World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Matekozd ki ráfér e, de szerintem így hogy rajta vannak a modulok nem fog.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

IS3-nál legelõször a BL9-et kell, utána a tornyot, láncot, rádiót, a motor meg már ugye megvan az IS-bõl

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Sziasztok azt szeretném megkérdezni hogy az IS-3-ra felraktam a nagy tornyot nagy motort és a nagy rádiot fent van még rajta a töltésgyorsitó+venti+fejlesztet célzórendszer.DE a gun csak a nagy 122 mm d-25t van.Fejlesszem ki elõbb a felfüggesztést vagy inkább a BL-9-et.Köszi elõre is a választ.<#wave>
Pont fordítva van. Amióta átálltam a német vonalra, egyre kúszik feljebb a winrate-m. A VK-val valami 61,7%. Elviszem asszony ebédelni valahova, aztán keresek visszajátszást. Alullévõset, meg felült is. Te meg küldhetsz oroszosat, mert én meg azokkal vagyok idegesítõen béna. :)

igen igazából pont ezek az útvonalak érdekelnének. maga a hulldown jól megy, már ha megfelelõ helyet találok. sõt valójában elemezve saját hibáimat, a gyengeségem nagyrészt a rossz helyezkedés, nem megfelelõ útvonal, végeredményben a pályák ismeretének hiánya okozza. de csak össze áll majd valamikor.:)

hát sajna azokat én már eladtam, de igen csak parádésan lehet velük darálni, ugyanis a fejlesztõk ha mást nem, pályát tervezni azt tudnak, hiszen jó pár lehetõség van kihasználni az amcsi hvyk adottságait :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Alávaló, de hatásos taktika.

köszi a repleyeket, meg a kezdeményezést ezek összegyûjtésére-rendezésére a FAQ-ban.
még le se irtam B2 igényem teljesült.:) Ami még most jól jönne hulldown repleyek. T-29, T-32.

Semmi köze a szerencséhez, egyszerûen soha nem lõtt el sima lõszert, csak goldot. Bizony ennyire OP lesz egy átlagos/átlag-jó játékos, ha csak gold ammot használ.

Nagy ROF-os, goldammos jármûvel akár még érthetõ is, egyszerûen olyan DPS-t kioszt 60 mp alatt, hogy nincsen az a támadóék ami kibírná, pláne, ha van mellette egy cimmbi, szintén golddal. Ráadásul mind a 3601, mind a Puffancs kellõen gyors, tehát még az is játszik, hogy miután maradt az ellennek 5-8 sebzett tankja, szépen elindul és mindenkit kinyír.

darki81
a szerencse gyermeke

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

nyertünk

Egyszer voltam vele egy csapatban, nem valami támadószellemû játékosnak ismertem meg a haverjaival, pontosítva masszívan kempeltek. Igaz nyerünk is.

Úgy látom még mindig a 3601 a nyerõ neki.

Ennek ellenére mikor találkoztam vele, a chaffeemmel durván bezúztam a kis T-50-2esét :D

WoT: Nishizumi77

Neki szerintem a gépe is aranyból van öntve.

thx, de hát ez a legerõsebb jármû a tierjébe, ha pedig nem számít a pénz, vagy WG-s vagy mint miss goldammo, akkor ezt lehet belõle kihozni:

Renegade nagyon kened a puffancsal, minden elismerésem. Én se tartom magam rossznak vele, de azért még mindig lehet tanulni.

De ha jól látom oroszok oldalára se tettek ki képet KV-4rõl fõoldalra, ez mondjuk nem jelenti azt hogy fórumjukon nincs fent, azt most nincs kedvem megnézni, de mind1 lényeg az hogy az új csapat nálunk csinál is valamit végre.

Szerintem nem egyrõl beszélünk.
Az In-game player ratings új verzióján nincs mit telepíteni, pár fájlt kell átmásolni és módosítani, hogy mûködjön.

Szerintem azért állították be a KV-t az oroszok ennyire jónak a játékban,mert a németek kiröhögték annak idején ezt a lánctalpas dobozt.
Messzirõl világított és kilehetett szedni. De ez csak egy felvetés.
Megint csak FAQ-ba

Puffancs, Sztyeppe

Tegnap megtanultátok, hogyan kell Bálintkával csatát fordítani, hogyan kell kilõni a B1-B2es bunkereket, ebbõl a videóból pedig megleshetõ, hogy mit kell csinálni 2 db amx40-el ha szembõl jönnek, illetve Bálintkát, hogyan kell kiszedni ha az elejét mutatja (hátulról, oldalról ugye nem nagy kaland, hiszen ahol bordás a tank, ott még egy hógolyó is átüti).
AMX-es résznél azt érdemes nézni, hogy mennyire bugos a vezetõ nyílás, illetve, hogy több-kevesebb sikerrel próbálom trackkelni õket, ezzel is megkönnyítve az artynk dolgát.
Még egy apróság, amit nem gyõzök hangsúlyozni: mozogni- mozogni-mozogni, low tierben ez többet ér bármilyen páncélnál, mert itt még a játékosok nagy része szinte képtelen eltalálni egy 30-al lõdörgõ jármûvet. Arról az apróságról ne is beszéljünk, hogy bármilyen meglepõ, de általában a camper team veszít.

replay

Tetszik ez az új community csapat az EUn, az amcsik oldalára nem tettek ki képeket KV-4rõl, meg a múltkori T-10 és Süt-i is késett :D

Viszont náluk van "you ask we reply..." 11:
link

????

valaki átküldi e-mailban a VIRTUAGIRL-t ?! (a linkjét a full nak és a crack-nak és a hack-nak) kössz elõre is !
sziasztok
en is hasonlo cipöben järok, a nemeteket a maus-on kivül mind megvannak es gondoltam az oroszokat kiprobälom. KV,KV3 sajät tierben OP tankok,aztän az IS nekem csalodäs volt de most mär az IS3 megerte a szenvedest. Szoval nekem is ugy tünik hogy az orosz tankok jobbak mind a nemetek( talän az Is4 nincs olyan jo mind az E75), az IS3 a KT-hez kepes easy mod:-).
ha most kezdenem a jätekot akkor az orosz heavy ägat tollnäm.
Tedd fel a youtube-ra és megnézem.<#lookaround>
Lusta vagyok.

darki81
Na ezt a raplayt érdemes megnézni :D
a maus-al lefogtuk a felét, de nálunk a többi meg szétszéledt meghalni :D
majd nem sikerült, majd nem :)
(azt hittem tovább bírja szerencsétlen kisegér) :S

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Telepítettem és kész. Semmi extra.
Akkor leírhatnád hogyan üzemelted be lépésrõl lépésre.

Nekem a D-re van és mûködik.
+ Skill
Próbálgattam átírtam amit kell elvileg de nekem se megy.
A fórumon olvasta, hogy lehet olyan hibája ha nem a c:\-re van telepítve a játék akkor nem mûködik.
Olyan valaki kéne akinek nem oda van telepítve és mûködik.

Oké csak alapból megalázóan szar ágyú van rajta. Olvasgattam hogy jó farmgép ez is meg a su85 is, viszont ez ugyanazt az ágyút kapja meg mint a su, jóval páncélozottabb is, nem tudják szétszedni a kis bolhák azzal hogy mögé mennek, ezért szerintem ez sokkal használhatóbb.
Vedd meg a 152-t és azzal farmold ki a 107-est.De vigyázz fél perc a töltési ideje.Viszont ha talál az nagyon szép sebzést okoz.

T 54 ma megint kurva nagyot produkált nekem,full gázzal kanyarodás közben kb négy mezõrõl rendes célzás nélkül oneshotoltam egy amx 13 75-öt.testvére amx m4 kb ugyanígy járt de csak olyan két kocka távolságra volt,robogás közben eresztettem belé a lõszert.Minden lövésem talált,Még egy pattont is sikerült meg táncoltatni,de azt már közelrõl.100%.os találati arányom lett.

Szerintem kurva jó tier 5-ben.Ma nekem hét csatából öt Tier 5 csata volt.Egyedül a kv a gond,de ha nem nyíltan támadod,hanem sunnyogva aljasul simán szétkapható.Franciák meg hozzá se tudnak érni szinte.Cliffen mikor odamentem az ellenség bázisára még volt ott pár tank,köztük egy bison,meg eresztett rám pár lövést de még csak a helye sem látszott.

Alapból mekkora retek ez a KV! Persze mind az alapszinten, de ez valahogy különösen. Kénytelen voltam megvenni farmolás céljából. Keserves lesz eljutni a 107esig
Újraindult a toborzás a HTO-ba, az egyik legnagyobb múlttal rendelkezõ magyar klánba.

Feltételek:

- 18. év
- TS 3 használat
- T9 Heavy, T8 Medium, T7 arty, T8 TD közel a T9-hez
- Regisztráció a http://hungarianteam.hu/forum weboldalon és a megfelelõ topicban pár sort írni magadról
- Játszani akarás

Klánunkban két divíziót tervezünk létrehozni:
a. div: CW Team, napi csata, gyakorlás
b. div: Fun Team, néha CW, ahogy szeretnék, platoon, company

Jelentkezzetek bátran, és együtt ismét nagyok leszünk! Ingame NH3CL-t keressétek kérdéssel.

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

..probalom forgatni persze. mondjuka vk-t forgathatom, akkor meg az oldalat lovik :)

igazabol, az a kiabrandito a mai elso duplaban is a vk-val, h ezt ugyis megnyertek volna, ha semmit nem csinalok vele. nem erzem ugy h sikerulne veluk barmi igazan hasznosat hozzaadni.
Német hvykkel nem szabad egyenesen, orral elõre megállni, mindig el kell forgatni a testet (ennek mértéke tank függõ) 20-40 fokban.

h erted h lelkesen forgatom oket?
na, még az arty is szééép :-)

na de viccet félretéve, a T1, M6 is ilyen az amcsi ágon, még mindig van jó pár jármû a játékban, ami mágikus tulajdonságokkal bír. Lehet, ha legközelebb akciós lesz megveszem én is, már régóta szemezek vele, mert olyan kis aranyos a kinézete. :-)

Köszi! Én is az álcára gondoltam. A lényeg a láthatatlanság.
Ja persze majd reportolom magam.<#mf1>
Nem én tehetek róla hogy bugos.Ha bugos,van fent paintball modom.Onnan tudom hogy átvitte mindkét lövés.Ott díszelgett az oldalamon két szép színes foltocska.És nulla bekapott sebzéssel éltem túl a csatát.Hülye grille is lepattant rólam.

gondolom lelkesen forgatod õket.
nekem most pont fordítva jön elõ mindaz amit írsz, miután kimaxoltam mindkét német hvy ágat, gondoltam alaposabban meglesem a szovjeteket is, hogy tényleg olyan rosszak-e. Most IS3-al tolom és szinte hihetetlen, hogy milyen könnyû vele játszani.

TD-re az elsõ az álca, utána szabadon választott.
SU-85-re a 2-3-ik majdnem mindegy, mert ha észrevesznek szinte tuti véged.

wot nick: PsychoTrooper

IS-7 researched. Undistributed experience spent: 167 316. Free Experience spent: 11 129. YEAHHH

már csak 4 mill CR kéne :D
t29-et valamikor visszaveszem még az fix, egyetlen egy gondom volt vele hogy a top ágyúba drága a lõszer pedig legjobb moneymaker tank lenne 500-as skulókkal kb:)
Sziasztok!
SU-85-re milyen képességet fejlesszek ki elõször? Szerelést vagy álcázást?
A válaszokat elõre is köszönöm.