418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
sad1976 #166114 ezt meg hogy a fenében tudtad magyarra rakni? -
Na azt hiszem a mai napi jatekot most fejezem be.
Feltette a koronat a szarukra a wargaming az utolso merkozesen 5% esely es a 170-es effciencyvel sorsolt kozenk jatekost, megfejelve eme gyonyorrel a mai napi mutatvanyukat.
-
MALZrt #166112 Ez már mindenki fejében megfordult. Először még nevettem rajta. Mi értelme lenne befolyásolni a csaták kimenetelét? De amikor elkezdtek furcsa dolgok történni kezdtem gyanakodni
-Az egy napos bónuszkód aktiválása után bármit csináltam, bármennyi afk-tank volt nálunk, sorozatosan nyert a csapat!
-Ez után a fordítottja következett! Lehetetlenség volt nyerni.
-BatChatom győzelmi statisztikája 200 meccs után 60%-ról 46%-ra esett vissza! Nem fejlődhettem ennyi vissza, mikor előtte a kódos napon szinte kilőhetetlen voltam!
-Ha az első két lövésem lepattan, vagy nem talál, akkor vesztett a csapat. Szerintem ezzel dönti el a program titokban a győzelmet. A vesztesnek tervezett csapat találati pontossága drasztikusan csökken. Többször voltam tanúja, hogy a vesztes csapat több tagja által lőtt tank nem sebződik, csak az 5-10. találat után (nem KV-1-es volt t5-ös csatában). Arra is volt már példa hogy egy nagy sebességgel száguldó arty kilőtte az előtte 100m-el, 60-al, keresztben elhaladó, full hp-s BatChatomat!
Gondolom ezekkel a furcsaságokkal mások is találkoztak már. -
Tarcay medal f*ck yeah... :) Most egy piros pont kijar a WG-nek, ez a peccs kituno ujitasokat hoz, sokat meloztak vele.
-
link
1-2 het -
zserrbo #166109 A teszt szerver letöltéséhez tudtok adni linket? Illetve, hogy meddig lesz? -
Kubukli #166108 Ez a csata fizikai fájdalommal járt:
Csata: Cliff 2012. szeptember 6. 22:27:15
Jármű: T29
Szerzett tapasztalat: 2 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 52)
Szerzett kredit: 0
Kénytelen voltam egy T32 buzit büntetni az epikus erőfeszítéseiért.
Sajnos ma a T29-et nem tudom leduplázni. Nincs olyan random team ami tudna 5-8 killnél többet szerezni. Ebből én 1-3-at hozok konstans... -
Azt hiszem, megtaláltam az új kedvenc tankomat. Kár, hogy "javítanak" majd rajta. Most félelmetesen jó. Gyors (50 km/h sik terepen) Jól páncélozott, tűrhetően fordul, de a medek könnyen körbetáncolják. Pontos ágyú, nagy sebzés, jó tűzgyorsaság. Nyitott küzdőtér miatt nincs venti, a BIA meg még odébb van.
Egyenlőre nagyon tetszik. Kipróbáltam jó néhány másik tankot is a nagyok közül, de ez után olyan érzés, mintha lassított felvételt néznék.
-
zserrbo #166106 Nálunk így szokott így lenni, szerintem is tuti van valami, ami befolyásolja ezt tudtunkon kívül. -
Gunslinger #166105 Elírtam, 219mm, D-54S. -
bobitusz #166104
kész, ennyi, itt tuti van valami:
elkezdtünk szakaszozni 3an,
8/8 meccs vereség
ez nem lehet véletlen, bármit csinálhatsz akkor is vesztesz ha a játék azt akarja, elveszi az ember életkedvét is.
nem szoktam ilyen miatt kiakadni de nagyon sokszor ez van.
másnál is? -
Oddball29 #166103 Sztem az 100mm D-54S lesz. -
davidbog #166102 Milyen lövegnek van 217 mm-es átütése? Valamilyen 122 mm-es? -
Fasza, latom betettek egy szobanoveny-szurot is...
-
kHares #166100 Ja, bármit állítok sniper mód 10 fps, elég gáz -
Na, izelitot kaptal egy csipetnyi ruszki kulturabol...
Az EU jatekosokat alapbol utaljak, a fizika teszten is lodoztek oket/minket ezek az agyhalottak.
-
A honlapon írják, hogy 7.-ig nem kapcsolják be a csatajelentést. Azt nem tudom, milyen okból teszik ezt. -
mordawn #166097 Tesztszerón nektek is visszaesik sniper nézetben az fps?
Külső nézetben pályától függően 25-30 a minimum fps-em, sniperben meg 10-15 között van. -
Hajjaj, de még mekkora. Lőttem vele már E-100-t is.
Szépen működik az álca festés cseréje, pályánként. Vettem egy 7 napos csomagot próbaképpen.
A csata utáni statisztikát hiányolom. Egy sor üzenet jelenik meg és más semmi.
-
Aki pedig mínuszolt, annak csókoltatom a fehérorosz felmenőit.
-
brasco84 #166094 ha ezt az obj 263 at nem fogják nerfelni abból sírás lesz, persze kell egy kis idő mire kifarmolják az emberek de akkor is. -
Nem kell velük foglalkozni. Tesztszerveren többnyire ez van. Komoly játékra nem szabad számitani sajnos. -
Ezek az orosz játékosok azt se tudják, milyen rendezvényen vannak. 
Arról nem is beszélve, hogy pofázik nekem cirill betűkkel, visszaírok neki angolul, hogy nem értem, próbálja meg az angolt, erre seggbedurrant a társával együtt.
-
Hahaha, mekkora nyomorek szar ez. Mint mondtam reggel ota tier 5-el csak tier7esek ellen szopok, amiota megcsinaltam a 9 killes kort az 5600as XP-vel.
Nem volt meg egy korom, amiben 20%-nal nagyobb eselyt adott volna a gep.
Elobb is olyan csapatban voltam amibol 9 jatekos nem erte el az 500-as efficiency-t.
Olyan szinten noobok voltak, hogy egy SU-85-el koroztem a bunker korul mikozben egy panther uldozott. Lelottem 376 HPre 1200-rol, 4x-er trackeltem es 3 csapattars 100meterrol nem talalta el KV-1S-ekkel. -
Thomasovics #166090 Matilda black prince ről mia véleményetek? -
Oddball29 #166089 Na, fasza. Akkor jól sejtettem. -
Toweliee #166088 Itt nem ez történt. Ketten harcoltunk 2 tank ellen, a másodikat én lőttem ki és ez nem tetszett a surmónak. -
Gunslinger #166087 Leteszteltük, SU-101 217mm-es átlag átütésű ágyújával 10 lövésből egyszer sem tudta átlőni, tehát elírás. -
Oddball29 #166086 Ja, ez VanDaalnak akart menni. -
Egyszer én is jártam így. Ha alt+tab után egynél többször kattintasz a tálcán lévő ikonra - még ha az ablak megnyitása előtt történik is a második katt -, a játékban lőni fog, mivel az első kattintás után már fókuszba került az ablak. -
davidbog #166084 Na ez mindjárt normálisabb verzió, mint az előző. A 201 mm-es átütés még kb reális is lehet ennél a D-10 verziónál. Bár ezért 59,3k xp túlzás. -
E-50-esen, Maus-on, E-100-on most már rendes fék van, nem gurul 10m-t fékezés után. -
Oddball29 #166082 Én ma nem tudom megnézni, lövess már rá a toronyra valami 200 körüli ágyúval szemből gyakorlóban. -
zserrbo #166081 Én olyannal találkoztam h alt tabbal visszajöttem játékba és lőtt, kétszer is volt ilyen. Elsőre 450-et sebeztem így egy csapattársunkban. -
VanDaal #166080 Azt mondjátok, ezen a teszt szerveren már le van nerfelve a T110E4? Vagyis ez volt még ennél is erősebb?
Még most is olyan OP, hogy szinte szégyellem magam miatta :)
Most már tudom, hogy megéri szenvednem a Protóval :D -
Toweliee #166079 Sejtettem. Akkor a kis köcsög csapattársam szándékosan lőtt belém. -
Én még nem találkoztam ilyennel. -
Toweliee #166077 Lag-nál van olyan, hogy vétlen lövés? Úgyértem ha valakinek minilagja van akkor anélkül, hogy lenyomná a bal egérgombot lő egyet a tankja? -
-
59.300 xp.