World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
még le se irtam B2 igényem teljesült.:) Ami még most jól jönne hulldown repleyek. T-29, T-32.
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
WoT: Nishizumi77

Az In-game player ratings új verzióján nincs mit telepíteni, pár fájlt kell átmásolni és módosítani, hogy mûködjön.
Messzirõl világított és kilehetett szedni. De ez csak egy felvetés.
Puffancs, Sztyeppe
Tegnap megtanultátok, hogyan kell Bálintkával csatát fordítani, hogyan kell kilõni a B1-B2es bunkereket, ebbõl a videóból pedig megleshetõ, hogy mit kell csinálni 2 db amx40-el ha szembõl jönnek, illetve Bálintkát, hogyan kell kiszedni ha az elejét mutatja (hátulról, oldalról ugye nem nagy kaland, hiszen ahol bordás a tank, ott még egy hógolyó is átüti).
AMX-es résznél azt érdemes nézni, hogy mennyire bugos a vezetõ nyílás, illetve, hogy több-kevesebb sikerrel próbálom trackkelni õket, ezzel is megkönnyítve az artynk dolgát.
Még egy apróság, amit nem gyõzök hangsúlyozni: mozogni- mozogni-mozogni, low tierben ez többet ér bármilyen páncélnál, mert itt még a játékosok nagy része szinte képtelen eltalálni egy 30-al lõdörgõ jármûvet. Arról az apróságról ne is beszéljünk, hogy bármilyen meglepõ, de általában a camper team veszít.
replay
Viszont náluk van "you ask we reply..." 11:
link
en is hasonlo cipöben järok, a nemeteket a maus-on kivül mind megvannak es gondoltam az oroszokat kiprobälom. KV,KV3 sajät tierben OP tankok,aztän az IS nekem csalodäs volt de most mär az IS3 megerte a szenvedest. Szoval nekem is ugy tünik hogy az orosz tankok jobbak mind a nemetek( talän az Is4 nincs olyan jo mind az E75), az IS3 a KT-hez kepes easy mod:-).
ha most kezdenem a jätekot akkor az orosz heavy ägat tollnäm.
Lusta vagyok.
a maus-al lefogtuk a felét, de nálunk a többi meg szétszéledt meghalni :D
majd nem sikerült, majd nem :)
(azt hittem tovább bírja szerencsétlen kisegér) :S
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Próbálgattam átírtam amit kell elvileg de nekem se megy.
A fórumon olvasta, hogy lehet olyan hibája ha nem a c:\-re van telepítve a játék akkor nem mûködik.
Olyan valaki kéne akinek nem oda van telepítve és mûködik.
Feltételek:
- 18. év
- TS 3 használat
- T9 Heavy, T8 Medium, T7 arty, T8 TD közel a T9-hez
- Regisztráció a http://hungarianteam.hu/forum weboldalon és a megfelelõ topicban pár sort írni magadról
- Játszani akarás
Klánunkban két divíziót tervezünk létrehozni:
a. div: CW Team, napi csata, gyakorlás
b. div: Fun Team, néha CW, ahogy szeretnék, platoon, company
Jelentkezzetek bátran, és együtt ismét nagyok leszünk! Ingame NH3CL-t keressétek kérdéssel.

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
igazabol, az a kiabrandito a mai elso duplaban is a vk-val, h ezt ugyis megnyertek volna, ha semmit nem csinalok vele. nem erzem ugy h sikerulne veluk barmi igazan hasznosat hozzaadni.
na de viccet félretéve, a T1, M6 is ilyen az amcsi ágon, még mindig van jó pár jármû a játékban, ami mágikus tulajdonságokkal bír. Lehet, ha legközelebb akciós lesz megveszem én is, már régóta szemezek vele, mert olyan kis aranyos a kinézete. :-)
Nem én tehetek róla hogy bugos.Ha bugos,van fent paintball modom.Onnan tudom hogy átvitte mindkét lövés.Ott díszelgett az oldalamon két szép színes foltocska.És nulla bekapott sebzéssel éltem túl a csatát.Hülye grille is lepattant rólam.
nekem most pont fordítva jön elõ mindaz amit írsz, miután kimaxoltam mindkét német hvy ágat, gondoltam alaposabban meglesem a szovjeteket is, hogy tényleg olyan rosszak-e. Most IS3-al tolom és szinte hihetetlen, hogy milyen könnyû vele játszani.
SU-85-re a 2-3-ik majdnem mindegy, mert ha észrevesznek szinte tuti véged.
wot nick: PsychoTrooper
már csak 4 mill CR kéne :D
SU-85-re milyen képességet fejlesszek ki elõször? Szerelést vagy álcázást?
A válaszokat elõre is köszönöm.