418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• MarkBlade
    Ez azwot
  • hellokitty92
    Aham... pedig googleval semmi nyomát nem találtam ennek a wotos digital deluxe verziónak... Hol lehet venni ilyet?

Szerintem dobj nekik egy emailt és kérdezz rá, csak meg tudják mondani.
  • MuldR
    nem
  • Chimney
    Mostani petchben 8.0 már lesz multicore támogatás?
  • virkir
    Már hogyne lenne.
    Igaz nem pont úgy mint Gáborunk írta mert gondolom ha a kétfájlos verziót használnád már megoldottad volna.
    Annyi az egész, hogy az xvm.xvmconf-ból kitörlöd az // OVER-TARGET MARKERS kezdetű sortól a // COLOR SETTINGS-ig ami ott van.
  • MarkBlade
    Tudom ;) de van ilyen komolyan. 1 hét prémium 2000 gold 50000pénz és egy prémium tank. 3400 HUF ért.. ezen a néven csak nem tudom hogy megéri e és hogy csak uj account vagy meglévőre is lehet e
  • darkwraith
    én meg már azt hittem, hülye vagyok, és lemaradtam valamiről!
  • hellokitty92
    Ember milyen digital deluxe verzióról beszélsz egy free to play játéknál? Remélem feltünt, hogy ez a woT topic, és nem a woW.:D
  • bgabor
    Ha arra gondolsz, hogy az XVM ne variálja át a tankok fölötti kijelzéseket, akkor de van. Csak annyi a dolgod, hogy föltelepíred az XVM modot, és a bemásolt fileok közül az Overtargetmarkers nevűt kitörlöd. Kész is, használhatod az XVM-et gyári kijelzésekkel. Én is úgy használom.
  • MarkBlade
    Erre valaki nem tud választ? :(
  • foxbat88fx
    terveztem hogy elmegyek egyszer egy tank múzeumba.... de szerintem amint meglátnám az első SU-100at kéne hívni a mentőket..... vagy a hulladékszállítókat...
  • barkov6
    Hasonló a cipőm... holnap 10-12 között elvileg bekötik, de ha nem, akkor visítok... :)
  • foxbat88fx
    még mindig nincs olyan XVM ami megtartaná a gyári OTM-et? :)
  • stoppos
    Lehet szavazni :)

Gondolom valahogy a javascriptet is be lehet szúrni, de mindegy.
  • stoppos
    Mielőtt tavaly szeptemberben beköltöztem a lakásba, rendeltem netet, dátumként megadtam a beköltözés utáni napot. Ehhez képest sikerült nekik október végén bekötni a netet. A telefonról osztottam wifit a laptoponak, hogy legalább játszani tudjak. De marha gyorsan pörögtek a megák. :)
  • brasco84
    és a munkáért még pénzt is kapsz.. :)
  • Axon
    Csak rajtam meg már látszanak az elvonási tünetek.

Mindjárt kicserélem az egér mutatómat célkeresztre :)
  • Trucker39
    Úgy tudom, igen. Itt már többször volt értekezés ez ügyben. Szép nagyokat durrant az ellenfélbe, már ha nem túl páncélozott.
  • barkov6
    Munka még nem kezdődött, internetem 2 napja nincs (most ez mobil internet, amiről írok).
    Na ez a szívás... meg a rongyszem... :)))
  • Toweliee
    Köszi a tippet!
  • stoppos
    Amennyiben 8 óra meló, vagy 8 óra folyamatos prohorovka assault a kérdés, az azért erősen meggondolandó. Munkában kevesebbet szívok. :)
  • retros
    a su-152 alap ágyúját HE-vel érdemes csak tolni igaz?
  • Axon
    Te legalább játszhatsz :)
    Én a meló helyen vagyok és hidd el most örömmel tolnék akár egy rakat assaultot is malinovkán :)
  • brasco84
    egész álló nap azt a kurva assaultot adja ba, csak és kizárólag támadó oldalon, hogy verném szét a fejét az összes wg-s csicskának
  • darkwraith
    1/35-ben az Italeri gyárt JP-t, kevésbé részletes, de jó illeszkedésű makett. Ez 5-6 ezer körül van. A Dragon 13 ezernél kezdődik (mondjuk jó sok extrával). Ehhez ugye attól függően kell festék, melyik változatot akarod festeni. test: 3 v. 4 festék, lánc, görgők: 2 festék. Na meg koszolás stb. xd
    A festékek kb. 400 Ft / db
    ragasztó: 800 ft

Hirtelen ennyi
  • Toweliee
    Jó kérdés, az 1:72 túl kicsi az 1:36 meg túl drága :)

Valami köztes megoldás érdekelne, ami maximum egy tizesből kijön festéssel, ragasztással. Régen repülőgépekkel foglalkoztam.
  • Trucker39
    Nálam most 1.93 s alatt tölt újra a fegyver.

Ventillátorral és töltésgyorsítóval. A fejlesztett célzó rendszeren meg azért gondolkodtam, mert mintha szűkebb körből indulna a célzás és persze gyorsabban is zár össze. Mikor túl sokan nyüzsögnek körülöttem, nem árt meg ha minél több lövés talál. Igaz, csak lövésenként 75 dmg a sebzés, de az is percenként 2300 sebzés (persze ha eltalálom az ellent)

A ráköltött kreditek meg szerintem nem annyira lényegesek, hiszen ez egy farm tank, amit ritkán ad el az ember. Az árát meg pár óra alatt ki lehet farmolni.
  • darkwraith
    Én is makettezem.

Milyen méretarányban gondoltad? Mert ahhoz mérten ajánlok szívesen boltot illetve márkát. Nekem az 1/72-ben van megépítve, de gondolkodom 1/35-ben is. Abban PzI-Pz VIB-ig akarom mindet megépíteni, most a PZIV van folyamatban. És nem randa vödör toronnyal :D
    Nem is tudom milyen levetemült rakhatta ezt a förmdvényt rá. Még megértem, ha egy-két prototípust kicsit átterveznek grafikailag, na de hát legalább a létezőket ne buherálnák. Az M24 Chafee is hogy néz már ki azzal a bösznye nagy randa toronnyal.
  • bgabor
    Khm, mindez nagyon jól hangzik, csak éppen totál felesleges.
    A rátett töltésgyorsító a Churchillen kemény 0,22 másodpercet gyorsít az újratöltési időn. A Fejlesztett célzórendszertől meg nem lesz pontosabb a löveg, hanem a célzási ideje lesz kavesebb, tehát 10%-al gyorsabban beszűkül a célkereszt. Na most a Churchill ágyújának célzási ideje 2,3 másodperc, javított szellőzéssel 2 másodperc. Ezt egy nagyon gyors célzási idő, ezt se gyorsítod már érzékelhető mértékben töltésgyorsítóval. Tehát te elköltöttél a Churhilleden 1,2 millió kreditet olyen fejlesztésekre, amiknek nincs érzékelhető hatásuk.

Churchillre ventillátoron kívül max a sérülésjavítást gyorsító szerszámosláda az értelmes feljesztés, a többi felesleges.

Alapvető dolog egyébként, hogy amúgy is gyors újratöltésű és célzásidejű lövegekre felesleges töltés és célzásgyorsítót(Fejlesztett célzórendszer, ha neked így jobb) tenni, mert ugye csak 10%-ot gyorsítanak. A kicsi újratöltési és célzási időnek meg a 10%-a elhagyagolható lesz.

Szerintem töltésgyorsítót olyan gépekre érdemes csak feltenni, ahol a vele nyert idő legalább egy másodperc felett van. Ezek a tíz másodperc feletti utántöltési idejű, magas tierű lövegek lövegek.
  • PetiPetiHUN
    Pokhorovkán védő vagyok VK3600H-val max VIII. tierű csatába. Az északi átkelőnél falkába jönnek vagy 8-an és simán bedarálnak minket.
    Pár csatával később max VI. tierű csata de mi vagyunk a támadók. Megpingelem az átjárót és beírom hogy támadás. Csak egy M6-os jön velem oda de ő megindul a másik oldalra. Gondolom jobb gyorsan kilövetni magam ha már ilyen hülye a csapat így hát követem. A vége nekünk kettőnknek 4-4 kill lett mondjuk őt kinyírták de nekem összejött egy acélfal.
  • Trucker39
    Az ideges Stug kezelőket is szeressük, bár utána kicsit veszekedősek.

• Sunsetjoy
    A Churchill igazán csak fullos legénységgel kezd pörögni...
  • stoppos
    Igen. A kliensnek nincs sok dolga a pályaleosztással. A sima meccs még így is bennmaradna prohorvkánál.
  • Toweliee
    Melyik makettboltot ajánljátok? Akár online akár személyes vásárlásra (Budapest).
    Jagdpanther-t szeretném. Kb 15 éve foglalkoztam utoljára ilyennel, azóta gondolom sokat változott ez a világ.
  • VanDaal
    Jut is eszembe, a Dragon Ridge-et is egy sima reggeli szerver restart alkalmával vették ki. Pedig azzal a pályával szerintem közel sem volt annyi embernek baja.
    Én személy szerint mondjuk kimondottan szerettem.
  • stoppos
    Malinovkával nincs nagy gond. Ott az a probléma, hogy nem lát az ember rendesen a sok erdőtől, így ha elöl vagy, nehéz kiválasztani a helyet, ahol állnod kellene, hogy ne lőjenek ki. Meg kell szokni, hogy nem lő az ember, ha elöl van, csak mutat. Úgy általában hozható a meccs.
  • lexlutor
    ..van valami hir a kovetkezo tesztfazisrol?
  • Master91
    Azt adnám én is. Az ideg rángat mikor látom hogy oda töltődik be...
    Malinovkával már úgy-ahogy meg barátkoztam, de Proho az valami kegyetlen.
  • stoppos
    Köbö egy xaros frissítés lenne szerver oldalon szerintem, hogy a prohorovka assaultot kivegyék. Mindenki boldog lenne.
  • VanDaal
    Ha már panasznapot tartunk, akkor igen sürgősen választhatóvá tehetnék a játékmódokat is, mert Prokhorovka és Malinovka assaulttól már a sírás kerülget, ha meglátom...
    Tudom, 8.0-ban majd orvosolják, de nem értem, miért nem lehetett volna valami hotfixszel megoldani, ha már ennyire irritálja a többséget. De neem, várjon csak a sok hülye hónapokat egy ilyen semmiségre is, mert ezt csak a fizikával együtt lehet betenni, külön nem.