418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Trolokaa #166314 Másnál is úgy van hogy akkor adja be teszten a részletes statisztikát ha végignézi a csatát? Ha kilépek a csatából nekem nem adja be. -
virkir #166313 Vígasztaljon, hogy engem se.
Vagy fél órája csak buzizik -
Gunslinger #166312 Nekem is ez az egyetlen dolog ami nem tetszik. Ma még nem léptem be, a statisztikás dologgal kapcsolatban még nincs első kézből tapasztalatom, de így képek alapján tetszik.
Új ruszki TD-k közül nekem nem jön be az Obj. 263, viszont a SU-122-54 valami irtó fincsi jószág, de sztem sokkal jobban megéri a legjobb 122-es ágyúval használni, mint a 130mm S-70S-el, de sajnos utóbbit is kötelező kifejleszteni, ha akar az ember t10-et. -
Nosza, mit találtam. Vagy ez már kicsit túlzás egy orosz top TD-n?
-
Jaj egy is elég lett volna. bocsánat :( -
Na ja :) Alig 300%-os a profit prémiummal :D -
nekem eddig sem fogta a gépet, a régi render fogta a gépet, ez majdnem maximumon (flora destiny off meg textúrák csak highon)
amúgy meg NEEEEM EENGEEED BEEEEE

-
Attiska #166307 Az új render továbbra is fogja a gépet, vagy azon javítottak már? -
lexlutor #166306 ..biztos en vagyoka finnyas, de nekem nem tetszik ez a vizszintes techfa.. nem fer ki egy ablakra az egesz.. -
Jaja. Kell a vodka... izé pénz a vodkára.
Tényleg olyan, mintha egy másik játék lenne. Sok mindent be kellene még állítanom, de úgyis csak teszt. Inkább élvezem a játékot.
-
bcseke91 #166304 Mókás, hogy a kis huncutok kiírják az eredmény mellé, hogy mit kapnál, ha prémet használnál, csak hogy csorgasd a nyálad.
-
Én csak light-ban számoltam. Semmi rádió meg ilyenek. Sejtettem, hogy sokkal több fog hozzá kelleni. Talán majd egyszer lesz hozzá elég türelmem kifarmolni. De addig is ... imádom:
-
VanDaal #166302 Az igaz, de talán ez a sok szép csoda segít elterelni a figyelmemet róluk, legalább néhány napig :) -
Hogy jött ki neked a 340k xp? Most adogattam össze számológéppel, nálam 667.200 xp lett (ha az uccsó rádiót is beleveszem)... Ami kemény 11-12 nap grindet jelent. :D -
Tessellia #166300 Franc se érti az egészet. -
R3nton #166299 de nekem le se tölti -
Tessellia #166298 Azért írja gondolom mert fullra tele van a szerver. Nekem is azt írja egyébként (frissítés letöltve). -
R3nton #166297 de hogy lehet az újabb teszt frissítést letölteni, mert nekem a launcherrel azt írja legfrissebb verziót futtatom, de mégse enged be a szeróra, azt írja h busy -
lexlutor #166296 ..a jatekostarsak ugyanazok maradnak :) -
VanDaal #166295 Egyetlen dolog van csak ami zavar a teszten: az, hogy ha megvárom a részletes jelentést csata végén, akkor automatikusan átvált a garázs egy másik tankra, amivel még nincs meg a duplázó. És minden csata után válthatok vissza manuálisan az előző tankra, ha azzal szeretnék még menni. Napi sok csatánál ez elég bosszantó tud lenni, remélem orvosolva lesz a végleges változatban.
Egyébként minden mással tökéletesen elégedett vagyok... a fejlesztett grafika és a lecserélt hangok... mintha egy új játék lenne :) -
Visszavonom, csak az utoljára vásárolt tűnt el.
-
No kérem. Bejutottam a test1-re. Nos, innen is eltűntek a vásárolt tankok. A credit meg az xp sajnos nem került vissza. Így egy kicsit leszűkül a tesztelhető járművek sora. Hogy ez miért jó a Játék készítőinek azt nem tudom. -
Ez ilyen, ha csak 2x 8000 férőhelyes tesztszeró van az összes WoTosnak.
Én a preview verzióval updateltettem, és nem akart letölteni semmit ma. -
Idióta megoldás.... van csatlakozásra auto, test1,test2 szerver. test2-re be enged, de ott már nincsenek a megvásárolt tankok, de az xp meg a credit hiányzik, amit test1-n elköltöttem. test1-re meg nem enged be. Ja és a javítás javítása már nem tartalmaz magyar fordítást. -
Nálam nincs csatlakozás. Most ért le a javítás javítása. -
R3nton #166289 nektek meggy már? Nekem szerver error... -
Ilyet láttam ma "élőben" Batmobil tűnt el, megy egy E-100 talán. Akkorákat lagzott a szerver, szerintem amiatt lehet. -
stoppos #166287 Az új patchben sem lesz a párducra rózsaszín álcafesték? -
sad1976 #166286 megy a szerver. kipróbálom már én is az obi263td-t. tegnap t110e4 toltam. amúgy is arra fele vánszorgok. t28 pro megvan már a 10es löveggel .t30 ig meg van még100k xp
-
casualscrub #166285 Miért kell kihúzni az Object 263at:
http://www.youtube.com/watch?v=JC3K-__Oh88&feature=player_embedded -
VanDaal #166284 Oké, akkor addig játszok. Majd írj rám ingame, ha visszaengedett. -
Oddball29 #166283 VanDaal, nem tudok visszamenni, beszart a szerver. -
kiskami #166282 És ez most azt is jelenti majd, hogy bedöglik az összes wot dossier tool és weboldal, és lehet átírni őket az új verzióra?
A replay-eket se voltak képesek megcsinálni kompatibilisre. Gondolom most se fog sikerülni. -
R3nton #166281 nekem nem frissít viszont cserébe el se indul... -
TDantes #166280 Az a jó az új statisztikában egyből látszik, hogy hány nulla %-osat sikerült lőni -
Hali
Nektek már megy a szerver?
Nem kellett updatelnetek? -
Jacktor #166278 Egy mintát tudsz küldeni? -
Köszönet a képekért. Akkor ha jól számoltam, összesen 342700 xp-kell. -
brasco84 #166276 jó ez a statisztika, még azt is mutatja h himmelsdorfon 1,21 kmt mentem :D meg a csapatot is h mennyi xpt kaptak stb -
Attiska #166275 Egyébként meg melyik hk-ról pattan le a T3-as tüzérségi lövedék rendszeresen? Hát persze, hogy a félelmetes KV-1-ről. Persze a szovjet tüzérség viszi a PzIV-et, mint kés a vajat. Nincs szovjet előny, egyáltalán.