418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
foxbat88fx #165875 remélem az új TD ág azért nyitva lesz XD
akarom látni hogy miért is szívom a fa**t SU-100-al..... remélem van értelme :D Uralmash cukinak tűnik -
Szpecnyaz #165874 Ja, értem, köszi. -
Hogy érted ezt? A launcher a tesztpatchet a fizika tesztjének a mappájába pakolta, a szerver viszont még nem megy. -
Kúrva jó!
0- ról kezd mindenki? mármint senkinek se lesz meg az eddigi tankjai?
Simán ki pöccintem az Is8,Is7et...
Meg a Jt- Jgpz 100-at.
Meg kb. mindent :D -
Total Commanderben kijelölöd, CTRL+Page Down, aztán pedig kimásolod belőle a cuccokat, mintha egy zip fájl lenne.
7zip plugin talán kell hozzá. -
Gunslinger #165870 Jah, Malinovkán, Mines-on meg könyörögsz a spotért. Jó is lenne, ha mindig Himmelsdorfra rakna vele. -
Szpecnyaz #165869 Arról nincsen infód hogy mikor adnak ki valamit amivel fel lehet használni a letöltött teszt patchet? -
Csak 1x-es szorzó lesz sajnos. -
Gunslinger #165867 Kicsit túlméretezték, 100 milla free xp-ből sztem vagy 3-4-szer ki lehet fejleszteni minden nemzet minden ágát. :-) 100 milla viszont már nem elég mindenre, hamar el lehet azt költeni, viszont aranyból lehet váltani lóvét, ha valakinek kevés lenne, meg gondolom lesz 10x szorzó is. -
De városba nem is nagyon messzire kell néznie. Illetve, Provance-on is sok a scouth tank, és messziről is jól adja, pontosan. Egyedül a francia tankokat nem csipázza annyira.
-
Szóval nem lesz megnyitva minden tank, de lesz mindenkinek:
100 millió free xp
100 millió kredit
20,000 gold.
Talán elég lesz :D -
lexlutor #165864 ..miert melyik tier6 medet nem kapja szet egy tier7es heavy?? -
VanDaal #165863 Ez elmondható minden más hasonló tankról is. Milyen visítás lenne már, ha egy tier7 heavyvel nem lehetne leverni egy tier6 medet... -
Gunslinger #165862 Nem csak a low tiernél, lásd T34, IS-6, ott talán még fájdalmasabb is, mert a camoja is szar, 360 méterig lát el a T34, vele szemben meg T32 400 méter, a Löwe a legjobb tier 8-ban a 402 méterével. Nem kicsi különbségek ezek. -
Hagyjad mar. Jo erto kezekben lesz tier7es heavy az ellennel es szetkapja se sperc alatt. -
Azert ha jol szamolom a 470m ranget ellehet erni a churchillel es binocular nelkul. -
Sokan meg fogják vanni csupán azért, hogy meglegyen. És ott van rengeteg olyan játékos, akinek fingja sincs semmiről, nem olvas a játékról híreket, nem jár fórumokra stb... de pénze van és megveszi amiről a 80-as IQ-jával úgy gondolja hogy hű de fasza... -
lexlutor #165858 ha megkapja a plussz pent, hp-t es egy kis mozgekonysagot, tenyleg nem lesz az rossz erto kezben.. -
Gunslinger #165857 Mivel csak a játék kezdetén volt elérhető, ezért gondolom már sokan eladták, anno t9-es csatába is berakta az MM, oda irtó kevés volt és kezdetben a hp-ja is kevesebb volt, na meg lefogadom, hogy aki a legelején kezdte azok közül már igen sokan a játékot is abbahagyták, nem hogy azzal a tankkal való szaladgálást. Nem volt soha kiemelkedően jó tank, pénzfarmra volt, arra meg vannak sokkal jobb tankok is már. -
lexlutor #165856 ..eza vakegerseg, a low tier premiumoknal elegge visszatero dolog. t14, vagy eppen a chuchill sem egy sasszem :) -
Es ki a pocs fogja azt megvenni, mikor tier 6-7 lesz akkor minimum a matchmakingje es kb semmit sem er majd ott? :D -
Gunslinger #165854 Tetrarch-on bitang durva az t4-es ágyú, olyan mint a PzIII top ágyúja, csak ugye az meg t4-től t6-ig játszik, Tetrarch legnagyobb betegsége, hogy a 260 méteres látótávolságával eléggé vakegér, a tier 1-esek messzebbre látnak el, ha legelöl mész vele meghalsz. -
darkwraith #165853 Tényleg nem régóta játszom, de van pár csata mögöttem, és ha jó lenne gondolom még most is szaladgálnának vele. na de nem kötekedni akarok, csak halkan megjegyeztem. Attól lehet jó természetesen. Pl a vk3002 db sem tetszett papíron, most megvettem, és egy álom a pantherhez képest. Van lepattanó lövés, már el is felejtettem a panthernél, hogy létezik.
-
lexlutor #165852 ..nekem ez az egyik nagy bajom, h a regi, kezdeskor kidobott preorder, stb tankokat nem lehet venni. nem tartana semmibol kicsit kipofozni oket es kiadni ujra.. mondjuk lehet csak en vagyok iylen low tier premiumbuzi.. -
Gunslinger #165851 Mert nem régóta játszol, boltban nem lehet venni, a medium pre-order pack része volt, mikor indult a játék és volt hogy 20 is volt belőle egy csatában. -
Van, amiben "erősebbek". Például, rádió. van melynek tier 9-s rádió is benne van, asszem tier 4- vagy 5-sben. Jellemzően az ágyú gyengébb. Vannak kivételek, mint pl Tetrarch, ahol erős a cső, de cserébe a tornya gyengébb. Igaz, ezt a kezdők nem nagyon tudják, és nem ott lövik. 
Ergo, a prém tankok farmolásra lehetnének jobbak, de ez nem mindre igaz.
-
Gunslinger #165849 Az a 30 napos, a legdrágább 1 hetes az 300k és multicolored, a two-tone csak 150k. De igazából azért mindenféle tankra nem éri meg felrakni, a fontosabbakra meg lehet jobban megéri aranyért permát venni az olcsóbb two-tone-ból, de majd úgy is jönnek tesztek, hogy egyáltalán mennyire lesz hasznos. -
darkwraith #165848 Biztos jó tank lehet :D
Pályafutásom alatt egyszer találkoztam vele összesen. -
Droughert #165847 30k+ simán hozható, ha jól tolod akkor 50k fölött is hoznak, javítás+lőszer meg átlagban 2k alatt van. -
Gunslinger #165846 Ha azt nézzük ott a PzV-IV az L/48-al tier 6-ban, igaz van 870 hp-ja, de azért azzal is el lehetett lenni, ez a prém t6-os Pz IV sztem kifejezetten jó cucc lesz, azt a 700 hp-t lehet még nagyon alulra is lőttem. -
darkwraith #165845 ha jól emlékszem, 1 hétre valami 600.000 ezüst ez az álcafestés, na ez az üzlet. Termeld ki ezt néhány tankra hetente, prém nélkül. -
lexlutor #165844 hat.. meglatjuk.. ha meglesz a 150es pen. de arrol meg semmi nincs a patchnotes-ba. a jelenlegi 130as agyuval, csak oylan rofal es mozgekonysagggal lehetne ertelemsen hasznalni mint az m4 e8at. bar mostanaban arrol sem hallok semmi jot. -
stoppos #165843 Régen számolgattam, szóval, tier 5-ösökkel mennyit lehet összehozni? -
Gunslinger #165842 Kap valszeg vagy 650-700 hp-t, nem lesz rossz, a mostani PzIV sem csak akkor ér valamit, ha top tank, remekül el lehetett vele csipegetni t8-ban is, mikor még nem volt ez a korlátozott MM, főleg, hogy most buffolják a 75-ös átütését 150-re elvileg. -
lexlutor #165841 ..igy is ossze lehet karistolni 20-30k-s koroket veluk. es ez kb tiszta profit, mert a javitas es loszer gyakorlatilag nulla. -
lexlutor #165840 ..tier6ot elfelejtettem. ugy kb semmit nem er majd. -
lexlutor #165839 low tierrol beszeltunk. high tier mas teszta. -
stoppos #165838 Akkor nem értem, mi értelmük. :) -
Minél nagyobb a tankod, annál drágább a festés :) Ezüsttel jelenleg csak 7, vagy 30 napra lehet venni. Persze nincs kizárva, hogy ez is változni fog. -
Gunslinger #165836 75mm L/70 lesz Schmalturm-al a prém PzIV-en, tehát az lesz, mint most a fullos PzIV, csak tier 6 lesz.