418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
R3nton #166154 közben megvan nem szóltam -
virkir #166153 C
De simán át lehet rakni amire akarod
-
virkir #166152 Na épp ez az, hogy én semmit nem változtattam.
Kiléptem a normálból és nem tudtam belépni a tesztre. -
R3nton #166151 Lol srácok teszten mivel lehet újratölteni francia tankokat, csak mert nekem rendesen az Y-ra volt állítva, menüpontban nem találom:D -
Attiska #166150 Ja, én is tegnap vettem csak észre, vettem is gyorsan kettőt, garázshelyből soha sem elég. Sajnos nem használtam ki anno a T127 játékot. Tisztelt mínuszoló kolléga, ebben is találsz a hős szovjet hk-ra valami bántó, vagy sértő megjegyzést, ami miatt arra a kis ikonra kattintasz? 
Más. Aki fent van a tesztszerón, és van ideje, csináljon már egy összehasonlítást az "új" PzIV és a Pz III/IV között, hogy melyik a jobb játékélményben és pénzhozatalban. -
A 0T3P accommal Én sem tudtam sehogy bejelentkezni, viszont egy régebbivel és egy harmadikkal sikerült. Én arra tippelek, hogy nem kellett volna teszt kezdése előtt jelszót változtatnom, mert most sem a régi, sem az új nem tetszik neki. -
kingofn00b #166148 Üdv,
Tesztszeró alapján a német TD és arty ágról mik a benyomások? Érdemes kigrindelni, vagy inkább váltsak orosz ágra? -
virkir #166147 Nem olvastál arról valamit miért nem megy itt is néhányunknak a normál account-al a bejelentkezés tesztre?
A második acc-om meg simán beengedett. -
Droughert #166146 Most is 150gold a garázs slot, 11-ig. -
bgabor #166145 Hatnál több tanknak kell lennie a garázsban. Nem gond, a tankjaid mellé megveszed a négy nemzet első tierű tankjait(loltraktor és társai) és máris megvan a hat tanknál több a garázsban.
Viszont...
Ehhez ugye garázshelyeket is kell venned, mert ugye alapból csak öt garázshely van a játékban. Ha eddig nem bővítetted volna a garázsod, várd meg a következő akciót, akkor csak 150 arany a garázshely darabja. -
T92-es javítási ára:
Repairs:
Vehicle T92 repaired successfully. You have spent credits: 30 414
Ez akkor kb. Tier 10-es szintű javítási költség.
Szóval a Tier 7-eseké meg valahol 25k körül lehet. -
GaburroSan #166143 jó reggelt! Ez a nap is szépen indult!
Győzelem!
Csata: Lakeville 2012. szeptember 7. 7:43:29
Jármű: Jagdtiger
Szerzett tapasztalat: 3 104 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 51 139
Csatában elért Achievement: Mesterlövész, Elit lövész, Kiváló soför jelvény: "I. osztály" -
zsupeti #166142 Akkor elmesélem.
Akkor fog megjelenni a tankszűrő opció,ha tele van a garázsod/9db/ tankokkal. Addig inaktív lesz.
-
virkir #166141 Vegyél annyi tankot ami már nem fér ki egy sorban. -
ICLNari #166140 Ezúton szeretnénk tájékoztatni benneteket, hogy az ICL14. állomására a nevezéseket ezennel megnyitottuk!
Ismét szeretnénk lehetőséget biztosítani a World of Tanks játékosainak, hogy egy Lan Party keretein belül is megmutassátok a tudásotokat!
Nevezni már lehet!
A versenyen 5 fős csapatokban tudtok részt venni.
Miután egy csapat elfogadott státuszba került, értesítő e-mailt kap a befizetéssel kapcsolatos információkkal, majd máris utalhat!
A rendezvény időpontja: 2012. november 2-4. (Az őszi szünet utolsó hétvégéje.)
További információk a weboldalukon (www.lanseries.hu)!
Ha bármilyen kérdésetek lenne akkor: [email protected] email címre írjatok!
ICL STAFF
-
-
Grat! A replayt még nem tudtam megnézni, majd holnap.
Látom feltöltötted az eredményekhez, szecsko77--től viszont meg kellene vonni az első helyet az IS-3 kategóriában, mivel prémes eredményt írt be. Majdnem azonos eredmény (találat, sebzés), 40%-kal több XP...
Írj Lammaernek, asszem ő az admin. -
Replay akit érdekel:
[img]http://mwreplays.com/replayimg/7db892a603f985fbf2122fe452146acb.png[/img][/url]]][url=http://mwreplays.com/replay/6PYN28FQCGZX/][/URL]
-
Úgyhogy szépeket fogok most álmodni :D -
De jó hogy írtad, gondoltam meg nézem a 7v7-et. Hát, 15v15, Ruinberg...de:
Győzelem!
Csata: Ruinberg 2012. szeptember 7. 0:54:46
Jármű: IS-3
Szerzett tapasztalat: 1 597
Szerzett kredit: 39 514
Csatában elért Achievement: Boelter Kitüntetés, Top Gun, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
9 killem lett volna, ha a végén a GW panthernak az 1 lövésemből nem maradt volna 9 HP-ja :D Persze nem hagyták meg nekem, hisz miattam nyertünk, minek....na sebaj. -
hagyimiklos #166134 Mesélje már el nekem valaki, hogy miért néz ki az én kliensem másként, mint a haveré ?
A hangár nézetben a tankok mellett bal oldalt, neki van 3 ikon, amikkel a tankokat lehet szortirozni. Nálam viszont semmi. Hogy lehet ezt a funkciót előhozni ?
Amint látom nem csak nála van ilyen, hanem a nemrégen belinkelt képen is.
-
A tesztszerón... -
ESL kupa :D Gondolom mindenki testel/alszik. -
Wow, 7v7 csaták randomban. :o -
Egerwin #166130 Pedig az egyik legjobb med. -
kHares #166129 Régen volt, wot dossier szerint elég jó effem van vele (2540,67%) mégis számomra a legszarabb médiumok egyike. Most újravéve 75%ös emberekkel meg fölszerelés nélkül az iszonyat maga. Panther szintén szenvedés volt de az legalább talált és sebzett a szívószállal -
kHares #166128 Úgy érted mint az uccsó lövésem ami 19 hp-t nyomott oda? Kis kaliberben semmire nem jó a he -
én szerettem a DB-t sztem jobb mint a Párduc -
magyi76 #166126 es az OBJ 263 tenyleg jo probalgattad, mi tetszet benne neked,
nekem meg 260 ezer XP kell hozza, kivancsian varom hogy it tud! -
Oddball29 #166125 KV-5-nek 2 HE kellett volna vmelyik minitornyába és fekszik. -
ember!
a tesztszerveren kapod a gold, a credit és az xp társaságában. -
magyi76 #166123 vagy ez a teszt szerver? es ott, hogy? -
magyi76 #166122 ember!
hogy a f... van neked 78 milla elkoltheto kredited a 98 millarol mar ne is beszeljek..., hogy kel ezt csinalni?
27 tankom van de ha mindent eladom akkor sem lesz meg meg a fele sem...
(legkisebb tankom 7-as tier)
Kerlek irj valamit hogy csinaljam!? -
kHares #166121 Kitermelni 90k xp-t a vk3002db-vel lehetetlen feladatnak tűnik. Emlékszem már a jagdpz4-nél röhögőgörcsöm támadt a kamuágyú miatt erre szarabb ágyúja van mint annak. T7-ben! Most egy elc amx-et nem bírtam átlőni aztán egy 150 hp-s kv5-t lerohantam és ledarált. Lőttem az a2d2-t, lőttem az oldalát, a lánctalp között a puha részt és egyszerűen nem sérült. Wtf? -
Ez nem igy müködik. A launcherben kell választani a magyart. -
sad1976 #166119 nem tudod melyik mappa tartalmazza a magyart? gondolom elég volna azt bemásolni -
bobitusz #166118 de ha tényleg így van, akkor ez mért jó, és hogyan csinálják? -
Nem tudom, nálam minden magyar a 8.0-n. Feltelepítettem egy tiszta 0.7.5.-t majd abba belemásoltam a 8.0 újításait és ez lett belőle. -
davidbog #166116 Ok. Azt hittem valami új 122 mm-est kap, mondjuk valami D-74 alapú löveget. -
Mar elmondtam miert, mert ha a skilltol fuggne csak a jatek, akkor akik allandoan szopnak, mert szerencsetlenek, elhagynak a jatekot.
Igy az ugyesebbeket ilyenekkel sujtjak, hogy nem sebez az agyujuk, mikozben a noobok 580m-rol az egy pixelre kilogo commander hatch-t eltalaljak kapaslovesbol.
Igy megadjak nekik is a sikerelmenyt, hogy nyerhetnek. De nem csak ezzel, hanem a sorsolassal is siman manipulalnak.