418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• brasco84
    akkor ez már a 8.0? nem csak a fizika? eun nincs is róla hír.. nem posztolnak ezek semmit se :)
  • Trucker39
    Valami linket dobj már pls. A launcher-t is le kell szedjem.
  • Eagle16
    Elvileg ki lesz, gyakorlatilag meg majd meglátjuk nemsokára :)

42%-nál járok, csak azt nem tudom hogy a szerver is megy-e már.
  • R3nton
    most akkor az előzetes híreszteléseknek megfelelően valóban ki lesz fejlesztve az összes jármű a teszten, vagy ez csak kacsa volt?
  • brasco84
    prokhorovka assaultot támadóként 13-2 re megnyertük, vagyis befoglaltuk.. wtf
  • UUUU
    Ismet szarul indul a nap mint altalaban.

9 kill es a vegen egy PZIV 1v1 a gyozelemert. :P
  • Hassel74
    Köszi! Elég lassan csorog.
  • VanDaal
    Még szerencse... úgyis 4 óra múlva lejár a prémiumom, és a játék is úgy döntött, hogy addig én már nem fogok több meccset nyerni :D
  • Trolokaa
    TROLOLOLOLO! Köszi a hírt!
  • Eagle16
    Lehet tölteni a 8.0-t a tesztszerver launcher-jén keresztül.

3609 mb.
  • R3nton
    hát azért az amx50foch is "csak" 400"-akat sebez, azért mégis elég nagy "fenyegetés" a páncélja, agilitása és kiváló rofja miatt.
  • Trolokaa
    Igen ezt a BL10 kompenzálja csak sztem ezek az M62 meg S70 nem fog többet sebezni mint más tankokon ergó nem nagy fenyegetés.
  • bcseke91
    Kiváncsi vagyok 8.0 után ki fog még assaultot játszani
  • Trolokaa
    Akkor lenne nagyobb pennel. Nekem mindegy csak TROLOLOLOLOLO!!
  • hellokitty92
    Ahogy eagle is írta, akkor van gáz, mikor szembe jönt egy jól páncélozott tartály, te meg csak dobálod neki a plüsmackókat.:D

7-8 mp alatt biztos nem lőnél egy olyan nagy sebzésű ágyúval, azt még a t110 is megírigyelné. Hihető rof-al meg az m62/s70-el is több sebzést tudnál bevinni, mint a szétnerfelt HE-vel... mert AP-nál legalább biztos a megadott sebzés (persze 25% randomal).

Igazából, jó hogy nem ugyanazt a játékélményt nyújtja a 2 ág, legalább kicsit változatosabb... az első ág azt adja, amit leírtál, csak AP-val, a második meg inkább a gerilla harcmodorra ad lehetőséget.
  • Eagle16
    Jó, de a HE sebzés nagyon random...az AP-ről legalább tudod hogy ha átmegy akkor két érték között sebez valamennyit. A HE sebzés meg alapból feleződik ha nem üti át a páncélt. A KV troll ágyújával is lőttem 300-akat Tier 6-7-es tankokba, meg volt hogy beadta a 900-at is, de csak ritkán. Nem megbízható, ha van a másik oldalon egy 400 HP-s tank akkor nem lehet benne biztos hogy egy lövéssel kivégzed.
  • Looserke
    ja és természetesen prémium nélkül... :D
  • Looserke
    már megint cheater voltam a Ferdinand szerint... :D

• Trucker39
    Mai "teljesítményem": 20 csata, abból két győzelem, 1 döntetlen, a vereség. Mindössze a négy nemzet TD-it szerettem volna leduplázni
  • Trolokaa
    Teszt 1 en himmelsdorfon mikor felmentem object 268 al E50 tornyára 700 körülit adtam úgy hogy nagyon nem állt szögbe neki. és gondolj bele egy IS7 et Jag Panzert seggbe vagy oldalba lőni egy 1000 essel plusz robbanna a tankban a lőszer nem csak behatolna és ennyi. Csak játszottam a gondolattal, nekem tetszene mert lenne valami egyedisége a tankoknak nem ugyan azt nyújtanák mint a tornyos társaik.PL SU122-54 el 7-8 mp enként alap 600 akat adni az ellennek.
  • Trucker39
    Bocs, erről nem tudtam.

A HE lőszeres témához: akkor megint hozzá kellene nyúlniuk a He lőszer sebzéshez, amiből újabb háború törne ki. Ha meg így marad... hát az is elég vicces lesz.
  • Toby0501
    A preview is valamikor délután indult, lehet, most is így lesz.
  • Eagle16
    Csak HE-vel a kutyának se kellenének...150-200mm átütéssel meg végképp nem. Szemből semmit sem ütne át az a HE és sebezne ilyen 300-400-akat jó esetben a Tier 10-es TD, kb. semmi elrettentő ereje nem lenne.
  • foxbat88fx
    jah mára írták a tesztet, én meg nem bírtam várni xD
  • patchaou
    Az csak a fizika tesztje, nem a 0.8.0. teszt volt. Tegnap wotnews-on mára írták ki a tesztet.
  • Trolokaa
    "De a legfontosabb, hogy az új td-k t9-ig mind (orosz)medre épülnek. Ebből következik, hogy remekül rejtőzködnek és kis méretűek, mozgékonyak leszek, biztos remek rof-al... Üsd és fuss taktikára tökéletesek lesznek."

SU-ISU szindróma, Az új lövegek kis logikával kiszámíthatóak hogy ugyan az lesz mint IS8 on meg IS4 en meg IS7 en csak gyorsabb. Mindegy lehet én látom rosszul de semmi kimagaslót nem látok ezekben az új gépekben.PL egy újítással vonzóbbá lehetne őket tenni hogy csak HE vel lőnének mondjuk 150-200 mm es pennel mint ami Object 268 nak volt a HE lövedéke az első teszten. (150 mm)
  • Trucker39
    Augusztus végén állt le, ha jól emlékszem.
  • Eagle16
    E4...sokkal jobb egy tornyos TD-vel menni, nem függ a csapattól annyira és városban is sokkal használhatóbb, kevésbé kiszolgáltatott az SPG-nek is.
  • foxbat88fx
    nah bakker reggel 6-kor fekszek le.....na mondom már 10 óra, felkelek, megnézem már ezt a 8.0-ás teszt szerót.... erre sehol semmi xD :(
  • VanDaal
    A JagdE-100-at eddig még mindenki szidta, az E4-et meg még kb senki sem. Nyilván lesz valami "finomhangolás" a következő patchben, de azt nem gondolnám, hogy ezután fordítva lenne majd.
  • Trucker39
    Ha bele pillantasz a light illetve a full zip-be, máris látszik a különbség. A light nem tartalmazza a proxy.exe-t, így a light verziót csak abban az esetben érdemes feltenni, ha már előtte egy full verzió fenn volt. Legalábbis így gondolom.
  • Solten
    Tudtommal a full mutatja csak a statisztikat.
  • Adjunktus
    Egyszerre húztam a kettőt,de csak egyre van lecsó.
    Tehát JgpZ E100 avagy T110E4?

Mondjuk tudom a választ,tehát tök fölösleges kérdés volt.
    Na de hátha javítanak valamit az JgpZ-en...
  • lexlutor
    ..egyenlore csak annyit tudni, h a kov patchben nerfet igertek neki..
  • Ndre77
    Most kicsit lemaradtam. Mi baj van/lesz a T-30-al?
  • Solten
    T-54 lapos es kompakt, csaknem scout tank camo bonusza van. Kinai copyja hasonlo e teren is.
  • Gigiikun
    Átérzem a problémád..., bár nekem az első 10-20 csata jó volt, de utána a következő 70...
  • stoppos
    Ha meg is változott, nem sokkal. :) A T-54-gyel olyan helyeken tudok pocolni, meg mozgolódni, ahol az E-50-et már a fél hadsereg lövi.
  • Alcapon3
    Hali! Meg tudná mondani vki, hogy ha felteszem az xvm lite modot, akkor az miben kevesebb a full-tól?
  • hellokitty92
    Az object 704-nek is 120mm-es a páncélzata, csak a lövegpajzsa vastag. Isu, Su152, 268 szintén papír.

De a legfontosabb, hogy az új td-k t9-ig mind (orosz)medre épülnek. Ebből következik, hogy remekül rejtőzködnek és kis méretűek, mozgékonyak leszek, biztos remek rof-al... Üsd és fuss taktikára tökéletesek lesznek.

Van az a régi camós statisztika, abban még a mozgó t54-nek is jobb volt a camoja -nem is kicsit-, mint a német high tier td-nek, állva...:D Jó feltételezzük, hogy azóta ez megváltozott (nem:D).

Engem csak annyi zavar a su-54-nél, hogy ráteszik azt a bazi nagy és nehéz s70-et. Egy 28 tonnás tankra... gondolom az természetesen nem lenne orrnehéz... de egy 130 tonnás tankra nem lehet felteni, egy igaz, jóval nehezebb ágyút, mert túl orrnehéz lenne az orosz barátaink szerint... eszemf@szommegállxD