418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Trolokaa
    Én ma lettem nagymenő! :PPPP

Megvásárolva:
    IS-7' vettél. Elköltöttél kredit: 6 100 000.

Első kör!

Győzelem!
    Csata: Siegfried Line 2012. szeptember 5. 18:02:43
    Jármű: IS-7
    Szerzett tapasztalat: 886
    Szerzett kredit: 38 430 (kárpótlás a csapattárs által okozott sebzésért: 250)
    Csatában elért Achievement: Kiváló Lövész, Elit lövész, Kiváló soför jelvény: "II. osztály"
  • Doc Hooliday
    Ez amúgy nem erről szól hogy csináltál-e jó pár hibát vagy sem...mindenki csinál soxor jó pár hibát csak van aki állandóan a másikat hibáztatja! Én már nem veszem föl az ilyen hülyéket, megszoktam hogy pár körben lúzerekkel megyek, máskor pedig én tűnhetek lúzernak egy profibb gémer mellett! Múltkor 8killt csináltam egy csatában és kikaptunk! Amikor a vége felé megkérdeztem a többieket hogy miért nem mennek inkább simsezni akkor még én voltam a noob! Már nem érdekel a sok hülye, ez egy játék és én jól akarok vele szórakozni nem pedig a 12-éves vérpistikéken idegeskedni!
  • Trolokaa
    Irigyellek hogy van türelmed ilyen géppel randomba menni.
  • SuspiciousC
    Valami szubjektívet mondhatnál róla légy szíves, milyen a 704-hez / ISU-hoz képest?
  • Gottfried
    Ezek 99,9%-ban random eredmények
  • Gottfried
    Amennyit szidtam a jgpzE100-at,most annyit dícsérem az object268-at. Méltó utóda a valaha "rettegett" 704-nak!
    Ha valakit érdekel egy egész jó meccs vele,az nézze meg ezt.:

obj268 (amivel vissza lehet érni ha kell)

Bár még csak 34 csatám van vele de azért érdemes összehasonlítani a jgpzE100 statommal és a nagy kedvenc 704-el.

• Trolokaa
    Alap mert 8.0 át teszteled és minden létező tank elérhető lesz amit akarsz.
  • foxbat88fx
    béta tesztelők? ez nem béta, ez teszt :D
  • tenkenorman
    remélem! amúgy nem merült fel a béta tesztelők valamely módon történő megajándékozása?
  • Zollee70
    Köszönöm Mindenkinek, aki hozzászólt.
    Megnéztem én is mégegyszer, valóban csináltam jó pár hibát.
  • foxbat88fx
    benne lesznek vajon az új TD-k is? :P
  • Trolokaa
    Mehet a trollkodás a legnagyobb dögökkel TROLOLOLOLOLO!!
  • foxbat88fx
    ezaz! ma ugysem alszok! jó lesz holnap kómásan tesztelni :D előre érzem hogy szar lesz ez a 8.0 xD
  • Trolokaa
    Holnap teszt!!!!

http://translate.google.hu/translate?sl=auto&tl=en&js=n&prev=_t&hl=hu&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&u=http%3A%2F%2Fwot-news.com%2F
  • tenkenorman
    őgy van, nekem már párszáz csata után beidegtődőtt hogy mindig oda nézek ahonnan a legvalószínűbb hogy rámlőhetnek, mivel a torony frontpáncélja ált a legvastagabb! szinte zavar ha nem így teszek!
  • foxbat88fx
    +1
  • patchaou
    Lehet hogy 5000 csata után nehéz lesz megszokni, de kezdd el használni a jobb egérgombot. Nem az autoaimra gondolok, ha nyomva tartod, akkor a torony forgása nélkül tudsz nézelődni. És próbálj egy kis stílust vinni a játékodba
  • pointer4
    Amelyikkel többet nyersz, és több sebzést tudsz bevinni. Csatánkénti 3-4.000 sebzéssel mind jól hoz, de alacsonyabb tier hoz jobban, ha javítani is kell, márpedig azt mindig kell.
  • R3nton
    is-3
  • pointer4
    Megnéztem, tényleg van még sok mindent tanulnod.
    tanácsok:
    - matematika az egész játék, idő/sebzés
    Mire rádjöttek szemből, a 3002db már hármat kellett volna bekapjon. Ne úgy menj ki a sarkon, hogy már betöltöttél és utána kezdesz kinézelődni, kimész a sarkon, összeszűkül a célköröd, és pont akkorra legyél betöltve, ne tartson sokáig. Egyet lőttél, de hármat is tudtál volna.
    - ha ketten rádmennek, akkor az elsődleges cél legyen az, hogy egyet csinálj belőlük, ne a másikat kezd el sebezni.
    - Szemből mindig jobb minden tank védettsége, és amíg töltesz mocorogj nyugodtan, nehezebb célpont leszel.

Ezt így is úgy is buktad volna, mert hárman maradtatok védeni, 6 tankra, és a másik 12 meg meghalt simán.
    Amin változtathattál volna, hogy 5-6 killel végzed. De egy 800 xp-s vesztett csata azért jó eredmény bárkinek :)
    Majd egy 2-3.000 csata után jóval jobban megy majd ez. És mégjobban 5-6.000, és mégjobban 10-12-000 :D
  • passz1
    Sziasztok!
    Melyik tankkal lehet jobban pénzt gyűjteni...T54-el vagy IS3-al.
    köszönöm.
  • foxbat88fx
    nem vagy egyedül :D
  • I.C.ram
    Prototype weekről tud valaki valamit? Lesz ilyen amerikai is?
  • hellokitty92
    Elképesztő hogy elkezdett szopatni a játék, most volt egy csatám t30-al. 9 lövésből 6 talált, abból csak 2 volt sebző, úgy hogy csak t9-10 med tankokra löttem.:D
  • Toweliee
    Hány meccset játszottál le eddig?
  • Zollee70
    Építőnek építő volt, 830-as eff-el nyilván van hova fejlődnöm, ez nem kérdés. Az észrevételeid pedig ülnek, de a kioktató hangnemed nem esett jól.

De nem ez volt a lényeg, hanem a csapat viselkedése.

Azzal pedig egyetértek, hogy miért vagyok olyan hülye, hogy játszom egy elvileg szórakoztató "eszközzel", amin felb@szom magam....

• Hassel74
    Valahogy nekem is jobb nélküle. Mindenki csak az effit lesi, ahelyett, hogy játszana.
  • Malarki
    Azért megnyugodtam, hogy nem csak nekem jutnak ki a taknyos papír zsebkendő IQ-jával rendelkező csaptattársakból.
    El Hallufon a csapat 3/4-ét lőtték csak ki 3 perc alatt a kanyonnál. Kiálltak mint topmodell a kirakatba, gyönyörű volt nézni ahogy folyamatosan robbantgatnak fel. Aztán persze én lettem lenoobozva, mert meg mertem jegyezni hogy ezt talán nem kellene, meg nem mentem segíteni. Tényleg ennyire nehéz ésszel felfogni, hogy mennyivel könnyebb megvárni míg az ellen jön fel, és fedezékből szépen kiszedni őket?
  • ladista
    Kedves Zollee70!

Építő jellegű kritikának szántam, ha megbántottalak volna, akkor elnézést kérek.
    A "nagy arcot" viszont kikérem magamnak!

@Csoszi87: nem bántom. Feltett a kolléga egy replayt egy fórumra, elmondtam az én szubjektív véleményem róla. Amúgy nem, nem írta (átérzem az iróniát is :) )
  • csoszi87
    Miért bántod?
    Írta Ő 1 szóval is, hogy nem tartozik közéjük?
  • Zollee70
    Köszönöm az építő megjegyzésed...
    Még az a jó, hogy Te sem vagy profi, mert akkor nem tudom mekkora arcod lenne.
  • ladista
    Csapattársaid nagyjából ugyanazt a játékerőt képviselték, mint te (statisztika alapján) és azt az oldalt, ahol álltál -szerintem- reggelire kellett volna megenned. Ráadásul szerencséd is volt, mert az arty csak a végén koncentrált rád, talán előbb is be tudott volna lőni, amikor kint dzsanáztál a nyílt terepen. Volt két nagyon csúnya mellé lövésed, rengetegszer mutattad az oldalad az ellenfél irányába és láthatóan még mindig nem tanultad meg, hogyan lehet a löveg forgatása nélkül körbe nézni a kamerával.
    Véleményem szerint fejlődj még bőven (van hova a te szintedről) és utána idiótázz :)
    De ez csak egy átlagos játékos véleménye, talán profik is meglesik a visszajátszásod.
  • Zollee70
    Ma csak idióták játszanak.
    Íme a bizonyíték...
  • lexlutor
    Overlord a blogon pont a normalizacio valtozast taglalja eleg melyen.
  • Toweliee
    :))
  • foxbat88fx
    serb születésnapi videói avagy hova a k**** anyjába tünt az összes vodka????
  • Toweliee
    A DVD-n milyen tartalom van?
  • Wasp91
    De milyen szánalmas. Egyik accjával pluszot ad a többivel meg mínuszt.
  • foxbat88fx
    tök átlag? xd
    a játékosok nagy része egy nagy nulla!
    ha gyakran csinál ilyeneket akkor ő igen csak jónak számít, tekintettel a felhozatalra.....
  • atee73
    Nyugodtan vehets en is toluk vettem meg dobozos verziot , ugyanezt tartalmazta csak kaptam 1 dobozos dvd t is hozza