418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Trolokaa
    Másnál is úgy van hogy akkor adja be teszten a részletes statisztikát ha végignézi a csatát? Ha kilépek a csatából nekem nem adja be.
  • virkir
    Vígasztaljon, hogy engem se.
    Vagy fél órája csak buzizik
  • Gunslinger
    Nekem is ez az egyetlen dolog ami nem tetszik. Ma még nem léptem be, a statisztikás dologgal kapcsolatban még nincs első kézből tapasztalatom, de így képek alapján tetszik.

Új ruszki TD-k közül nekem nem jön be az Obj. 263, viszont a SU-122-54 valami irtó fincsi jószág, de sztem sokkal jobban megéri a legjobb 122-es ágyúval használni, mint a 130mm S-70S-el, de sajnos utóbbit is kötelező kifejleszteni, ha akar az ember t10-et.
  • Trucker39
    Nosza, mit találtam. Vagy ez már kicsit túlzás egy orosz top TD-n?

• tenkenorman
    Jaj egy is elég lett volna. bocsánat :(
  • Eagle16
    Na ja :) Alig 300%-os a profit prémiummal :D
  • tenkenorman
    nekem eddig sem fogta a gépet, a régi render fogta a gépet, ez majdnem maximumon (flora destiny off meg textúrák csak highon)
    amúgy meg NEEEEM EENGEEED BEEEEE
  • Attiska
    Az új render továbbra is fogja a gépet, vagy azon javítottak már?
  • lexlutor
    ..biztos en vagyoka finnyas, de nekem nem tetszik ez a vizszintes techfa.. nem fer ki egy ablakra az egesz..
  • Trucker39
    Jaja. Kell a vodka... izé pénz a vodkára.

Tényleg olyan, mintha egy másik játék lenne. Sok mindent be kellene még állítanom, de úgyis csak teszt. Inkább élvezem a játékot.

• bcseke91
    Mókás, hogy a kis huncutok kiírják az eredmény mellé, hogy mit kapnál, ha prémet használnál, csak hogy csorgasd a nyálad.
  • Trucker39
    Én csak light-ban számoltam. Semmi rádió meg ilyenek. Sejtettem, hogy sokkal több fog hozzá kelleni. Talán majd egyszer lesz hozzá elég türelmem kifarmolni. De addig is ... imádom:

• VanDaal
    Az igaz, de talán ez a sok szép csoda segít elterelni a figyelmemet róluk, legalább néhány napig :)
  • Maala
    Hogy jött ki neked a 340k xp? Most adogattam össze számológéppel, nálam 667.200 xp lett (ha az uccsó rádiót is beleveszem)... Ami kemény 11-12 nap grindet jelent. :D
  • Tessellia
    Franc se érti az egészet.
  • R3nton
    de nekem le se tölti
  • Tessellia
    Azért írja gondolom mert fullra tele van a szerver. Nekem is azt írja egyébként (frissítés letöltve).
  • R3nton
    de hogy lehet az újabb teszt frissítést letölteni, mert nekem a launcherrel azt írja legfrissebb verziót futtatom, de mégse enged be a szeróra, azt írja h busy
  • lexlutor
    ..a jatekostarsak ugyanazok maradnak :)
  • VanDaal
    Egyetlen dolog van csak ami zavar a teszten: az, hogy ha megvárom a részletes jelentést csata végén, akkor automatikusan átvált a garázs egy másik tankra, amivel még nincs meg a duplázó. És minden csata után válthatok vissza manuálisan az előző tankra, ha azzal szeretnék még menni. Napi sok csatánál ez elég bosszantó tud lenni, remélem orvosolva lesz a végleges változatban.

Egyébként minden mással tökéletesen elégedett vagyok... a fejlesztett grafika és a lecserélt hangok... mintha egy új játék lenne :)
  • Trucker39
    Visszavonom, csak az utoljára vásárolt tűnt el.
  • Trucker39
    No kérem. Bejutottam a test1-re. Nos, innen is eltűntek a vásárolt tankok. A credit meg az xp sajnos nem került vissza. Így egy kicsit leszűkül a tesztelhető járművek sora. Hogy ez miért jó a Játék készítőinek azt nem tudom.
  • Maala
    Ez ilyen, ha csak 2x 8000 férőhelyes tesztszeró van az összes WoTosnak.

Én a preview verzióval updateltettem, és nem akart letölteni semmit ma.
  • Trucker39
    Idióta megoldás.... van csatlakozásra auto, test1,test2 szerver. test2-re be enged, de ott már nincsenek a megvásárolt tankok, de az xp meg a credit hiányzik, amit test1-n elköltöttem. test1-re meg nem enged be. Ja és a javítás javítása már nem tartalmaz magyar fordítást.
  • Trucker39
    Nálam nincs csatlakozás. Most ért le a javítás javítása.
  • R3nton
    nektek meggy már? Nekem szerver error...
  • Trucker39
    Ilyet láttam ma "élőben" Batmobil tűnt el, megy egy E-100 talán. Akkorákat lagzott a szerver, szerintem amiatt lehet.
  • stoppos
    Az új patchben sem lesz a párducra rózsaszín álcafesték?
  • sad1976
    megy a szerver. kipróbálom már én is az obi263td-t. tegnap t110e4 toltam. amúgy is arra fele vánszorgok. t28 pro megvan már a 10es löveggel .t30 ig meg van még100k xp
  • casualscrub
    Miért kell kihúzni az Object 263at:

http://www.youtube.com/watch?v=JC3K-__Oh88&feature=player_embedded
  • VanDaal
    Oké, akkor addig játszok. Majd írj rám ingame, ha visszaengedett.
  • Oddball29
    VanDaal, nem tudok visszamenni, beszart a szerver.
  • kiskami
    És ez most azt is jelenti majd, hogy bedöglik az összes wot dossier tool és weboldal, és lehet átírni őket az új verzióra?
    A replay-eket se voltak képesek megcsinálni kompatibilisre. Gondolom most se fog sikerülni.
  • R3nton
    nekem nem frissít viszont cserébe el se indul...
  • TDantes
    Az a jó az új statisztikában egyből látszik, hogy hány nulla %-osat sikerült lőni
  • disorder14
    Hali
    Nektek már megy a szerver?
    Nem kellett updatelnetek?
  • Jacktor
    Egy mintát tudsz küldeni?
  • Trucker39
    Köszönet a képekért. Akkor ha jól számoltam, összesen 342700 xp-kell.
  • brasco84
    jó ez a statisztika, még azt is mutatja h himmelsdorfon 1,21 kmt mentem :D meg a csapatot is h mennyi xpt kaptak stb
  • Attiska
    Egyébként meg melyik hk-ról pattan le a T3-as tüzérségi lövedék rendszeresen? Hát persze, hogy a félelmetes KV-1-ről. Persze a szovjet tüzérség viszi a PzIV-et, mint kés a vajat. Nincs szovjet előny, egyáltalán.