, T20. Az első pillanattól kérem a gyökér meztelencsiga szintű nehéz tankereket, hogy ne menjenek a felső bázisról mind jobbra, hanem legalább fele húzzon a városba. Megírom nekik, hogy nem érdemes a pálya felénél gubbasztani, mert egyrészt a creditet a sebzésért kapják, másrészz a seggük meg lesz bszva kb. 8 perc múlva, ha a kicsik elvéreznek a városban.
    Minden bejött: a 4 top heavy jobbra el és stop. Zero damage majd akkurátusan megkerülték őket. A legjobb az IS-volt, aki tolatva próbált védekezni. Ezt több ezer csatával a hátuk mögött: EPIC. Ehhez mennyi IQ szükséges?
  • Zheka
    nah tehát KV-5 ről elcsúszva,van vmi jó prém tank amit esetleg érdemes lenne megvenni?vagy elég prém account)?
  • patchaou
    Szavazz bizony, E75 és T-54 vásárlás itt van a küszöbön :)
  • Koridor
    Hát akkor ez engem nem nagyon érint.
    -"Bónuszkód, melyért 3 napos prémium előfizetést és Prémium fogyóeszközöket kaptok"
    -Annyit nem játszom hogy lázba hozzon a 3 napos prém fiok.

-"Kredit kedvezmény az alábbi Top Tier tankok árából:
    Tier 9-es közepes tankok
    Tier 9-es TD-k
    Tier 9-es nehéz tankok
    Tier 7-es Arty-k "
    -Talán a héten megveszem az elsö T8-as gépem

-"15%-os kedvezmény a Tier 8-as Prémium tankok árából
    5x-ös XP a nap első győztes csatáiért
    50% kedvezmény a Felszerelések árából
    50% kedvezmény a Garázshelyek árából
    50% kedvezmény a legénység ki/átképzésének árából"
    -Ebbol talán a garázshely érdekle.

Azért szavazok egyet, hátha másnak jo lesz.
  • patchaou
    Tököm kivan! 2265 xp T29-el, nyomok egy printscreent és kilép a játék
    se kép, se replay se semmi, csak a statban látom hogy tank ászt kaptam...
  • ximix #165517
    © Pongyi: A Játékból ki kell lépni, bezárni csak úgy lehet megnézni a replayt , ha esetleg nem így próbáltad volna.

© Koridor:http://wotinfo.hu/index.php/item/167-golden-joystick-awards
  • Pongyi
    Hát nem nézem meg mert nem játsza le...Kidob asztalra.